- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.741
180 puan @hafizeguzelgunler2019 tatlim normal bisikletin puanini 3 yaptık
Hadi iyisin
Gunluk puanlarinin toplamini tekrar hesaplayip hafizeyi etiket yaparsan ekler seni
Fit mutlu anne
Ferman kocumuzundur
Kızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah
saol cnmMaşallah diyeyim, nazar değmesin...
dünün puani dimi eklerim seni de180 puan @hafize
Şu anda bende çıktı öyle "nereden çıktı" dediğim bı 1.7 kiloGüncel kilo
Cumartesi başlangıç:64.6
Pazartesi:63,0
Fark -1.6ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu
İnşallah keşkeee hep böle kolaycacık kolaycacık gitse puffff olsa kilolar
Günaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar, kilolar böyle kolay kolay gider azmedince ama haftadaGüncel kilo
Fark -1.6ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu
odemdir canım büyük ihtimalleGünaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
Günaydın canım aynen sagilip tartiliyoruz emzirme döneminde :)Günaydın minnoş takım dünden güzel sıfır sendrom sıfır kaçamak az kalorili bol ekşınlı bir gün olsun
bakalım bebeyi emzireyim tartılacauum Allahımm yüzümü kara çıkarma dinimiz aminn
Ev tadilatta canım islerde yogun olunca ben perte çıktımsen bu ara neden yoğunsun kuzum bu kadar ?
161 canim arada dikkat ediyorum almamak icin canim yoksa alir basini giderİyi yine almamışsın sağlıklı kilo vermişsin demekki maaşallah boy kaç bu arada
ben de 55 olsam ennaaamm
O zaman baska zaman yapacaksın tatlimyarinda disarda olmam lazim bende sans yoktur bide aksilik gelir beni bulmasin disarda
Afiyet olsun kubramKızlar menümü yazayım
Sabah 10.30 1 kaşık muhammara
1 dilim peynir
Domatessalatalık
Öğle 14.00 1 sade kahve
Akşam 19.00 1 çipura
3 parmak kalınlığında somon
Salata
Su 2,5 olmuştur
Gecmis olsun dilegim simdi nasil oldunKızı uyuttum çocuklarda baba ile film izleyecekler eliptik yapmak için bundan güzel bir an olmaz diyerek eliptige çıktım ama yok yapmadımçünkü anı hareket yaptım bugün galiba belim ağrıyor ve ağrı izin vermedi spor yapmama yarına Allah kerim
Cok şükür oyle dileğim tek avuntumuz oNeyse artık iyi tarafından bakalım işler bitince pırıl pırıl olucak ev ,değişiklik iyidir
Cabim noldu hayirdir bi sorunmu varHayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın
Bizlerede haber ver kuzu cok gecmis olsunKızlar bende uzun süredir huzursuz bacak sendromu vardı. Bunun yanısıra son hamileliğimde kalp çarpıntısı eklendi ve kemiklerim özellikle eklem yerlerim çok ağrıyor. Uykum çok geliyor fakat sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ve internette demir eksikliğinin bunları yaptığını öğrendim. Hatta tiroidi bile yavaşlatırmış ve insanın sinir sistemini harap edermiş. Randevu aldım yarın doktora gidicem. Sonucu sizlerle paylaşırım inşallah
Abla güldürdün ya gunaydinnnnGunaydinnn
Bende makesef fazla eksi yok
-200
Sonra görüşürüz bay
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
Vavvv tebrikler kizlarrGüncel kilo
Bence o 1.7 pogaca ve kekler nirannmGünaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
Ne detoksu yapiyosun kiz soyle bakimBen bugün detoks yapıyorum
Öyle bir anda esti, sabah kahvaltısıyla uygulamaya başladım
Sıvı detoks
Bakalım neler olacak
Gunaydin tatlimmGünaydın minnoş takım dünden güzel sıfır sendrom sıfır kaçamak az kalorili bol ekşınlı bir gün olsun
bakalım bebeyi emzireyim tartılacauum Allahımm yüzümü kara çıkarma dinimiz aminn
Gunaydin baharimm ben kaldirmiyorumHerkese günaydın iyi haftalar cumanın gelişi ptesiden bellidirhafta sonu güzel geçenler el kaldırsın
Sağol canımGünaydın canım. Regl döneminin vermiş oldupu artıçok geçmiş olsun
Öyle canım, zaten şişliği belirgin bir şekilde hissediyorumodemdir canım büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?