- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.861
hoş buldum gülüm , benim de bir yanım hep eksikdi netin olmaması buraya gelememek insanı buruk bırakıyorHoşgeldin canım, yokluğun hep hissedildi buralarda...
Antep yemeklerinin yağ oranı çok fazla o mu etkiliyor acaba senicanım benim zayıf arkadaşlarım var. hepsi kuş kadar yiyor. adanadalar onlar. her adanaya gittiğimde zayıflar gelirimutanırım yanlarında yemeğe. ünideyken hep beraberdik 54 -55 kiloydum ne güzel. Antepe gelip evlenince kilo aldım offf... kuş gibi yemeliyiz. kuş olmalıyız
CARPE DİEM!!!!!!!! bir de zaten müslümanlıkta da depresyon yok. çünkü müslüman kişi geçmişin kötü zamanlarını düşünmemeli. geçmiş ve gelecek için Allaha teslimiyet duygusuyla yaşamalıdır. öyleymiş yani. bir ara insan depresyona neden girer diye araştırmıştım dahoş buldum canoom
kız depresyona kaç kere dedim damsız girilmezzzzz sadece kapısından arada bakıp geri çıkılırrrr:))
öncelikle hayatın da değişmesini istediğin şeyler için kimseden beklentin kalmamalı çözüm kimse de değil ki zaten çözüm sen de düşünce ve hislerinin yaydığı rezonans( titreşim) frekansın da hani derler ya olumlu düşün olumlu olsun
papucumunnn düşünmesiiiiii… olumlu duygular lazım bize sadece düşünmekle iş bitseydi hepimiz şu an mükemmel hayatlar yaşıyorduk ( ki bence benim hayatım mükemmel çok şükür)
...geçmiş olayları düşünmek indanı depresif yapar
… gelecek için endişelenmek insanı kaygılı yapar
… sadece şimdi ki an da kalıp şimdiyi yaşamak insanı gerçek anlam da huzurlu mutlu yapar
demek ki geçmiş olmuş bitmiş düşünüp durmak yersiz, gelecek henüz yaşanmadı onu ne diye şimdiden düşünelim ki zaman , duygu ve enerji kaybı bana göre, o yüzden şimdi de kal aklına her kötü düşünce geldiğini farkettiğin de hemen düşünmeyi bırak şu an da elin de hayatın da olanlar için şükretmeye , teşekkür etmeye başla ve tabi ki şu timüs bezi dediğimiz göğüsle boynumuz arasın daki ( iman tahtası da denilen yer) mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezine minik vuruşlar yap parmak uçlarınla , 1-2 dk da hemen ruh halin değişir
geniş zaman da daha detaylı hayatımızı yaydığımız enerji titreşimlerini nasıl değiştirebiliriz yazarım inşallah
hipotroidi mi varmış yani yavaş mı çalışıyormuşkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
canım yağ çok fazla. bir de bizim misafirimiz ve gittiğimiz yer çok oluyor. o yüzden hep ağır yemekler oluyorAntep yemeklerinin yağ oranı çok fazla o mu etkiliyor acaba seni
hoş buldum şirinem bir tenemmmHoşgeldin canımızın içi, gözümüzün nuru...Gözlerim yollarda, aklım senin yazılarında enerjinde jkaldı :))))
maşallah kv ye tütütütü, herşey cidden zihinde bitiyor değil mi? ben beceremiyorum bu zihni kontrol etmeyi...
Ben kendi adıma iyi sayılırım, sürekli hastalık mücadelesi veriyorum. İlaçlardan 10 kilo almıştım biliyon, çok şükür 8 i gitti, sıra kalan 2 de.
