- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.721
ablam Perşembe için söz vereyimGec yattigin icin saate bisey diyemiyorum cnm ama tarti oncesi biraz erkene cekmeye calis
Icerik olarak guzel
Hoşgeldin kedicik ben dilekİyi yine almamışsın sağlıklı kilo vermişsin demekki maaşallah boy kaç bu arada
ben de 55 olsam ennaaamm
Yarın olmasada cumaya eksi sözü veriyim gerçekten aç gezicem bı aksilik olmazsa bu haftaBende yatiyorum kizlar malum 5 de kalkicam
Umarim unutmam tartilmayi sabahin köründe :))
Bana supriz yapin herkes guzel eksilerle gelsin
Hepiciginize kokulu öpücükler :))
Iyi gecelerrr
Neyse artık iyi tarafından bakalım işler bitince pırıl pırıl olucak ev ,değişiklik iyidirValla su tadilat olayi bitirdi kuzum beni cok yorgunum izin günümde dinlenemedim o mahvetti beni maalesef
Tabikide gordum gormemek mümkün mu
Menu gelsin hadi ablaaa
Afiyet olsun dilegim
Hata verince daha girecek vakit bulamadim bende abla
Benimkisi can sıkıntısı üstünde müzikte dinlensem TV ixlezem en fazla 45 dk durabiliyorumBen muzik dinleyerek yapiyorum canim.yillar once almıştım.alisik olunca dayanabiliyorum başlarda 5 dkka zor duruyordum
Hadi ya iyimi kotumu bilemedimBen Almanyadayım en son ocak 1 de misafirliğe gittim anacım
Akşam pek az olmuş 1 kanat adammi doyurur kemik çoğu zatenBugünkü menüm
Kahvaltı 9.30
1 yumurtadan yumurta kırması
Yarım paprika
5 zeytin
2 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peynir
1 tane dil peynir
5 dilim salatalık
1 yeşil çay
Ara 12.30
Sütlü kahve
Börekcik iki ufak parca
Akşam 17.00
1 tavuk kanat
Bol salata
Bi kase yoğurt
45 dk leslie 5k = 157,5
13 dk bölgesel = 39
Toplam: 196,5 puan
Fit mutlu anne
İradene kuvvet be ablam helal olsunPazar Menüm
13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin
Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim
17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
Küçük kase yogurt
3 gundur midem cok kotu ya nolduysa anlamiyorum su icsem bile agzima geliyo agriyor gaz oluyor son zamanlarim ama dayanilmaz derecede rahatsizim gece uyku uyuyamiyorum oturarak uyumaya basladim bgn istifar ettimAmin canim cok sagolasin
Senin nasil gidiyor cnm insallah hersey yolundadir. Melek bunlar ya herseye deger gercekten :)
Güzel menü olmuş canımBugünü de yazayım da gece yorgun olur yatarım gelince eve direk :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta (kıymalı)
2 tb ekmeği
Domates
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 15.00
1 bardak kakaolu süt
AKŞAM 17.00 gibi yeriz yine
Mangal yapılıyor suan .2 tane sarma tavuk yerim
Salata ve ayran ile
Su şimdilik 1.5 litre oldu
Kızzz bir dilim yiyeydin bari. Napıyosun nasılsın arkadaşının kızına ne olmuş canım görmedim.11:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
7 adet yeşil zeytin
2 adet peynirli poğaça
2 dilim kakaolu kek
Domates, salatalık
16:30=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık (kabaklı) (kabak yemeğinin yanına kabaklı cacık yaparak kahvaltının telafisini yapmaya çalıştım, umarım mazur görürsünüz)
Su 2 lt
Kızlar dünkü olaydan sonra arkadaşım kızına çok sinirlendiği için kızına birşey yapmasın diye bende onlarla gittim, arkadaşımda kaldım, kahvaltıda da onlardaydım... (kaçamak mazereti)
Ooo maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın. En kalorisizindenSabah 1 kase corn flakes süt
Öğle 200 ml gazoz
Akşam 5. 1 tabak mantı
Evet full kaçamkjlı bir gün.. Kayınvalidem in canı mantı istemiş mantı yemeye gidelim dedi. Yıllardır ilk defa aramız iyiyken yok diyetteyim biliyosun da demek istedim =) o yüzden eşlik ettim sonrasında 1 saat yürüdük sahilde ✌
Yürüyüş 120p. @biprensesannesi
Kabak derken bu nasıltanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
Menü güzel tebriklerBugünkü menüm.
