- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.901
gaz vermek gibi olacak ama istememekle hata ediyosun setsiz gelin mi olur kaldıki bir kez evleniyosun neden salon istemiyosun yarın öbürgün pişman olacaksın içinde kalacak eğer bu sıkıntıyı sen çekeceksen borçlar sana kalacaksa herşeyi yap biz borçları kendimiz ödedik şimdiki aklım olsa gelinliğim saçım çok başka olur dubir kere oluyo ve telafisi yok
gaz vermek gibi olacak ama istememekle hata ediyosun setsiz gelin mi olur kaldıki bir kez evleniyosun neden salon istemiyosun yarın öbürgün pişman olacaksın içinde kalacak eğer bu sıkıntıyı sen çekeceksen borçlar sana kalacaksa herşeyi yap biz borçları kendimiz ödedik şimdiki aklım olsa gelinliğim saçım çok başka olur dubir kere oluyo ve telafisi yok
bi taneden bişey olmaz fulyaaaa..ye hadi yeeebak sen.. niye bu kadar heveslisin bakayim bana puskevit yedirmeye?
yemicem iste:18: bu hafta kacamak yohhh
esimle spora gidiyoruz simdi. cikista da sauna'yanefes alamayip panik ataktan olecegimi biliyorum ama olsun denemek istiyorum..
karnim da davul gibi ya ne guzel incelmisti gobus, simdi yine sismisim. az once mezura ile olctum. aglamak istiyorum
hahahaaaa...ne çok dertli varmış yaw..kendimi bir an haydar dümen gibi hissettimneymiş oo gojiiii hemen istiyorum ben ondannnnn
büşra afiyet olsun dene bakalım salatayı
hello tontonlarımmm..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..Allah sevgilisi olmayanlarda aaacil tarafından sevgili versinn
off bayılırım mücvereee..Kızlar kabaklı fırında mucver yapsam olurmu acaba yaa...Diyet unla yapsam bol sebzelı olarmı kıne ?
bugünde ne oldu bak anlatiimm..aradım bunu dedimki :totoşum bana sevgililer günü hediyesi aalmadan gelme sakın..o da dediki:sen dünkü püskevitleri yee!!!tabii ben bölee oldumdelisin sennn
adamın yüzüne kaslı adamların bisküvisi denirmiii
:)
evet evet aynı benEvli hatunlar bakın burda ne var sizin için
Eki Görüntüle 346430
Bitter Çikilata Hopişle Beyazbuluta gelsin ahhh o bitter ahhhhh
Eki Görüntüle 346443
]
çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım. ben de denerim belki haftaya
en kötü meyve yersin ya da sıcak bir şey içersin şekersiz. ben çok çok acıkırsam bir dilim kepek ekmeğine yoğurt sürüp yediğim oluyor ehehe. ama tatlı yememeye çalış bu sefer yemek de yemek istiyor insan.
hicrancım malesef her düğün öncesi bunu hemen hemen herkes yaşıyor. sinriler geriliyor masraflar insanı boğabiliyor. bu sebeple gerginliğini tepkiye dönüştürenler kalp kırıcı oluyorlar. halbuki düğün bitip herkes kendi evini kuruncaya kadar insanlar katlanmalı. bence hoş olmamış iyi etmemişler bu sözlerle. sen ben mi var ya!!! sen de onların evladı sayılıcaksın artık. kendi çocuklarının mutluluğunu düşünüyorlarsa sen harcadın ben harcadımö yapmıcaklar. sen de ana evladısın alla alla. kızdım inanki. yine de çok düşünme bu konuyu takma. onların ayıbı.
ay bilmezmiii...herhalde biliyor..şifrem kayıtlı , belkide arada açıp okuyordur bilee:26:Ya bişey sorcam eşleriniz nişanlılarınız biliyormu burda olup kilo vermek istediğinizi? Burda menü paylaştığınızı?
ay bilmezmiii...herhalde biliyor..şifrem kayıtlı , belkide arada açıp okuyordur bilee:26:
Aaaaayyy bugün annemle babamın evlilik yıl dönümü
Ama babam düğün tarihini biliyor evillik yıldönümü diye arayıp hatırlatasım geldiAnnem fena beklenti içinde
Haklısın canım sakinlememe lazım
Biraz gitmesem onlara iyi olur dimi ? Ben kin tutmam zaten Unuturum ama kalbim kırık Herkese cok tesekkür ederim anlatınca dahada rahatladım
Teşekkürederim:13:
bende yakında dukan topiğindeyim fadimeegünaydın kızlar dün kendimize dukan yaşpasta yaptık çok güzel olmuştu hem diyet yapıp hemde haftada 1 dukana uygun malzemeyle bazen puding bazen pasta iyi gidiyor
harika olmuş yaaaArkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu
Eki Görüntüle 346539
Eki Görüntüle 346540
Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)
ooo bir taşla iki kuş vurmuşsun kuşumm..maaşallah sana..bakalım o sana ne yapıcak bugün??good morning kızlarrr :)))
sabah yine erken kalmamadım
bu işsizlik beni iyice tembel etti :)))
kalktım kahvaltımı yaptımm şimdi oturdum evlilik programı izliyom
tam ev kadını oldum anlıyacagınız
kızlarr dün eşimin dogum günüydü biliyosunuzz
kutlamadım planımı yaptımmm :)))
akşama kadar bekledi ama öğlede yemege geldii giderken sırıtarak yüzüme bakıyo dedim ne bakıyon bişeymi var
saat tam 12 de dogum günü bitmiş oldu 14 şubata döndü gün ben lambaları söndürdüm yaş pasta sipariş etmiştim dün
onu çıkardım sevgililer gününü kutlamış oldumm ama o dogum gününe yordu
böyle iştee :))
bence insanlar kendi kurallarını kendileri koymalı..kendi istiyosa gelmeli , zorunluluk dahilinde değil yani..2-3 gün , bir hafta gelmeyebilir , morali bozukdur, keyfi yoktur vs..ama o zamanda bence buraya bildirilsin...artı giden üyenin "ben fikrimi değiştirdim , tekrar buraya geldim" dediğinde tekrar alınmasına veya mazeretsiz 1 ay gelmediğinde diskalifiye edilmemesine şiddetle karşıyım..saol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....
