- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.821
Cok degil cumaya eksiye geçersin insAllah cnmMerhaba arkadaslar,
Disardaydim yazamadim sabah erkenden tartildim evden cikarken
Cuma: 62.6
Bugün: 62.7
Fark: + 100
Herseyi alintilayamadim yine cikmam lazim
Gelince insallah bakicam
Hb canım guzel ve yorucuhg cnm nasildi nisan
Canım sen genel olarak çok az yemeye alıştırmışsın bünyeni. Bu kaçamakların tabii ki normal şartlarda kilo yapmaz sen de biliyorsun. Şu an en büyük etken regl dönemin ama ömür boyu çok az menülerle hayatını geçirebilecek misin?
Ay kızcağızın kaybolması çok kötü olmuşÇok çok geçmiş olsun
Aslında az yemiyorum canım, sadece çeşit sayısını az tuttuğum için az gibi geliyor sizlere...
Sürekli bu yeme düzeninde gitmeyi düşünüyorum açıkçası mezun olsam bile...
Ama mezun olduktan sonra kaçamak dediğimiz besinleri haftada 1-2 tüketmeyi düşünüyorum...
1-2 kilo fazla görüncede daha fazla artmadan dikkat edip vermek niyetindeyim.
Sağol canım benim, Allah annesine yardım etsin, kızıyla mücadele edemiyor maalesef.
yok kız ne tatili 10 saat yolculuktan sonra valiz boşalt çamaşır ev işi pertim çıktı bir de eşim tutturuyor hadi yürüyüşe çıkalım diye kendi kanepede deniz kızı pozisyonun da 2 gün yattı dinlendi nasıl olsa:))
hos geldin abla:))yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
iyi bklm hayırlı mübarek olsunHb canım guzel ve yorucu
Hg cnm saglik olsun hayrlisi oglunun hakkinda sende yeniden aramizda oldiguna göre veda edersn yavas yavaş artilarinla benveyettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
hoş buldum gülüm kendimi gayet iyi hissediyorum fazlalıkları atıp eksiye geçmeye hazırııımm:))iyi bklm hayırlı mübarek olsun
Hg cnm saglik olsun hayrlisi oglunun hakkinda sende yeniden aramizda oldiguna göre veda edersn yavas yavaş artilarinla benve
o kadar sıcak da zaten çıkma tansiyonu bile oynatır o kadar sıcak bol suyunu iç klimanın çarpmadığına emin olup ev de dur en iyisicok sicak.disari cikamiyorum.36 derece..41 e kadar cikacak onumuzdeki gunlerde.allahtan evde klima var:)
hoşgeldin kuzum haydi bakalım gelsin eksilerhoş buldum gülüm kendimi gayet iyi hissediyorum fazlalıkları atıp eksiye geçmeye hazırııımm:))
şu değişme işini bir anlatsan da uygulasam kuzum.....evet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
evet abla .klima koridorda uzakta .ama salonuda sogutuyo.o kadar sıcak da zaten çıkma tansiyonu bile oynatır o kadar sıcak bol suyunu iç klimanın çarpmadığına emin olup ev de dur en iyisi
free takıl bari arada gel unutma buralarıOlmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?