Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Normalde gec yazilan menülere yorum yapmiyorum ama sana yorumum

Ya kozlar dikkat ettim de neden herkes bu kadar geç kahvaltı yapıyor? Özel bi sebebi mi var? hani şu 12 saat vucudu dinlendirme diyeyi fln mı? Ben 8 dedin mi haftaiçi yaparım kahvaltımı, ne kadar erken o kadar iyi vucut için. Ama akşam 19 dan sonra bişi yemeyip bu şrkilde beslenince zaten insan istemese de kilo veriyor

Tatilde düzenim bozuldu.bende erken yemek yemeyi uygun bulurum

Sabah iyiydi de öğle yemeğinde eşim acaip bişi yapmış, vişneli etimekli şekerli kek gibi. Yemem de diyemedim vanilyalı sosla yedim ama baya az yedim yani 6-7 kaşığı geçmez . Şimdi 7-8 km bisiklet kullanıcam akşama da mangal var ya, ben anca ızgara tavuk salata umarım

Canım hoşgeldin öncellikle ben dilek
Ne yazikki ben mecbur o saatlere kalıyorum 4 aylık bebeğim var ve eşimin isinden dolayı geç yatıp geç kalkıyoruz ,gönül ister ki 9larda yapayım ama şuan için mümkün degil

Ya
76 dim canim .ah ah
yaa işte bak tam ben de bunu tazacaktım önce cevap yaz öyle yazayım dedim vucuduna eşit yayıldığından göze batmıyor 70 gibi duruyor. Ben 78 kilo iken alttan 42 bedenden büyük giyiyordum, benim yediğim alta gidiyor. Yemediğim de alta gidiyor sen 5 kilo versen anında incelirsin mesela ama benim üstüm hep zayıf ama verirken de hep üstten gidiyor önce, benim alttan beden değiştirebilmem için 6 kilo fln vermem gerekiyor. Bu güncel foton mu?

Canım az bi büyüsün yaparsın düzenini
. Ben ilk bi sene diyet miyet düşünmedim, hiç tatlı fln da yemedim ama başka herseyi yedim. Ay bi de ilk aylar ne emerdi benim oğlan yaa, ben her sabah yerdim gözüm dönerdi, elimde etimekle falan çocuk emzirirdim benimki bi de doğdu doğalı 5:30 da uyanır. 20 ay 5:30 da emdi beni o sebeple bünyem iyice adapte sanırım sabahın körü beslenmelerine.

Hayır canim güncel değil.simdi 94 kiloyum. Karatay ve spor yaparken ki durumumu attım.kendimi motive etmek icin.hamileligimde aldım başımı gittim.25 kilonun sadece 9 kilosunu verdim.

Oh 25
Hayır canim güncel değil.simdi 94 kiloyum. Karatay ve spor yaparken ki durumumu attım.kendimi motive etmek icin.hamileligimde aldım başımı gittim.25 kilonun sadece 9 kilosunu verdim.
kilo baya bir iddailiymis hayirli olsun :) simdi ne kadarlik oldu ufaklik? buyudukce veriliyor diyecegim, ben zaten 7 kilo almistim, oglan 2 yasina girdiginde hamile kaldigim kilodan 8 kilo azdim, gebelikte 7 alip sonra 15 verdim demek oluyor bu. istersen verirsin canim ya valla motive et kendini bir kere hicbirsey imkansiz degil cok yakin bir arkadasim da 90 a cikti, 7 yillik arkadasim bildim bileli kiloluydu ama ozguvenli masallah cok da guzel hatun, hic dert etmedi öyle kilosunu , derken bigun bi diyete basladi, simdi 64 kilo, 1 senede uslu uslu sakin sakin verdi valla, 60 da birakicam diyor, suanda da pilatese baslamis, 42 yasinda yani, istersen verirsin :)

herkesin hayat şartları farkli cnm kimisi gec yatip gec kalkiyor
Kimisi kalkinca hemen bisey yemek istemiyor
Eskiden kalkinca hemen biseyler yensin fikri yaygindi ama simdi çoğu dr kalkinca yemenin dogru olmadigini bi 3-4saat sonra yemenin daha dogru oldugu gorusunde
Zaten insanlik geçmişinde kahvalti olgusu yok 1950 lerde musli firmalarinin cikardigi bi aliskanlik
bana 70-75gibi geldi
kilo vermek istiyorsan yemem diyemedim diye bisey yok cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…