- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.861
wowww murccum menün güzelmiş helede akşam olmayışıbiliyosun geçen hafta 2 gün spor+ akşamı kesmekle gitti benim 1,8 kg bu hafta aynı başarım olmucak sanırım spor yapamıyorum malum evde annemler var
bu arada topikteki kopukluğun epeydir farkındayım büşraya katılıyorum sayfa ilerlemiyo hatta yazılan menüler bile arada kaynıyo hadi başka şeyleri geçtim ama yazılan menülere neden yorum yapılmıyo ki bu topiğin esas konusu bu değil mi
slm kızlar allah tan sabah 2 saatır yazmısım yoksa bu saate kadar gelemıcekmısım anca oturdum kıcımın ustune....Offf şu adamalr gitsede kurtulsak yaww sıkıldım...
Neyse gelelım saadete;
Hicrancım hedıyen cok egzotık ve sevımlı bayıldımmmm :)
Nagıscım sen eddanın dayandıgını dusundunmu gercekten kesın koca bı dılım olmasada kucuk bı dılım yemıstır
Fulyacık gercekten en dogru ve romantık seyı yapmıssın kocanl spora gıtmek mantıklı bı karar desteklerım
Siyamum haklısın bu aralar sohbet hıc ılerlemıyor sebebı nerdır bu durumun kızlar ! Varsa bı sorun cozelım
Eddacım ıyı yapmıssın sevgılıler gunu kutladım dogum gunu kutlamadım dıosun yanı :)Az deılsın sende heeee
Dünkü Menüm;
Sabah;
Domates
salatalık
zeytın
1 yumurta beyazı
avuc ıcı kadar 2 tane ınce lavas
1 dılım peynır
Öğle;
meyve salatası
Aksam ;
Yok
çok güzel olmuş el emegine bayılırım ellerine saglık
saol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....
cnm haklısın ben kımseye baskı kurmak ıstemıyorum ama bu duzenlı gıren arkadaslara haksızlık oluyor...Menulere kımse yorum yapmıyor.Bende dahıl ama benım mantıklı bı acıklamam var ben yazmayanları protesto edıyorum .Çoğu arkadas menusunu yazmaktan cekınıyor.Bende şöyle bi kuralmı cıkarayım 1 haftada 5 gun menu yazmak zorunlu bu 3 olursa takımdan atarızmı diyim.Hadı kabul edıldı buseferben onu nasıl takıp edıyım ısım gucum var.Hadı ettık ben herkesı sevıyorum kımsenınde gıtmesını ıstemıyorum nasıl gonderıyım? Tıkandım kaldım valla...Yada body yapalım desem kısılerı 2 serlı guruplarla bırlestırıp bırbırlerının menulerınden sporlarındanmı sorumlu tutsam...Hadı onu yaptım bu sefer benım takım arkadasım topıge gelmedıgınde benımde motıvem dusecek!
Bu cıddı bı sorun arkadaşlar Lütfen çözelimm...Yenı fıkırlere açığım
Menümü yazayım
Kalkar kalkmaz 1 su bardağı geceden ıslanmış kayısı (3tane)
Sabah: 2 dilim kepek ekmek
tel kaşar peyniri
Öğle: 1 kase pırasa
1 büyük boy tabak salata (kıvırcık,salatalık,domates ve incecik peynir bol limon)
ara: meyve
Akşamı bendemi kessem acaba?
Nagişşşş akşamı kesince hiç açlık sorunu yaşadın mı?
saol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....
cnm haklısın ben kımseye baskı kurmak ıstemıyorum ama bu duzenlı gıren arkadaslara haksızlık oluyor...Menulere kımse yorum yapmıyor.Bende dahıl ama benım mantıklı bı acıklamam var ben yazmayanları protesto edıyorum .Çoğu arkadas menusunu yazmaktan cekınıyor.Bende şöyle bi kuralmı cıkarayım 1 haftada 5 gun menu yazmak zorunlu bu 3 olursa takımdan atarızmı diyim.Hadı kabul edıldı buseferben onu nasıl takıp edıyım ısım gucum var.Hadı ettık ben herkesı sevıyorum kımsenınde gıtmesını ıstemıyorum nasıl gonderıyım? Tıkandım kaldım valla...Yada body yapalım desem kısılerı 2 serlı guruplarla bırlestırıp bırbırlerının menulerınden sporlarındanmı sorumlu tutsam...Hadı onu yaptım bu sefer benım takım arkadasım topıge gelmedıgınde benımde motıvem dusecek!
