Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Form cayidir o
Sabah ac karna icebilirsin ama günlük degil
Sık icilerse bagirsak tembelligi yapar
Haftada 1-2

Keten tohumu yagi almadinmi cnm

Ketentohumunun kendiside iyi gelir
aksam oturdugumda ictim ya ben bu cayi
ketentohumu nedir ben bilmiyorum

yinede guzel atlatmisin tatlim
ne guzel kahvaltini aksami yapmışın sporda eklemişsin yazik degilmi guzelim o boregin ne işi var orda
Mazaret kabul etmiyorum biliyosun

tsk ederim

yinede guzel atlatmisin tatlim
ne guzel kahvaltini aksami yapmışın sporda eklemişsin yazik degilmi guzelim o boregin ne işi var orda
Mazaret kabul etmiyorum biliyosun
haklisin abla, bence zaten bu yüzden olmuyor daha en iyisi sen beni listeden at ben girmek icin ugrasim :) daha verimli olabilirim :)

Biz tanışmışmiydik canim afiyet olsun

Evet abla çok ufak

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-19-16-05-22.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 15
Slmm kızlar büyük kızımn uyuması 1 buçuk saat sürdü bugün ya başım ağrıyor. Menümü yazıym küçük kızım uyanmazsa leslie yapmak istiyorm

Menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
1 yumurtalı mantar
Domates salatalık
2 d peynir

14.00
1 sb süt
Yarım ç.b leblebi

17.30
1 kase taze fasulye
2 d ekmek
Ayran

18.30
2 kayısı

Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş 30p Fit mutlu anne

300 gram ya kedi Gİbi =)

Evet abla çok ufak
afiyet olsun

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay

Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz

Akşam yok

Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle

Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan

Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun
Benden haberler böyle

haklisin abla, bence zaten bu yüzden olmuyor daha en iyisi sen beni listeden at ben girmek icin ugrasim :) daha verimli olabilirim :)
şu anda listeden cikarsan 6 ay yarisamazsin
Ben atarsam hic yarisamazsin
En iyisi cuma haric kacamaklari kaldir :)))

Ya ne bisikleti yarım saattir bahçe suluyırum elimde sulama aparatı, su al su dök derken vallahi de 30 dakika spor yaptım kaç puan sayılır
Kiz herseyi spor sayaydık aksama kadar full tempoyum ben ohooo
Börek mi hicc olmsmis o
Afiyet olsun canim
Yaaa sporaaa bayıldım supersin kuzumm
ben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorum annem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye
Kayısıli caydi galiba oda ise yariyormus canim
Afiyet olsun canim
300 gram ya kedi Gİbi =)
Yaaa cok sevimli ama resmen baktikca gozlerim kalp seklini aliyor
Tanışak
Ben kedi iki bebe annesi 2.5 yaş ve 4 aylık , Ankara dan katılıyorum sen ununu elemiş eleğini asmışsın darısı da bana inşallah
Hosgeldin canim hilal bende 27 yasindayim
6 yasinda oglum var mezun oldum 85 lerden 55 lara düştüm
Kizz buralara gelene kadar neler cektim ben

afiyet olsun canım
saolun kızlar teşekkürler seviyorum ya yengemi napam eee bide yeğenimin de anası yorulsun mu kıyamam ki
Allah Muhabbetinizi artirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…