Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buna bende katılıyorum bizde set ve en az 5 bilezik takılması adettir. Set aldırmayan gelin yoktur. En fakir bütçesi az olan aile bile bunu yapar. İlerde zahmeti çeken sen olcan borcun olsa bozdurup verebileceğin güvencen o senin iste bencede...

hello tontonlarımmm..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..Allah sevgilisi olmayanlarda aaacil tarafından sevgili versinn

Salon tututk canımda salon dösemedim anlamında dedim
Dügünden hemen sonra ev alacagız takılarla kalan borcta onların olacak cünkü bizim ayrıldı kız evi bunları aldı öglan evi bulnları aldı gibi sözle olmadı ama Herkes kendi alması gerekeni alacak canım
Gelinlik konusunda onlara tölerans tanımadım begendigimi aldım fazlasınıda ben verecegim canım
Set sevmiyorum İnsallah pişman olmam kimsede sormadı zaten alalımmı diye

bi taneden bişey olmaz fulyaaaa..ye hadi yeee

neymiş oo gojiiii hemen istiyorum ben ondannnnn
hahahaaaa...ne çok dertli varmış yaw..kendimi bir an haydar dümen gibi hissettimo zaman koş bacım aktara , hazır 14 şubatda gelmiş, mutlu mesut geçirin işte

büşra afiyet olsun dene bakalım salatayı

Teşekkürler gidip light yoğurt alayım kalmamış.. İçine ek olarak patates haşlamada doğruyayım sarımsaklı yoğurtla çok iyi gider

hello tontonlarımmm..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..Allah sevgilisi olmayanlarda aaacil tarafından sevgili versinn

Bunu ben direk üstüme alayım

Ya bişey sorcam eşleriniz nişanlılarınız biliyormu burda olup kilo vermek istediğinizi? Burda menü paylaştığınızı?

Kızlar kabaklı fırında mucver yapsam olurmu acaba yaa...Diyet unla yapsam bol sebzelı olarmı kıne ?
off bayılırım mücvereee..

delisin sennn
adamın yüzüne kaslı adamların bisküvisi denirmiii

:)
bugünde ne oldu bak anlatiimm..aradım bunu dedimki :totoşum bana sevgililer günü hediyesi aalmadan gelme sakın..o da dediki:sen dünkü püskevitleri yee!!!tabii ben bölee oldum

Evli hatunlar bakın burda ne var sizin için

Eki Görüntüle 346430

Bitter Çikilata Hopişle Beyazbuluta gelsin ahhh o bitter ahhhhh
Eki Görüntüle 346443

]
evet evet aynı ben

Haklısın canım sakinlememe lazım
Biraz gitmesem onlara iyi olur dimi ? Ben kin tutmam zaten Unuturum ama kalbim kırık Herkese cok tesekkür ederim anlatınca dahada rahatladım
Teşekkürederim:13:

Aaaaayyy bugün annemle babamın evlilik yıl dönümü

Ama babam düğün tarihini biliyor evillik yıldönümü diye arayıp hatırlatasım geldi Annem fena beklenti içinde

siyamum annenle babanı tebrik ederim. nice güzel yılları birlikte geçirmelerini dilerim

Haklısın canım sakinlememe lazım
Biraz gitmesem onlara iyi olur dimi ? Ben kin tutmam zaten Unuturum ama kalbim kırık Herkese cok tesekkür ederim anlatınca dahada rahatladım
Teşekkürederim:13:

sen sakin ol. bana güvenirsen biraz sana tavsiyem var, asla bu muhabbete şimdi cevap verme. bundan sonra nişanlının kardeşiyle samimi olma ama kötü de davranma. aranızda bir sınır seviye olsun ki hatasının farkına varsın. ılımlı kibar davranmaya devam et. sen böyle düşüncesizliklere bir de cevap vericek kız değilsin. üzüldüğünü belli et. nişanlına içindekileri söyle. ailesine saygılı olduğunu ama aynı saygıyı onlardan da beklediğini nişanlına söylersin. çok kırgın üzgün olduğunu sineye çektiğini belirtirsin. sen çok haklısın çünkü

günaydın kızlar dün kendimize dukan yaşpasta yaptık çok güzel olmuştu hem diyet yapıp hemde haftada 1 dukana uygun malzemeyle bazen puding bazen pasta iyi gidiyor
bende yakında dukan topiğindeyim fadimee

Arkadaşlar sevgilime yaptıgım süpriz komik farkındayım ama eglenceli oldu
Eki Görüntüle 346539

Eki Görüntüle 346540

Üstündekide davetiyemiz ben yaptım:)
harika olmuş yaaa

ooo bir taşla iki kuş vurmuşsun kuşumm..maaşallah sana..bakalım o sana ne yapıcak bugün??

bence insanlar kendi kurallarını kendileri koymalı..kendi istiyosa gelmeli , zorunluluk dahilinde değil yani..2-3 gün , bir hafta gelmeyebilir , morali bozukdur, keyfi yoktur vs..ama o zamanda bence buraya bildirilsin...artı giden üyenin "ben fikrimi değiştirdim , tekrar buraya geldim" dediğinde tekrar alınmasına veya mazeretsiz 1 ay gelmediğinde diskalifiye edilmemesine şiddetle karşıyım..

