- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.921
Teşekkür ederim canım Seni dinleyecegim hiçbirsey İnsan öfkeliyken saglıklı düsünemiyor
Rahatladım Biraz:13:
tabiki zorla güzellik olmaz ama en azından hergün bir defa gelinip menülere yorum yapılsa ben sadece kendi adıma konuşayımbende yakında dukan topiğindeyim fadimee
harika olmuş yaaa
ooo bir taşla iki kuş vurmuşsun kuşumm..maaşallah sana..bakalım o sana ne yapıcak bugün??
bence insanlar kendi kurallarını kendileri koymalı..kendi istiyosa gelmeli , zorunluluk dahilinde değil yani..2-3 gün , bir hafta gelmeyebilir , morali bozukdur, keyfi yoktur vs..ama o zamanda bence buraya bildirilsin...artı giden üyenin "ben fikrimi değiştirdim , tekrar buraya geldim" dediğinde tekrar alınmasına veya mazeretsiz 1 ay gelmediğinde diskalifiye edilmemesine şiddetle karşıyım..
Selam kizlar,
2 saat yoktum bir geldim topik gerim gerim gerilmis noluyor
O kadar da sessiz degiliz bence normaliz bizden daha konuskan olanlar var tabi ama ne yapalim alalim o zaman diyet konusunda kararli 2-3 kisi daha boylece kalabalik oluruz. Ama burada olanlari mesaj saymaya falan zorlamak bence sacma yani acikcasi ben memur gibi girip yazip yazip onlari sayip cikmak istemem. Su an hergun giriyorum oldukca paylasim da yapiyorum ama o bana bir gorev olsaydi muhtemelen isteksizlesir ve de savsaklamaya baslardim. Benim yapim boyle, belki ondan.
evett cok haklisin. aynen oyle oldu, ustelik bir donem dikkat etsem de kilo veremedim resmen vucudumun dengesi sasti. benimle beraber baslayan arkadasim da mide spazmindan hastanelik oldu serum yedi 1 hafta.. o da 2 katini geri aldi boylece.
ben uyariyorum aman diyorum ama isteyen yapsin denesin sonucu kendi gorsun.
bu arada ilk gun BERBAT geciyor cidden midem bulandi tum gun benim.. IGRENC ya yagsiz tuzsuz bos patates. hele sabah olecektim midem agzima gele gele yedim azicik patatesi.. basim fir fir donuyordu gozlerim karardi birkac kez isyerinde kostururken. hatirlamak bile istemiyorum
coguna katiliyorum ama herkeste motive sifir kismina katilmiyorum tatlim ben bu hafta harika basladim 1 kilo gitmis bile hatta, mursh da super gidiyor, siyamum ve nagis zaten harikalar, fadime abla uzun bir aradan sonra bomba gibi bir donus yapti, lionesse aramiza dondu o da gayet iyi gidiyor.. 906090 da her hafta farkli diyet deniyor canini disine takmis ugrasiyor adeta. ustelik grupca ilk 3e girdik gecen hafta (ben verememistim ama bu hafta ben de bomba gibi geliyorum daha da iyi olcak bence). bence o kadar da kotu degiliz yani. biraz sakin bir topigiz evet ama oyle bombos da degil yahuherkesin hergun bir sure ugramasi konusunda sana katiliyorum ozel bir durum olmadikca herkes hergun birazcik da olsa zaman ayirmali buraya sonucta kurallari kabul ederek katildik.
iste cevabim nagis:
ahh evet canim biliyorum muzun tadini bile unuttum zaten cok uzun zamandir yemiyordum. bugun malesef zamanlama kotu oldu 10da kalktim esim hadi spora deyince, eh ac gitmek olmaz tok gitmek olmaz... asitli meyve yiyemezdim son kalan kararmis kucuk muzu yedim firladim oyle oldu malesef bugunluk..bir daha da muz yemem zaten 100 kusur kalori :18: neyse sporda 750 kalori yakmisim telafi ettim ama tabi tuvalet olayi yok, sifir..
Teşekkür ederim cnm aradım babamı haberi oldusiyamum annenle babanı tebrik ederim. nice güzel yılları birlikte geçirmelerini dilerim
aslında çevrenin bilmesi bence daha iyi..o zaman kendinde bir şartlanmışlık hissediyosun..ya da kendini onlara karşı sorumlu hissediyosun..ne kadar fazla kişi bilirse o kadar iyi yani..
