- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.641
Selam canım ben de genel anlamda karataycıyımdır bu ara leptin pek yapamıyorum ama karatay usulü 20 kilo kadar vermiştim zamanında. Leptin işi yarıyor ciddenmerhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
Ayy jillian mahvettiydi beni karnım bacakların perte çıktıydı. Çok faydalı aslında spor işini rayına oturtayım sıkılaşmak yapabilirimneden fikir degistirdin cnm zaten mendi listenlede veriyosun
bi lesliyle basla istersen cok sıkıcı gelirse jillana geç
Ya ne bisikleti yarım saattir bahçe suluyırum elimde sulama aparatı, su al su dök derken vallahi de 30 dakika spor yaptım kaç puan sayılırAnam bu hatun fazla heyacanli cikti birileri durdursunnnn
benim bugün yalan oldu kabak annemdeydimHee gaz yapiyor dediydin dimi :)
Valla hic bilmiyorumki cnm
Ben ya normal yemegini yapiyorum yada yagsiz rende sote yapip yogurtla yiyorum
Gaz yaptigini hic farketmedim
Spagetti de guzel olur sıkıntı yok :)
Bende bugun yapicam ama hangi tür yaparım bilmiyorum daha
afiyet olsunGünaydın kızlar
Dünkü menüm
12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli
Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay
20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim
Ayran
Domates salatalık
allah kolaylık versınAllah'ımm dün neydi öyle. SABAH erken annemler şehir dışından geldi dayım kuzenim falan. Zaten burda oturuyor annemler. Erken kalktım çay falan ayarladım. Neyse temizlik alışveriş çok yoğun geçti. Akşam eşim geldi. Gittik oturmaya. Bu sefer kaynanam gil doluşup yine bize gelmiş. Geri gittik eve. Ya sınır oluyorum artık bunlara. 3 fena çocuk talan ettiler her yeri. 7 yaşında ikizler evlerinde tuvalete gider burda altına işiyor bilerek. Ne kızmadan anlıyorlar ne de tatlı dilden. Ayni zihinsel engelli gibiler. Dayanamiyorum onlara. Gec saatte gittiler. Bir de kızları var 11 yaşında benim kuzenimin biri 8 yaşında. Eşim diyor burda kalsın o da. Gittim arka odaya kusura bakma 3 çocukla uğraşamam ben. Ya sınavım var diyorum anlamıyorlar. En önemlisi zaten. Neyse ki götürdüler onu da. Bugün de düğün var Yaşadığımız şehrin bir ilçesinde oraya gidecez. Bitmedi yoğunluk. Yarın da dayimlar hep birlikte denize gidelim diyorlar. Giremiyorum o yüzden hem haber vereyim hem iç dökeyim dedim :) kaynanam gil önceden böyle değildi şimdi zırt pırt geliyorlar benim sınav zamanına denk getiriyorlar. Bir de diyor hiç görünmüyorsun. Dedim daha birkaç gün önce sizdeydik
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
Bugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt
AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
afiyet olsun bayanlarSabah 1 kase corn flakes süt
Öğle 200 ml gazoz
Akşam 5. 1 tabak mantı
Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde
Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
maşallahKabak derken bu nasıltanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
Bugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Spor bizimkiler fırsat verir se 1 saat eliptik yapacagim
sabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir
15.30
1 avuc leblebi
19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu
su yatana kadar 3 olur
spor yok
Menumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim)
17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı
21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata
İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
Ben Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım
Pazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
afiyet olsun bayanlarUyumadı daha ama sağ elimi geri verdi
Sabah 08:30
3 yumurta, 1 dlm esmer ekmek , 2 zeytin , 1 kahve sütlü
Öğlen12:30
Vişneli etimelli acaip bi kek ama yarım dilim , vanilyalı sos ile
Ara 17:30
2 yk makarna salatası, 3-5 kraker
Akşam:18;45
2 köfte büyüklüğünde mangaldan körili tavuk, salata , 3 yk makarna salatası
2 ltre civarı su
Bol bol hareket, en az 50 kere çık in yapmışımdır 3 kat arasında. 60 dakika da bisiklet
200 puan diyip kapayalım bugünü.
Şu oğlan bi uyusa da ben de gidip biyerde bayılsam
kolay gelsin, keşkeburda bulabilsem bende vişneZuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
Afiyet olsunHeeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim
Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa
Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa
Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay
Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.
3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem
döndüm geldim ablahayata geri dönüyon yani
a.selamKızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün
Bu aradaFit mutlu anne Sporum var yazayım
30+30+40+60 dk tempolu yüzme= 720 puan
dügün olabilir mi? varmi öyle bi belirti :)Mahallede davul çalıyorlar ennnaaam ne demek aceba bilmediğim bi kutlama bayram seyran mı var ki
Ekmek varsa 1 yoksa 2 yumurta yiyoruz :))Ne 3 mü? 2 olacak o yanlış mı yazmışım. Haaa sabah di mi , ay bilmiyorum yumurtayı öyle sade midem almadı ya. Yumurtayı içeri gömmek için ekmekle iteledim valla
Merhaba kizlarr mutlu pazarlarr hepinizee
Pnrrr-12 pinarcim gozun aydin canim allah anali babali buyutsun senin adina cok mutlu oldum dogumunun normalle gerceklestigine saglikla buyut insallahhh
Form cayidir oben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorumannem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye
Yok düğün değil bence sürekli çalıyorlar aralıksız sanki davul çalışırmış seneyeki ramazan davulculuğu olimpiyatlarına hazırlanırmışcasına coşkulu hevesli istekli ve Zalımcadügün olabilir mi? varmi öyle bi belirti :)
Evde durmamak sana ödem yapiyorZuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
Ilk sayfada kurallari okuyalim plizzzzzYarında mı tartı vardı aborey unutmam inşallah
olmamış cnm bikiosun afiyet olsunSabah 1 kase corn flakes süt
Öğle 200 ml gazoz
Akşam 5. 1 tabak mantı
Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌
Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
masAllah cnm bereketli olsun bahcenz afiyet olsunKabak derken bu nasıltanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
afiyet olsunYa ben eşime ve arkadasına ve oğluma mangalda yesinler diye makarna salatası yaptım ama tadına bakıyo ayağına bildiğiniz 3 kaşık yedim yaaFit mutlu anne 60 dakika bisiklet kullanımını 180 puan mı yazıyoruz şimdi?
Ya ben dün de çok az yedim dün de 1.5 saat bisiklet kullandım sanırım ondan bi acıkma durumu oldu gibi şuan mangalı bekliyorumyarın tartıyı da paylaşıyoruz di mi?
afiyet olsun canımsabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir
15.30
1 avuc leblebi
19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu
su yatana kadar 3 olur
spor yok
tmmdr cnmFit mutlu anne spor puanı 280 canim
afiyet olsun canımMenumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim)
17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı
21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata
İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
kolay gelsin cnm telefonsuz nwsil durabildnZuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
afiyet olsun canımHeeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim
Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa
Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa
Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay
Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.
3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem
afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı 9.30
1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay
Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca
Akşam 17.00
1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt
45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne
Kolay gelsin cnm masAllah sen gibi gorumce dostlar başınaKızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün
Bu aradaFit mutlu anne Sporum var yazayım
30+30+40+60 dk tempolu yüzme= 720 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?