- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.681
Meyve gunu yapmissin bugünü afiyet olsun canimIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay
Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz
Akşam yok
Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle
Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan
Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun
Benden haberler böyle
afiyet olsunIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay
Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz
Akşam yok
Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle
Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan
Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun
Benden haberler böyle
ozaman sen beni atmaşu anda listeden cikarsan 6 ay yarisamazsin
Ben atarsam hic yarisamazsin
En iyisi cuma haric kacamaklari kaldir :)))
1 haftadır yapmıyordum canım hatta 1 haftadır sokağa bile çıkmadım yaYaaa sporaaa bayıldım supersin kuzumm
Kesinlikle ise yarıyor.ama saatler çok önemli.12.den önce yatmak gerekiyor.onu beceremiyorum isteSelam canım ben de genel anlamda karataycıyımdır bu ara leptin pek yapamıyorum ama karatay usulü 20 kilo kadar vermiştim zamanında. Leptin işi yarıyor cidden
tsk ederim evet ama dayanamadimKiz herseyi spor sayaydık aksama kadar full tempoyum ben ohooo
Börek mi hicc olmsmis o
Afiyet olsun canim
Yaaa sporaaa bayıldım supersin kuzumm
Kayısıli caydi galiba oda ise yariyormus canim
Afiyet olsun canim
Yaaa cok sevimli amaresmen baktikca gozlerim kalp seklini aliyor
Hosgeldin canim hilal bende 27 yasindayim
6 yasinda oglum var mezun oldum 85 lerden 55 lara düştüm
Kizz buralara gelene kadar neler cektim ben
Hosgeldin canim hilal bende 27 yasindayim
6 yasinda oglum var mezun oldum 85 lerden 55 lara düştüm
Kizz buralara gelene kadar neler cektim ben
Bende denize girmeyi özledim ya1 haftadır yapmıyordum canım hatta 1 haftadır sokağa bile çıkmadım yayani bi ara sadece sağlık ocağına inmiştim. Sonra bugün aşağı inince dedim ki aaa ben kaç gündür bakkala bile çıkmıyorum
Sabah ac karnina icersen faydasi olurmus canim yarin bi dene istersentsk ederim evet ama dayanamadim
acaba o kayiili annemde varmisabahtan kayii suya koymustum evde olmadigim icin icemdim onu unutmuum yazmaya. gelince ictim ama oda fayda etmedi
3 senedir burdayim kuzum benNe Çektin anam söyle bak aramızda
Kezzap mi attılar zopaynan mı dövdüler 85 den 55e ne işkencelerle indin elinden ekmeğini mi aldılar ben de bileyim
evet ya öyle oldu kuzum hic begenmedjm bugünü ama insAllah tartıyı etkilemez yarın diyetisyen günüMeyve gunu yapmissin bugünü afiyet olsun canim
Saol cnmafiyet olsun
ozaman sen beni atmains daha kacamak olmaz.
sen bu ara neden yoğunsun kuzum bu kadar ?Bende denize girmeyi özledim yaama bu aralar cok zor daha giremem anca bayrama
Yatmaya da mı karışıyor o kadın yav onu yeni senden duydum vallahi töbeler töbesiKesinlikle ise yarıyor.ama saatler çok önemli.12.den önce yatmak gerekiyor.onu beceremiyorum iste
İyi geceler cnm grsrzKızlar ben kacayim bayılmadan heoinize iyi geceler öpüyorum sizi
Yurumeyi unutmuşmusun1 haftadır yapmıyordum canım hatta 1 haftadır sokağa bile çıkmadım yayani bi ara sadece sağlık ocağına inmiştim. Sonra bugün aşağı inince dedim ki aaa ben kaç gündür bakkala bile çıkmıyorum
afiyet olsun canom.Menumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim)
17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı
21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata
İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
sagol abla..anlamadigim siz evde yokken kv gil size nasil geliyor
Evde yokuz deyin olsun bitsin
Bence mesafe koy arana, esinlede konus
mazaretin kabul edilmedi niran
Bunun nazaret olmadigini sende biliyosun
Hemde cifter çifter yemişsin hic yakistiramadim sana
Umarim yarin arti cikmazsin
memlekete gidinceye kadar keske bikac gun tatil yaosaydiniz cnm yaa
bu oyuncak gibi
hiccccc mi hiccccc olmamis tugce
3 öğün de falsolu
bu kadar buyutmeden toplasaydin keske cnm buyuyunce cok cekirdekli oluyor
cok guzel cnm masallah
gayet güzel aysecim
sabah sorun yoktu cnm sonra ben evde degildim zaten bilemicem
Bu arada onceki cumadan beri sıfır kacamak gidiyorum tuu tuuu masallah :)))
sagol canimafiyet olsun canım