Bu arada kızlar topik meselesine gelince söylemek istediklerim var. Ben topiğimden kaptanım murşten ve burada birebir konuştuğum arkadaşlarımdan çok çok memnunum. Topiğin işleme sürecinden de memnunum. Eylül - Ekim aylarında da üye olup bu topikte 1 ayda 6kg verdim. Daha sonra katılamadığım için ayrıldım. Fakat burda aile gibiyiz. Gün içinde aklıma geliyorsunuz giremediğim zaman o durumdayız yani =))
Ben yazın başka bir diyet topiğine üyeydim buradan önce girmiştim o topiğe. Çok saçma bir düzen vardı mesela herkes kendi samimi olduğu kişiyle konuşuyordu. genbel bir sohbet katılım yoktu. Ama burda öyle değil. iyi yanlarından bakarsanız birimizin derdi hepimziin derdi oluveriyor
Ne kimseyi yadırgarım ne de gruptan gitsin derim. Kimsenin gruptan ayrılması için oy kullanmam. Gruptan kimsenin gitmesini temenni etmem. Daha önce ekim de 2 hafta ( işsiz kalmıştım nişanlımla problemler olmuştu) manevi sorunlar yüzünden girmediğim olmuştu topiğe ve bana bu diskalifiye konusu yapıldığında sağolsun bir çok arkadaş kalmamı istemişti başta eda, taçsız prenses ve murşüm olmak üzere. Onlara teşekkür ediyorum. Demekki beni kazanmışlar ben 2 ay sonra tekrar gruba geldim ve sürekli takip ediyorum.
Şu an bence tek (ufak) sorun geçmişe herkes cevap vermiyor. Geliyorlar selam benim şurda olay var burda mesele var diye bi kere bir cümle yazıp giden arkadaşlar var. onlar zaten hiç yorum yapmasınlar bence bu topik konusuyla ilgili.
Demek istediğim bu bir hayat meselesi değil kimse kimsenin kalbini kırmasın. Bizler yüzyüze görüşmedik ama burda kalp kırıcak en ufak bir cümle öbür dünyada karşımıza çıkabilir. Bir güler yüz bir güzel kelime de ibadettir. Tabiki katılım olsun şişman kaderimizi paylaşalım
Hicranı nagieymeni siyamumu doksanaltmışdoksanı BeyazBulutu Okyanusadayı yeni tanıdım çok da sevdim.
edda1985, Mursh, trulyScrumptiousu zaten daha önceden biliyordum onlarla da keza sohbet ederken çok keyif alıyorum. Sonuç olarak ben topiğimden memnunum arkadaş. Yazdıklarımı çok içten ve güzel düşünerek arkadaşlar. İyi niyetli algılayın lütfen. Normal de de kendi hayatımda her zaman öcne düşünerek hareket ederim. Ve temiz kalpli yaklaşırım. Hadi bakalım hayırlısı
eşim biliyor benim ama açıp okumaz hayatta sayfa denk gelirse öyle bazen
geçen gün senin takvimine bakıyım dedi merak etmişş
Teşekkür ederim cnm aradım babamı haberi oldu
Ellerine sağlık cnm çok güzel yazmışsın işte bizde bu ortamı sağlamak için katılım istiyoruz. Şurda kardeş kardeş motive olup motive etmek istiyoruz. Hepimizin derdi bir. Buna el ele çözüm bulalım istiyoruz. Zayıflardan eksiğimiz yok fazlamız çok:9 Yani içimden geçenleri yazdım canım =) Kimse atılmasın kimse diskalifiye olmasın. Böyle tavsiyeler vermek yerine iyi niyetli düşünelim o arkadaşı kazanmaya çalışalım. Daha iyi diyalog kurmaya çalışalım topiğr teşvik edelim. Cuma bildirim günüyse biz kendi aramızda Çarşambayı kritik günü ilan edelim =) Hafta ortasını da değerlendirmiş olalım. Dimi kızlar kimseyi itmeyelim. Kaptan murş herkese ılımlı davranıyorsa buraya tekrar kazandırmak için yapıyor. Kalkıpta onu atın, bunu gruptan diskalifiye edin diye konuşan arkadaşı kınarım.
