- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.881
lionesse çok özür dilerim cnm seni unutmuşum
murccum şu takımın tam listesini yayınlarmısın sana zahmet kafam kazan gibi oldu ben kaçar nikotine
nagişi bilmem ama ben çok acıkıyorum akşamları oyüzden kesemiyorum
bence menü paylaşmak zorunlu olmalı
sonuçta burası bir yarışma grubu geyik gurbu değilki
ben diğer takımlarada bakıyorum arada en esnek olan biziz ben yeni katıldım aranıza
mesela bende şöyle bir izlenmim oluştu oh ne rahat burası iyiki buaraya gelmişim :))))
ama bu hem iyi hem kötü mesaj sayma olayı banada sıkıcı geliyor açıkçası ama üyelerin en azından hergün uğrayıp menüleri yorumlaması gerekiyor diye düşünüyorum günde bir kerede girse bir msajda hepsini alıntılayıp yorum yazabilir
açıkçası benim menü paylaşmamam ki genlede paylaşıyorum yada menülere yorum yapmamam pek kimse yorum yapmıyor diyedir
yani benim menüm yorumlanıcakki bende yorumlıyım dikkat ediyim değilmi
evet aynen canım iyi tespit yapmışsın benim için
herkes sürekli giricek diyet yapmak için hırslı olucakki bu bizede yansısın ve yeni gelende desinki ooo bu takım disiplinli buaraya geliceksem ona göre davranmalıyımm haksızmıyım
sen günü kapattın yani akşamı erken yiyip bir daha yemiyormusun
hangisi bozuk bilemicem ama
dijitaller öyle zemin egöre farklı çıkabiliyor benimkide dijital ben yatakodasında sabitledim biyere hep aynı yerde tartılıyorum
yoksa farklı farlklı çıkıyor
o nasıl oluyor nagiş ya 5 günde 5kganlat lütfen nasıl 5 günde veririz o kadar?
Canım nasıl birdiyet banada anlatırmısın
heey kızlar sabah ki ekşınımı kimse okumadımı ya
benim performansım için ne diceksiniz. memnunmusunuz? gün içinde mutlaka griiyorum paylaşımda bulunuyorum diye düşünüyorum.
cnm akşamı kestiğimde saat 15:45te son olarak bazı gün bir paket diyet bisküvi bazı gün normal bisküvi yedim yada öğlene 1 tabak yemek yedim akşamları acıkmıyorum ben tabi öğlen sağlam yersem sağlamdan kastım 2 dilim ekmek + yarım kase çorba+5-6 kaşık yemek varsa salata yada yoğurt bunları yiyince ikindide acıkmadım bile akşamda 1 yada 2 gün kahve içtim sütlü yada 1 bardak sade soda yani sadece zararsız sıvılar aldım
Mantıgın belkı dogru cnm ama biz en basından berı hıc bole bı takım olma taraftarı olmadık ! Msj saymakta yeterlı deıl bence sonunda bı ceza olmadan...Say say say sonuncu olsun tü sana neden sonuncu oldun de bitsin haftaya gene aynı bunun bize kattıgı ne olacak kı ?
zaten ben bunu birine zorla yaptırıyorsam o insanın burda bulunma amacı canı sıkıldıgında laflıycak yer arıyor demektır! Bende şaşırdım artık napıcamı
bu konu resmen kısır döngü biz topiğe gireli 2 ayı biraz geçti buna rağmen defalarca dile geldi şimdi darılmaca gücenmece yok bazen süper oluyoruz bazen formdan düşüyo herkes
fulya,murc,ben,büşra, hergün mutlaka ama mutlaka uğruyo
fadime,hopiş ve edda evdesiniz mutlaka hergün uğrayın gibi bişey demem yanlış olur bir zamanlar bende evdeydim hiçç işim bitmiyo du kaldıki akşamları hatta haftasonları bende gelemiyorum ama ne olur azıcık daha zorlayalım kendimizi
beyaz bulut çok gelirdi bu ara oda gelmiyo sabah günaydın diyo bakıyo kimse yok bidaha uğramıyo
okyanussuda sende az geliyosun
hicranı es geçiyorum hem düğün hazırlığı hemde hedefine çok az var
daha takımda kimler var bilmiyorum ceeee diyip kaçanlarda var şimdi hatırlayamadım kusura bakmayın
