- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.841
Hoşgeldin canım, yokluğun hep hissedildi buralarda...yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
Nerde oturuyorsun canımcok sicak.disari cikamiyorum.36 derece..41 e kadar cikacak onumuzdeki gunlerde.allahtan evde klima var:)
bende ediyor kuzum tam da o kadar ediyor hatta poğaça yokKız 2 poğaça, 2 dilim kek 1.7 kilo eder mi
Ne yapacağız biz bu bünye ile ...bende ediyor kuzum tam da o kadar ediyor hatta poğaça yok
ben de böyleyim canım. dün gün boyu çok yemediğim halde yemeği biraz fazla kaçırdım ve artıyımNe yapacağız biz bu bünye ile ...
hoş buldum canoomşu değişme işini bir anlatsan da uygulasam kuzum.....
zira depderin depresyona doğru emin adımlarla ilerliyorum şu an...
Ömür boyu diyet psikolojisinde olmamız lazım maalesef canımben de böyleyim canım. dün gün boyu çok yemediğim halde yemeği biraz fazla kaçırdım ve artıyım
Kızlar ya tiroid ilacı ve adet , bir de 10 senedir fln doktorum adet düzensizliği yaşadığım dönemler glifor kullan diye darlıyordu, glifor a başladım, 500 sabah 500 akşam alıyorum. 1 ay kullanayım dedim bakıyım faydası olacak mı. Hayıt otu hapı çok sivilce yaptı onu bırakıp glifora başladım ondan mı bilmiyorum da çon başım ağrıyor bağırsaklarm da bozulmuş gibişirkette ağzım yüzüm biyanda çalışıyorum
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
yok kız ne tatili 10 saat yolculuktan sonra valiz boşalt çamaşır ev işi pertim çıktı bir de eşim tutturuyor hadi yürüyüşe çıkalım diye kendi kanepede deniz kızı pozisyonun da 2 gün yattı dinlendi nasıl olsa:))
evet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
Haşimato mu var tam olarak canım?kızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
kızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
canım benim zayıf arkadaşlarım var. hepsi kuş kadar yiyor. adanadalar onlar. her adanaya gittiğimde zayıflar gelirimÖmür boyu diyet psikolojisinde olmamız lazım maalesef canım
Ömür boyu diyet psikolojisinde olmamız lazım maalesef canım
bilmiyorum onu canım. tiroid dedi sadece doktorHaşimato mu var tam olarak canım?
Beklentiyi sıfırlandım sıfırlayalı herşey daha güzel...hoş buldum canoom
kız depresyona kaç kere dedim damsız girilmezzzzz sadece kapısından arada bakıp geri çıkılırrrr:))
öncelikle hayatın da değişmesini istediğin şeyler için kimseden beklentin kalmamalı çözüm kimse de değil ki zaten çözüm sen de düşünce ve hislerinin yaydığı rezonans( titreşim) frekansın da hani derler ya olumlu düşün olumlu olsun
papucumunnn düşünmesiiiiii… olumlu duygular lazım bize sadece düşünmekle iş bitseydi hepimiz şu an mükemmel hayatlar yaşıyorduk ( ki bence benim hayatım mükemmel çok şükür)
...geçmiş olayları düşünmek indanı depresif yapar
… gelecek için endişelenmek insanı kaygılı yapar
… sadece şimdi ki an da kalıp şimdiyi yaşamak insanı gerçek anlam da huzurlu mutlu yapar
demek ki geçmiş olmuş bitmiş düşünüp durmak yersiz, gelecek henüz yaşanmadı onu ne diye şimdiden düşünelim ki zaman , duygu ve enerji kaybı bana göre, o yüzden şimdi de kal aklına her kötü düşünce geldiğini farkettiğin de hemen düşünmeyi bırak şu an da elin de hayatın da olanlar için şükretmeye , teşekkür etmeye başla ve tabi ki şu timüs bezi dediğimiz göğüsle boynumuz arasın daki ( iman tahtası da denilen yer) mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezine minik vuruşlar yap parmak uçlarınla , 1-2 dk da hemen ruh halin değişir
geniş zaman da daha detaylı hayatımızı yaydığımız enerji titreşimlerini nasıl değiştirebiliriz yazarım inşallah
çok iyi öyle olması böylece lejyoner hastalığına (klima çarpmasına) yakalanmazsınızevet abla .klima koridorda uzakta .ama salonuda sogutuyo.
ben de bilmiyorum canım. hamileyken hamilelik tiroidi çıktı dedim acaba zamanla o düşer diye mi dedi. hiç bilmiyorum. neden olur dedim. ailede hiç tiroidi olan yok. radyasyon dedi biliyor msunuzGeçmiş olsun tatlım kullan bakalım ilaçları
Troid sıfırlanacak bir hastalık değil diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim
Sağlıklı beslenme psikolojisinde olmamız için bunun önce devlet politikası olması lazım..sağlıklı beslenme psikolojisinde olsak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?