Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de hep kavga etmistim ama 3 haftada bitmez o kadar da korkmuyorum :) ben gebelikte tsh im 5 cikti diye, 5 hafta tiroid ilaci aldim yamuldum kaldim, 3.1 e indiginde 14 haftalikken oglum karnimda biraktim, hep yediklerime dikkat ettim 3haftada 1 de kan verdim, 38 haftalik gebeyken 5 cikti, dedim normal dogurcam ben bu ilaci alirsam mideme dokunur almadim, riskleri sorumlulugu ben aldim ve 11 imis dogumda tsh im, oglumun da dogudugu an 12 cikti, turkiyede baya velvele cikardilar, 1 haftda sonra 5 cikti oglumun bu deger, gerizekali olur bile dediler, almanyada en son 4 aylikken bakildi 4,5 du kimse sallamadi bile yok öyle bisi dediler, 10 a kadar 4 yasina kadar degernormal deyip önemsemediler, ben de 42. haftada dogurdum, 7 kilo aldim gebeligimde ve oglum 3,5 kilo dogru,. yani dedikleri hicbisi cikmadi. oglum da 5 aylik emeklemeye 6 aylik siralamaya 9 aylik da yurumeye basladi, 10 aylikken 5 kelime haznesi vardi, yasinda utanmasa cumle kuracakti, cift dilli aileyiz biz bide . 1,5 yasindayken 3 kelimeli 3 er heceli kelimeleri yan yana koyup cmle kuruyodu, suan 2,5 yasinda benden guzel almanca konusuyor tercume etmesi gerekiyor bazi kelimeleri bilmiyorum:) Yani ben suan bu ilaci inan sdce totemden aliyorum, ilaclara inancim yok, aristokrat beni dövebilir ama ben akupunktur ve alternatif tip insaniyim , biyerim agrisa ilac almam, 15 yildir antibiyotik sürmedim agzima. ilac kullanmamak da insani direncli yapiyo, hic hasta falan da olmam ben bitek migren. Ama iste bi totem oldu suan, bi de kilo veriyim, 3 haftaik kullanip birakicam ama senin yazdiklarin korkuttu beni

Hamile kalamayanlara da veriliyor bu ilaç, gebe kalmanda etkisi olmuş olabilir...
Canim ama iste 35. gun kan testi yaptirdim 0.2 cikti, oyle bi hafta kullandim. meger gebeymisim, yani döllenmeden 10 gun sonra baslamisim ilaca, belki tutunmasina ilk yerlesimine katki saglamistir.

İlk hedefim seni geçmek zaten o zamana kadar sürer koçumm

Nerede yaşıyorsun canım
suan almanyada yasiyorum ama oglum dogana kadar istabulda yasadik, bu ilaci da turk doktorum vermisti, Alman doktor gecen hafta infolic fln kullan dedi de okuyorum burdan, herkes hormon manyagi oluyor, daha ne gerek var ayrica bi kere bile ovu donemi iliski tutturamamisiz hasta deilim bisi deilim, beni hormon alimi cok etkiliyor. o sebeple dedim bitur da glifor deniyim,

seni sabah troid ilacı değil oğlunla cebelleşip işe yetişme telaşı zorluyor bence gülümmm:))
glifor yada diaformin metformin ihtiva eden şeker ilaçlarının alışma süresi 1 hafta en fazla 10 gündür zaten ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum bana hiç yan etkisi olmamıştı kız kardeşime doktor aynı senin ki gibi kısa süreli kullanım vermişti o tepetaklak olmuştu . 1 haftaya ishal devam ederse doktora söylemen lazım dozu hemen azaltır

Ay yok tiroid hormonunu 3 haftadir aliyorum, eskiden kendisiyle yine ben cebellesiyodum da bi fenalar basiyo su ara tiroid ilacindan sonra bana, menapoz teyzeye bagliyorum bi sicak bi soguk yapio

WC de yada herkes uyuduktan sonra geliyorum dün telefon elimde uyumuşum

Ay yok tiroid hormonunu 3 haftadir aliyorum, eskiden kendisiyle yine ben cebellesiyodum da bi fenalar basiyo su ara tiroid ilacindan sonra bana, menapoz teyzeye bagliyorum bi sicak bi soguk yapio
aa dozu fazla mı geliyor acaba doktorunu arayıp bir danışsan mı hafif çarpıntın da oluyorsa muhtemelen dozu birazcık fazla olabilir mg ını düşürürse doktor sorun kalmaz

afiyet olsun
Türk bakkakarinda var cnm
gidince bakarim ins
Akşam pek az olmuş 1 kanat adammi doyurur kemik çoğu zaten
ögleden börek yemistim dedim fazla yemim onun yanina bol salata yemistim
free takil gitme
sonlara dogru malesef öyle oluyor. Az kaldi hayirlisiyla
Gunaydinnn

