- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.801
Hey mahşallah benim kemik kas ağırlığım 48-49 kiloCuma:47.3
Pazartesi:47
Fark:-300
1. tabur deyim dedim yok ilk taburu sevmedim 2. desem zayıf kaldı gibi 3. yü sevdim böyle ağza dolu dolu gelmesini sevdim beni benden aldıNeden 3. Tabur?
badı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstınmerhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
afıyet olsun canım sen nerelısınkıGünaydın kızlar
Dünkü menüm
12.00 Kahvalti
1 kase kadar menemen
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 küçük dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık, marul
1 c.k vişne reçeli ,1c.k gül reçeli
Arada
3 kayisi
2 armut küçük
1 avuç çekirdek çay
20.00
Annem bizim memlekette özgü etli ekmekten yaptı çok güzel olur ben 1 tane yedim
Ayran
Domates salatalık
ozel bı sebebı yok benımkının sabah canım ıstemıyo kızları kurstan alıp gelıyorum 12 de haxırlayıp yıyoruz o yuzden gec oluyorYa kozlar dikkat ettim de neden herkes bu kadar geç kahvaltı yapıyor? Özel bi sebebi mi var? hani şu 12 saat vucudu dinlendirme diyeyi fln mı? Ben 8 dedin mi haftaiçi yaparım kahvaltımı, ne kadar erken o kadar iyi vucut için. Ama akşam 19 dan sonra bişi yemeyip bu şrkilde beslenince zaten insan istemese de kilo veriyor
afıyet olsun canım o saate kadar ac nasıl dayandın cok az olmusDÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
afıyet olsun canımBugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt
AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet olsun11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
afıyet olsun canımSabah 1 kase corn flakes süt
Öğle 200 ml gazoz
Akşam 5. 1 tabak mantı
Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌
Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
afıyet olsun canımBugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Spor bizimkiler fırsat verir se 1 saat eliptik yapacagim
afıyet olsun canımsabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir
15.30
1 avuc leblebi
19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu
su yatana kadar 3 olur
spor yok
afıyet olsun canımMenumu yazayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalik
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
(Dikkatinizi çekerim helva yimedim)
17.00
1kase yulaf ezmesi sütlü fıstıklı
21 .00
Şimdi yiycem
1tabak yoğurtlu kabak sote
Salata
İlerleyen sattlerde kahve
3lt su
afıyet olsun abla hamur kızartmasına ıyı dayanmıssınPazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
afıyet olsun canımUyumadı daha ama sağ elimi geri verdi
Sabah 08:30
3 yumurta, 1 dlm esmer ekmek , 2 zeytin , 1 kahve sütlü
Öğlen12:30
Vişneli etimelli acaip bi kek ama yarım dilim , vanilyalı sos ile
Ara 17:30
2 yk makarna salatası, 3-5 kraker
Akşam:18;45
2 köfte büyüklüğünde mangaldan körili tavuk, salata , 3 yk makarna salatası
2 ltre civarı su
Bol bol hareket, en az 50 kere çık in yapmışımdır 3 kat arasında. 60 dakika da bisiklet
200 puan diyip kapayalım bugünü.
Şu oğlan bi uyusa da ben de gidip biyerde bayılsam
afıyet olsun canımHeeellööö takım bugün devamsızlık yaptım gibi ehuheh gezmeden başımı alamadım ama sanmayın cısslı şeyler yedim
Saat 10
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Kayısı çayı
1 wasa
Saat 14
2 kaşık sebzeli türlü
1 dilinden az peynir
3-5 zeytin
Domates
2 wasa
Saat 18
Bi avuçtan az tuzsuz çekirdek
Biraz leblebi
Yarım elma 1 erik
Çay
Öğleden sonra parka çıktık masum bir şeyler alayım yanıma dedim.
Hafta sonu dışarda oluyoruz genelde ben de karbonlu bir şeyler yemeyim diye uğraşıyorum böyle dengesiz oldu öğünler.