turk yokmu canim cevrende.Ben Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım
afiyet olsun abla..o kukular geldikce nasil dayandin:)tebrikler valla..:))Pazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
sol kolundami migren var..anlamadim:)Anam daha ufacınıkmış o yaaa, benim oğlan 7 aylıkken sanırım 7.5 kilo falandı emin de değilim ama, o dönem ben çok rahat etmiştim 6 aylık kalkıp sıralamaya başlayınca 9 aylık yğrümeye başlayana kadar çoccal kucağıma gelmedi , anneliğimin en hafif dönemiydi vallaama 10 aylık olunca yürümeden hevesini alıp bana fena sarmıştı , yuvaya da başladı o dönem. Sonuç şu ki kendisi 13.5 kilo, tam bir anne taşıtıcısı, beni bir taşıyıcı olarak görüyor kanımca, sırf keyfinden sürekli kendini taşıtıyor. Ben de amaaaan zaten seneye yüzüme dahi bakmıcak kucağımda taşırken en azından öpüp kokluyorum accuk diyerekten geri çevirmiyorum minik yavrumu sağda taşıyorjm sürekli, solda migrenim var çünkü. O sebeple sağ kol kasım naim süleymanoğlunu döver
ne cok geziyon giii masallah:))Zuhal abla ne desen haklısın bugün teli evde unutup sabah 9 da çıktım şimdi girdim içeri annem beni gezerken mi doğurdu acaba8 kg vişne aldım buzluğa ve recllik şimdi de onlarla uğraşacağım bugün çok artiydim netten birşey buldum ödem için bu hafta onu uygulayacagim bakalım yüzükler bile dar geliyor
afiyet olsun canim.Heeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim
Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa
Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa
Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay
Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.
3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem
afiyet olsun:)boregu zuhal abla soylemis zaten:)Bugünkü menüm
Kahvaltı 9.30
1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay
Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca
Akşam 17.00
1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt
45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne
amaniiinnn bu puan benim 1 haftalik puanim bile degil kizzz:)masallah diyim.Kızlar selammmm akşam 7 gibi eve geldim denizden gelenleri yıka et 8 gibi onları astım sonra çıktım tekrar abimlere gitti kavanoz domates yapılacaktı kışlık biliyorsunuz abimin eşi 8 aylık hamile gittik onu yaptım giderken de denizden gelenleri çıkarıp asıp beyazları atmıştım sat 10.20 gibi eve geldim beyazlar bitmiş onları astım şuanda da oturdum börülce ayıklıyorum sizler neler ediyorsunuz bakalım benim için epey koşturmalı oldu bugün
Bu aradaFit mutlu anne Sporum var yazayım
30+30+40+60 dk tempolu yüzme= 720 puan
evet ise yariyo gercekten..kayisi cayida var onuda bi dene istersen.ben bu wc isini nasil cözücem bilmiyorumannem bana bi cay verdi insallah ise yarar.
misir püskülü diye
afiyet olsun canim:)Slmm kızlar büyük kızımn uyuması 1 buçuk saat sürdü bugün ya başım ağrıyor. Menümü yazıym küçük kızım uyanmazsa leslie yapmak istiyorm
Menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
1 yumurtalı mantar
Domates salatalık
2 d peynir
14.00
1 sb süt
Yarım ç.b leblebi
17.30
1 kase taze fasulye
2 d ekmek
Ayran
18.30
2 kayısı
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş 30pFit mutlu anne
İyi yine almamışsın sağlıklı kilo vermişsin demekki maaşallah boy kaç bu arada3 senedir burdayim kuzum ben
Ilk mezuniyetimde 63 e düşmüştüm
Sonrakinde 66.6 dan 55.8 e düştüm azıcık geri aldim ama 56 57 arasi gidip geliyorum 2 aydir
Tatlim hep ayni meyveyi yeme vucut alisinca etkisi olmuyortsk ederim evet ama dayanamadim
acaba o kayiili annemde varmisabahtan kayii suya koymustum evde olmadigim icin icemdim onu unutmuum yazmaya. gelince ictim ama oda fayda etmedi
yani aslında sokağa ilk adım attığımda yabancıladım kalabalık geldi yollar insanları garipsedim ama sonra hemencecik geçti ablaYurumeyi unutmuşmusun
Canım aynen.cunku gece 02.00 de derin uykuda olmak gerekiyormus .en çok leptinde yani zayıflatmayı sağlayan horman 02.00 ile 05.00 arasında salgılaamıyormuş.ben karatay yaparken bu saatlere uymadigimda gerçektende verim alamiyordumYatmaya da mı karışıyor o kadın yav onu yeni senden duydum vallahi töbeler töbesi
Zalım karatay teyzemiz vardır bildiği
yarım saatim kalmış iyi değerlendiren bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?