Merhaba kızlaar. Bu gün bana resmen işkenceydi. Sabahtan aksilikler briikti. Şöyle ki sabah erkenden kalktım hemencecik giyindim çıktım hastaneye emar sonucumu almaya geldim. Bi baktım telefonumu evde unutmuşum ailem ve nişanlım arar merak eder diye koştur koştur telefon kartı aldım aradım hepsini. Sonra emarda bacağımda ki şişlik belli olmamış diye doktor bir daha emar çekilcek sana dedi. Sabah saat 9 du. Bana 12:30 a emar randevsuu verdiler. Beklemek yerine koştur koştur yürü allah yürü minibüse bin ordan eve yürü telefonumu aldım. Soğuk diye atkı attım boynuma tekrar çıktım yürüdüm minibüse bindim hastaneye gittim. Acil hastalar var diye benim iş uzadımı. Saat 1 buçuğa kadar bekledim. Emar çekildi sonra çıktım otobüs durağına ama emar kartımı unutmuşum hastaneye geri döndüm. B u arada açlık başımda. bir bardak su ve bir portakal yemiştim sabah çıkmadan. Sonra kardeşime hediye aldım sevgilisi yok diye =) Metrobüse bindim dükkana geldim çok şükür az önce. Hemen bir kase nesfit yedim. Sabah 8 gibi erkeğim beni aradı sevgililer günümü kutladı hediye olarak bana telefonda gitar çaldı ehehe =) Bu yani sevgililer günü sermayem.Tek güzel şey buydu.. yine de çok yorgunum inanın uyumak isterdim iş olmasaydı :120:
ehehe keşke ben de tembellik yapabilsem
tatlım menün gayet güzel olmuş. akşamı ben kestim çok acıkıyorum ama sabah çok iyi hissediyorum sanki bir kilo vermiş gibi hissediyorum saatelrce aç kalmış oluyorsun üstüne uyku kalorisi eklenince çok güzel oluyor =))
neden bozuk ki cnm ya düğün hazırlıkları yorucudur psikolojik olarak çok sağlam durman lazım çok
benim dijitalde sapıtıyo aradanormal olansa hiç belli olmuyo güvenemiyorum ona
ben memnunum cnm beyazbulutun dediği gibi herkes günde 1 kez girip listeleri vs yorumlasa alıntılarla cvp verse o bile yeterben gördüm bugün ki ekşınını cvpta verdim atlamışın
şimdi 5 günde 5 kgda ilk gün patates,2.gün meyve,3.gün sebze,4 .gün yumurta,5 gün et sabaha neyle başlarsak öyle devam ediyoruz kusana kadar yemek serbest birazdan linki atarım ben özet geçtim
doruya doğru canımahh ağzını seveyim içimden geçenleri okumuşsun birileri yazdıklarıma cvp verecekki bende vereyim yoksa bana yazmayana yazmıyorum doğruya doğru ister menü yorumu olsun ister başka bir konu insan gale alınmak istiyo dimi
canım inşallah daha yemem ya niyetim bu ama
valla bizim evin her yeri eğik o zaman. sürekli kg farklı çıkıyor.. resmen ova da yaşıyoruz gibi davranıyor bizim dijital tartı ahaha
Hiç sorma canım herkes ayrı telden calıyor sorunsuzca bi bitse
pazar yaşadıgımı anlayatım
Birhafta nişanlimla görüsemedik neyse 11 de kahvaltıya geldi askere gidecek kardesi var bizimle 1de görüsmek istiyormus neyse ben sanıyorum sevgilisiyle tanıştıracak
Gökhanın moral cok bozuk anladım birsey var söylemiyor aldım teli msj okudum 22 yasındaki kardesi neler yazmiş
Bizde akıl yokmus Ailesi salonu tutmus bize evin kapılarını acmış da biz napıyormusuzda elimizi cebimize atmıyormusuz
Okurken aglamaya basladım okadar üzüldümki
9 yıldır ben kendi paramı kazanıyorum Ben kendi erkek kardesimden böyle terbiyesizlik görmedim
Yediremiyorum nişanlımın sucu yok ama onuda kırıyorum Moralim cok bozuk
Cocuk annesi babası konusurken düymus para yokmus Ben harcıyormusum gibi
İnan yol parası bile vermemek için saatlerce yürüyoruz
Ben onları okadar düsünürken
Cok zoruma gitti Simdi onlara gitmek gelmiyor içimden napmalıyım bilmiyorum
Hmm.. Bende sadece salata koyayım bugün fazla yemedim zaten bide hırs yaptım akşamları gerekiyorsa ağzıma tek lokma atmam yinede veririm bu 5 kiloyu
Valla sende haklısın ama başka çözümde gelmiyor aklıma motive olmadıktan sonra neden girip günaydın diyip kaçalım ki :26:
Teşekkür ederim biz en doğrusunu yapıyoruz diğerleride örnek almalı giremeyip sorunu yada vakti olmayanlara hiç bir sözüm olamaz ama ya diğerleri?????
