Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Antep yemeklerinin yağ oranı çok fazla o mu etkiliyor acaba seni

CARPE DİEM!!!!!!!! bir de zaten müslümanlıkta da depresyon yok. çünkü müslüman kişi geçmişin kötü zamanlarını düşünmemeli. geçmiş ve gelecek için Allaha teslimiyet duygusuyla yaşamalıdır. öyleymiş yani. bir ara insan depresyona neden girer diye araştırmıştım da

hipotroidi mi varmış yani yavaş mı çalışıyormuş
inşallah geçer, geçecek de sen ilacı düzenli kullan insan bedeni iyileşmeye normal olmaya programlanmıştır ilaç desteğiyle normaline döner allahın izniyle

Antep yemeklerinin yağ oranı çok fazla o mu etkiliyor acaba seni
canım yağ çok fazla. bir de bizim misafirimiz ve gittiğimiz yer çok oluyor. o yüzden hep ağır yemekler oluyor

hoş buldum şirinem bir tenemmm
maşallah iyi vermişsin minicik bir şey kalmış onu da halledersin 1-2 haftaya
seninle , senin için doğru kişiyi hayatına çekme, rezonansına girme çalışması deneyelim mi nasıl olsa kaybedecek bir şey yok değil mi yaaa olursa:))) şaka bir yana gülüm rezonans kanunu kitabını ve bilinç altının gücü kitabını bir okusana neyi nasıl yapman gerektiği hakkın da çok güzel yol gösterecek sana

onu bilmiyorum canım. kilo veremezsin dediğine göre az çalışıyor. şimdi doktor böyle dedi ya. sanki ilaca başlayınca 5 kilo birden verecekmişim gibi hissediyorum aminn canım ya inşallah dediğin gibi olur

canım yağ çok fazla. bir de bizim misafirimiz ve gittiğimiz yer çok oluyor. o yüzden hep ağır yemekler oluyor
Tahmin ettim, 1 yıl kaldım Urfa'da (haftada 3 'er gün) 14 kilo aldım döndüm... döndükten 2-3 ay sonra bi baktım eski kiloma dönmüşüm farkında olmadan..

Son düzenleme:
şaka bir yana gülüm rezonans kanunu kitabını ve bilinç altının gücü kitabını bir okusana neyi nasıl yapman gerektiği hakkın da çok güzel yol gösterecek sana
Bu kitapların yazarları kim canım, paylaşırsan okurum

evet doğru inançlı kimselerin depresyona girmesi ile ilgili ben de okumuştum ve hak vermiştim yazılanların çoğuna amaaaaa ne kadar insan ben de dahil inancımıza uygun yaşıyoruz davranıyoruz en basiti dedikodu etmek Müslüman kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz ama şu dilimiz duruyor muuu yoookkk 2-3 hatun bir araya geldik mi hallaç pamuğu gibi her şeyi konuşup kaldırıp indiriyoruz maalesef:)

onu bilmiyorum canım. kilo veremezsin dediğine göre az çalışıyor. şimdi doktor böyle dedi ya. sanki ilaca başlayınca 5 kilo birden verecekmişim gibi hissediyorum aminn canım ya inşallah dediğin gibi olur
ben de troid bezi hiç yok kökten alındı sürekli yavaş çalışıyor yani ilaçla normalleşiyor çok şükür , gebelik ve sonrası tekraralar da genel de ialcını düzenli kullanırsan normale dönüyor veeee evet metabolizman artık normal çalışacağı için 5 kilo da verirsin 10 kilo da :))

maalesef doğru diyorsun canım

insallah gecer canim..bendede var ama ilac kullanmiyorum.buyuk degilmis..sadece kontrol edilmesi gerekiyo simdilik

gitme bence bir yere...
hem gidersen koparsın iyice ve kilo alırsın cısslar seni ele geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…