- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.561
Canım hoşgeldin öncellikle ben dilek
Ne yazikki ben mecbur o saatlere kalıyorum 4 aylık bebeğim var ve eşimin isinden dolayı geç yatıp geç kalkıyoruz ,gönül ister ki 9larda yapayım ama şuan için mümkün degil
Bebegim 7 aylik canim beni emmiyor 3.5 aydır.reddetti.emseydi diyeti farklı yapardım.madem emmiyor bende kilo vereyim diyorum.masallah kizim 9 kilo taşırken baya zorlaniyorum.zaten ayakta sıkıntılı oluncaOh 25
kilo baya bir iddailiymis hayirli olsun :) simdi ne kadarlik oldu ufaklik? buyudukce veriliyor diyecegim, ben zaten 7 kilo almistim, oglan 2 yasina girdiginde hamile kaldigim kilodan 8 kilo azdim, gebelikte 7 alip sonra 15 verdim demek oluyor bu. istersen verirsin canim ya valla motive et kendini bir kere hicbirsey imkansiz degil cok yakin bir arkadasim da 90 a cikti, 7 yillik arkadasim bildim bileli kiloluydu ama ozguvenli masallah cok da guzel hatun, hic dert etmedi öyle kilosunu , derken bigun bi diyete basladi, simdi 64 kilo, 1 senede uslu uslu sakin sakin verdi valla, 60 da birakicam diyor, suanda da pilatese baslamis, 42 yasinda yani, istersen verirsin :)
Uzun boyluymussum bende 168:)
Kesinlikle daha az görünüyorsun kalça var sadece76 dim canim .ah ah
Bu önceki halim canim.kalca basen ve üst bacak benim problemimKesinlikle daha az görünüyorsun kalça var sadece
Ben senin yerine yaptım kabağı kaptanım, hem yemek olarak hemde detoksta uyguladığınız şekilde cacık yaptım kabaktanHuuuu kizlar ne yapiyosunuz
Benim niyetim akşama kabak yapmakdi ama eltimgile gidecez
Gec gelicek olursam yapamam
Bakalim saate göre biseyler uydururum
Eşim dışarda bende kızlarımla parka gittim yürüyüş yaptm dönüşte komşuma uğradım evdeyim şimdi. Şu an deniz kenarında bi yerde oturuyo olmak isterdm yaHuuuu kizlar ne yapiyosunuz
ben 68 felandir en fazla dedim .Sizce ben burda kac kiloyum
oyle bi kural yok canim.herkes nasil istiyosa o saatde yiyo.Ya kozlar dikkat ettim de neden herkes bu kadar geç kahvaltı yapıyor? Özel bi sebebi mi var? hani şu 12 saat vucudu dinlendirme diyeyi fln mı? Ben 8 dedin mi haftaiçi yaparım kahvaltımı, ne kadar erken o kadar iyi vucut için. Ama akşam 19 dan sonra bişi yemeyip bu şrkilde beslenince zaten insan istemese de kilo veriyor
bu aksam bende dusunuyorum.ama komsum kuskus yapmis..az bisey ondan yerim diyodum.malum oda bulgurlu..taein icin siskinlik yapar diye korkuyorum.Huuuu kizlar ne yapiyosunuz
okurken ben yoruldum vallaAllah'ımm dün neydi öyle. SABAH erken annemler şehir dışından geldi dayım kuzenim falan. Zaten burda oturuyor annemler. Erken kalktım çay falan ayarladım. Neyse temizlik alışveriş çok yoğun geçti. Akşam eşim geldi. Gittik oturmaya. Bu sefer kaynanam gil doluşup yine bize gelmiş. Geri gittik eve. Ya sınır oluyorum artık bunlara. 3 fena çocuk talan ettiler her yeri. 7 yaşında ikizler evlerinde tuvalete gider burda altına işiyor bilerek. Ne kızmadan anlıyorlar ne de tatlı dilden. Ayni zihinsel engelli gibiler. Dayanamiyorum onlara. Gec saatte gittiler. Bir de kızları var 11 yaşında benim kuzenimin biri 8 yaşında. Eşim diyor burda kalsın o da. Gittim arka odaya kusura bakma 3 çocukla uğraşamam ben. Ya sınavım var diyorum anlamıyorlar. En önemlisi zaten. Neyse ki götürdüler onu da. Bugün de düğün var Yaşadığımız şehrin bir ilçesinde oraya gidecez. Bitmedi yoğunluk. Yarın da dayimlar hep birlikte denize gidelim diyorlar. Giremiyorum o yüzden hem haber vereyim hem iç dökeyim dedim :) kaynanam gil önceden böyle değildi şimdi zırt pırt geliyorlar benim sınav zamanına denk getiriyorlar. Bir de diyor hiç görünmüyorsun. Dedim daha birkaç gün önce sizdeydik
nasil durdun hic bisey yememissin resmenDÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
bence de ablabende Zühal cnm köln yakinlarinda oturuyorum :)
