Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

otur bu gün sakin kafayla bir düşün normalinin nasıl olmasını isterdin ama sadece güzel olacak şekilde düşün hayal et sonrada öyle olması için niyet et gülüm
valla özellikle sağlık canım ya son bir kaç haftadır arka arkaya doktordayım her gittiğimde yeni bir sorun çıkıyor moralim bozuluyor artık

Canım bebeğiniz hayırlı evlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Annelik zor ama çok güzel bir his. Hayırlısıyla büyütürsün inşallah paşayı.

Amin canim insallah. Evet cok guzek bir duygu isteyen herkeze yasatsin Allah.

Amin abla insallah dogdu 11 gunluk olduk bugun cok sukur :)
Dogum zordu hatta yazmistim uzunca suni sanci aldim ama gecti gitti hayirlisiyla saglikla normal dogumla geldi ya pasam daha ne isterim.
Aynen cok kalabaliktik baya bi ara 12 kisi falan olduk evimde kucuk :) haliyle durmadan batiyordu

Gözün aydin cnm en azindan annenle basbasa kalmisiniz :)) kv gelmek icin acele etmeseydi

Aynen abla kaldik cok sukur ama oda gidicek az kaldi :) kv meraktan deliriyor annem var diye bekliyor suan ayni anda gelmek istemiyor sanirim gider gitmez gelicek

Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm

Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir

Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata

Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.

Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim

Ya yok bişi çıkmadı , doktora gitti aparat takıldı 24 saat fln ama doktor az ye az iç demiş yollamış. 10 kilo verse azalır biliyorum da herifin umru değil

Biri beni tarif etmiş
Oğlan kaç yasında? benimki 1 yaşını yeni doldurduydu ki gebe kaldım araları tam 2 yaş 8 gün allahım diyorum bu ne cesaretmiş

Afiyet olsun canım
sagol canım
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsyn canım

Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Canım kolay gelsin.ben hiç marmelat yapmadim.sabah çocuklara ekmeğe sürsünler diye mi yapiyorsunuz.baska ne icin kullanili

Selam gençlik doktordan geldim pazara gidemedim marketten aldım yeşillik sebze felan hemen yemege giriştim canım müthiş sekilde türlü istedi koca tencere yaptım 3 gün yiyebilirim kendime göre az yağlı bol domatesli yaptım 1 tenceyi bir seferde yesem kilo yapmaz oderece yani:)
Gidemde geç olmadan menumu yazayım

Oh afıyet olsun yarında ben yapsam bı turlu epeydır yapmıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…