3 litre su
45 dk yürüyüş
Mefkurem
afıyet olsun canımSlmm kızlar büyük kızımn uyuması 1 buçuk saat sürdü bugün ya başım ağrıyor. Menümü yazıym küçük kızım uyanmazsa leslie yapmak istiyorm
Menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
1 yumurtalı mantar
Domates salatalık
2 d peynir
14.00
1 sb süt
Yarım ç.b leblebi
17.30
1 kase taze fasulye
2 d ekmek
Ayran
18.30
2 kayısı
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş 30pFit mutlu anne
afıyet olsun canım pazarı dolu dolu yasamıssınızIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay
Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz
Akşam yok
Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle
Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş 104 puan
Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun
Benden haberler böyle
afıyet olsun canımKızlar menümü yazayım
Sabah 10.30 1 kaşık muhammara
1 dilim peynir
Domatessalatalık
Öğle 14.00 1 sade kahve
Akşam 19.00 1 çipura
3 parmak kalınlığında somon
Salata
Su 2,5 olmuştur
hayırdır canım nereye gıdıyonHayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın
son zamanlarda normal canım mıdeye baskı artıkca az kaldı sızın kavusmayada saglıcakla kavusun ıns3 gundur midem cok kotu ya nolduysa anlamiyorum su icsem bile agzima geliyo agriyor gaz oluyor son zamanlarim ama dayanilmaz derecede rahatsizim gece uyku uyuyamiyorum oturarak uyumaya basladim bgn istifar ettimsali kontrolum var belimde kasiklarimda agrilar oluyor oyle iste canim her zamanki sikayetlerim devam ediyor bakalim bizim ufaklik ne zaman gelecek biran once gelsede bende melegimi kucagima alsam sagliklica toparlansak cok yordu beni hamilelik
ıns bı sorun yoktur gecmıs olsunKızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah
tebdıkler canımGünaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
ay cok guldum son yazdıgına sol prenses sag kol kulkedısıYok tütk buralarda, arkadaşlarım hep alman ve en az 2 tane 3 yaş altı çocukları var ve çalışıyorlar. Bizanca parklarda festivallerde havuzlarda görüyoruz birbirimizi o sebeple yok öyle kaçamak derdi tasası
Benim migrenim solumdan geliyor, sol tarafımla yoğun iş yaparsam oluyor o sebeple sol kolum prenses sağ kolum kül kedisi
tebrıkler ınsGüncel kilo
Cumartesi başlangıç:64.6
Pazartesi:63,0
Fark -1.6ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu
İnşallah keşkeee hep böle kolaycacık kolaycacık gitse puffff olsa kilolar
odemdır o zaman canımGünaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
cumaya gıder canım ımı gunxe bu kadar artı sıslıkmı acabaCuma:69,9
Ptesi:71.2
Fark :1.3
Otur sıfır
100 gramcıktan bısey olmaz fazlasıyla eksı olurzun cumaya canımMerhaba kızlar .benim tartım bildirimim
Cuma.94
Pazartesi.94.1
Niye böyle oldu anlamadim
tebrıkler canımHellöö kızlar
Cuma: 69.7
P.tesi:69.1
Fark: 0.6
gıder gerı bu artılarCuma 56.2
Bugun 56.8
Fark +600
ay benım evedemı geldıkı 3.tabur {3.tabur ne bılmıyorum ama}Kız uyur inşallah da şu leş evimi bi derleyip toplayayım sanki 3. Tabur gelmiş gitmiş gibi öyle bir halde
sıhhatler olsun canımNapıyosunz kızlarr??
Ben kahvaltımı yaptm küçük kızımı minderine yatırıp o beni izlerken bantta yürüdüm uyudu kaldı sonra duş,büyük kızımı banyo yaptrdm derken dinleniyorm şu an
yagdan ıyı gıtmıs canım 70lerı en kısa zamanda goreceksın kalmamıs bışeyDiyetisyene gittim geldim kızlar aslında bi cok kacamagim oldu izindeyken en cokta son 10 gündür dikkat etmiştim iyi bile bence diyetisyen birqz az dedi tabi
Geçen ay (24.06.2019) kilom 83.1 çıkmıştım diyetisyenin tartisinda
Bugün (22.07.2019) 80.5 çıktım toplam - 2.6 kg vermisim 1.7si yağdan bklm bi daha ki ay 70lerde gitmis olmam gerekiyor artik
4 ayda canimbadı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstın
afıyet olsun canım sen nerelısınkı
ozel bı sebebı yok benımkının sabah canım ıstemıyo kızları kurstan alıp gelıyorum 12 de haxırlayıp yıyoruz o yuzden gec oluyor
afıyet olsun canım o saate kadar ac nasıl dayandın cok az olmus
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet olsun
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun abla hamur kızartmasına ıyı dayanmıssın
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım pazarı dolu dolu yasamıssınız
afıyet olsun canım
hayırdır canım nereye gıdıyon
son zamanlarda normal canım mıdeye baskı artıkca az kaldı sızın kavusmayada saglıcakla kavusun ıns
ıns bı sorun yoktur gecmıs olsun
tebdıkler canım
ay cok guldum son yazdıgına sol prenses sag kol kulkedısımıgren zor
tebrıkler ıns
odemdır o zaman canım
cumaya gıder canım ımı gunxe bu kadar artı sıslıkmı acaba
100 gramcıktan bısey olmaz fazlasıyla eksı olurzun cumaya canım
tebrıkler canım
gıder gerı bu artılar
ay benım evedemı geldıkı 3.tabur {3.tabur ne bılmıyorum ama}
sıhhatler olsun canım
yagdan ıyı gıtmıs canım 70lerı en kısa zamanda goreceksın kalmamıs bışey
Gayet ıyımıs tebrıkler valla4 ayda canim
35 derece burası pişiyorum a dostlar bu sıcakta mideyi nası üşütebilirimMideyide usutmus olabilirsin
Kızlarla 1 saat voleybol oynadık, çok yoruldum ve biraz uyudum canım, şimdide oyun oynayan bebeğimi seyrediyorumNapıyosunz kızlarr??
