Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Selam canım ben de genel anlamda karataycıyımdır bu ara leptin pek yapamıyorum ama karatay usulü 20 kilo kadar vermiştim zamanında. Leptin işi yarıyor cidden

neden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç
Ayy jillian mahvettiydi beni karnım bacakların perte çıktıydı. Çok faydalı aslında spor işini rayına oturtayım sıkılaşmak yapabilirim

benim bugün yalan oldu kabak annemdeydim
afiyet olsun
allah kolaylık versın
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
afiyet olsun bayanlar
Kabak derken bu nasıl tanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
maşallah
Ben Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım
afiyet olsun bayanlar

Bugünkü menüm

Kahvaltı 9.30

1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay

Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca

Akşam 17.00

1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt

45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne

kolay gelsin, keşkeburda bulabilsem bende vişne
Afiyet olsun

Kızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün

Bu arada Fit mutlu anne Sporum var yazayım

30+30+40+60 dk tempolu yüzme= 720 puan

a.selam
masallah. senin gibi görümce herkese lazim :) spor icin ayrica tebrikler

Merhaba kizlarr mutlu pazarlarr hepinizee

Pnrrr-12 pinarcim gozun aydin canim allah anali babali buyutsun senin adina cok mutlu oldum dogumunun normalle gerceklestigine saglikla buyut insallahhh

Amin canim cok sagolasin
Senin nasil gidiyor cnm insallah hersey yolundadir. Melek bunlar ya herseye deger gercekten :)

ben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorum annem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye
Form cayidir o
Sabah ac karna icebilirsin ama günlük degil
Sık icilerse bagirsak tembelligi yapar
Haftada 1-2

Keten tohumu yagi almadinmi cnm

Ketentohumunun kendiside iyi gelir

Evde durmamak sana ödem yapiyor

Ne buldun cnm bizde ogrenek :)

olmamış cnm bikiosun afiyet olsun
Kabak derken bu nasıl tanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
masAllah cnm bereketli olsun bahcenz afiyet olsun
afiyet olsun Mefkurem zuhal abla bu arkadasa puan ne yqzcam benim kafam corba oldu anlayamadm bi sürü sey yazılmış
afiyet olsun canım
tmmdr cnm
afiyet olsun canım
kolay gelsin cnm telefonsuz nwsil durabildn bugün bende hic tartii begenmedjm ama hayrlisi bkln bugün yine kışlık hazırlık modundaydm kayısı kurusun die tepsiye koydum azicik seftali sekere yatrdm recel olqcak insAllah birqz da buzluga hosaflik koydum visne almistk dolapta bekliordu saolsun eşim sıktı vişne suyu yaptı birazini içtiler çoğunu buzluğa attim bayramda ikram ederim artk ayy vala is bitmiyor ya
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Kolay gelsin cnm masAllah sen gibi gorumce dostlar başına nqzar degmeisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…