cnm haklısın ben kımseye baskı kurmak ıstemıyorum ama bu duzenlı gıren arkadaslara haksızlık oluyor...Menulere kımse yorum yapmıyor.Bende dahıl ama benım mantıklı bı acıklamam var ben yazmayanları protesto edıyorum .Çoğu arkadas menusunu yazmaktan cekınıyor.Bende şöyle bi kuralmı cıkarayım 1 haftada 5 gun menu yazmak zorunlu bu 3 olursa takımdan atarızmı diyim.Hadı kabul edıldı buseferben onu nasıl takıp edıyım ısım gucum var.Hadı ettık ben herkesı sevıyorum kımsenınde gıtmesını ıstemıyorum nasıl gonderıyım? Tıkandım kaldım valla...Yada body yapalım desem kısılerı 2 serlı guruplarla bırlestırıp bırbırlerının menulerınden sporlarındanmı sorumlu tutsam...Hadı onu yaptım bu sefer benım takım arkadasım topıge gelmedıgınde benımde motıvem dusecek!
Bu cıddı bı sorun arkadaşlar Lütfen çözelimm...Yenı fıkırlere açığım
aslında çevrenin bilmesi bence daha iyi..o zaman kendinde bir şartlanmışlık hissediyosun..ya da kendini onlara karşı sorumlu hissediyosun..ne kadar fazla kişi bilirse o kadar iyi yani..Ay Güzelmiş benim bi annemle ablam biliyor çevreme söylemedim herkes tek başıma sanıyor giden kiloları...
Cnm kendine kötülük edersin fulya yapmıştı sanırım bütün düzeni altüst oldu bide verdiğinin 2 katını almıştı umarım yanlış hatırlamıyorumdur:44:
Bunlar bildiğin şok diyetler yeme düzenin yok gibi bişey 1gün boyunca patates yesem çok afedersin istiğfar ederim öğğğğğ
ben vakit olayına katıllmıyorum açıkçası özür dilerim herkesten ama öylee
benim de vaktim yok aslında evet evdeyim ama küçük bir kıızm var ve sürekli
oyun oynamak istiyor ben onun vaktinden çalıp buaraya geliyorsam gün bir krede olsa yorum yapıyorsam herkes gelmelidir aksi halde ben bunu haksızlık olarak görüyorum açıkçası ona bakılırsa nagişde gelmeyebilir hem çalışıyor hem çocuğu var çok zor biliyorum o bile hergün geliyorsa kimse vaktim yok demesin vakti yoksada katılmasın guruba filan
ben sürekli bakıyorum ama herzaman sohbet dönüyor evet ama motive herkesde sıfır menü yok menüye yorum yapan yok :44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
alın şekerlerim inceleyin benimle haftaya pazartesi başlamak isteyenlerden cvpları alayım
canım kolay gelsin size. tuvalet sorunun varsa muz yemekle büyük hata ediyorsun. ben çok sevdiğim halde yememeye çalışıyorum.
siyamum annenle babanı tebrik ederim. nice güzel yılları birlikte geçirmelerini dilerim
sen sakin ol. bana güvenirsen biraz sana tavsiyem var, asla bu muhabbete şimdi cevap verme. bundan sonra nişanlının kardeşiyle samimi olma ama kötü de davranma. aranızda bir sınır seviye olsun ki hatasının farkına varsın. ılımlı kibar davranmaya devam et. sen böyle düşüncesizliklere bir de cevap vericek kız değilsin. üzüldüğünü belli et. nişanlına içindekileri söyle. ailesine saygılı olduğunu ama aynı saygıyı onlardan da beklediğini nişanlına söylersin. çok kırgın üzgün olduğunu sineye çektiğini belirtirsin. sen çok haklısın çünkü
bende yakında dukan topiğindeyim fadimee
harika olmuş yaaa
ooo bir taşla iki kuş vurmuşsun kuşumm..maaşallah sana..bakalım o sana ne yapıcak bugün??
bence insanlar kendi kurallarını kendileri koymalı..kendi istiyosa gelmeli , zorunluluk dahilinde değil yani..2-3 gün , bir hafta gelmeyebilir , morali bozukdur, keyfi yoktur vs..ama o zamanda bence buraya bildirilsin...artı giden üyenin "ben fikrimi değiştirdim , tekrar buraya geldim" dediğinde tekrar alınmasına veya mazeretsiz 1 ay gelmediğinde diskalifiye edilmemesine şiddetle karşıyım..
ay ben ciddiyim vallahibi taneden bişey olmaz fulyaaaa..ye hadi yeee
hahahaaaa...ne çok dertli varmış yaw..kendimi bir an haydar dümen gibi hissettimo zaman koş bacım aktara , hazır 14 şubatda gelmiş, mutlu mesut geçirin işte
eşim biliyor benim ama açıp okumaz hayatta sayfa denk gelirse öyle bazenTeşekkürler gidip light yoğurt alayım kalmamış.. İçine ek olarak patates haşlamada doğruyayım sarımsaklı yoğurtla çok iyi gider
Bunu ben direk üstüme alayım
Ya bişey sorcam eşleriniz nişanlılarınız biliyormu burda olup kilo vermek istediğinizi? Burda menü paylaştığınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?