- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.581
Kabak derken bu nasılHuuuu kizlar ne yapiyosunuz
Benim niyetim akşama kabak yapmakdi ama eltimgile gidecez
Gec gelicek olursam yapamam
Bakalim saate göre biseyler uydururum
Ahh o poğsçalarda gözüm kaldı ahh. Ne çok özledim dereotlu peynirli güzel bi poğaçayı ahh! En son 4.5 sene önce falan yemişimdir gözümden yaş gelecek poça diye11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
Pazartesi tartı da ara bildirim günü canımYa ben eşime ve arkadasına ve oğluma mangalda yesinler diye makarna salatası yaptım ama tadına bakıyo ayağına bildiğiniz 3 kaşık yedim yaaFit mutlu anne 60 dakika bisiklet kullanımını 180 puan mı yazıyoruz şimdi?
Ya ben dün de çok az yedim dün de 1.5 saat bisiklet kullandım sanırım ondan bi acıkma durumu oldu gibi şuan mangalı bekliyorumyarın tartıyı da paylaşıyoruz di mi?
4.5 sene nedir ya...yap ye canım..Ahh o poğsçalarda gözüm kaldı ahh. Ne çok özledim dereotlu peynirli güzel bi poğaçayı ahh! En son 4.5 sene önce falan yemişimdir gözümden yaş gelecek poça diye
Menün güzel canım, afiyet olsunBugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Spor bizimkiler fırsat verir se 1 saat eliptik yapacagim
4.5 sene mi4.5 sene nedir ya...yap ye canım..
Ya önce gebeydim gebelikte bırak poğaçayı ağzıma ekmek girmedi, doğurunca da almanyaya taşındım burda güzel yapan görmedim. Ya ağzımda bi tat var onu hayatta yapamam ahh4.5 sene nedir ya...yap ye canım..
Yok kaptanım gitmek için değil destek olmak içinturk bakkallarinin bazsinda kasap bölümü de var cnm
cok gecmis olsun cnm bende hic duymamistim bu rahatsizligi
Giydigin ayakkabiya terlige yumusak olmasina dikkat et evde bile terliksiz dolasma
masallah tatlim bu azmin daim olsun ins.
1 sandwich ekmegi yedim zaten 2 dil ekm denk :)) bugun baya karbonlu oldu menum :)
menu guzel ama pilav 2 ks. Fasulye daha fazla olsaydi sanki daha iyi olurdu cnm
Menü guzel gorunuyor cnm
Salgami cok tercih etmiyelim malumtuzlu oluyor wasa da 2 tane yeterli :))
ne o gidecenmi kizzz
neyseki işin zoru bitmis cnm
gayet guzel nirancim heralde spor yapmadin bugun
Ayyy Allah korumus cnm
Bilmedigi yere niye giderki kiz kucukte değilmiş
ne kopegi aldiniz cnm evdemi
aksam guzel ama ssabah yetersiz geldi cnm
bugun az yemişin tatlim
masallah guzelime helal olsundemekki isteyince yemedende durulabiliyor :))
depo derken
Baya iş yapmisin benim utuleride alaydin
sabah guzel ama aksam olmamis cnm
Hamgi lesliyi yaptin cunku 5 mil 68 dk
Yaptigin 5k heralde :)
bugun icin saat cok kötü degil cnm pazartesiden sonrasi daha onemli
Menude gayet guzel
Dün niye uyumadiydinki
Herkes bana acıdı kargoyla poğaça yollıcaksınız galiba4.5 sene mi
masallah nasilda kocaman buyumus oyle.Kabak derken bu nasıltanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
afiyet olsun canimBugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Karara varılmış sanırım:)Ay peki mesela 90 dakika gercek bisiklet kullanmayı nasıl puanlıyorum? Arkada kocaman römork tasıyırum bi de en az 30-40 kilo çekiyorum yani. ?
