Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Meyve gunu yapmissin bugünü afiyet olsun canim

afiyet olsun
şu anda listeden cikarsan 6 ay yarisamazsin
Ben atarsam hic yarisamazsin
En iyisi cuma haric kacamaklari kaldir :)))
ozaman sen beni atma ins daha kacamak olmaz.

Yaaa sporaaa bayıldım supersin kuzumm
1 haftadır yapmıyordum canım hatta 1 haftadır sokağa bile çıkmadım ya yani bi ara sadece sağlık ocağına inmiştim. Sonra bugün aşağı inince dedim ki aaa ben kaç gündür bakkala bile çıkmıyorum

Selam canım ben de genel anlamda karataycıyımdır bu ara leptin pek yapamıyorum ama karatay usulü 20 kilo kadar vermiştim zamanında. Leptin işi yarıyor cidden
Kesinlikle ise yarıyor.ama saatler çok önemli.12.den önce yatmak gerekiyor.onu beceremiyorum iste

tsk ederim evet ama dayanamadim
acaba o kayiili annemde varmi sabahtan kayii suya koymustum evde olmadigim icin icemdim onu unutmuum yazmaya. gelince ictim ama oda fayda etmedi

Hosgeldin canim hilal bende 27 yasindayim
6 yasinda oglum var mezun oldum 85 lerden 55 lara düştüm
Kizz buralara gelene kadar neler cektim ben

Ne Çektin anam söyle bak aramızda
Kezzap mi attılar zopaynan mı dövdüler 85 den 55e ne işkencelerle indin elinden ekmeğini mi aldılar ben de bileyim

Bende denize girmeyi özledim ya ama bu aralar cok zor daha giremem anca bayrama
acaba o kayiili annemde varmi sabahtan kayii suya koymustum evde olmadigim icin icemdim onu unutmuum yazmaya. gelince ictim ama oda fayda etmedi
Sabah ac karnina icersen faydasi olurmus canim yarin bi dene istersen

Ne Çektin anam söyle bak aramızda
Kezzap mi attılar zopaynan mı dövdüler 85 den 55e ne işkencelerle indin elinden ekmeğini mi aldılar ben de bileyim
3 senedir burdayim kuzum ben
Ilk mezuniyetimde 63 e düşmüştüm
Sonrakinde 66.6 dan 55.8 e düştüm azıcık geri aldim ama 56 57 arasi gidip geliyorum 2 aydir

Kesinlikle ise yarıyor.ama saatler çok önemli.12.den önce yatmak gerekiyor.onu beceremiyorum iste
Yatmaya da mı karışıyor o kadın yav onu yeni senden duydum vallahi töbeler töbesi
Zalım karatay teyzemiz vardır bildiği
yarım saatim kalmış iyi değerlendirem bari

Yurumeyi unutmuşmusun

afiyet olsun canom.
sagol abla..
afiyet olsun canım
sagol canim
Ben Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım
turk yokmu canim cevrende.
afiyet olsun abla..o kukular geldikce nasil dayandin:)tebrikler valla..:))
sol kolundami migren var..anlamadim:)
ne cok geziyon giii masallah:))
afiyet olsun canim.
afiyet olsun:)boregu zuhal abla soylemis zaten:)
amaniiinnn bu puan benim 1 haftalik puanim bile degil kizzz:)masallah diyim.
ben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorum annem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye
evet ise yariyo gercekten..kayisi cayida var onuda bi dene istersen.
afiyet olsun canim:)

3 senedir burdayim kuzum ben
Ilk mezuniyetimde 63 e düşmüştüm
Sonrakinde 66.6 dan 55.8 e düştüm azıcık geri aldim ama 56 57 arasi gidip geliyorum 2 aydir
İyi yine almamışsın sağlıklı kilo vermişsin demekki maaşallah boy kaç bu arada
ben de 55 olsam ennaaamm

Tatlim hep ayni meyveyi yeme vucut alisinca etkisi olmuyor
Kuruerik incir hurmayi dene onlari da aksamdan sicak ssuya islatarak
Armutta etkili yine sabah :))

Yatmaya da mı karışıyor o kadın yav onu yeni senden duydum vallahi töbeler töbesi
Zalım karatay teyzemiz vardır bildiği
yarım saatim kalmış iyi değerlendiren bari
Canım aynen.cunku gece 02.00 de derin uykuda olmak gerekiyormus .en çok leptinde yani zayıflatmayı sağlayan horman 02.00 ile 05.00 arasında salgılaamıyormuş.ben karatay yaparken bu saatlere uymadigimda gerçektende verim alamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…