Ay Güzelmiş benim bi annemle ablam biliyor çevreme söylemedim herkes tek başıma sanıyor giden kiloları...
aslında çevrenin bilmesi bence daha iyi..o zaman kendinde bir şartlanmışlık hissediyosun..ya da kendini onlara karşı sorumlu hissediyosun..ne kadar fazla kişi bilirse o kadar iyi yani..

.Diyet yapma konusunda zorlanıyor ve iştahınızı bir türlü kontrol altına alamıyorsanız Taylan Kümeli iştah kesen yiyecekler listesine göz atmanızda fayda var.

O güzel ve lezizi yemeklerden vazgeçmek zorunda olmak elbette ki zor bir durum ama iştahınız kapalı olduğunda canınız en sevdiğiniz yemeği bile görmek istemez. Taylan Kümeli iştah kesen yiyecekler listesini sıralarken aynı zamanda bu besinlerin vücut üzerindeki etkilerini de anlattı. İşte diyet listenizde bulunması gereken ve sizi tok tutacak öneriler;

Karbonhidratlar: buğday, kepekli ve tahıl ürünlerinde bulunur. Bu besinler içerdiği lifler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir. Sebze ve meyvelerden bu konuda yararlanabilirsiniz.

Triptofan: muz, avokado, yulaf ve peyniri bu kategoride sayabiliriz. İştah hissini azaltır.

Krom: özellikle kabuklu yemişlerden fındık ve cevizde bulunur. Aynı zamanda brokoli ve tahıl ürünlerinde den krom alabilirsiniz. İnsanın insülin değerini dengelediği gibi şekerin düşmesine engel olur! Kan şeri düşüklüğü açlığı tetikler.

Albümin: bezelye, fıstık ve fasulye besinlerinde albümin vardır. Gene bu besinler can sıkıntısına iyi geldiği gibi iştah kapatıcı özelliğe sahiptir.

Fruktoz: Fruktoz, meyve türlerinden elde edilen doğal şekerdir. Kan şekeri değerlerini kesinlikle değiştirmez ve etkilemez. Tatlı ihtiyacınızı giderir. Çilek ve bal iyi bir fruktoz kaynağıdır.

İyot: Açlık duygusunu köreltir. Özellikle balık, tuz, soğan iyot açısından önemli kaynaklardır
.

Selam kizlar,
2 saat yoktum bir geldim topik gerim gerim gerilmis noluyor
O kadar da sessiz degiliz bence normaliz bizden daha konuskan olanlar var tabi ama ne yapalim alalim o zaman diyet konusunda kararli 2-3 kisi daha boylece kalabalik oluruz. Ama burada olanlari mesaj saymaya falan zorlamak bence sacma yani acikcasi ben memur gibi girip yazip yazip onlari sayip cikmak istemem. Su an hergun giriyorum oldukca paylasim da yapiyorum ama o bana bir gorev olsaydi muhtemelen isteksizlesir ve de savsaklamaya baslardim. Benim yapim boyle, belki ondan.

evett cok haklisin. aynen oyle oldu, ustelik bir donem dikkat etsem de kilo veremedim resmen vucudumun dengesi sasti. benimle beraber baslayan arkadasim da mide spazmindan hastanelik oldu serum yedi 1 hafta.. o da 2 katini geri aldi boylece.
ben uyariyorum aman diyorum ama isteyen yapsin denesin sonucu kendi gorsun.
bu arada ilk gun BERBAT geciyor cidden midem bulandi tum gun benim.. IGRENC ya yagsiz tuzsuz bos patates. hele sabah olecektim midem agzima gele gele yedim azicik patatesi.. basim fir fir donuyordu gozlerim karardi birkac kez isyerinde kostururken. hatirlamak bile istemiyorum

coguna katiliyorum ama herkeste motive sifir kismina katilmiyorum tatlim ben bu hafta harika basladim 1 kilo gitmis bile hatta, mursh da super gidiyor, siyamum ve nagis zaten harikalar, fadime abla uzun bir aradan sonra bomba gibi bir donus yapti, lionesse aramiza dondu o da gayet iyi gidiyor.. 906090 da her hafta farkli diyet deniyor canini disine takmis ugrasiyor adeta. ustelik grupca ilk 3e girdik gecen hafta (ben verememistim ama bu hafta ben de bomba gibi geliyorum daha da iyi olcak bence). bence o kadar da kotu degiliz yani. biraz sakin bir topigiz evet ama oyle bombos da degil yahu herkesin hergun bir sure ugramasi konusunda sana katiliyorum ozel bir durum olmadikca herkes hergun birazcik da olsa zaman ayirmali buraya sonucta kurallari kabul ederek katildik.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html

alın şekerlerim inceleyin benimle haftaya pazartesi başlamak isteyenlerden cvpları alayım

iste cevabim nagis:

canım kolay gelsin size. tuvalet sorunun varsa muz yemekle büyük hata ediyorsun. ben çok sevdiğim halde yememeye çalışıyorum.

