Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol kuzum
geçmiş olsun canım sprey ise yaramazsa sonrasında tüp veriyorlar korkulacak birşey değil
Gunaydin kizlarr sabahın köründe kalktık kahvalti filan sonra odaları boşalttik. Annemler çocukları alip dışarı cıktı bizde ablamlarla oturuyoruz. parkeciler gelecek birazdan onlari bekliyoruz simdi.
kolay gelsin hilalim
kv yi dize getirmissin o zaman no problem oğlun ne yaptı abla nasıl sınav sonucu stres bitti mi

Abla ben zaten güzel kilo veriyorum öyle aman aman tatlı falan da yemiyorum arada nefsini körlemezsem diyeti min süresi ne kafar sağlıklı olabilirki

ne guzel yaa..ideal kilomdasin.
8 kilo verdim canim.arada 1 kilo aldım (sağlam kaçamak yaptim ).sen kac kilo verdin
masallah cok iyi vermissin.bende 5 kilo verdim.artik yavasladi az az veriyorum.

GunesinKizi35 cok gecmis olsun kuzum
Soylenmesi gerekenleri ekim soylemis zaten
Lutfen pozitif düşün sahip olduklarinin kiymetini bil hayati zehir etme kendine
Saol ablacım teşekkür ederim gerçekten bugün çok daha iyiyim sizler gibi de bir ailem olduğu için ekstradan şanslıyım
Tabiki orası öyle abla doktorum zaten anne olamazsın kesinlikle demedi ama tedaviye uymamın şart olduğunu söyledi. Tüplerin tıkanması bize daha büyü sorun olur ve anne olamayabilirsin dedi. Abimin eşi de bu doktora gidiyor ileri derece polikistikti bi tane dış gebelik geçerdi bu doktordan önceki doktoru zaten senin hamile kalman mucize denicez yanılcaz öyle anne olcaksın anca yada tüp bebek demişti sonra işte Arzu Hanım'a gitti sadece beslenme düzenini değiştirdi 1-2 takviye gıda verdi 2 ay sonra hamile kalmıştı ondan doktoruma aşırı güveniyorum. Progestoran sonuçlarımı bile bile bana telefonda söyledi aradı telaşlanma yumurtlaman düzenli bak yumurtlamışsın dedi ondan canım doktorum bugün sadece bi tavsiyesine uymadım o da istifra eteme sebep oldu. Bi mide koruyucu vermişti be kapsül formda kullanamıyorum diye evdekini kullanayım dedim meğer evdekinin içinde magnezyum varmış antibiyotikte magnezyum içerikli mide koruyucu ile alınmaması lazımmış prespektüse bakınca anladım bi daha bi hataya düşmem artık. Bu arada desteğin için teşekür ederim abla
tabiki öyle canım ama her gittiğimde yeni sııkıntı yeni ilaç alınca artık bende bunaldım. birde yara dondurma işlemi ardından bi iğne olmam lazımdı o da biraz cnımı yaktı üst üste gelince bi garip oldum kısacası yani teşekkür ederim bu arada saol Allah razı olsun

Güle güle kirletin canım yeni ev gibi olmuştur

Günaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki

Ay çok güldüm.bende öyleyim.nasil terliyorum sorma.

Üst üste mi seninkiler?
Yok canım buyuklerın arası 3 yas onlar buyurken zor oldu sımdıde aralarındakı cekısme dıdısme yoruyor benı kucukse baska turlu yoruyor bu cımcıme ablalarına gore huysuz bı bebek buyuk 9 yasında ortanca 6 yasında mınnakım 9 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…