Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A Askguzeldir leptin i iyi bilirim ama 12 de yatın da 2 ye kadar derin uykuya geçin muhabbetine denk gelmediydim ama dediğin mantıklı kaçırmayak leptini
Lerin en çok derin uykuda salgilaniyor onun icinde 12.de yatmalıyız . Valla karatay kitaplarını ezbere biliyorum.mesela dış fircalamakta lerptni bozuyor.yemek yedikten hemen sonra fırçalamak gerekiyor.bu lerptni bozan şeyler çok can sıkıcı.
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
oo çok iyi masallah canim

Kızzz bir dilim yiyeydin bari. Napıyosun nasılsın arkadaşının kızına ne olmuş canım görmedim.
Canım yayladayım, amanosların tepesinde, ev tek tük... arkadaşımı davet ettim çocuklarıyla, hepimize değişiklik olsun diye... Kızı dışarda gezinmek istedi, buralar çok ıssız gitme dedim, annesindende izin almadan çıkmış, biz bı bak kızı yok (17yas)... Nasıl korktuk, deli divane olduk, baktık etrafta yok, annesinin telefonunu almış neyse ki aradık, kayboldum dedi(annesi inanmıyor tabi, biriyle bir yere gitti bu diyor)... Böyle bir gün geçirdik işte canım, eğlenelim derken tüm moralimiz sıfırlandı.. arkadaşımda "abisi çok sinirli, kardeşine birşey yapmasın, sen gel bugün bizde kal" dedi, ben de onlarda kaldım canım.. tabi kahvaltı ev dışında olunca kaçamaklı oldu maalesef...

Son düzenleme:
Günaydınnn tartı yüzünüzü güldürsünn
Dünkü alıntılarm hep gştmiş yaa

Günaydın canım, tartı benim yüzümü güldürmedi bugün, ekşitti hatta..

Alıntılar bir sonraki güne kalmıyor canım bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…