Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar kızlarrr dun sabah 9 da evden bı cıktım aksam 10 bucuk falandı eve geldıgım esımın dayısının kızını nısanladık bı yorulmusum geldıgım gıbı cocukları yıkadım yatırdım cantaları bosalt topla derken yataga zor attım kendımı 20 kusur sayfa bıtıkmıs alıntıları yaptım az sonra cevaplarım ıns menumu yazmayıda unuttum tabı hemen yazıyım Mefkurem kızmadan

Once bıldırımımı yapayım barı
Cuma. 74.5
Pazartesı.75
Fark +500
Dun butun gun ayaktaydık ev bahcelıyıd dısarda dolastık durduk nısandada ev sahıbı sayılırız nısandakı ıkramlar sonra yemekte servıs derken kızım zaten hıc durmadı sıstım dıye umut edıyorum cumaya hedefımı tutturacagım ben emınım

merhaba kizlar nasılsınız. Ben bu haft karatay diyeti yapmaya karar verdim.daha önce yapmıştım.18 kili vermiştim.diyet listemi şimdilik askıya alıyorum.bakalim bu hafta nasill bir durumla karsilasacagim
badı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstın
afıyet olsun canım sen nerelısınkı
ozel bı sebebı yok benımkının sabah canım ıstemıyo kızları kurstan alıp gelıyorum 12 de haxırlayıp yıyoruz o yuzden gec oluyor
DÜNKÜ MENÜ
SABAH YOK
ÖĞLE YOK
AKŞAM 19.00
yarim tabak tavuklu menemen
Bol salata
Su 2 litre galiba
afıyet olsun canım o saate kadar ac nasıl dayandın cok az olmus
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet olsun
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun abla hamur kızartmasına ıyı dayanmıssın
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım

afıyet olsun canım pazarı dolu dolu yasamıssınız
afıyet olsun canım
hayırdır canım nereye gıdıyon
son zamanlarda normal canım mıdeye baskı artıkca az kaldı sızın kavusmayada saglıcakla kavusun ıns
ıns bı sorun yoktur gecmıs olsun
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
tebdıkler canım
ay cok guldum son yazdıgına sol prenses sag kol kulkedısımıgren zor
tebrıkler ıns
odemdır o zaman canım
Cuma:69,9
Ptesi:71.2
Fark :1.3
Otur sıfır
cumaya gıder canım ımı gunxe bu kadar artı sıslıkmı acaba
Merhaba kızlar .benim tartım bildirimim
Cuma.94
Pazartesi.94.1
Niye böyle oldu anlamadim
100 gramcıktan bısey olmaz fazlasıyla eksı olurzun cumaya canım
Hellöö kızlar
Cuma: 69.7
P.tesi:69.1
Fark: 0.6
tebrıkler canım
Cuma 56.2
Bugun 56.8
Fark +600
gıder gerı bu artılar
Kız uyur inşallah da şu leş evimi bi derleyip toplayayım sanki 3. Tabur gelmiş gitmiş gibi öyle bir halde
ay benım evedemı geldıkı 3.tabur {3.tabur ne bılmıyorum ama}
Napıyosunz kızlarr??
Ben kahvaltımı yaptm küçük kızımı minderine yatırıp o beni izlerken bantta yürüdüm uyudu kaldı sonra duş,büyük kızımı banyo yaptrdm derken dinleniyorm şu an
sıhhatler olsun canım
yagdan ıyı gıtmıs canım 70lerı en kısa zamanda goreceksın kalmamıs bışey

4 ayda canim

Napıyosunz kızlarr??
Ben kahvaltımı yaptm küçük kızımı minderine yatırıp o beni izlerken bantta yürüdüm uyudu kaldı sonra duş,büyük kızımı banyo yaptrdm derken dinleniyorm şu an
Kızlarla 1 saat voleybol oynadık, çok yoruldum ve biraz uyudum canım, şimdide oyun oynayan bebeğimi seyrediyorum

Benden sana abla tavsiyesi gliforu kullanma canım, hayıt otu da hormon içerir, eğer vücudunda kitle gibi problemler varsa onuda kullanma

Bende tam Hafize' ye seni soracaktım ki geldin canım

Olmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuz

Canım Kübra da sormuş sağolsun evimde düzenim yok yatılı misafirlerim var düzenim yok sizlere ayak uyduramayınca pes ettim

Sorduğunuz için sağolun canım benim düzenli menü yazamadım ihmal etmiş gibi olunca öyle bir karar aldım. Sonuçta herkes emek ediyor ben düzen bozmuş gibi olmak istemiyorumaslında düzenimi oturtmuştum yatılı misafir olunca kaçtı bir de havuz olunca ailenin tüm çocukları bana geliyor maşallah iş bitmiyor ne bileyim bunaldım sanırım kendimi bıraktım

Sorduğun için sağol canım benim biraz öyle bunaldım bu günlerde arkadaşlara da yazdım uyum sağlayamayınca bıraktım kendimi

1 su bardağın yoğurt ya da sür, bir su bardağı vişne, 8 adet badem, 1 çay kaşığı tarçın
blender bızzztt hüüp

tabi ben de hipoglisemi olduğu için saat 16:00 a 2 wasa ve 2 yk lor peyniri eklicem

1 günlük yapacam zaten

Kız 2 poğaça, 2 dilim kek 1.7 kilo eder mi

Canım sen genel olarak çok az yemeye alıştırmışsın bünyeni. Bu kaçamakların tabii ki normal şartlarda kilo yapmaz sen de biliyorsun. Şu an en büyük etken regl dönemin ama ömür boyu çok az menülerle hayatını geçirebilecek misin?

Ay kızcağızın kaybolması çok kötü olmuş Çok çok geçmiş olsun

Napıyosunz kızlarr??

Yoğun pazartesi ve work work work :)

glifor bagirsaklarda hareket yaoior cnm bas agrisimi bilemicem gecmis olsun
1 aya göre az bence de bu ay açığı kapatırsın ama
evet az cnm ama yaptgm kacamaklara gore ben iyi görüyorum az olsun sağlıklı olsun kalıcı olsun
hg cnm nasildi nisan
harektten kaynakli olabilir
afiyet olsun canim
saol cnm Allah razı olsun
Sorduğun için sağol canım benim biraz öyle bunaldım bu günlerde arkadaşlara da yazdım uyum sağlayamayınca bıraktım kendimi
Anldm cnm yukarıda da gorudm gene buralarda ol listede olmasanda cnm vazgeçme diyetinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…