Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında az yemiyorum canım, sadece çeşit sayısını az tuttuğum için az gibi geliyor sizlere...

Sürekli bu yeme düzeninde gitmeyi düşünüyorum açıkçası mezun olsam bile...

Ama mezun olduktan sonra kaçamak dediğimiz besinleri haftada 1-2 tüketmeyi düşünüyorum...

1-2 kilo fazla görüncede daha fazla artmadan dikkat edip vermek niyetindeyim.

Ay kızcağızın kaybolması çok kötü olmuş Çok çok geçmiş olsun

Sağol canım benim, Allah annesine yardım etsin, kızıyla mücadele edemiyor maalesef.

Evet çeşit görmediğimiz için az geliyor olabilir haklısın.
Dediğin gibi önemli olan kaçamaklarla koruyabilmek kiloyu...

Allah yardımcısı olsun annesinin, kızının aklı başına gelsin üzülmeden yara almadan yaşasın hayatını

yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık

ekim2009

hala mı tatil hala mı tatil
yok kız ne tatili 10 saat yolculuktan sonra valiz boşalt çamaşır ev işi pertim çıktı bir de eşim tutturuyor hadi yürüyüşe çıkalım diye kendi kanepede deniz kızı pozisyonun da 2 gün yattı dinlendi nasıl olsa:))

hos geldin abla:))

Hb canım guzel ve yorucu
iyi bklm hayırlı mübarek olsun
Hg cnm saglik olsun hayrlisi oglunun hakkinda sende yeniden aramizda oldiguna göre veda edersn yavas yavaş artilarinla benve

evet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)

iyi bklm hayırlı mübarek olsun

Hg cnm saglik olsun hayrlisi oglunun hakkinda sende yeniden aramizda oldiguna göre veda edersn yavas yavaş artilarinla benve
hoş buldum gülüm kendimi gayet iyi hissediyorum fazlalıkları atıp eksiye geçmeye hazırııımm:))

cok sicak.disari cikamiyorum.36 derece..41 e kadar cikacak onumuzdeki gunlerde.allahtan evde klima var:)
o kadar sıcak da zaten çıkma tansiyonu bile oynatır o kadar sıcak bol suyunu iç klimanın çarpmadığına emin olup ev de dur en iyisi

şu değişme işini bir anlatsan da uygulasam kuzum.....
zira depderin depresyona doğru emin adımlarla ilerliyorum şu an...

free takıl bari arada gel unutma buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…