fulyacım benim söylemek istediğim menü paylaşımı genelde herkes paylaşıyor yediklerini
ama kimse bir başka kimsenin menüsüne yorum yapmıyor bende dahil benim tek şikayetim bu açıkçasıı
senin istedigin yorum olsun tatlim ben senin menunu hergun yorumlarim bir gurme edasiyla
senin istedigin yorum olsun tatlim ben senin menunu hergun yorumlarim bir gurme edasiyla
KISIIIIRRRR :18:Puahahahah çok güldüm Bayan gurme Fulya hanımBenimkini de yorumlaaaaaaa
Buarada 2 portakal yedim şekerli isteğimi yok etti valla
Salata tarifime sarımsak eklemicem ama annem kaç aydır kısır yapamıyordu bugün artık kadın coştu kısır yapmış yağını az atıp Salatama 2 kaşık kısır eklicem oda zaten salatalı :18::18::18:
yorumla kız kaçamak yapınca kafama vur
ahaha kızlar babam aradı. anneme çiçek alıcakmış ama nerden biliyormusunuz?? Carrefour'dan
ahaha kızlar babam aradı. anneme çiçek alıcakmış ama nerden biliyormusunuz?? Carrefour'dan
Carrefourdan çiçekBabalarımız ne kadar romantik böyle Birine kızı hatırlatır Diğeri carrefourdan çiçek alır
ay sorma ahaha alem adam ya. siyamum kalkıpta ayva falan alırmış babam carrefourdan. bunların kökünü ekip yetiştir çiçek açınca kopar benden sana gelsin falan dermiş babam ahahaay annem paralar onu valla benim annem gelemez öyle şeylere dişi terminatör benim canım annem
kaçılıııın menümü yazıyorumm
sabah 1 kuru incir şekersiz sütlü türk kahvesi
ara bir alma 4 fındık
öğle bir kase yayla çorbası ve salata
ara yarım ayva
akşam 2 kase yayla çorbasıı gerçi biri yarım sayılır
bir tanede aktivya meyveli yoğurt ayy akşam çok oldu sanırsammm :26::26::26::26:
ay sorma ahaha alem adam ya. siyamum kalkıpta ayva falan alırmış babam carrefourdan. bunların kökünü ekip yetiştir çiçek açınca kopar benden sana gelsin falan dermiş babam ahahaay annem paralar onu valla benim annem gelemez öyle şeylere dişi terminatör benim canım annem
daha da kotusu var, cicek diye karnabahar alir gelirmis
demek senin annen de benimki gibiymisesim anneme gestapo diyor direkt yuzune yani
bakalim benim babam anneme ne aldi.. her sene annem hediye bekler anneler gunu, ogretmenler gunu, dogum gunu, kadinlar gunu, sevgililer gunu... babam hediye almazsa kizar ve haftalar boyu soylenir ve adami canindan bezdirir. hediye alirsa da ne gerek vardi dusunmen yeterdi der..
ben normalde kahvaltısız yapamamhemen elestiriye baslayayim :103::92::83:
bi de cok olur sanirsam diyorrr resmen ac gezmissin
sabah cok az yemissin bence kahvaltiyi daha guzel yapmalisin peynir yumurta vs proteinle gune baslamak iyidir (diyene bak 1 muz yedim bu sabah ama 1 kerelik oluverdi yani :26:)
ara ogunlerine bayildim sadece findik/ceviz miktarini biraz arttirmalisin cunku zaten ne yag yiyorsun ne dogru duzgun karbonhidrat, tamamen kesme herseyi sonra biliyorsun bir zaman sonra kacamaklar basliyor vucutta yoksunluk psikolojisi ile.. :131::125::84:
ogle aksam guzel yayla corbasina bayilirim saglikli ve dusuk kalorili tabi biraz cesitlendirebilirsin menuleri, bir de ekmegi tamamen kesersen B12 eksikligi olur sonra unutkanlik baslar ona gore.. :44::44::44:
amaaa yine de bence bu menu hic de fena degilkilo verdirir yani ona eminim
elestir dedin diye bak destan yazdim yavrucugumhaa kendi menun cok mu super diyeceksin hayir ben de kahvaltiyi atladigim icin ac geziyorum sersem gibiyim hafiften.. birazdan menumu yazicam sen de beni bol bol elestir
Bugunku menum soyle:
Sabah: 1 kucuk muz
Ogle: 200 gr vejeteryan tavugu, 150 gr yagsiz yogurt, 1 kupa yesil cay
Ara: 1 kupa kafeinsiz kahve , 20 ml yagsiz sut
Aksam: mercimek corbasi, bol salata
Spor: 1.5 saat
Kahvalti olmadigi icin malesef bugun duzenim bozuldu ustelik cok da acikiyorum, sporda da cok yakinca halsizlestim. Aksam yemegine 1 dilim ekmek ve biraz yogurt ekleyebilirim. Aslinda aksami hafif gecirmek istiyorum ama bildiginiz acim su an karnim zil caliyor:26: aksam yemegimi 6'da yiyorum 1 saat sonra yani... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?