Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım, yokluğun hep hissedildi buralarda...

kızlar bugün hastaneye gittim kilo bildirimimi yapamadım bu nedenle.
geçen h. 69.1
bugün 69.3
+200
dün balığı çok yedim. tahmin ediyordum artı olacağımı. çünkü uzun zamandır midem yarı dolu kalkıyordum masadan. dün midemi doldurmuştum. inşallah eksi olurum cumaya kadar.

şu değişme işini bir anlatsan da uygulasam kuzum.....
zira depderin depresyona doğru emin adımlarla ilerliyorum şu an...
hoş buldum canoom
kız depresyona kaç kere dedim damsız girilmezzzzz sadece kapısından arada bakıp geri çıkılırrrr:))
öncelikle hayatın da değişmesini istediğin şeyler için kimseden beklentin kalmamalı çözüm kimse de değil ki zaten çözüm sen de düşünce ve hislerinin yaydığı rezonans( titreşim) frekansın da hani derler ya olumlu düşün olumlu olsun
papucumunnn düşünmesiiiiii… olumlu duygular lazım bize sadece düşünmekle iş bitseydi hepimiz şu an mükemmel hayatlar yaşıyorduk ( ki bence benim hayatım mükemmel çok şükür)
...geçmiş olayları düşünmek indanı depresif yapar
… gelecek için endişelenmek insanı kaygılı yapar
… sadece şimdi ki an da kalıp şimdiyi yaşamak insanı gerçek anlam da huzurlu mutlu yapar
demek ki geçmiş olmuş bitmiş düşünüp durmak yersiz, gelecek henüz yaşanmadı onu ne diye şimdiden düşünelim ki zaman , duygu ve enerji kaybı bana göre, o yüzden şimdi de kal aklına her kötü düşünce geldiğini farkettiğin de hemen düşünmeyi bırak şu an da elin de hayatın da olanlar için şükretmeye , teşekkür etmeye başla ve tabi ki şu timüs bezi dediğimiz göğüsle boynumuz arasın daki ( iman tahtası da denilen yer) mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezine minik vuruşlar yap parmak uçlarınla , 1-2 dk da hemen ruh halin değişir
geniş zaman da daha detaylı hayatımızı yaydığımız enerji titreşimlerini nasıl değiştirebiliriz yazarım inşallah

kızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.

Hoşgeldin canımızın içi, gözümüzün nuru...Gözlerim yollarda, aklım senin yazılarında enerjinde jkaldı :))))
maşallah kv ye tütütütü, herşey cidden zihinde bitiyor değil mi? ben beceremiyorum bu zihni kontrol etmeyi...

Ben kendi adıma iyi sayılırım, sürekli hastalık mücadelesi veriyorum. İlaçlardan 10 kilo almıştım biliyon, çok şükür 8 i gitti, sıra kalan 2 de.

Hala bekarım Bu konu artık canımı sıkmaya başladı. Sevmek sevilmek istiyorum. Sanırım hayatımdaki boşluk bu, uzun zamandır üzerinde net olarak düşündüğüm bir konu

Haşimato mu var tam olarak canım?

Geçmiş olsun tatlım kullan bakalım ilaçları
Troid sıfırlanacak bir hastalık değil diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim

Ömür boyu diyet psikolojisinde olmamız lazım maalesef canım
canım benim zayıf arkadaşlarım var. hepsi kuş kadar yiyor. adanadalar onlar. her adanaya gittiğimde zayıflar gelirim utanırım yanlarında yemeğe. ünideyken hep beraberdik 54 -55 kiloydum ne güzel. Antepe gelip evlenince kilo aldım offf... kuş gibi yemeliyiz. kuş olmalıyız

Beklentiyi sıfırlandım sıfırlayalı herşey daha güzel...

Geçmiş olsun tatlım kullan bakalım ilaçları
Troid sıfırlanacak bir hastalık değil diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim
ben de bilmiyorum canım. hamileyken hamilelik tiroidi çıktı dedim acaba zamanla o düşer diye mi dedi. hiç bilmiyorum. neden olur dedim. ailede hiç tiroidi olan yok. radyasyon dedi biliyor msunuz

sağlıklı beslenme psikolojisinde olsak yaaa
Sağlıklı beslenme psikolojisinde olmamız için bunun önce devlet politikası olması lazım..

Markete girdiğinde canı cips, çikolata, kola çekmeyen kişi yok bence...hele de o markete aç girildiğinde ne kadar zararlı varsa alıp çıkıyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…