Zamanında msj sayalım dedim kabul edilmedi.. onun şöyle bi dengesi olcaktı bence Sayılan en çok msj sahibi kilo verme üstünlüğünüde elinde bulundurup her hafta yarışcaktık bu hafta o hem mjda hem kiloda birinci oldu ben neden olmayayım dicektik... Ama kabul edilmedi... Gerçekten girenle girmeyen arasında hem haksızlık hemde motive düşüklüğü yaşıyoruz...
valla cnm bende fikir yok herkes bişeyleri gönüllü yapmazsa ne sen ne ben zorlayamayız millet yazmayınca bir süre sonra bende yazmıyorum menü falanbodylik iyi fikir ama dediğin gibi ya benim ortağım girmezse ne olcak hepten motivasyon sıfır deneme süresince iyi geliyo herkes sonra püff kayıplara karışıyoruz silkelenelim kızlar ama eğer cumadan cumaya kg bildirimi yapıp haftada bir iki yazacaksak bende ona göre gireyim
Aynen katılıyorum cnm sana ben kısıye bunu zorla yaptırıyorsam zaten sorun var demektır.Kimseyi zorlamak istemiyorum !
bu konu resmen kısır döngü biz topiğe gireli 2 ayı biraz geçti buna rağmen defalarca dile geldi şimdi darılmaca gücenmece yok bazen süper oluyoruz bazen formdan düşüyo herkes
fulya,murc,ben,büşra, hergün mutlaka ama mutlaka uğruyo
fadime,hopiş ve edda evdesiniz mutlaka hergün uğrayın gibi bişey demem yanlış olur bir zamanlar bende evdeydim hiçç işim bitmiyo du kaldıki akşamları hatta haftasonları bende gelemiyorum ama ne olur azıcık daha zorlayalım kendimizi
beyaz bulut çok gelirdi bu ara oda gelmiyo sabah günaydın diyo bakıyo kimse yok bidaha uğramıyo
okyanussuda sende az geliyosun
hicranı es geçiyorum hem düğün hazırlığı hemde hedefine çok az var
daha takımda kimler var bilmiyorum ceeee diyip kaçanlarda var şimdi hatırlayamadım kusura bakmayın
kızlar dünkü menümü yazıyorumm
sabah 2 minik poğaça (yulaf unundan evde yaptığım )
öğlen
2 köfte + 2 minik şiş tavuk ızgara
2 dilim kadar ekmek
1 bardak fanta
akşam
1 adet kuru patlıcan dolması
ara 4-5 mısır cipsi
gün oyu 1,5 lt su, 2bardak yeşil çay
biraz karışık bir beslenme ama bu kadar tutabildim kendimi bu hafta artılarda çıkarım galiba
Arkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu
Eki Görüntüle 346539
Eki Görüntüle 346540
Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)
Merhaba kızlar bugün tembellik yaptım uyumuşum baya daha evi toplayıp ders çalışcam
Topik neden hep 1 sayfa ilerliyor kimse günaydın dışında konuşcak bişey bulamıyor bu duruma çözüm bulmak gerek
gunaydin kizlar
14 subatta yapilabilecek en romantik seyi yapiyorum su an esimle spora gidiyoruz
ogleden sonraya kadar is yokmus biz de bugunluk sabahtan gidelim dedik
o yuzden kahvalti yapamadim tam tok olmamam lazim diye 1 kucuk muz yedim
gunlerdir tuvaletin yolunu unuttum bu aksam su bitki cayini icicem ise yarar bu sefer umarim..
hicrancigim cok seker olmus hediyen bayildimayrica sevgilini dugununuze davet etmen de buyuk incelik olmus
hepinizi optum ben kaciyorum ogleden sonra gorusuruz
good morning kızlarrr :)))
sabah yine erken kalmamadım
b işsizlik beni iyice tembel etti :)))
kalktım kahvaltımı yaptımm şimdi oturdum evlilik programı izliyom
tam ev kadını oldum anlıyacagınız
kızlarr dün eşimin dogum günüydü biliyosunuzz
kutlamadım planımı yaptımmm :)))
akşama kadar bekledi ama öğlede yemege geldii giderken sırıtarak yüzüme bakıyo dedim ne bakıyon bişeymi var
saat tam 12 de dogum günü bitmiş oldu 14 şubata döndü gün ben lambaları söndürdüm yaş pasta sipariş etmiştim dün
onu çıkardım sevgililer gününü kutlamış oldumm ama o dogum gününe yordu
böyle iştee :))
slm kızlar allah tan sabah 2 saatır yazmısım yoksa bu saate kadar gelemıcekmısım anca oturdum kıcımın ustune....Offf şu adamalr gitsede kurtulsak yaww sıkıldım...