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm...
Böyle bitiricem bugünü aç kalırsamda su içicem artık napalım kilo verip mutlu olcaksam ki oluyorumda bu herşeye değer...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
alın şekerlerim inceleyin benimle haftaya pazartesi başlamak isteyenlerden cvpları alayım
ben memnunum cnm beyazbulutun dediği gibi herkes günde 1 kez girip listeleri vs yorumlasa alıntılarla cvp verse o bile yeterben gördüm bugün ki ekşınını cvpta verdim atlamışın
şimdi 5 günde 5 kgda ilk gün patates,2.gün meyve,3.gün sebze,4 .gün yumurta,5 gün et sabaha neyle başlarsak öyle devam ediyoruz kusana kadar yemek serbest birazdan linki atarım ben özet geçtim
Hmm.. Bende sadece salata koyayım bugün fazla yemedim zaten bide hırs yaptım akşamları gerekiyorsa ağzıma tek lokma atmam yinede veririm bu 5 kiloyu?????[/COLOR][/B]
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun cnm...
Böyle bitiricem bugünü aç kalırsamda su içicem artık napalım kilo verip mutlu olcaksam ki oluyorumda bu herşeye değer...
Birhafta nişanlimla görüsemedik neyse 11 de kahvaltıya geldi askere gidecek kardesi var bizimle 1de görüsmek istiyormus neyse ben sanıyorum sevgilisiyle tanıştıracak
Gökhanın moral cok bozuk anladım birsey var söylemiyor aldım teli msj okudum 22 yasındaki kardesi neler yazmiş
Bizde akıl yokmus Ailesi salonu tutmus bize evin kapılarını acmış da biz napıyormusuzda elimizi cebimize atmıyormusuz
9 yıldır ben kendi paramı kazanıyorum Ben kendi erkek kardesimden böyle terbiyesizlik görmedim
Ayyy cnm ya çok üzüldüm bunları bilmek bunlarla yaşamak eminim zordur sen elinden geleni yapıyormuşsun zaten buyüzden hiç üzülme hakettiğin gibi beyazlar içinde en mutlu gününü yaşıycaksın gerisi teferruat... Bırak o bunu demiş bu bunu yapmışı... O gün o düğün senin üzme nişanlınıda adam napsın elinden geleni yapıyor oda belli ki ... Derler ya Milletin ağzı torba değil ki büzesin...
ben vakit olayına katıllmıyorum açıkçası özür dilerim herkesten ama öylee
benim de vaktim yok aslında evet evdeyim ama küçük bir kıızm var ve sürekli
oyun oynamak istiyor ben onun vaktinden çalıp buaraya geliyorsam gün bir krede olsa yorum yapıyorsam herkes gelmelidir aksi halde ben bunu haksızlık olarak görüyorum açıkçası ona bakılırsa nagişde gelmeyebilir hem çalışıyor hem çocuğu var çok zor biliyorum o bile hergün geliyorsa kimse vaktim yok demesin vakti yoksada katılmasın guruba filan
ben sürekli bakıyorum ama herzaman sohbet dönüyor evet ama motive herkesde sıfır menü yok menüye yorum yapan yok :44::44:
Cnm kendine kötülük edersin fulya yapmıştı sanırım bütün düzeni altüst oldu bide verdiğinin 2 katını almıştı umarım yanlış hatırlamıyorumdur:44:
Bunlar bildiğin şok diyetler yeme düzenin yok gibi bişey 1gün boyunca patates yesem çok afedersin istiğfar ederim öğğğğğ
ahh kuzummm bunların hepsi aynı herşeye para var çocuk evlendirmeye gelince yok mahsus yapıyolar
hiçbişeye kafanı takma senin moralin güzel olursa gelinliğinde saçında güzel olur bu benim en güzel günüm de geç Allah bilsin
Set istemiyorum salon istemiyorum dedimki sadece gelinligime karısmayın Hergün konumuz gelinlik oldu komsu kızı 3cünü 900 kiralamıs olabilr ben diktirmek istemiyorum anlatamadım Bana diktirdiyo
Kendine gelince dügün kıyafetini diktirmezmiş dikmek iyi olmazmıs hazır alacakmıs ama bana gelince yok dikilsin gecen o yüzden sorun olmasın diye apar topar aldık nişanlıma gene ben yardım edecegim
Çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?