Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne yazacağımı unuttum he
Tunaydin kızlar annemlere geldik burdayiz bugün, birazda kalabalık olacaz bugünde böyle gecicek yarına Allah kerim
bı atak yapalım dimi ama

kabul abla gecen haftaki başlangıç kilomu vaz aliyorum demi
Bugun dolu dolu kahvalti yaptim 1 haftadir ilk defa ekmek yedim :)))
Bu haftalik ekmek hakkim doldu
afiyet olsun ablacım
ölüm her an cok yakın Rabbim rahmet eylesin abla yakınlarına sabır versin
bende teyze kizlaryla parka gitmistik ondan giremeidm aksamda misafirlikteydik
hasarsz atlattim şükür sen nasılsın şimdi
ben ilk defa duydum cnm bunu geçmiş olsun Rabbim şifa versin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah akıl fikir versin evlatlarımıza ya cok şükür telefn vqrmis gelmis geçmiş olsun cnm
Sabah. 2 dilim te yumurtalı ekmek

Öğle yok

Akşam 8 de 1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Salata
afiyet olsun canım
Sabah11.30
1tb ekmek
1kk peynır
5 zeytın

19.30
3 catal patlıcan kozleme
1kk peynır
Ikı dal pırasa
1 kase yogurt

Su 2 lıtre
Tum vucut egzersız 40 dk 120 puan Fit mutlu anne
afiyet olsun canım
hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında kizim vqr
afiyet olsun kizlar
Afiyet olsun. İyi uykular
saol cnm
afıyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
Cumartesi Menüm

Bugun baya yedim :))

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
afiyet olsun canım
saol cnm
Gunaydinn canlarimmm

Buyrunn sabah kahveleri bendenn

Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi
Günaydın ablam tabiiiki insAllah amacımız o

Ya aslen tüm takımlara baktım inceledim, sizin takımı beğendim . Kafamı çoluk çocuk meselesi dışında bişiylere vermek istiyorum. Günde 5 mesaj yazmışsınız zaten, sabah bir öğlen bir öğleden sonra 1 akşam da biri menüm diğeri yorum olmak üzere 5 mesajı tamamlarım sanırım. 78 kilo oldugum zamanlar istanbulda yaşıyordum ve çocugum yoktu, ekmek elden su göldendi frankfurta yakın bir kasabada oturuyorum, evet kışın da bisikletle gidip geldim, tam 17 aydır her allahın günü bisikletteyim, işe başlamadan önce ilk 5 ay yani 20 km git gel yapıyordum zaten, işe başlayınca hafiflettim. Yuva şirkete 2 km çünkü uzak değil, eve döneceğime yuvaya gidiyorum. Valla kışın karda çok korktum kayar düşerim falan diye ama kazasız belasız atlattım, eksi 15 lere kadar indi hava ama napıyım ehliyetim yandı. Şuan ehliyet için teoriyi gectim pratiğe giricem ama yine de kararım hava eksilere inmediği sürece araba kullanmamak. Zaten bir oğlum var ve daha yeni uykuyla tanıştım, belki de biraz tadını çıkar diyor kaderim önce bu dönemin, yani dediğim üzere zaten ortalama 60 civarlarında yaşıyorum son yıllarda, 20 lı yaşlara kadar ideal kilom 54-53 dü ama o zamanlar kas yoktu daha narindim. Son 5 senedir 57 nin altına inmedim bakalım olacak mı. Ama 55 e inip orda sabit kalsam baya rahat olurdu bana, hiç düşünmeden her kıyafetimi giyerdim dolaptan

Merhaba Hafize selam

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Kitaplarını okumuş muydun?
Nasıl bir planın var

Günaydınnnn

İyi pazarlar herkeseee

Değişiklik arıyorum kendime, fit in time a mı yazılsam, evde leslie mi yapsam bilemedim. Leslie bana hafif geliyor ama 3-4 aydır çok etkin spor yapmadığım için şu an ideal gelebilir. Evdekiler 1 saat rahat bırakırlar mı bilmiyorum. Tembellikten ve sıcaktan sıkıldım. Bu vücut dinlendikçe dinlenme istiyor. Astım ilaçlarım da çoğaldı, önlem almam şart

Bir şekilde fırsat bulup spora baslamamiz lazım ,bende gece eliptik yapmayı düşünüyorum

bende Zühal cnm köln yakinlarinda oturuyorum :)

Bu 5 mesaj biraz temsili :) onu degistirsem iyi olacak
aslinda ne kadar cok paylasim yapabilirsek o kadar motivasyonumuz artar
Burda amac birbirimize destek olmak
Menulerimize yorum yapiyoruz ki, biri bisey yerken burda taşlanirim korkusuyla yemesin
Kilo verdigimiz yada veremedigimiz zaman beraber üzülüp birlikte seviniyoruz
Bu arada tabi hayatin icinden herseyi paylasip eglenerek zamanin nasil gectigini anlamiyoruz

Sen basla o zaman duruma gore bakariz
Zaten fazla kilon yok belki listeye girmeden verirsin :))

Genel prensibimiz yeterli paylasimi olmayip arkadaslarina yorum yapip destek olmayanlari malesef listeye almiyoruz
Günaydın herkese
Nasılsınjz kızlar napıyosunuz
Ben yumurtladımda regl söktürücü olarak önerirsiniz şişkinlik var
benimkiler yatiyor daha bende kahve fasli yapiyorum

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç

Günaydın kızlar
Dünkü menüm

12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli

Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay

20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim
Ayran
Domates salatalık

Kolay glsn canm iş bitince baya güzel olacak belli
Ben burdan gıcık oldm bnce de davet etme bi daha
Aynı durum bende de var yavaş yavaş azalmaya başladı sanki çok munayakta kalıyosn gün içinde

Gunaydn cnm yeni yumurtlama olduysa acele etme adet söktürücü icin
Doğmdan sonraki ilk adetm canm karnm çok şiş ve gittikçe şişer biliyorm cumadan önce olmakm istiyorm yoksa midahale etmem
Cnm diyetisyni bıraktın mı

Tuğçe bi 10 kilo al sonra vermeye çalş filan ciddi diyorm

neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç
Cok strese girdim.oglen yemeğim hazır olacak,yok ara öğünü unutmayın.. Kizim diş çıkardı çıkarıyor çok huysuz.

Bırakmadım ama düşünmüyor değilim.yasaklar bizim beslenme düzenimize cok ters.ters. Ben sonra nasil devam edicem bu duzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…