Dünkü Menüm;
Sabah;
Domates
salatalık
zeytın
1 yumurta beyazı
avuc ıcı kadar 2 tane ınce lavas
1 dılım peynır
Öğle;
meyve salatası
Aksam ;
Yok
Menümü yazayım
tel kaşar peyniri
1 büyük boy tabak salata (kıvırcık,salatalık,domates ve incecik peynir bol limon)
bu konu resmen kısır döngü biz topiğe gireli 2 ayı biraz geçti buna rağmen defalarca dile geldi şimdi darılmaca gücenmece yok bazen süper oluyoruz bazen formdan düşüyo herkes
fadime,hopiş ve edda evdesiniz mutlaka hergün uğrayın gibi bişey demem yanlış olur bir zamanlar bende evdeydim hiçç işim bitmiyo du kaldıki akşamları hatta haftasonları bende gelemiyorum ama ne olur azıcık daha zorlayalım kendimizi
beyaz bulut çok gelirdi bu ara oda gelmiyo sabah günaydın diyo bakıyo kimse yok bidaha uğramıyo
daha takımda kimler var bilmiyorum ceeee diyip kaçanlarda var şimdi hatırlayamadım kusura bakmayın
Edda1985:
Fadime02:
Hoppidicik
Mursh:
TrulyScrumptious
Siyamum
Nagieymen
Hicranöztürk
BeyazBulut
Okyanusada
Doksanaltmısdoksan
Lıonessa
bu günkü menüm;
sabah: bir portakal 1 bardak su.
öğlen: bri kase nesfit. 500 ml su.
ara: şekersiz kahve. 3 adet bisküvi.
akşam: bir kase çorba.
1 saat yürüyüş.
arkadaşlar çok yürüdüm bu gün inşalah faydası olmuştur ya.
nagişi bilmem ama ben çok acıkıyorum akşamları oyüzden kesemiyorumMenümü yazayım
tel kaşar peyniri
Nagişşşş akşamı kesince hiç açlık sorunu yaşadın mı?
bence menü paylaşmak zorunlu olmalısaol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....
Canım buara ben yediklerime dikkat edemiyorum ascımız hasta Bi lokantaya gidiyoruz yemekleri kötü
Bolbol pide yiyorum sabah soguktan yataktan cıkamıyorum kahvaltıda berbet o yüzden utancıma yazamıyorum spordesen oda yok
Birde buaralar moralim cok bozuk
bu arada kızlar benim dijital tartı beni 82.6 kg gösterdi dün akşam ama normal tartıo 81 kg gösterdi. anlamadım ben bu işi ya. dijital bozuk dermisiniz lütfen öyle diyinmesela dijital baskül, benim oda da farklı tartıyor antre de farklı tartıyor salonda farklı ahahah. halbuki alalı 5-6 ay oldu. :44:
eminim faydası olur cnm linosse annemleri uğurlayayım bir haftalığına 5 günde 5 kg diyetine başlıcam zor olacak ama yapıcam yani ne dersiniz
ya murccum herşeye rağmen şu bodylik işini denesek mi :44:
eminim faydası olur cnm linosse annemleri uğurlayayım bir haftalığına 5 günde 5 kg diyetine başlıcam zor olacak ama yapıcam yani ne dersiniz
sen günü kapattın yani akşamı erken yiyip bir daha yemiyormusunbu günkü menüm;
sabah: bir portakal 1 bardak su.
öğlen: bri kase nesfit. 500 ml su.
ara: şekersiz kahve. 3 adet bisküvi.
akşam: bir kase çorba.
1 saat yürüyüş.
arkadaşlar çok yürüdüm bu gün inşalah faydası olmuştur ya.
hangisi bozuk bilemicem amabu arada kızlar benim dijital tartı beni 82.6 kg gösterdi dün akşam ama normal tartımız 81 kg gösterdi. anlamadım ben bu işi ya. normal baskülde mi sorun acaba. dijital olan bozuk dermisiniz lütfen öyle diyinmesela dijital baskül, benim oda da farklı tartıyor antre de farklı tartıyor salonda farklı ahahah. halbuki alalı 5-6 ay oldu. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?