- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.301
Sagol canımafiyet olsun canim
hadi masAllah
saol cnm
saol cnm
kolay gelsin cnm
cok iyi haber daha bollasacak insAllah
Ohh masAllah cnm
Bende bendegünayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı
sağol kuzumGünaydın tatlım
Ben kaçırmışım ne ameliyatı olacak oğlun, geçmiş olsun
Burcum balık, yükselenim yay
Ama hiç anlamam burçlardan
Herkes direniyor reyonlardan kalkması için ama gel görki tüketicilerin gözüne gözüne sokuluyor. GÖrünce de algı direkt ona kayıyor, öyle saçmalıkki
thanks beybi, koruyayım kendimi, sağlığıma kavuşayım
Düğün aklaştıkça işler çoğalır kuzum, Allah kolaylık versin
geçmiş olsun canım sprey ise yaramazsa sonrasında tüp veriyorlar korkulacak birşey değilI Ilyusa @tugcetugcem sağolun kızlar geniz eti ameliyatı olacak da bi kaç doktora götürdük işitme basınç testi yaptırdık kulakta işitme kaybı varmış sıvı biriktiği için bayram sonrasına kadar sprey kullanın dedi son gittiğiniz prof, sonrası için ise bakılacak bakalım
kolay gelsin hilalimGunaydin kizlarr sabahın köründe kalktık kahvalti filan sonra odaları boşalttik. Annemler çocukları alip dışarı cıktı bizde ablamlarla oturuyoruz. parkeciler gelecek birazdan onlari bekliyoruz simdi.
ben de özledim kuzummm ben de çay yaptım şimdi karşılıklı içelim :))
geçen senenin izinin memlekette kullandık 20 temmuza denk gelmese daha izin var kurban bayramına kadar kalırdı eşim :)adli tatil başlayınca mecburen normal izindekiler dönüyor :)
cANIM BENDE PKO YOK; SON 15 SENEDIR ARA ARA VAR MI DIYE KONTROLLER OLUYOR; YOK VALLA BILLA:)
3 aydir doktorlardayim, gebe kalmak istedim hizlica olsun dedim sogan kürü yaptim o duzenli giden adeti mahfetti, iki ay yaptim birinde 53 digerinde 63 de oldum, yapmadigim aylar da 32 olan duzenim 37-40 arasina kacti. ama kist yok rahim saglikli yumurtlama fln hersey yolunda. insülin direnci de yok, sdece doktorum gliforu bana duzenli kaliteli yumurta icin kullan da kullan diye darlamisti. bi ay deniycem, hem süper istahimi kesti bakarmisiniz, 4 gunde 2,2 kg verdim daha ne olsun, 1 ayin sonunda en azindan 55 kiloya inmis olurum, hamile kalmasam da en azindan bidaha kiloyu dusunmem bu ayi böyle atlatirim diye dusundum, bulanti yapmiyor da karin agrisi ve ishal ve bas agrisi, bugun de gecmezse bas agrim yarin 500 mg a indiricem tekrar fazla geliyo belki, Ama tabii adetim bugun bitti simdi 10 gun kadar vucudum mola veriyo benim, ondan sonraki bi hafta icinde oluyo yumurta gelisimi fln , 40 gunde 1 adettte öyle, o sebeple bu on gun istahim az olacak zaten bu ilac da iyice kontrol altina aldi
maşallah sana
gecmıs olsun canım
harıka bende cay demlıyım barıı
kolay gelsın dugun ne zaman son zamanlarda ısler cok olur zaten
afıyet olsun canım
evet cığ yedım yumurtayla domatesle guzel olur ben severım
Kolay gelsın canım
Abla ben zaten güzel kilo veriyorum öyle aman aman tatlı falan da yemiyorum arada nefsini körlemezsem diyeti min süresi ne kafar sağlıklı olabilirkiSlmm millet
Bugun uzun calistim cikincada biriki yere ugramam gerekiyordu saat 5 e geliyordueve geldiğim
Biseyler atistirip yemek yaptım sonra kendime gelemedim bi türlü
Gecmisi okudum tek tek alinti yapamadim
Menulerin geneli guzeldi
@guzelgunler2019 makarnadan vazgecememis hala
Pumpkin00
Bide Tuğçe aksam karbon olmasina ragmen hala kurabiye yyicem demis
Tatlim kilo verme yarismasinda ve takimda oldugunu hatirla istersen
Kilo verin yada vermeyin ama hafta ici yapilan bu rahatlik takimin motivasyonunu bozuyor
ne guzel yaa..ideal kilomdasin.Ay kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmişNeyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam
masallah cok iyi vermissin.bende 5 kilo verdim.artik yavasladi az az veriyorum.8 kilo verdim canim.arada 1 kilo aldım (sağlam kaçamak yaptim ).sen kac kilo verdin
Kilon kac canim senin.sende iyivermissinne guzel yaa..ideal kilomdasin.
masallah cok iyi vermissin.bende 5 kilo verdim.artik yavasladi az az veriyorum.