ahh evet canim biliyorum muzun tadini bile unuttum zaten cok uzun zamandir yemiyordum. bugun malesef zamanlama kotu oldu 10da kalktim esim hadi spora deyince, eh ac gitmek olmaz tok gitmek olmaz... asitli meyve yiyemezdim son kalan kararmis kucuk muzu yedim firladim oyle oldu malesef bugunluk.. bir daha da muz yemem zaten 100 kusur kalori :18: neyse sporda 750 kalori yakmisim telafi ettim ama tabi tuvalet olayi yok, sifir..

Teşekkür ederim canım Seni dinleyecegim hiçbirsey İnsan .öfkeliyken saglıklı düsünemiyor
Rahatladım Biraz:13:

Cok tesekkürederim vermek için sabirsizlanıyorum:18: İnsallah mutlu olur Cok duygusaldır cok sevinecegini Hissediyorum

Bu arada kızlar topik meselesine gelince söylemek istediklerim var. Ben topiğimden kaptanım murşten ve burada birebir konuştuğum arkadaşlarımdan çok çok memnunum. Topiğin işleme sürecinden de memnunum. Eylül - Ekim aylarında da üye olup bu topikte 1 ayda 6kg verdim. Daha sonra katılamadığım için ayrıldım. Fakat burda aile gibiyiz. Gün içinde aklıma geliyorsunuz giremediğim zaman o durumdayız yani =))

Ben yazın başka bir diyet topiğine üyeydim buradan önce girmiştim o topiğe. Çok saçma bir düzen vardı mesela herkes kendi samimi olduğu kişiyle konuşuyordu. genbel bir sohbet katılım yoktu. Ama burda öyle değil. iyi yanlarından bakarsanız birimizin derdi hepimziin derdi oluveriyor

Ne kimseyi yadırgarım ne de gruptan gitsin derim. Kimsenin gruptan ayrılması için oy kullanmam. Gruptan kimsenin gitmesini temenni etmem. Daha önce ekim de 2 hafta ( işsiz kalmıştım nişanlımla problemler olmuştu) manevi sorunlar yüzünden girmediğim olmuştu topiğe ve bana bu diskalifiye konusu yapıldığında sağolsun bir çok arkadaş kalmamı istemişti başta eda, taçsız prenses ve murşüm olmak üzere. Onlara teşekkür ediyorum. Demekki beni kazanmışlar ben 2 ay sonra tekrar gruba geldim ve sürekli takip ediyorum.

Şu an bence tek (ufak) sorun geçmişe herkes cevap vermiyor. Geliyorlar selam benim şurda olay var burda mesele var diye bi kere bir cümle yazıp giden arkadaşlar var. onlar zaten hiç yorum yapmasınlar bence bu topik konusuyla ilgili.

Demek istediğim bu bir hayat meselesi değil kimse kimsenin kalbini kırmasın. Bizler yüzyüze görüşmedik ama burda kalp kırıcak en ufak bir cümle öbür dünyada karşımıza çıkabilir. Bir güler yüz bir güzel kelime de ibadettir. Tabiki katılım olsun şişman kaderimizi paylaşalım

Hicranı, nagieymeni, siyamumu, doksanaltmışdoksanı, BeyazBulutu, Okyanusadayı yeni tanıdım çok da sevdim.

edda1985, Mursh, trulyScrumptiousu zaten daha önceden biliyordum onlarla da keza sohbet ederken çok keyif alıyorum. Sonuç olarak ben topiğimden memnunum arkadaş. Yazdıklarım çok içten ve güzel düşünerek arkadaşlar. İyi niyetli algılayın lütfen yazdıklarımı. Normal de de kendi hayatımda her zaman önce düşünerek hareket ederim. Ve temiz kalpli yaklaşırım. Hadi bakalım hayırlısı slogan da buldum ''Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını''
ahahah

Son düzenleme:
bi taneden bişey olmaz fulyaaaa..ye hadi yeee

hahahaaaa...ne çok dertli varmış yaw..kendimi bir an haydar dümen gibi hissettimo zaman koş bacım aktara , hazır 14 şubatda gelmiş, mutlu mesut geçirin işte
ay ben ciddiyim vallahi
adam kuduruyor sinirden seni gören 50 yaşındasın sanıcak diyorrr
acilen almam lazım tam adı ne ne deyipte isteyecem aktardannnn
eşim biliyor benim ama açıp okumaz hayatta sayfa denk gelirse öyle bazen
geçen gün senin takvimine bakıyım dedi merak etmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…