- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.041
65 olunca bı bebek fena olmaz ablam bı düşün derim:)Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
Ablam kahvaltida 1 c.k reçelini bir cimcik helvami kestigimi gördüğün an bil ki motivasyon tavan bende ,yani iki gündür ve yarın olacağı gibiben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniaman nazar degmesin
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem
Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim
Cok sagol canim.hergun bu düşünceler kalbimde beynimde dolanıyor zaten.hep dua ediyorum onca ailemin sağlığı mutluluğu icin sonra bu yalnızlık hissinden kurtulmam .sonrada zayıflamak icinbaşın sağ olsun gülüm rabbim mekanlarını cennet eylesin
senin sevilmeye ihtiyacın var destek bekliyorsun insanlardan , kendini bildiğin insanların için de güven de hissediyorsun sadece, o yüzden daha çok özlüyorsun eski komşularını , sen de o zaman eski komşularını aratmayacak kadar iyi yeni insanların hayatına girmesine niyet et , NİYET ETMENİN GÜCÜNÜ bir bilsen her adımına bile niyet edersin ,niyet et ve hayatıma daha fazla neşe katacak bol muhabbetlerin olacağı insanların girmesine izin veriyorum de sabah kalkar kalmaz söyle bunları çekim yasasını bir çalıştır bir titreşsin ki sana doğru insanlarını getirsin gülüm
Ay geçmiş olsun o da fena olurBen de bu sıcakta grip oldum
kolay gelsın canım temızlıge gırısme hemen o kadar kısıye mutfakta tabak canagın yerının degısmesı cok normalKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
mor fonu ben secmedım ablacım ayarlanabılıyırmu bılmıyordum spordada dedıgın yonde ılerlerım ınsben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniaman nazar degmesin
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem
Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim
Afıyet olsun canımbende menumu yazayim
08.30
yesil cay
11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem
15.00
1 avuc k
leblebi
20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi
spor 45 dk yuruyus bantda 135 puanFit mutlu anne
su 3 lt
afıyet olsun ablacımZaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur
10.15
3 brezilya cevizi
16.30
4 kofte
Salata
Yogurt
18.30
3,5 kofte
Yogurt
hakkında hayırlısı olsun aglunun abla ben okumayan genclere cok uzuluyorum elınde ımkanın var annen baban destek neden okumazsınkı demekkı oda oyle mutlu olacak yapacak bısey yokelin de olmayan şeylere etkilenme süresi 5 dk yı geçmemeli bence hayatta her zaman önümüze yol ayrımları tümsekler çıkar seçim elimizdedir elimizde olmayan şeyler için vereceğimiz tepkiler de hayatımızı etkiler nasıl tepki vereceğimiz sadece bizim elimizdedir
akşam oğlum ( bu sene liseyi bitirdi üniversite sınavına girdi sonuçlar beklediğimiz gibi kötü geldi) sınava çalışmayacağını üniversite okumayacağını söyledi ki tek çocuğumuz şimdiye kadar dünya para verdik özel okuttuk hatta babası özel üniversite bile okutmak için senelerdir para biriktirdi ama sıpa 1 sene daha ders çalışmak yerine asgari ücretle çalışmak istiyor 20 dk kadar üzüldüm sırf tembellikten ders çalışmak zor geliyor diye tüm hayatını değiştirecek okumayacak diye eşimin ocak ayın da emekliliği doluyor sırf çocuğu okutacağız diye 5 sene daha çalışacaktı ama o da emekli olmaya karar verdi adam haklı sağlık sorunları ve stresle uğraşıyor işleri ağır , şimdi ben buna neden artık üzüleyim evet burukluk hala var ama hemen iş bulup çalışması belki de iyi olacak maddi açıdan çok rahat büyüdü özel sektör de çalışıp para kazanmanın ne olduğunu zorluğu öğrenmesi gerekiyordur belki de benim elimden onun kafasını değiştirmek gelmiyor o zaman ben de daha üzülemem bu kadarrr:) babasından neredeyse asgari ücret kadar harçlık alan sıpam çalışsın bakalım neler olacak :))
vallaha mıı aferin kız çok faydasını göreceksin sıkılmadan okuyacaksın eminim
Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zatenTakimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
Aceleci diyince burcunu merak ettim canımBen çok aceleci bir insanım
Sen önerirsin de ben almaz mıyım:)
Birkaç güne gelir kitaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?