Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az gezip tozalım ama yaaaa
boyfriend olmasın mı
Olsun olsun, geçen istanbula geldim gece elimde bavul, kadıköyde ışıklarda , bi uçta bi kız diğerinde erkek, koşup öpüşüp sarıldılar, içim gitti valla. En son eşim beni böyle 12 yıl falan önce öpmüştür diye düşünmeden de edemedim içim buruldu

Eşine de söyle bunu

ay ben iste tam da aralik basinda o pozisyondaydim, metabolizmam hizliydi, 58 kiloydum, hah artik ikinciye gecelim diyip kestirmeden sogan kürüyle gebe kalmaya calisip adet duzenimi bozdum, o da metabolizmayi bozdu
demek ki o zaman hayırlı zaman değilmiş gülüm rabbimin bizim için neyi ne zaman amaçladığını hayırlı olanın ne olduğunu biz bilemiyoruz mutlaka onda da bir hayır vardı soğan kürü bahane olmştur

valla var ihtiyacım ya hiç normal gitmiyor hayatımda bişey

yok kuzum vermiyorum zaten bi ödemim vardı cuma günü artık çıkmıştım o indi sadece
otur bu gün sakin kafayla bir düşün normalinin nasıl olmasını isterdin ama sadece güzel olacak şekilde düşün hayal et sonrada öyle olması için niyet et gülüm

az gezip tozalım ama yaaaa
boyfriend olmasın mı
olsun ama sonra da kocan olsun diyorum kız sen sadece erkek arkadaş istediğinin frekansını yayıyorsun bu da demek oluyor ki aslın da bilinç altın da sen evlenmek istemiyorsun ya da evlilikden korkuyorsun belki sorumluluk almaktan ya da ailenden ayrılmaktan kaynaklıdır kaç aydır tanıyorum seni erkek arkadaş ya da sevgili diyorsun eş, koca demiyorsun o yüzden dikkatimi çekti de koca de artık didim balımmm:)

peki öyle kucaklanıp öpülmek istediğini eşine de söyledin mi , utanma ya da gurur yapıp çoğu hislerimizi söylemiyoruz sonra da karşımız daki neden yapmıyor düşünmüyor diye üzülüyoruz en güzeli en kolay olanıdır direk söylemek ,
sevgiye ihtiyacım var
sarılmaya ihtiyacım var demek gayet normal insani duygulardır gülüm

ayy ben olsam benim de burulurdu içim
ama bunu eşine bir çıtlatmalısın bence

hiii hemen değiştiriyorum isteğimi
bak benim hiç dikkatimi çekmemişti

kesin canim kesin, benim oglan yine delirdi zaten, of diyorum hangi akla bu kadar küccükken bitane daha istiyorum benim neyime diye kizdim kendime, burda kimimiz kimsemiz yok, dogurup duranlarin ananeler babaneler ablalar kardesler hep yardimci hep cevrelerindeler, ben haftada 1 iki saat temizlikci buldum diye havalara girdim, eve de bulasik makinasi kurutma makinasi aldik gecen yil, bi de i robot, bahceye de robot cim bicme makinasi aldik, sandim ki 2 cocukla bas ederim de, cocuklar atak dönemine girince robotlar bakmiyo onlara yani:))

horluyor diye 4 gundur baska odada uyuyorum :) ayrica dun uyuykalmisim hic görmedim kendisini, oglani uyutup yattim o spordaydi. ben bisi desem o bana söylenir asil sen yapmiyosun diye ve hakli yani, bi firsat bulsam ayircam zaman da kendime ayirmaya vaktim yokken :)

çocuk büyütmek çook zor benim gözüm yemedi tek çocukla kaldım o yüzden :))

uyku apnesi mi var acaba eşin de horlamaya sebep oluyor üstelik sinir ve yorgunluk yapıyor var mı eşin de bunlar da
içinden geldiği zaman istediğin gibi davran bee gülüm sevdiklerimize bol bol sevgi verip almayacağızdan ne yapacağız dünya hayatı hızlı akıyor yaşlanıp pirpirim olunca mı hislerimizi belli edicez demi :)

haklisin abla.bende sevgimi hic gosteremiyorum.annemden boyle gorduk..annemin bize sarilip optugunu hic harirlamam cocukken felan....ama ben en azindan kizimi sevip opuyor kokluyorum hic cekinmeden baskalarinin yaninda bile...ama esimi gectim anne babamizdan biz hic gormedigimiz icin onlara karsi bile belli ewemiyorum sevgimi

Taktırmadım. Benim rahim ağzım çok geride. Normal doğm denerken dr açıklığı kontrol etmek için elle muayenesnde bile çok zor olmştu. Smearda alet varmş bi de
Korkacak birşey yok, çok basit bir işlem canim...kendini kasma, derin nefes al, hissetmezsin bile..

Canım benim, annelerimizden babalarımızdan bir farkımız olsun, eşine sevgini göster bugünden tezi yok....

Eski insanlar başbaşa iken yaşarmış birçok duyguyu, belkide sen hissetmemişsindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…