Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....

cnm haklısın ben kımseye baskı kurmak ıstemıyorum ama bu duzenlı gıren arkadaslara haksızlık oluyor...Menulere kımse yorum yapmıyor.Bende dahıl ama benım mantıklı bı acıklamam var ben yazmayanları protesto edıyorum .Çoğu arkadas menusunu yazmaktan cekınıyor.Bende şöyle bi kuralmı cıkarayım 1 haftada 5 gun menu yazmak zorunlu bu 3 olursa takımdan atarızmı diyim.Hadı kabul edıldı buseferben onu nasıl takıp edıyım ısım gucum var.Hadı ettık ben herkesı sevıyorum kımsenınde gıtmesını ıstemıyorum nasıl gonderıyım? Tıkandım kaldım valla...Yada body yapalım desem kısılerı 2 serlı guruplarla bırlestırıp bırbırlerının menulerınden sporlarındanmı sorumlu tutsam...Hadı onu yaptım bu sefer benım takım arkadasım topıge gelmedıgınde benımde motıvem dusecek!

Bu cıddı bı sorun arkadaşlar Lütfen çözelimm...Yenı fıkırlere açığım

çok güzel olmuş el emegine bayılırım ellerine saglık

ÇokTeşekkürederim insallah Nişanlımda cok begenir

Zamanında msj sayalım dedim kabul edilmedi.. onun şöyle bi dengesi olcaktı bence Sayılan en çok msj sahibi kilo verme üstünlüğünüde elinde bulundurup her hafta yarışcaktık bu hafta o hem mjda hem kiloda birinci oldu ben neden olmayayım dicektik... Ama kabul edilmedi... Gerçekten girenle girmeyen arasında hem haksızlık hemde motive düşüklüğü yaşıyoruz...

cnm akşamı kestiğimde saat 15:45te son olarak bazı gün bir paket diyet bisküvi bazı gün normal bisküvi yedim yada öğlene 1 tabak yemek yedim akşamları acıkmıyorum ben tabi öğlen sağlam yersem sağlamdan kastım 2 dilim ekmek + yarım kase çorba+5-6 kaşık yemek varsa salata yada yoğurt bunları yiyince ikindide acıkmadım bile akşamda 1 yada 2 gün kahve içtim sütlü yada 1 bardak sade soda yani sadece zararsız sıvılar aldım

valla cnm bende fikir yok herkes bişeyleri gönüllü yapmazsa ne sen ne ben zorlayamayız millet yazmayınca bir süre sonra bende yazmıyorum menü falan bodylik iyi fikir ama dediğin gibi ya benim ortağım girmezse ne olcak hepten motivasyon sıfır deneme süresince iyi geliyo herkes sonra püff kayıplara karışıyoruz silkelenelim kızlar ama eğer cumadan cumaya kg bildirimi yapıp haftada bir iki yazacaksak bende ona göre gireyim

Mantıgın belkı dogru cnm ama biz en basından berı hıc bole bı takım olma taraftarı olmadık ! Msj saymakta yeterlı deıl bence sonunda bı ceza olmadan...Say say say sonuncu olsun tü sana neden sonuncu oldun de bitsin haftaya gene aynı bunun bize kattıgı ne olacak kı ?

zaten ben bunu birine zorla yaptırıyorsam o insanın burda bulunma amacı canı sıkıldıgında laflıycak yer arıyor demektır! Bende şaşırdım artık napıcamı

Aynen katılıyorum cnm sana ben kısıye bunu zorla yaptırıyorsam zaten sorun var demektır.Kimseyi zorlamak istemiyorum !

Aynen katılıyorum cnm sana ben kısıye bunu zorla yaptırıyorsam zaten sorun var demektır.Kimseyi zorlamak istemiyorum !

bu konu resmen kısır döngü biz topiğe gireli 2 ayı biraz geçti buna rağmen defalarca dile geldi şimdi darılmaca gücenmece yok bazen süper oluyoruz bazen formdan düşüyo herkes
fulya,murc,ben,büşra, hergün mutlaka ama mutlaka uğruyo
fadime,hopiş ve edda evdesiniz mutlaka hergün uğrayın gibi bişey demem yanlış olur bir zamanlar bende evdeydim hiçç işim bitmiyo du kaldıki akşamları hatta haftasonları bende gelemiyorum ama ne olur azıcık daha zorlayalım kendimizi
beyaz bulut çok gelirdi bu ara oda gelmiyo sabah günaydın diyo bakıyo kimse yok bidaha uğramıyo
okyanussuda sende az geliyosun
hicranı es geçiyorum hem düğün hazırlığı hemde hedefine çok az var
daha takımda kimler var bilmiyorum ceeee diyip kaçanlarda var şimdi hatırlayamadım kusura bakmayın

Bi lionesse ve doksanaltmışdoksanı yazmamıssın cnm çıkardığın sonuçlar için teşekkürler ki şu anda 2 üye içinde paylaşım alanında oylama var.Yüksek ihtimal çoğunluk yakalanır ve listeye eklenirler...Ama sonra gene giderlerse bütün emekler boşa gitmiş olacak...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-447.html

lionesse çok özür dilerim cnm seni unutmuşum
murccum şu takımın tam listesini yayınlarmısın sana zahmet kafam kazan gibi oldu ben kaçar nikotine