Sabah 11.00
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
4 ceviz
Roka
Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
1 kase ayran
Su 2.lt
Spor bizimkiler fırsat verir se 1 saat eliptik yapacagim
Güzel canım afiyet olsunsabah 11.00
3 zeytin
1 haslanmis yumurta(kapama)
10 badem
salatalik
kk peynir
3 4 catal otlu peynir
15.30
1 avuc leblebi
19.00
yarim tabak kuskus(2 yk kasigi bulgur.ustunede sebzeli yemegi)
3 4 kasik yogurtlu semiz otu
su yatana kadar 3 olur
spor yok
Güzel menü. Afiyet olsunSlmm kızlar büyük kızımn uyuması 1 buçuk saat sürdü bugün ya başım ağrıyor. Menümü yazıym küçük kızım uyanmazsa leslie yapmak istiyorm
Menüm
11.00
1 d çok tahıllı ekmek
1 yumurtalı mantar
Domates salatalık
2 d peynir
14.00
1 sb süt
Yarım ç.b leblebi
17.30
1 kase taze fasulye
2 d ekmek
Ayran
18.30
2 kayısı
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş 30pFit mutlu anne
Hoşgeldin canım ben kübraTanışak
Ben kedi iki bebe annesi 2.5 yaş ve 4 aylık , Ankara dan katılıyorum sen ununu elemiş eleğini asmışsın darısı da bana inşallah
Kendime de yorum yapmak istedim. ÖzeleştiriKızlar menümü yazayım
Sabah 10.30 1 kaşık muhammara
1 dilim peynir
Domatessalatalık
Öğle 14.00 1 sade kahve
Akşam 19.00 1 çipura
3 parmak kalınlığında somon
Salata
Su 2,5 olmuştur
Canım noldu ya nereye gidiyorsun?Hayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın
Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinize3 gundur midem cok kotu ya nolduysa anlamiyorum su icsem bile agzima geliyo agriyor gaz oluyor son zamanlarim ama dayanilmaz derecede rahatsizim gece uyku uyuyamiyorum oturarak uyumaya basladim bgn istifar ettimsali kontrolum var belimde kasiklarimda agrilar oluyor oyle iste canim her zamanki sikayetlerim devam ediyor bakalim bizim ufaklik ne zaman gelecek biran once gelsede bende melegimi kucagima alsam sagliklica toparlansak cok yordu beni hamilelik
tmmdr cnmFit mutlu anne +15 dk leslie= 45 p
afiyet olsun canimKızlar menümü yazayım
Sabah 10.30 1 kaşık muhammara
1 dilim peynir
Domatessalatalık
Öğle 14.00 1 sade kahve
Akşam 19.00 1 çipura
3 parmak kalınlığında somon
Salata
Su 2,5 olmuştur
saol cnmAfiyet olsun
abla parça parça bi kac meyveden yedim de ondan yazmadıydmMenü guzel tatlicim sadece aksam yemegi az yemişin
1 tb yiyip ekm. 1 dil olsa daha iyiymis tabi bide salata guzel olurdu
Sporda var masallah
Tatlim meyve deyip gecmiyoruz ne oldugunu da yaziyoruz :)) kiz yeni uyemisin :))
Aksami yogurtla kapatsaydin iyiymis
noldu canım hayırdırHayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın
çok geçmiş olsun canım ya guzel haberlerle gelirsin insAllahKızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah
Günaydın abla eksi eksidir tebrikler cumaya kat kat artsin insAllahGunaydinnn
Bende makesef fazla eksi yok
-200
Sonra görüşürüz bay
Maşallah diyeyim, nazar değmesin...Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
Sabah erken olduğu içindir kaptanım, cumaya -4 olur buGunaydinnn
Bende makesef fazla eksi yok
-200
Sonra görüşürüz bay
Yok tütk buralarda, arkadaşlarım hep alman ve en az 2 tane 3 yaş altı çocukları var ve çalışıyorlar. Bizanca parklarda festivallerde havuzlarda görüyoruz birbirimizi o sebeple yok öyle kaçamak derdi tasasıafiyet olsun canom.
sagol abla..
sagol canim
turk yokmu canim cevrende.
afiyet olsun abla..o kukular geldikce nasil dayandin:)tebrikler valla..:))
sol kolundami migren var..anlamadim:)
ne cok geziyon giii masallah:))
afiyet olsun canim.
afiyet olsun:)boregu zuhal abla soylemis zaten:)
amaniiinnn bu puan benim 1 haftalik puanim bile degil kizzz:)masallah diyim.
evet ise yariyo gercekten..kayisi cayida var onuda bi dene istersen.
afiyet olsun canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?