- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.621
Protein tokatlaması olmuşPazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Sende benden geri kalmamişinProtein tokatlaması olmuşyumurtaya doymuşsun bugün
Tatlim zaten neleri yememen gerektigini biliyosunUyumadı daha ama sağ elimi geri verdi
Sabah 08:30
3 yumurta, 1 dlm esmer ekmek , 2 zeytin , 1 kahve sütlü
Öğlen12:30
Vişneli etimelli acaip bi kek ama yarım dilim , vanilyalı sos ile
Ara 17:30
2 yk makarna salatası, 3-5 kraker
Akşam:18;45
2 köfte büyüklüğünde mangaldan körili tavuk, salata , 3 yk makarna salatası
2 ltre civarı su
Bol bol hareket, en az 50 kere çık in yapmışımdır 3 kat arasında. 60 dakika da bisiklet
200 puan diyip kapayalım bugünü.
Şu oğlan bi uyusa da ben de gidip biyerde bayılsam
Anam daha ufacınıkmış o yaaa, benim oğlan 7 aylıkken sanırım 7.5 kilo falandı emin de değilim ama, o dönem ben çok rahat etmiştim 6 aylık kalkıp sıralamaya başlayınca 9 aylık yğrümeye başlayana kadar çoccal kucağıma gelmedi , anneliğimin en hafif dönemiydi vallaBebegim 7 aylik canim beni emmiyor 3.5 aydır.reddetti.emseydi diyeti farklı yapardım.madem emmiyor bende kilo vereyim diyorum.masallah kizim 9 kilo taşırken baya zorlaniyorum.zaten ayakta sıkıntılı olunca
×3 degilmi benmi yanlis gördumkiKarar ne peki?
Evet ama eski duzene donunce verdiklerini almayacakmisin canimNeden canim.arada vücudu şaşırtmak lazım.hem bu diyeti ne kadar yaparsan kar.bir ara yapmıştım benim değerlerim inanılmaz arttı.hic bu kadar enrjik olmamıştım.zor bir diyet katılıyorum.ama yapabildiğim kadar yapayım diyorum
Yanlis hatirliyorum canim o zaman
Afiyet olsun ablamPazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
Kacamaklar olmamis canım spordada pazarlık payımız yokturUyumadı daha ama sağ elimi geri verdi
Sabah 08:30
3 yumurta, 1 dlm esmer ekmek , 2 zeytin , 1 kahve sütlü
Öğlen12:30
Vişneli etimelli acaip bi kek ama yarım dilim , vanilyalı sos ile
Ara 17:30
2 yk makarna salatası, 3-5 kraker
Akşam:18;45
2 köfte büyüklüğünde mangaldan körili tavuk, salata , 3 yk makarna salatası
2 ltre civarı su
Bol bol hareket, en az 50 kere çık in yapmışımdır 3 kat arasında. 60 dakika da bisiklet
200 puan diyip kapayalım bugünü.
Şu oğlan bi uyusa da ben de gidip biyerde bayılsam
Ne 3 mü? 2 olacak o yanlış mı yazmışım. Haaa sabah di mi , ay bilmiyorum yumurtayı öyle sade midem almadı ya. Yumurtayı içeri gömmek için ekmekle iteledim vallaSende benden geri kalmamişinkiz ekmekle 1 öğünde 3 yumurtayi nerene yedin
Ay ben gidip bitur daha pisiklet bineyim o vakit×3 degilmi benmi yanlis gördumki
Evet ama eski duzene donunce verdiklerini almayacakmisin canim
Afiyet olsun ablam
Kacamaklar olmamis canım spordada pazarlık payımız yoktur
Anam 3 değil o 2 yanlış yazmışım rezillikNe 3 mü? 2 olacak o yanlış mı yazmışım. Haaa sabah di mi , ay bilmiyorum yumurtayı öyle sade midem almadı ya. Yumurtayı içeri gömmek için ekmekle iteledim valla