Gelemedimki goreyim ablahakkinizda hayirlisi olsun cnm dedigin gibi daha dogru zaman degil demekki bebiş icin
Benim sormak istedigim neden bizim takimi tercih ettin diye :)) baska takimlarda var ya...
burayi takip ettim size gelmek istiyorum deseydin tmm dicektim ama şu ara 8.takimin üye ihtiyaci var
Bizim takim biraz disiplinli katilima, kurallara uyulmasina önem veriyoruz
Çalıştığın icin yeterli katilim saglayabilirmisin bilemiyirum
masallah baya bisiklet sürüyomuşsun o yuzden kilon aşırı degil heralde :)) 78 lere ciktigin dönemde kullanmiyomuydun
Kışın dami bisiklettle gidip geliyon
Nerdesin almanyada
sen tabi gecen hafta ici menuleri mi gormedin
bisikleti biz 2 puan olarak düşünmüştük ama kondisyon bisikleti tabi daha kolay
Tekrar konusup bi karara baglariz
hayata geri dönüyon yani
Yahu siz yumurtladiginizi nasil anliyonuz bi benmi anlamiyorumGünaydın herkese
Nasılsınjz kızlar napıyosunuz
Ben yumurtladımdaregl söktürücü olarak önerirsiniz şişkinlik var
Eger surekli devam edemeyeceksen ben uygulanmasi taraftari degilim canimmerhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Hosgeldin tatlimmm jillian yap kizzz bi öpsün seni jillian ablamizGünaydınnnn
İyi pazarlar herkeseee
Değişiklik arıyorum kendime, fit in time a mı yazılsam, evde leslie mi yapsam bilemedim. Leslie bana hafif geliyor ama 3-4 aydır çok etkin spor yapmadığım için şu an ideal gelebilir. Evdekiler 1 saat rahat bırakırlar mı bilmiyorum. Tembellikten ve sıcaktan sıkıldım. Bu vücut dinlendikçe dinlenme istiyor. Astım ilaçlarım da çoğaldı, önlem almam şart
Vay anam var etli ekmekler reçeller afiyet olsun dilegimGünaydın kızlar
Dünkü menüm
12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli
Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay
20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim
Ayran
Domates salatalık
Ay ins tatlim bitsindeKolay glsn canm iş bitince baya güzel olacak belli
Ben burdan gıcık oldm bnce de davet etme bi daha
Aynı durum bende de var yavaş yavaş azalmaya başladı sanki çok munayakta kalıyosn gün içinde
Doğmdan sonraki ilk adetm canm karnm çok şiş ve gittikçe şişer biliyorm cumadan önce olmakm istiyorm yoksa midahale etmem
Cnm diyetisyni bıraktın mı
Kiz kacamak yapmak yokkkkSabah iyiydi de öğle yemeğinde eşim acaip bişi yapmış, vişneli etimekli şekerli kek gibi. Yemem de diyemedim vanilyalı sosla yedim ama baya az yedim yani 6-7 kaşığı geçmez . Şimdi 7-8 km bisiklet kullanıcamakşama da mangal var ya, ben anca ızgara tavuk salata umarım
Abla bi kac kere girmeye calistim site hata verdi bende sizdede oldumuHuuuu kizlar ne yapiyosunuz
Benim niyetim akşama kabak yapmakdi ama eltimgile gidecez
Gec gelicek olursam yapamam
Bakalim saate göre biseyler uydururum