Aynen burasıda yanıyor.bizdede kilima açık oturuyoruz.kizimi unutuyorum sallanmadan uyumaz.bi yandan bakıyorum yazdiklarinizagunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Tünaydın canimgünayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı
Saol ablacım teşekkür ederim gerçekten bugün çok daha iyiyim sizler gibi de bir ailem olduğu için ekstradan şanslıyımGunesinKizi35 cok gecmis olsun kuzum
Soylenmesi gerekenleri ekim soylemis zaten
Lutfen pozitif düşün sahip olduklarinin kiymetini bil hayati zehir etme kendine
Tabiki orası öyle abla doktorum zaten anne olamazsın kesinlikle demedi ama tedaviye uymamın şart olduğunu söyledi. Tüplerin tıkanması bize daha büyü sorun olur ve anne olamayabilirsin dedi. Abimin eşi de bu doktora gidiyor ileri derece polikistikti bi tane dış gebelik geçerdi bu doktordan önceki doktoru zaten senin hamile kalman mucize denicez yanılcaz öyle anne olcaksın anca yada tüp bebek demişti sonra işte Arzu Hanım'a gitti sadece beslenme düzenini değiştirdi 1-2 takviye gıda verdi 2 ay sonra hamile kalmıştı ondan doktoruma aşırı güveniyorum. Progestoran sonuçlarımı bile bile bana telefonda söyledi aradı telaşlanma yumurtlaman düzenli bak yumurtlamışsın dedi ondan canım doktorumyarın çoook daha güzel olacakkk kendini mükemmel hissederek uyanacaksın sonra da ekim ablam demişti aha daaa iyiyim mükemmelim diyip kendi kendine güleceksinnnn
anne olamazsın diye kesin konuşulan kaç kişinin bebesi oldu bir bilsen hiç böyle şeyleri düşünmez üzülmezsin gülüm rabbimin mucizeleri sonsuzdur :)
tabiki öyle canım ama her gittiğimde yeni sııkıntı yeni ilaç alınca artık bende bunaldım. birde yara dondurma işlemi ardından bi iğne olmam lazımdı o da biraz cnımı yaktı üst üste gelince bi garip oldum kısacası yani teşekkür ederim bu arada saol Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda şifani versin canım,bunalman çok doğal iki gün hastaneye gidince insanın pisikolejisi yerle bir oluyor lakin Allah'ın sevgili kuluymuşsun Rabbim başka sebebler sayesinde ilerde başına daha büyük bela olucak hastalığının ortaya çıkmasını nasip etmiş ,bence şükür et sevin kuzum 1 ay sık dişini sabret sonrası ferahlık Allah'in izniyle
Benim yengemin korunmadığı halde çocuğu olmuyorda doktora gidince meğer seninki gibi yara varmış tedavi süreci bittikten sonra hemen hamile kalmıştı ...
Aklına kötü şey getirme oyuzden iyi düşün iyi olsun♥♥♥
Güle güle kirletin canım yeni ev gibi olmuşturAfiyet olsun canim menün güzel olmuş
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
Sağol canim
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
Cok sagol canimm
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım
Ay çok güldüm.bende öyleyim.nasil terliyorum sorma.Günaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki
Üst üste mi seninkiler?Maşallah benım gozum kesmıyor ama rabbım verır kaza olur bas ustune
Hangi şehirden oturuyorsun canım, dünde sordum görmedin herhaldegunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Evet eskiden tombul bir fok gibiydim ama şimdi pek fok gibi değilimOhh süpersin vallahi aferüm sana şu profil fotona da çıtır bi hatun koy bakiim de şenlensin ortalık
Yok canım buyuklerın arası 3 yas onlar buyurken zor oldu sımdıde aralarındakı cekısme dıdısme yoruyor benı kucukse baska turlu yoruyor bu cımcıme ablalarına gore huysuz bı bebek buyuk 9 yasında ortanca 6 yasında mınnakım 9 aylıkÜst üste mi seninkiler?
Afıyet olsun ıyı gezmelerkızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
Ulu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnnEvet eskiden tombul bir fok gibiydim ama şimdi pek fok gibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?