Ay çok güldüm son yorumuna canim.valla bende öyle düşünenlerdenim.8 yaşında oglum var gel öpeyim diyorum yaaaa annede ben bebekmiyim diyor.simdi olup koklamiyacazda ne zaman koklayacağız.iste benim ayaklarım sıkıntılı baya.eliptik bisiklette vbasinc vücuda eşit dağılıyor.cok zorlanmıyorum neyseki.Anam daha ufacınıkmış o yaaa, benim oğlan 7 aylıkken sanırım 7.5 kilo falandı emin de değilim ama, o dönem ben çok rahat etmiştim 6 aylık kalkıp sıralamaya başlayınca 9 aylık yğrümeye başlayana kadar çoccal kucağıma gelmedi , anneliğimin en hafif dönemiydi vallaama 10 aylık olunca yürümeden hevesini alıp bana fena sarmıştı , yuvaya da başladı o dönem. Sonuç şu ki kendisi 13.5 kilo, tam bir anne taşıtıcısı, beni bir taşıyıcı olarak görüyor kanımca, sırf keyfinden sürekli kendini taşıtıyor. Ben de amaaaan zaten seneye yüzüme dahi bakmıcak kucağımda taşırken en azından öpüp kokluyorum accuk diyerekten geri çevirmiyorum minik yavrumu sağda taşıyorjm sürekli, solda migrenim var çünkü. O sebeple sağ kol kasım naim süleymanoğlunu döver
Anam bu hatun fazla heyacanli cikti birileri durdursunnnnAy ben gidip bitur daha pisiklet bineyim o vakit
Daha önce yaptigimda uzun bir süre almadim.benim kilo alma sebebim tatlı ya düşkünlüğüm canim.yoksa herkes der ya sen öyle yemek fazla yemisyorsun bu kilolar nerden×3 degilmi benmi yanlis gördumki
Evet ama eski duzene donunce verdiklerini almayacakmisin canim
Afiyet olsun ablam
Kacamaklar olmamis canım spordada pazarlık payımız yoktur
Di öi yaa, bak oğlun varmış , oğlu olanlar hep aynını diyp ben de hiç geri çevirmiyorum. Hatta bi ara inan evde irobot süpürge var, onu çalıştırıyodum gelip bana sarılsın diye sırfAy çok güldüm son yorumuna canim.valla bende öyle düşünenlerdenim.8 yaşında oglum var gel öpeyim diyorum yaaaa annede ben bebekmiyim diyor.simdi olup koklamiyacazda ne zaman koklayacağız.iste benim ayaklarım sıkıntılı baya.eliptik bisiklette vbasinc vücuda eşit dağılıyor.cok zorlanmıyorum neyseki.
Aha sende bendensin bende cok düşündüm abur cuburla yasardim resmen millet bi porsiyon yiyosa ben kesin 4 yiyordumDaha önce yaptigimda uzun bir süre almadim.benim kilo alma sebebim tatlı ya düşkünlüğüm canim.yoksa herkes der ya sen öyle yemek fazla yemisyorsun bu kilolar nerden
Karara varılmış sanırım:)
Gelemedimki goreyim abla
Yahu siz yumurtladiginizi nasil anliyonuz bi benmi anlamiyorum
Eger surekli devam edemeyeceksen ben uygulanmasi taraftari degilim canim
Hosgeldin tatlimmm jillian yap kizzz bi öpsün seni jillian ablamiz
Vay anam var etli ekmekler reçeller afiyet olsun dilegim
Ay ins tatlim bitsinde
Kiz kacamak yapmak yokkkk
Abla bi kac kere girmeye calistim site hata verdi bende sizdede oldumu
Kuzu bu kaynananlar bilerek yapıyor olmasin böyle
Afiyet olsun kizlar
Ayyy tipini yerim ben onun yaaaa cok sevimlii
Afiyet olsun canim
Bol bol kabak yersin kiz diyetin vazgeçilmezi
Tatlinin ustune bide makarna salatasi olmazki ama
Afiyet olsun canim
Nirancim iyice arttirmissin
Zorluyormu topuk dikeni vardi sende yanlis hatirlamiyosam
Yok kiz pogaca filan
Bilemedim kim kimi öperJillian ı sevmiyorum ama olabilir aslında
Ben öperim onun
Bilemedim kim kimi öper
Sabirsizlikla bekliyorum cinimYarın öpüşme sahnelerini adım adım aktaracağım sana tatlım
Hosgeldin baharimm nasılsın iyimisinZuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
Yarında mı tartı vardı aborey unutmam inşallahGunaydinn canlarimmm
Buyrunn sabah kahveleri bendenn
Bugünü kacamaksiz beslenip yarina eksiyle geliyoruz degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?