Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablam kahvaltida 1 c.k reçelini bir cimcik helvami kestigimi gördüğün an bil ki motivasyon tavan bende ,yani iki gündür ve yarın olacağı gibi

Cok sagol canim.hergun bu düşünceler kalbimde beynimde dolanıyor zaten.hep dua ediyorum onca ailemin sağlığı mutluluğu icin sonra bu yalnızlık hissinden kurtulmam .sonrada zayıflamak icin

kolay gelsın canım temızlıge gırısme hemen o kadar kısıye mutfakta tabak canagın yerının degısmesı cok normal
mor fonu ben secmedım ablacım ayarlanabılıyırmu bılmıyordum spordada dedıgın yonde ılerlerım ıns

bende menumu yazayim
08.30
yesil cay

11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem

15.00
1 avuc k
leblebi

20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi

spor 45 dk yuruyus bantda 135 puan Fit mutlu anne
su 3 lt
Afıyet olsun canım
Zaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur

10.15
3 brezilya cevizi

16.30
4 kofte
Salata
Yogurt

18.30
3,5 kofte
Yogurt
afıyet olsun ablacım
hakkında hayırlısı olsun aglunun abla ben okumayan genclere cok uzuluyorum elınde ımkanın var annen baban destek neden okumazsınkı demekkı oda oyle mutlu olacak yapacak bısey yok

Mesela şu notları aldım
Tüm sebze yemeklerini tek başına yerseniz (taze fasulye,enginar ) yarim saat 1 saat sonra acikirsiniz.yanina mutlaka bir parça et yoğurt alınız.
Kuru fasulye mercimek yanında mutlaka bulgur pilavı yiyin (eksik 2 aminoasiti tamamlarsınız)
Eti yagli yerseniz daha tok kalirsiniz
Yoğurdu yağlı yağsız her zaman tüketin.(ligt degil)
Salatasız et yemeği yemeyin
Ayrıştırma diyetleri yanlıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…