Hala bekarımBu konu artık canımı sıkmaya başladı. Sevmek sevilmek istiyorum. Sanırım hayatımdaki boşluk bu, uzun zamandır üzerinde net olarak düşündüğüm bir konu
onu bilmiyorum canım. kilo veremezsin dediğine göre az çalışıyor. şimdi doktor böyle dedi ya. sanki ilaca başlayınca 5 kilo birden verecekmişim gibi hissediyorumhipotroidi mi varmış yani yavaş mı çalışıyormuş
inşallah geçer, geçecek de sen ilacı düzenli kullan insan bedeni iyileşmeye normal olmaya programlanmıştır ilaç desteğiyle normaline döner allahın izniyle
başkalarından beklentiyi rahat bir şekilde bıraktığımız zaman bizim gizli güçlerimiz ortaya çıkar :)Beklentiyi sıfırlandım sıfırlayalı herşey daha güzel...
Tahmin ettim, 1 yıl kaldım Urfa'da (haftada 3 'er gün) 14 kilo aldım döndüm... döndükten 2-3 ay sonra bi baktım eski kiloma dönmüşüm farkında olmadan..canım yağ çok fazla. bir de bizim misafirimiz ve gittiğimiz yer çok oluyor. o yüzden hep ağır yemekler oluyor
Nasıl canım, biraz daha açar mısınbaşkalarından beklentiyi rahat bir şekilde bıraktığımız zaman bizim gizli güçlerimiz ortaya çıkar :)
Bu kitapların yazarları kim canım, paylaşırsan okurumşaka bir yana gülüm rezonans kanunu kitabını ve bilinç altının gücü kitabını bir okusana neyi nasıl yapman gerektiği hakkın da çok güzel yol gösterecek sana
evet doğru inançlı kimselerin depresyona girmesi ile ilgili ben de okumuştum ve hak vermiştim yazılanların çoğuna amaaaaa ne kadar insan ben de dahil inancımıza uygun yaşıyoruz davranıyoruz en basiti dedikodu etmek Müslüman kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz ama şu dilimiz duruyor muuu yoookkk 2-3 hatun bir araya geldik mi hallaç pamuğu gibi her şeyi konuşup kaldırıp indiriyoruz maalesef:)CARPE DİEM!!!!!!!! bir de zaten müslümanlıkta da depresyon yok. çünkü müslüman kişi geçmişin kötü zamanlarını düşünmemeli. geçmiş ve gelecek için Allaha teslimiyet duygusuyla yaşamalıdır. öyleymiş yani. bir ara insan depresyona neden girer diye araştırmıştım da
ben de troid bezi hiç yok kökten alındı sürekli yavaş çalışıyor yani ilaçla normalleşiyor çok şükür , gebelik ve sonrası tekraralar da genel de ialcını düzenli kullanırsan normale dönüyor veeee evet metabolizman artık normal çalışacağı için 5 kilo da verirsin 10 kilo da :))onu bilmiyorum canım. kilo veremezsin dediğine göre az çalışıyor. şimdi doktor böyle dedi ya. sanki ilaca başlayınca 5 kilo birden verecekmişim gibi hissediyorumaminn canım ya inşallah dediğin gibi olur
maalesef doğru diyorsun canımevet doğru inançlı kimselerin depresyona girmesi ile ilgili ben de okumuştum ve hak vermiştim yazılanların çoğuna amaaaaa ne kadar insan ben de dahil inancımıza uygun yaşıyoruz davranıyoruz en basiti dedikodu etmek Müslüman kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz ama şu dilimiz duruyor muuu yoookkk 2-3 hatun bir araya geldik mi hallaç pamuğu gibi her şeyi konuşup kaldırıp indiriyoruz maalesef:)
insallah gecer canim..bendede var ama ilac kullanmiyorum.buyuk degilmis..sadece kontrol edilmesi gerekiyo simdilikkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
maşallah maşallahHellöö kızlar
Cuma: 69.7
P.tesi:69.1
Fark: 0.6
kuzum 600 de bir şey mi benim +1Cuma 56.2
Bugun 56.8
Fark +600
gitme bence bir yere...Hayırlı geceler kızlar. Bir kaç gündür aranızda yoktum belki farkeden arkadaşlar olmuştur. Aranızdan ayrılıyorum hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun hepinizi seviyorum çok iyisiniz. Kendinize çok iyi bakın
eksi eksidir kaptaniçem az mıGunaydinnn
Bende makesef fazla eksi yok
-200
Sonra görüşürüz bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?