Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

631. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2290917

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2290919 Eki Görüntüle 2290918

6. Takım yarışmacısı Poyraznisam ve 10. Takım yarışmacısı Aylin42Konya 631. Etap birincisi oldu!

Kendilerini kutluyor ve başarılarının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmalarının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not 1: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
Not 2: Gerekli paylaşımı yapan Aylin42Konya'yı kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı Nurumcan94 631. Etap sonuncusu oldu!

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
631. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2290920

631. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (7 ► 5)
  • 9. TAKIM (2 ► 1)
  • 10. TAKIM (5 ► 3)

ETAP NOTLARI:

5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

8. TAKIM
mavimli ile ilgili olarak;
Bendeki kayıtlara göre üyemizin 2019 yılında kullandığı ilk izni. Listede 2. izin diye belirtmişsiniz. Hata hangimizde?

ETAP MEZUNLARI

• 4. Takım yarışmacısı Derya_the_queen mezun oldu, tebrikler!
  • 6. Takım yarışmacısı Bogazmanzarasi mezun oldu, tebrikler!

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Bebegim 7 aylik canim beni emmiyor 3.5 aydır.reddetti.emseydi diyeti farklı yapardım.madem emmiyor bende kilo vereyim diyorum.masallah kizim 9 kilo taşırken baya zorlaniyorum.zaten ayakta sıkıntılı olunca

Allah'ımm dün neydi öyle. SABAH erken annemler şehir dışından geldi dayım kuzenim falan. Zaten burda oturuyor annemler. Erken kalktım çay falan ayarladım. Neyse temizlik alışveriş çok yoğun geçti. Akşam eşim geldi. Gittik oturmaya. Bu sefer kaynanam gil doluşup yine bize gelmiş. Geri gittik eve. Ya sınır oluyorum artık bunlara. 3 fena çocuk talan ettiler her yeri. 7 yaşında ikizler evlerinde tuvalete gider burda altına işiyor bilerek. Ne kızmadan anlıyorlar ne de tatlı dilden. Ayni zihinsel engelli gibiler. Dayanamiyorum onlara. Gec saatte gittiler. Bir de kızları var 11 yaşında benim kuzenimin biri 8 yaşında. Eşim diyor burda kalsın o da. Gittim arka odaya kusura bakma 3 çocukla uğraşamam ben. Ya sınavım var diyorum anlamıyorlar. En önemlisi zaten. Neyse ki götürdüler onu da. Bugün de düğün var Yaşadığımız şehrin bir ilçesinde oraya gidecez. Bitmedi yoğunluk. Yarın da dayimlar hep birlikte denize gidelim diyorlar. Giremiyorum o yüzden hem haber vereyim hem iç dökeyim dedim :) kaynanam gil önceden böyle değildi şimdi zırt pırt geliyorlar benim sınav zamanına denk getiriyorlar. Bir de diyor hiç görünmüyorsun. Dedim daha birkaç gün önce sizdeydik

Bugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt

AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu

Huuuu kizlar ne yapiyosunuz

Benim niyetim akşama kabak yapmakdi ama eltimgile gidecez
Gec gelicek olursam yapamam
Bakalim saate göre biseyler uydururum
Ben senin yerine yaptım kabağı kaptanım, hem yemek olarak hemde detoksta uyguladığınız şekilde cacık yaptım kabaktan

İçim dışım kabak oldu bugün

11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık

16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)

Su 2 lt

Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)

Eşim dışarda bende kızlarımla parka gittim yürüyüş yaptm dönüşte komşuma uğradım evdeyim şimdi. Şu an deniz kenarında bi yerde oturuyo olmak isterdm ya

Sizce ben burda kac kiloyum
ben 68 felandir en fazla dedim .
oyle bi kural yok canim.herkes nasil istiyosa o saatde yiyo.

bu aksam bende dusunuyorum.ama komsum kuskus yapmis..az bisey ondan yerim diyodum.malum oda bulgurlu..taein icin siskinlik yapar diye korkuyorum.
okurken ben yoruldum valla
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
nasil durdun hic bisey yememissin resmen

bence de abla
olmamış gibi cnm afiyet olsun
hmm anladım canım
Sizce ben burda kac kiloyum
hiç bilemedim 70-75 arası olabilir belki
ben iki öğün yapmak için geç kahvaltı yapıyorum cnm bu ara

DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
Afiyet olsun kızlar

Evet ablacım evde yorkshire Micro teacup. Büyümeyenler var ya o dur resmini atayım

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-19-16-05-30.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 28
Sabah 1 kase corn flakes süt

Öğle 200 ml gazoz

Akşam 5. 1 tabak mantı

Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde

Yürüyüş 120p. @biprensesannesi

Çok hareket ediyor oluşumun getirdiği bi gevşeklik mevcut bende abur cuburum alkolüm fln yok ama eşim bişi yaparsa geri çevirmem, yoksa niye diyet yapıyomuşum diye söylenip beni diyetten soğutuyo hep. Zayıf da sevmediği için kendisi yaa ben de 6 olmadan kalkıyorum 8 gibi hala yememişsem biyerde düşer kalırım 2 haftadır tiroid için ilaca başladım o daha da etkiliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…