Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızı uyuttum çocuklarda baba ile film izleyecekler eliptik yapmak için bundan güzel bir an olmaz diyerek eliptige çıktım ama yok yapmadım çünkü anı hareket yaptım bugün galiba belim ağrıyor ve ağrı izin vermedi spor yapmama yarına Allah kerim

Bende yatiyorum kizlar malum 5 de kalkicam
Umarim unutmam tartilmayi sabahin köründe :))

Bana supriz yapin herkes guzel eksilerle gelsin

Hepiciginize kokulu öpücükler :))

Iyi gecelerrr
Yarın olmasada cumaya eksi sözü veriyim gerçekten aç gezicem bı aksilik olmazsa bu hafta

Neyse artık iyi tarafından bakalım işler bitince pırıl pırıl olucak ev ,değişiklik iyidir

Ben muzik dinleyerek yapiyorum canim.yillar once almıştım.alisik olunca dayanabiliyorum başlarda 5 dkka zor duruyordum
Benimkisi can sıkıntısı üstünde müzikte dinlensem TV ixlezem en fazla 45 dk durabiliyorum

Akşam pek az olmuş 1 kanat adammi doyurur kemik çoğu zaten

İradene kuvvet be ablam helal olsun ben olsam bu bünyeye 1 tane kızartma etki etmez der gomerdim tebrikler başkan

Amin canim cok sagolasin
Senin nasil gidiyor cnm insallah hersey yolundadir. Melek bunlar ya herseye deger gercekten :)
3 gundur midem cok kotu ya nolduysa anlamiyorum su icsem bile agzima geliyo agriyor gaz oluyor son zamanlarim ama dayanilmaz derecede rahatsizim gece uyku uyuyamiyorum oturarak uyumaya basladim bgn istifar ettim sali kontrolum var belimde kasiklarimda agrilar oluyor oyle iste canim her zamanki sikayetlerim devam ediyor bakalim bizim ufaklik ne zaman gelecek biran once gelsede bende melegimi kucagima alsam sagliklica toparlansak cok yordu beni hamilelik

Güzel menü olmuş canım
Kızzz bir dilim yiyeydin bari. Napıyosun nasılsın arkadaşının kızına ne olmuş canım görmedim.
Ooo maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın. En kalorisizinden mantıyı kınıyoruz
Kabak derken bu nasıl tanesi 1.7 kilo çekiyor ve şuan on tane fln topladık, gecrn sene niye kabak vermedi bu bahçe diyen dilime bu sene kabağın elli tonu bizim evde
doğalı böyle mi oluyor acaba
Menü güzel tebrikler
Güzel canım afiyet olsun
Güzel menü. Afiyet olsun
Tanışak
Ben kedi iki bebe annesi 2.5 yaş ve 4 aylık , Ankara dan katılıyorum sen ununu elemiş eleğini asmışsın darısı da bana inşallah
Hoşgeldin canım ben kübra
Kendime de yorum yapmak istedim. Özeleştiri Somon çok olmuş yemesen iyiydi. Dikkat edelim lütfen 65 e çok az kaldı
Canım noldu ya nereye gidiyorsun?

Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinize

Kızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah

tmmdr cnm
afiyet olsun canim
saol cnm
abla parça parça bi kac meyveden yedim de ondan yazmadıydm üşendim herhal yoğurt mayalayamadim almadık da ondan yiyemedim
noldu canım hayırdır
çok geçmiş olsun canım ya guzel haberlerle gelirsin insAllah
Gunaydinnn

Bende makesef fazla eksi yok

-200

Sonra görüşürüz bay
Günaydın abla eksi eksidir tebrikler cumaya kat kat artsin insAllah

Yok tütk buralarda, arkadaşlarım hep alman ve en az 2 tane 3 yaş altı çocukları var ve çalışıyorlar. Bizanca parklarda festivallerde havuzlarda görüyoruz birbirimizi o sebeple yok öyle kaçamak derdi tasası
Benim migrenim solumdan geliyor, sol tarafımla yoğun iş yaparsam oluyor o sebeple sol kolum prenses sağ kolum kül kedisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…