Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Protein tokatlaması olmuş yumurtaya doymuşsun bugün

Tatlim zaten neleri yememen gerektigini biliyosun
tatli, makarna salatasi olmamis

Bebegim 7 aylik canim beni emmiyor 3.5 aydır.reddetti.emseydi diyeti farklı yapardım.madem emmiyor bende kilo vereyim diyorum.masallah kizim 9 kilo taşırken baya zorlaniyorum.zaten ayakta sıkıntılı olunca
Anam daha ufacınıkmış o yaaa, benim oğlan 7 aylıkken sanırım 7.5 kilo falandı emin de değilim ama, o dönem ben çok rahat etmiştim 6 aylık kalkıp sıralamaya başlayınca 9 aylık yğrümeye başlayana kadar çoccal kucağıma gelmedi , anneliğimin en hafif dönemiydi valla ama 10 aylık olunca yürümeden hevesini alıp bana fena sarmıştı , yuvaya da başladı o dönem. Sonuç şu ki kendisi 13.5 kilo, tam bir anne taşıtıcısı, beni bir taşıyıcı olarak görüyor kanımca, sırf keyfinden sürekli kendini taşıtıyor. Ben de amaaaan zaten seneye yüzüme dahi bakmıcak kucağımda taşırken en azından öpüp kokluyorum accuk diyerekten geri çevirmiyorum minik yavrumu sağda taşıyorjm sürekli, solda migrenim var çünkü. O sebeple sağ kol kasım naim süleymanoğlunu döver

×3 degilmi benmi yanlis gördumki
Evet ama eski duzene donunce verdiklerini almayacakmisin canim
CurukElma canım topuk dikeni @eceboce de vardı diye hatırlıyorum
Yanlis hatirliyorum canim o zaman
Afiyet olsun ablam
Kacamaklar olmamis canım spordada pazarlık payımız yoktur

Sende benden geri kalmamişin kiz ekmekle 1 öğünde 3 yumurtayi nerene yedin
Ne 3 mü? 2 olacak o yanlış mı yazmışım. Haaa sabah di mi , ay bilmiyorum yumurtayı öyle sade midem almadı ya. Yumurtayı içeri gömmek için ekmekle iteledim valla

Afiyet olsun ablam

Ay ben gidip bitur daha pisiklet bineyim o vakit

Ne 3 mü? 2 olacak o yanlış mı yazmışım. Haaa sabah di mi , ay bilmiyorum yumurtayı öyle sade midem almadı ya. Yumurtayı içeri gömmek için ekmekle iteledim valla
Anam 3 değil o 2 yanlış yazmışım rezillik 3 yumurta mideme sığmaz

Ay çok güldüm son yorumuna canim.valla bende öyle düşünenlerdenim.8 yaşında oglum var gel öpeyim diyorum yaaaa annede ben bebekmiyim diyor.simdi olup koklamiyacazda ne zaman koklayacağız.iste benim ayaklarım sıkıntılı baya.eliptik bisiklette vbasinc vücuda eşit dağılıyor.cok zorlanmıyorum neyseki.

Afiyet olsun ablam

Daha önce yaptigimda uzun bir süre almadim.benim kilo alma sebebim tatlı ya düşkünlüğüm canim.yoksa herkes der ya sen öyle yemek fazla yemisyorsun bu kilolar nerden

Di öi yaa, bak oğlun varmış , oğlu olanlar hep aynını diyp ben de hiç geri çevirmiyorum. Hatta bi ara inan evde irobot süpürge var, onu çalıştırıyodum gelip bana sarılsın diye sırf bi ara tam ergene bağlamıştı, hala arkadaşlarıylaysa yapıyo ama, anne sen git orda dur ben burda oynuycam fln diyo minik bit

Daha önce yaptigimda uzun bir süre almadim.benim kilo alma sebebim tatlı ya düşkünlüğüm canim.yoksa herkes der ya sen öyle yemek fazla yemisyorsun bu kilolar nerden
Aha sende bendensin bende cok düşündüm abur cuburla yasardim resmen millet bi porsiyon yiyosa ben kesin 4 yiyordum

Jillian ı sevmiyorum ama olabilir aslında
Ben öperim onun

Zuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba 8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor

Yarın öpüşme sahnelerini adım adım aktaracağım sana tatlım
Sabirsizlikla bekliyorum cinim
Hosgeldin baharimm nasılsın iyimisin

Heeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim

Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa

Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa

Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay

Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.

3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…