Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabiki zorla güzellik olmaz ama en azından hergün bir defa gelinip menülere yorum yapılsa ben sadece kendi adıma konuşayım
daha dikkat ederim

fulyacım benim söylemek istediğim menü paylaşımı genelde herkes paylaşıyor yediklerini
ama kimse bir başka kimsenin menüsüne yorum yapmıyor bende dahil benim tek şikayetim bu açıkçasıı

siyamum annenle babanı tebrik ederim. nice güzel yılları birlikte geçirmelerini dilerim
Teşekkür ederim cnm aradım babamı haberi oldu
aslında çevrenin bilmesi bence daha iyi..o zaman kendinde bir şartlanmışlık hissediyosun..ya da kendini onlara karşı sorumlu hissediyosun..ne kadar fazla kişi bilirse o kadar iyi yani..

Ne bileyim birazda çevrem zayıflamama inanmayan kesimden oluştuğu için söyleyipte kimseyi gaza getirmek istemiyorum onlar benim için iyi düşünmüyor bende yardımcı olmak istemedim

Ellerine sağlık cnm çok güzel yazmışsın işte bizde bu ortamı sağlamak için katılım istiyoruz. Şurda kardeş kardeş motive olup motive etmek istiyoruz. Hepimizin derdi bir. Buna el ele çözüm bulalım istiyoruz. Zayıflardan eksiğimiz yok fazlamız çok
eşim biliyor benim ama açıp okumaz hayatta sayfa denk gelirse öyle bazen
geçen gün senin takvimine bakıyım dedi merak etmişş

Bende kilo vereyim çevreme facebooktan önericem sayfayı Fotolarımıda paylaşıp sinir etcem kıskançları

Son düzenleme:
senin istedigin yorum olsun tatlim ben senin menunu hergun yorumlarim bir gurme edasiyla

Puahahahah çok güldüm Bayan gurme Fulya hanım Benimkini de yorumlaaaaaaa

Buarada 2 portakal yedim şekerli isteğimi yok etti valla

Salata tarifime sarımsak eklemicem ama annem kaç aydır kısır yapamıyordu bugün artık kadın coştu kısır yapmış yağını az atıp Salatama 2 kaşık kısır eklicem oda zaten salatalı :18::18::18:

KISIIIIRRRR :18: oof of.. martta tr gelicem ya kizlar hic zannetmiyorum diyet yapabilecegimi. herseyden az az yiyip en azindan kilo almamaya caliscam. kilo verebilecegime zaten ihtimal veremiyorum. o zamana kadar bari verebildigim kadar vereyim.. gozumun onunden simdi kisirlar mercimekli kofteler pogacalar falan geciyor.. ac geziyorum resmen bu hafta 2 haftadir (spora basladigimdan beri) istahim acildi ya cok yiyormusum demek midemi buyutmusum biraz. simdi o yuzden biraz zorlaniyorum ama olsun basaricam

yorumla kız kaçamak yapınca kafama vur

anlastik, ben kacamak yaparsam da sen ayni sekilde

Carrefourdan çiçek Babalarımız ne kadar romantik böyle Birine kızı hatırlatır Diğeri carrefourdan çiçek alır

ay sorma ahaha alem adam ya. siyamum kalkıpta ayva falan alırmış babam carrefourdan. bunların kökünü ekip yetiştir çiçek açınca kopar benden sana gelsin falan dermiş babam ahaha ay annem paralar onu valla benim annem gelemez öyle şeylere dişi terminatör benim canım annem

kaçılıııın menümü yazıyorumm
sabah 1 kuru incir şekersiz sütlü türk kahvesi
ara bir alma 4 fındık
öğle bir kase yayla çorbası ve salata
ara yarım ayva
akşam 2 kase yayla çorbasıı gerçi biri yarım sayılır
bir tanede aktivya meyveli yoğurt ayy akşam çok oldu sanırsammm :26::26::26::26:

daha da kotusu var, cicek diye karnabahar alir gelirmis
demek senin annen de benimki gibiymis esim anneme gestapo diyor direkt yuzune yani
bakalim benim babam anneme ne aldi.. her sene annem hediye bekler anneler gunu, ogretmenler gunu, dogum gunu, kadinlar gunu, sevgililer gunu... babam hediye almazsa kizar ve haftalar boyu soylenir ve adami canindan bezdirir. hediye alirsa da ne gerek vardi dusunmen yeterdi der..

hemen elestiriye baslayayim :103::92::83:
bi de cok olur sanirsam diyorrr resmen ac gezmissin
sabah cok az yemissin bence kahvaltiyi daha guzel yapmalisin peynir yumurta vs proteinle gune baslamak iyidir (diyene bak 1 muz yedim bu sabah ama 1 kerelik oluverdi yani :26:)
ara ogunlerine bayildim sadece findik/ceviz miktarini biraz arttirmalisin cunku zaten ne yag yiyorsun ne dogru duzgun karbonhidrat, tamamen kesme herseyi sonra biliyorsun bir zaman sonra kacamaklar basliyor vucutta yoksunluk psikolojisi ile.. :131::125::84:
ogle aksam guzel yayla corbasina bayilirim saglikli ve dusuk kalorili tabi biraz cesitlendirebilirsin menuleri, bir de ekmegi tamamen kesersen B12 eksikligi olur sonra unutkanlik baslar ona gore.. :44::44::44:
amaaa yine de bence bu menu hic de fena degil kilo verdirir yani ona eminim
elestir dedin diye bak destan yazdim yavrucugum haa kendi menun cok mu super diyeceksin hayir ben de kahvaltiyi atladigim icin ac geziyorum sersem gibiyim hafiften.. birazdan menumu yazicam sen de beni bol bol elestir

Bugunku menum soyle:
Sabah: 1 kucuk muz
Ogle: 200 gr vejeteryan tavugu , 150 gr yagsiz yogurt, 1 kupa yesil cay
Ara: 1 kupa kafeinsiz kahve , 20 ml yagsiz sut
Aksam: mercimek corbasi, bol salata
Spor: 1.5 saat

Kahvalti olmadigi icin malesef bugun duzenim bozuldu ustelik cok da acikiyorum, sporda da cok yakinca halsizlestim. Aksam yemegine 1 dilim ekmek ve biraz yogurt ekleyebilirim. Aslinda aksami hafif gecirmek istiyorum ama bildiginiz acim su an karnim zil caliyor :26: aksam yemegimi 6'da yiyorum 1 saat sonra yani... :18:

Ahahahah ayyy uyar adamcağızı Neyseki krizi babam çözdü yüzük ve kırmızı gülle geldi

benim annem de öyleeee bütün gün ne yapcağını düşündü

ben normalde kahvaltısız yapamam
dediklerini hergün yiyorum aslında bugün böyle oldu yani
aslında hafif geçirmek istedim bugünü oyüzden yarın daha sağlıklı bir gün olucak inşallah

bencede akşam yemeğine yoğurt ekle doyursun seni
yoksa gece kaçamak yapmaya meyilli oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…