- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.161
valla özellikle sağlık canım ya son bir kaç haftadır arka arkaya doktordayım her gittiğimde yeni bir sorun çıkıyor moralim bozuluyor artıkotur bu gün sakin kafayla bir düşün normalinin nasıl olmasını isterdin ama sadece güzel olacak şekilde düşün hayal et sonrada öyle olması için niyet et gülüm
Canım bebeğiniz hayırlı evlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Annelik zor ama çok güzel bir his. Hayırlısıyla büyütürsün inşallah paşayı.
Amin abla insallah dogdu 11 gunluk olduk bugun cok sukur :)kız pınarımmmmmm senin bebiş doğdu muuuuuuuuuu
allah hayırlı etsin doğumun nasıldı kolay oldu mu ne zaman doğdu bebek ev kalabalıkmış anlaşılan ne diye temizlemeden gitmiş gelenlerrr yavfff ayyy heyecandan çok sordum demi :)))))
Gözün aydin cnm en azindan annenle basbasa kalmisiniz :)) kv gelmek icin acele etmeseydi
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
Ya yok bişi çıkmadı , doktora gitti aparat takıldı 24 saat fln ama doktor az ye az iç demiş yollamış. 10 kilo verse azalır biliyorum da herifin umru değiluyku apnesi mi var acaba eşin de horlamaya sebep oluyor üstelik sinir ve yorgunluk yapıyor var mı eşin de bunlar da
içinden geldiği zaman istediğin gibi davran bee gülüm sevdiklerimize bol bol sevgi verip almayacağızdan ne yapacağız dünya hayatı hızlı akıyor yaşlanıp pirpirim olunca mı hislerimizi belli edicez demi :)
Biri beni tarif etmişkesin canim kesin, benim oglan yine delirdi zaten, of diyorum hangi akla bu kadar küccükken bitane daha istiyorum benim neyime diye kizdim kendime, burda kimimiz kimsemiz yok, dogurup duranlarin ananeler babaneler ablalar kardesler hep yardimci hep cevrelerindeler, ben haftada 1 iki saat temizlikci buldum diye havalara girdim, eve de bulasik makinasi kurutma makinasi aldik gecen yil, bi de i robot, bahceye de robot cim bicme makinasi aldik, sandim ki 2 cocukla bas ederim de, cocuklar atak dönemine girince robotlar bakmiyo onlara yani:))
sagol canımAfiyet olsun canım
afıyet olsun canım10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
afıyet olsun canımIyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı
Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir
Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata
Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.
Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
afıyet olsyn canımHellöö takım nabersiniz?
Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay
Saat 13.30
Türk kahvesi
Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
Yatana kadar da 3 lt su
Mefkurem
Balım iki haftami almaz tanıyorsun beni yapmaRabbim sağlıkla ilgili dert verip derman aratmasın abla
Hodri meydan(ben bi bantta yürüym geliyim )
Kesinlikleİnsan tokken ayrı bir mutlu yahuuuu
Bin şükür
Teşekkür ederim canimsagol canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsyn canım
Canım kolay gelsin.ben hiç marmelat yapmadim.sabah çocuklara ekmeğe sürsünler diye mi yapiyorsunuz.baska ne icin kullaniliHayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Komposto yazacaktım canım marmelat bende yapmıyırum onun yerıne recel yapıyorumCanım kolay gelsin.ben hiç marmelat yapmadim.sabah çocuklara ekmeğe sürsünler diye mi yapiyorsunuz.baska ne icin 2kullanili
Oh afıyet olsun yarında ben yapsam bı turlu epeydır yapmıyordumSelam gençlik doktordan geldim pazara gidemedim marketten aldım yeşillik sebze felan hemen yemege giriştim canım müthiş sekilde türlü istedi koca tencere yaptım 3 gün yiyebilirim kendime göre az yağlı bol domatesli yaptım 1 tenceyi bir seferde yesem kilo yapmaz oderece yani:)
Gidemde geç olmadan menumu yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?