Bu 5 mesaj biraz temsili :) onu degistirsem iyi olacak
aslinda ne kadar cok paylasim yapabilirsek o kadar motivasyonumuz artar
Burda amac birbirimize destek olmak
Menulerimize yorum yapiyoruz ki, biri bisey yerken burda taşlanirim korkusuyla yemesin
Kilo verdigimiz yada veremedigimiz zaman beraber üzülüp birlikte seviniyoruz
Bu arada tabi hayatin icinden herseyi paylasip eglenerek zamanin nasil gectigini anlamiyoruz
Sen basla o zaman duruma gore bakariz
Zaten fazla kilon yok belki listeye girmeden verirsin :))
Genel prensibimiz yeterli paylasimi olmayip arkadaslarina yorum yapip destek olmayanlari malesef listeye almiyoruz
benimkiler yatiyor daha bende kahve fasli yapiyorum
olmamış gibi cnm afiyet olsunGünaydın kızlar
Dünkü menüm
12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli
Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay
20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim
Ayran
Domates salatalık
hmm anladım canımKolay glsn canm iş bitince baya güzel olacak belli
Ben burdan gıcık oldm bnce de davet etme bi daha
Aynı durum bende de var yavaş yavaş azalmaya başladı sanki çok munayakta kalıyosn gün içinde
Doğmdan sonraki ilk adetm canm karnm çok şiş ve gittikçe şişer biliyorm cumadan önce olmakm istiyorm yoksa midahale etmem
Cnm diyetisyni bıraktın mı
hiç bilemedim 70-75 arası olabilir belkiSizce ben burda kac kiloyum
ben iki öğün yapmak için geç kahvaltı yapıyorum cnm bu araYa kozlar dikkat ettim de neden herkes bu kadar geç kahvaltı yapıyor? Özel bi sebebi mi var? hani şu 12 saat vucudu dinlendirme diyeyi fln mı? Ben 8 dedin mi haftaiçi yaparım kahvaltımı, ne kadar erken o kadar iyi vucut için. Ama akşam 19 dan sonra bişi yemeyip bu şrkilde beslenince zaten insan istemese de kilo veriyor
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
Bugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt
AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
Afiyet olsun kızlar11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
Evet ablacım evde yorkshire Micro teacup. Büyümeyenler var ya o dur resmini atayımturk bakkallarinin bazsinda kasap bölümü de var cnm
cok gecmis olsun cnm bende hic duymamistim bu rahatsizligi
Giydigin ayakkabiya terlige yumusak olmasina dikkat et evde bile terliksiz dolasma
masallah tatlim bu azmin daim olsun ins.
1 sandwich ekmegi yedim zaten 2 dil ekm denk :)) bugun baya karbonlu oldu menum :)
menu guzel ama pilav 2 ks. Fasulye daha fazla olsaydi sanki daha iyi olurdu cnm
Menü guzel gorunuyor cnm
Salgami cok tercih etmiyelim malumtuzlu oluyor wasa da 2 tane yeterli :))
ne o gidecenmi kizzz
neyseki işin zoru bitmis cnm
gayet guzel nirancim heralde spor yapmadin bugun
Ayyy Allah korumus cnm
Bilmedigi yere niye giderki kiz kucukte değilmiş
ne kopegi aldiniz cnm evdemi
aksam guzel ama ssabah yetersiz geldi cnm
bugun az yemişin tatlim
masallah guzelime helal olsundemekki isteyince yemedende durulabiliyor :))
depo derken
Baya iş yapmisin benim utuleride alaydin
sabah guzel ama aksam olmamis cnm
Hamgi lesliyi yaptin cunku 5 mil 68 dk
Yaptigin 5k heralde :)
bugun icin saat cok kötü degil cnm pazartesiden sonrasi daha onemli
Menude gayet guzel
Dün niye uyumadiydinki
Çok hareket ediyor oluşumun getirdiği bi gevşeklik mevcut bendeherkesin hayat şartları farkli cnm kimisi gec yatip gec kalkiyor
Kimisi kalkinca hemen bisey yemek istemiyor
Eskiden kalkinca hemen biseyler yensin fikri yaygindi ama simdi çoğu dr kalkinca yemenin dogru olmadigini bi 3-4saat sonra yemenin daha dogru oldugu gorusunde
Zaten insanlik geçmişinde kahvalti olgusu yok 1950 lerde musli firmalarinin cikardigi bi aliskanlik
bana 70-75gibi geldi
kilo vermek istiyorsan yemem diyemedim diye bisey yok cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?