Bende makesef fazla eksi yok

-200

Sonra görüşürüz bay
artidan iyidir
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
masallah Cok iyi
cok iyi
adetten dolayidir o ödem. Adet olunca eminim yok olacak o arti
Cuma:69,9
Ptesi:71.2
Fark :1.3
Otur sıfır
telafi edersin Cumaya ins
Merhaba kızlar .benim tartım bildirimim
Cuma.94
Pazartesi.94.1
Niye böyle oldu anlamadim
cumaya ins telafi edersin fazla bi artin yok
Hellöö kızlar
Cuma: 69.7
P.tesi:69.1
Fark: 0.6
cok iyi
Cuma 56.2
Bugun 56.8
Fark +600
telafi edersin cumaya
+400 gr
Karnım davul mübarek regl şişkinliği ve 2 gündür wcye çıkamadm.
Hedefim hala 1700 gr
insallah
gunaydin herkese.bu pazartesi genelde herkes artida galiba..bendede hic acici degil durumlar..niye boyle olduki☹☹
cuma 67.3
pazartesi 67.2
fark -100

hic beklemiyodum.66 lari gorrum diyodum.olmadi malesef
artidan iyidir
200 gr artı gördüm =) mantı saolsun
mantiya göre yinede iyimis telafi Edersin cumaya
Selam kizlar tartı hadi gene iyisin bidaha kıyak yapmam bu kadar dedi ve sadece artı 100gr çıkardı
@mefkurem cumaya eksi 1 cepte
telafi edersin cumaya
Cuma:47.3
Pazartesi:47
Fark:-300
sana masallah bu kadar az kilodasin ve vermeye devam ediyorsun
insallah basaracaksin
insallah
afiyet olsun
Cok degil cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
insallah
bazi erkekler öyle malesef
yeni canlar katılmış guruba hepiniz HOŞ GELDİNİZZZZZZ
zamanla tanışır kaynaşırız kızlar
hosbulduk
cok sicak.disari cikamiyorum.36 derece..41 e kadar cikacak onumuzdeki gunlerde.allahtan evde klima var:)
bu hafta burasida Cok berbat Allah yardimcimiz olsun
telafi edersin fazla arti cikmamis
gecmis olsun ins
geçmiş olsun kuzum
tsk ederim
Benim gibi karatay yapıcaksın yani..2 öğün gecmis olsun canim
tsk ederim. Sanirim öyle oldu dün
Çok değilmiş artin bir yaparsın cumaya sanki
insallah
cok hakliymis. Yakin aile bireyleri tamam Ama gerisi yanlis. Bizim insanimiz sever hazirciligi malesef
10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam

Su 2 lt
afiyet olsun bayanlar
sporlarım
cumt. 30 dk leslie 90 puan
pazar 1 saat temp yürüyüş 180 puan
pzt. 1 saat orta temp yürüyüş 120 puan

@bi prenses annesi
masallah
acaba ne kadar daha diyet modunda devam etmeli
bir yerde okuduğuna göre yağ hücreleri 2 yıldan evvel kaybolmuyormuş
vay halıma da vay başıma
yani yakin zamanda kilo alipta vermeye calisinca daha mi hizli gidiyor?
Cok sagol canim.hergun bu düşünceler kalbimde beynimde dolanıyor zaten.hep dua ediyorum onca ailemin sağlığı mutluluğu icin sonra bu yalnızlık hissinden kurtulmam .sonrada zayıflamak icin
basin sagolsun mekanlari cennet olsun ins
Günaydınnnnlaaaarrrr

Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi

Hayııııırrrrrr
Günaydın kızlar
Günaydın hanımlar mutlu salılar
öglen oldu o yüzden hayirli günler bayanlar
Günaydın kızlar düğüne az kaldığı için mi bilmem benim işler hiç bitmiyor gelemiyorum doğru düzgün
hayırlı günler, kimin dügünüydü?
afiyet olsun
gunaydinn:))karnim gurul gurul ediyo ama canimda bisey istemiyo..kalkip hazirlamayada eriniyorum
bazen banada böyle oluyor Ama cocuk olunca mecbur hazirlayip yiyorum
geçmiş olur inşallah
Günaydın herkese
hayırlı günler
Gunaydin kizlarr sabahın köründe kalktık kahvalti filan sonra odaları boşalttik. Annemler çocukları alip dışarı cıktı bizde ablamlarla oturuyoruz. parkeciler gelecek birazdan onlari bekliyoruz simdi.
hayırlı günler kolay gelsin inş
Günaydın kızlar kahvaltimi yaptım ve gene helva yemedim dimekki bugünde pek güzel gecicek
Hayırlı günler helva deme ya valla kalkıp un helvası kavururum

aa dozu fazla mı geliyor acaba doktorunu arayıp bir danışsan mı hafif çarpıntın da oluyorsa muhtemelen dozu birazcık fazla olabilir mg ını düşürürse doktor sorun kalmaz
50 mg totonla gülersin :) ben 25 mg da bile sikinti yasadigimdan almadim ilaci, ama doktor kesin sart koydu, 25 sana yetmez 50 alacaksin dedi, gebe kalmak istiyorsam yani, o sebeple dokanmiyorum , 2 hafta sora kan vercem zaten , valla 2 nin altina dusmediyse 75 al dese ok derim. ya benim hayat tempom cok yogun iste, gunde 45-45 toplam 90 dakka bisiklet ulasim aracim, yollarda yogun, yokus, haliyle tempom cok inip cikiyor, o sebeple arada hararet olmasi normal bende, ama onlari yogun yasiyorum su ara bakalim bi duzene girsin ilaca alisayim. hayatta indirmez doktorum dozu, bi de o da bende baya tuvalet gidimini arttirdi , cok hizli kilo verecegimi hissediyorum zaten. sanirim metabolizmam yavaslamis son aylar yuzeliyo simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…