Kuzu bu kaynananlar bilerek yapıyor olmasin böyleAllah'ımm dün neydi öyle. SABAH erken annemler şehir dışından geldi dayım kuzenim falan. Zaten burda oturuyor annemler. Erken kalktım çay falan ayarladım. Neyse temizlik alışveriş çok yoğun geçti. Akşam eşim geldi. Gittik oturmaya. Bu sefer kaynanam gil doluşup yine bize gelmiş. Geri gittik eve. Ya sınır oluyorum artık bunlara. 3 fena çocuk talan ettiler her yeri. 7 yaşında ikizler evlerinde tuvalete gider burda altına işiyor bilerek. Ne kızmadan anlıyorlar ne de tatlı dilden. Ayni zihinsel engelli gibiler. Dayanamiyorum onlara. Gec saatte gittiler. Bir de kızları var 11 yaşında benim kuzenimin biri 8 yaşında. Eşim diyor burda kalsın o da. Gittim arka odaya kusura bakma 3 çocukla uğraşamam ben. Ya sınavım var diyorum anlamıyorlar. En önemlisi zaten. Neyse ki götürdüler onu da. Bugün de düğün var Yaşadığımız şehrin bir ilçesinde oraya gidecez. Bitmedi yoğunluk. Yarın da dayimlar hep birlikte denize gidelim diyorlar. Giremiyorum o yüzden hem haber vereyim hem iç dökeyim dedim :) kaynanam gil önceden böyle değildi şimdi zırt pırt geliyorlar benim sınav zamanına denk getiriyorlar. Bir de diyor hiç görünmüyorsun. Dedim daha birkaç gün önce sizdeydik
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
Bugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt
AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
Afiyet olsun kizlar11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
Ayyy tipini yerim ben onun yaaaa cok sevimliiEvet ablacım evde yorkshire Micro teacup. Büyümeyenler var ya o dur resmini atayım
Afiyet olsun canimSabah 1 kase corn flakes süt
Öğle 200 ml gazoz
Akşam 5. 1 tabak mantı
Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌
Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
Bol bol kabak yersin kiz diyetin vazgeçilmeziKabak derken bu nasıltanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
Tatlinin ustune bide makarna salatasi olmazki amaYa ben eşime ve arkadasına ve oğluma mangalda yesinler diye makarna salatası yaptım ama tadına bakıyo ayağına bildiğiniz 3 kaşık yedim yaaFit mutlu anne 60 dakika bisiklet kullanımını 180 puan mı yazıyoruz şimdi?
Ya ben dün de çok az yedim dün de 1.5 saat bisiklet kullandım sanırım ondan bi acıkma durumu oldu gibi şuan mangalı bekliyorumyarın tartıyı da paylaşıyoruz di mi?
Afiyet olsun canimBugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Nirancim iyice arttirmissin45 dk Leslie, 30 dk bölgesel egzersiz yaptım bugün
Yok kiz pogaca filanHerkes bana acıdı kargoyla poğaça yollıcaksınız galiba
Afiyet olsun canimsabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir
15.30
1 avuc leblebi
19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu
su yatana kadar 3 olur
spor yok
Yollayim canim ne demekHerkes bana acıdı kargoyla poğaça yollıcaksınız galiba
Karara varılmış sanırım:)
Gelemedimki goreyim abla
Yahu siz yumurtladiginizi nasil anliyonuz bi benmi anlamiyorum
Eger surekli devam edemeyeceksen ben uygulanmasi taraftari degilim canim
Hosgeldin tatlimmm jillian yap kizzz bi öpsün seni jillian ablamiz
Vay anam var etli ekmekler reçeller afiyet olsun dilegim
Ay ins tatlim bitsinde
Kiz kacamak yapmak yokkkk
Abla bi kac kere girmeye calistim site hata verdi bende sizdede oldumu
Kuzu bu kaynananlar bilerek yapıyor olmasin böyle
Afiyet olsun kizlar
Ayyy tipini yerim ben onun yaaaa cok sevimlii
Afiyet olsun canim
Bol bol kabak yersin kiz diyetin vazgeçilmezi
Tatlinin ustune bide makarna salatasi olmazki ama
Afiyet olsun canim
Nirancim iyice arttirmissin
Zorluyormu topuk dikeni vardi sende yanlis hatirlamiyosam
Yok kiz pogaca filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?