Merhaba kızlaar. Bu gün bana resmen işkenceydi. Sabahtan aksilikler briikti. Şöyle ki sabah erkenden kalktım hemencecik giyindim çıktım hastaneye emar sonucumu almaya geldim. Bi baktım telefonumu evde unutmuşum ailem ve nişanlım arar merak eder diye koştur koştur telefon kartı aldım aradım hepsini. Sonra emarda bacağımda ki şişlik belli olmamış diye doktor bir daha emar çekilcek sana dedi. Sabah saat 9 du. Bana 12:30 a emar randevsuu verdiler. Beklemek yerine koştur koştur yürü allah yürü minibüse bin ordan eve yürü telefonumu aldım. Soğuk diye atkı attım boynuma tekrar çıktım yürüdüm minibüse bindim hastaneye gittim. Acil hastalar var diye benim iş uzadımı. Saat 1 buçuğa kadar bekledim. Emar çekildi sonra çıktım otobüs durağına ama emar kartımı unutmuşum hastaneye geri döndüm. B u arada açlık başımda. bir bardak su ve bir portakal yemiştim sabah çıkmadan. Sonra kardeşime hediye aldım sevgilisi yok diye =) Metrobüse bindim dükkana geldim çok şükür az önce. Hemen bir kase nesfit yedim. Sabah 8 gibi erkeğim beni aradı sevgililer günümü kutladı hediye olarak bana telefonda gitar çaldı ehehe =) Bu yani sevgililer günü sermayem.Tek güzel şey buydu.. yine de çok yorgunum inanın uyumak isterdim iş olmasaydı :120:

oov nagicim kaçırmışsın gibi geldi =) olsun bugün telafi edersin şekerim.

Arkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu
Eki Görüntüle 346539

Eki Görüntüle 346540

Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)

hicrancım çok güzel olmuş ellerine sağlık. ne kadar beceriklisin maaşallah ya çok güzel olmuş canım.

ehehe keşke ben de tembellik yapabilsem

canım kolay gelsin size. tuvalet sorunun varsa muz yemekle büyük hata ediyorsun. ben çok sevdiğim halde yememeye çalışıyorum.

ahaha kıyamam çok iyi etmişsin. ama keşke doğum gününü de kutlasaydın edda tatlım ya =)

murşum tatlım menün güzel. yoğunluğunu atlatırsın umarım canım. kolay gelsin.

tatlım menün gayet güzel olmuş. akşamı ben kestim çok acıkıyorum ama sabah çok iyi hissediyorum sanki bir kilo vermiş gibi hissediyorum saatelrce aç kalmış oluyorsun üstüne uyku kalorisi eklenince çok güzel oluyor =))

Edda1985:
Fadime02:
Hoppidicik
Mursh:
TrulyScrumptious
Siyamum
Nagieymen
Hicranöztürk
BeyazBulut
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan
Lıonessa

bu günkü menüm;

sabah: bir portakal 1 bardak su.

öğlen: bri kase nesfit. 500 ml su.

ara: şekersiz kahve. 3 adet bisküvi.

akşam: bir kase çorba.

1 saat yürüyüş.

arkadaşlar çok yürüdüm bu gün inşalah faydası olmuştur ya.

Canım buara ben yediklerime dikkat edemiyorum ascımız hasta Bi lokantaya gidiyoruz yemekleri kötü
Bolbol pide yiyorum sabah soguktan yataktan cıkamıyorum kahvaltıda berbet o yüzden utancıma yazamıyorum spordesen oda yok
Birde buaralar moralim cok bozuk

bu arada kızlar benim dijital tartı beni 82.6 kg gösterdi dün akşam ama normal tartımız 81 kg gösterdi. anlamadım ben bu işi ya. normal baskülde mi sorun acaba. dijital olan bozuk dermisiniz lütfen öyle diyin mesela dijital baskül, benim oda da farklı tartıyor antre de farklı tartıyor salonda farklı ahahah. halbuki alalı 5-6 ay oldu. :44:

Son düzenleme:
Edda1985:
Fadime02:
Hoppidicik
Mursh:
TrulyScrumptious
Siyamum
Nagieymen
Hicranöztürk
BeyazBulut
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan
Lıonessa

ya murccum herşeye rağmen şu bodylik işini denesek mi :44:

eminim faydası olur cnm linosse annemleri uğurlayayım bir haftalığına 5 günde 5 kg diyetine başlıcam zor olacak ama yapıcam yani ne dersiniz

nagişi bilmem ama ben çok acıkıyorum akşamları oyüzden kesemiyorum
bence menü paylaşmak zorunlu olmalı
sonuçta burası bir yarışma grubu geyik gurbu değilki
ben diğer takımlarada bakıyorum arada en esnek olan biziz ben yeni katıldım aranıza
mesela bende şöyle bir izlenmim oluştu oh ne rahat burası iyiki buaraya gelmişim :))))
ama bu hem iyi hem kötü mesaj sayma olayı banada sıkıcı geliyor açıkçası ama üyelerin en azından hergün uğrayıp menüleri yorumlaması gerekiyor diye düşünüyorum günde bir kerede girse bir msajda hepsini alıntılayıp yorum yazabilir
açıkçası benim menü paylaşmamam ki genlede paylaşıyorum yada menülere yorum yapmamam pek kimse yorum yapmıyor diyedir
yani benim menüm yorumlanıcakki bende yorumlıyım dikkat ediyim değilmi
evet aynen canım iyi tespit yapmışsın benim için
herkes sürekli giricek diyet yapmak için hırslı olucakki bu bizede yansısın ve yeni gelende desinki ooo bu takım disiplinli buaraya geliceksem ona göre davranmalıyımm haksızmıyım

neden bozuk ki cnm ya düğün hazırlıkları yorucudur psikolojik olarak çok sağlam durman lazım çok

benim dijitalde sapıtıyo arada normal olansa hiç belli olmuyo güvenemiyorum ona

sen günü kapattın yani akşamı erken yiyip bir daha yemiyormusun

hangisi bozuk bilemicem ama
dijitaller öyle zemin egöre farklı çıkabiliyor benimkide dijital ben yatakodasında sabitledim biyere hep aynı yerde tartılıyorum
yoksa farklı farlklı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…