Ben kahvaltımı yaptm küçük kızımı minderine yatırıp o beni izlerken bantta yürüdüm uyudu kaldı sonra duş,büyük kızımı banyo yaptrdm derken dinleniyorm şu an
Benden sana abla tavsiyesi gliforu kullanma canım, hayıt otu da hormon içerir, eğer vücudunda kitle gibi problemler varsa onuda kullanmaKızlar ya tiroid ilacı ve adet , bir de 10 senedir fln doktorum adet düzensizliği yaşadığım dönemler glifor kullan diye darlıyordu, glifor a başladım, 500 sabah 500 akşam alıyorum. 1 ay kullanayım dedim bakıyım faydası olacak mı. Hayıt otu hapı çok sivilce yaptı onu bırakıp glifora başladım ondan mı bilmiyorum da çon başım ağrıyor bağırsaklarm da bozulmuş gibişirkette ağzım yüzüm biyanda çalışıyorum
Arada bir vücudu şaşırtmak lazım, kalabalık menülerle...afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet
Bende tam Hafize' ye seni soracaktım ki geldin canımMerhabalar kızlarrr dun sabah 9 da evden bı cıktım aksam 10 bucuk falandı eve geldıgım esımın dayısının kızını nısanladık bı yorulmusum geldıgım gıbı cocukları yıkadım yatırdım cantaları bosalt topla derken yataga zor attım kendımı 20 kusur sayfa bıtıkmıs alıntıları yaptım az sonra cevaplarım ıns menumu yazmayıda unuttum tabı hemen yazıyımMefkurem kızmadan
Olmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuzGüzel menü olmuş canım
Kızzz bir dilim yiyeydin bari. Napıyosun nasılsın arkadaşının kızına ne olmuş canım görmedim.
Ooo maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın. En kalorisizindenmantıyı kınıyoruz
doğalı böyle mi oluyor acaba
Menü güzel tebrikler
Güzel canım afiyet olsun
Güzel menü. Afiyet olsun
Hoşgeldin canım ben kübra
Kendime de yorum yapmak istedim. ÖzeleştiriSomon çok olmuş yemesen iyiydi. Dikkat edelim lütfen 65 e çok az kaldı
Canım noldu ya nereye gidiyorsun?
Canım Kübra da sormuş sağolsun evimde düzenim yok yatılı misafirlerim var düzenim yok sizlere ayak uyduramayınca pes ettimbadı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstın
ozel bı sebebı yok benımkının sabah canım ıstemıyo kızları kurstan alıp gelıyorum 12 de haxırlayıp yıyoruz o yuzden gec oluyor
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet olsun
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
son zamanlarda normal canım mıdeye baskı artıkca az kaldı sızın kavusmayada saglıcakla kavusun ıns
tebdıkler canım
tebrıkler ıns
odemdır o zaman canım
tebrıkler canım
gıder gerı bu artılar
sıhhatler olsun canım
Sorduğunuz için sağolun canım benim düzenli menü yazamadım ihmal etmiş gibi olunca öyle bir karar aldım. Sonuçta herkes emek ediyor ben düzen bozmuş gibi olmak istemiyorumEv tadilatta canım islerde yogun olunca ben perte çıktım
161 canim arada dikkat ediyorum almamak icin canim yoksa alir basini gider
O zaman baska zaman yapacaksın tatlim
Afiyet olsun kubram
Gecmis olsun dilegim simdi nasil oldun
Cok şükür oyle dileğim tek avuntumuz o
Cabim noldu hayirdir bi sorunmu var
Bizlerede haber ver kuzu cok gecmis olsun
Abla güldürdün ya gunaydinnnn
Vavvv tebrikler kizlarr
Bence o 1.7 pogaca ve kekler nirannm
Ne detoksu yapiyosun kiz soyle bakim
Gunaydin tatlimm
Sorduğun için sağol canım benimtmmdr cnm
afiyet olsun canim
saol cnm
abla parça parça bi kac meyveden yedim de ondan yazmadıydmüşendim herhal yoğurt mayalayamadim almadık da ondan yiyemedim
noldu canım hayırdır
çok geçmiş olsun canım ya guzel haberlerle gelirsin insAllah
Günaydın abla eksi eksidir tebrikler cumaya kat kat artsin insAllah
Ev tadilatta canım islerde yogun olunca ben perte çıktım
161 canim arada dikkat ediyorum almamak icin canim yoksa alir basini gider
O zaman baska zaman yapacaksın tatlim
Afiyet olsun kubram
Gecmis olsun dilegim simdi nasil oldun
Cok şükür oyle dileğim tek avuntumuz o
Cabim noldu hayirdir bi sorunmu var
Bizlerede haber ver kuzu cok gecmis olsun
Abla güldürdün ya gunaydinnnn
Vavvv tebrikler kizlarr
Bence o 1.7 pogaca ve kekler nirannm
Ne detoksu yapiyosun kiz soyle bakim
Gunaydin tatlimm
Kız 2 poğaça, 2 dilim kek 1.7 kilo eder mi
Canım yayladayım, amanosların tepesinde, ev tek tük... arkadaşımı davet ettim çocuklarıyla, hepimize değişiklik olsun diye... Kızı dışarda gezinmek istedi, buralar çok ıssız gitme dedim, annesindende izin almadan çıkmış, biz bı bak kızı yok (17yas)... Nasıl korktuk, deli divane olduk, baktık etrafta yok, annesinin telefonunu almış neyse ki aradık, kayboldum dedi(annesi inanmıyor tabi, biriyle bir yere gitti bu diyor)... Böyle bir gün geçirdik işte canım, eğlenelim derken tüm moralimiz sıfırlandı.. arkadaşımda "abisi çok sinirli, kardeşine birşey yapmasın, sen gel bugün bizde kal" dedi, ben de onlarda kaldım canım.. tabi kahvaltı ev dışında olunca kaçamaklı oldu maalesef...
Napıyosunz kızlarr??
glifor bagirsaklarda hareket yaoior cnm bas agrisimi bilemicem gecmis olsunKızlar ya tiroid ilacı ve adet , bir de 10 senedir fln doktorum adet düzensizliği yaşadığım dönemler glifor kullan diye darlıyordu, glifor a başladım, 500 sabah 500 akşam alıyorum. 1 ay kullanayım dedim bakıyım faydası olacak mı. Hayıt otu hapı çok sivilce yaptı onu bırakıp glifora başladım ondan mı bilmiyorum da çon başım ağrıyor bağırsaklarm da bozulmuş gibişirkette ağzım yüzüm biyanda çalışıyorum
evet az cnm ama yaptgm kacamaklara gore ben iyi görüyorum az olsun sağlıklı olsun kalıcı olsun1 aya göre az bence de bu ay açığı kapatırsın ama
hg cnm nasildi nisanMerhabalar kızlarrr dun sabah 9 da evden bı cıktım aksam 10 bucuk falandı eve geldıgım esımın dayısının kızını nısanladık bı yorulmusum geldıgım gıbı cocukları yıkadım yatırdım cantaları bosalt topla derken yataga zor attım kendımı 20 kusur sayfa bıtıkmıs alıntıları yaptım az sonra cevaplarım ıns menumu yazmayıda unuttum tabı hemen yazıyımMefkurem kızmadan
harektten kaynakli olabilirOnce bıldırımımı yapayım barı
Cuma. 74.5
Pazartesı.75
Fark +500
Dun butun gun ayaktaydık ev bahcelıyıd dısarda dolastık durduk nısandada ev sahıbı sayılırız nısandakı ıkramlar sonra yemekte servıs derken kızım zaten hıc durmadı sıstım dıye umut edıyorum cumaya hedefımı tutturacagım ben emınım
afiyet olsun canimDunku menum
8.00
Sade neskafe
13.00
1 kk peynır
Domates salatalık atıştırdım
17.30
1 kase nohut yemegı
3 yk bulgur pılavı
Salata
Yogurt
4yk erık marmelatı hıc seker yokmus ıcınde
20.00
Yesıl cay
22.00
Turk kahvesı
Su 2 lıtre olmustur
saol cnm Allah razı olsunbadı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstın
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
tebdıkler canım
tebrıkler ıns
odemdır o zaman canım
tebrıkler canım
gıder gerı bu artılar
sıhhatler olsun canım
Olmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuz
Anldm cnm yukarıda da gorudm gene buralarda ol listede olmasanda cnm vazgeçme diyetindenSorduğun için sağol canım benimbiraz öyle bunaldım bu günlerde arkadaşlara da yazdım uyum sağlayamayınca bıraktım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?