Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok kararlı diyet yaptığım zaman ev sahibine diyordum diyette olduğumu bana göre birşeyler hazirlanirdi annemlere yrngemlerw felan direk yemek yapin hamurisi yemem diyordum ...
Diyette olduğunu soylemenin avantajı oluyor buda
Ay çok güldüm.bende öyleyim.nasil terliyorum sorma.
Sen kaç kilosun arkadasim

kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
Ne kadar güzel düşünmüş aferin enişteye

doktorunu çok sevdiiimmm :)
anladım zaten ileride anne olmana sıkıntı ihtimali olabilir demiş ben de kesin söylendiğin de bile hamile kalanlar var sen o yüzden hiç düşünme üzülme demek istemiştim gülüm ... demek ki neymiş doktorun ne dediyse hangi ilacı verdiyse onu kullanacakmışsın iyi ki hemen prespektüsü okumuşsun
bu gün daha iyisin yazından o enerjiyi hissettim inşallah daha da iyi olacaksın

kız her yerini erit ama o totoşu çok eritme haaa dümdüz olmasın sonra aman dikkat en değerli 2. yerimiz orasıııııı

Bende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim
Hey be maşşallah, cinsiyetler yaşlar kaç? Nası kafaları sıyırmadan 3 büyüttün de 4. Cüyü istiyorsun? Böyle kadınlara gıptayla bakıyorum valla, prof olsan milyarlar kazansan bu kadar saygı duymam yani

kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
ne düşünceli birisi çok takdir ettim hadi sana iyi eğlenceler gülüm

Bizde isteriz o tarifi canim
Ah kaybettim bi bulsam zaten! İçinde hindi eti bolca kabak bi avuç pirinç ve domates vardı alabildiğine sanki, hatırladığım bu, tadı da nefisti , haftada 3 öğün bundan istediğin kadar ye demişti. Baya ödem attırmıştı

al benden de o kadar bir de hem çalışıp hem de 2 den fazla çocuğu olanlara kahraman gözüyle bakıyorum , benim binaya ben memleketteyken yeni komşular taşınmış birinin 5 çocuğu varmış veee hanım çalışan biriymiş kadını görmeden hayranlık duydum yaaavf:)

Kiz bu seferde bi bebeyle taçlandırma

Valla isyerine geldim ben canim

Gunaydin ponimm
Cok guzel iste yaa daha fazla gidecek fazla alistirma kendini bu kiyafetlere
Valla keşke taçlandırsam çok da mutlu olurdum ama işte hayaller paris gerçekler diyarbakır şeklinde gidiyor hayatımda

Böyle besleniyorum da noluyor ki
N eyse isyan yok, sağlıklı hayata devam

Günaydın tatlımmm

ayy ne güzel böyle
sen nerede yaşıyordun
Kız 58 kilosun ne olduğumu var?
Boyun kaçtı bu arada?
Son kalan 2-3 kilo hep en zor verileni zati, ben de 58 e kolay inerim ama 58 den 55 e inmem için egzantirik kalça sporları yapıp şaşırtmalı diyetler yapmam gerekir. Sen şaşırtan bişi yap patakla metabolizmanı 3-4 gün sabah kivi yemek gibi falan

Ay ona madalya tak helal valla! Benim annemin de 3 çocuğu vardı öğretmendi, ama babaannemlerle oturuyoduk, ufaklen onlar baktı ama asla yemek temizlik çamaşır yapmadılar. Annem herseyle tek başetti, babam da hiç ipe sapa gelmez biriydi hiç yardımı olmadı

ne guzel yaa..ideal kilomdasin.
masallah cok iyi vermissin.bende 5 kilo verdim.artik yavasladi az az veriyorum.
Senin ideal kilon benim gözüme batan kilom hepimizde farklı. Ya di mi ilk 5 hırsla gidiyor da 5 civarında bi duraklama oluyor, bende geçen sefer 69 dan 62 ye indim hızlıca, sonra ara verdim 3 ay, sonra 62 den 58 e inmiştim. Duraklayacağını bildiğimden es vermiştim

Kizlar yaa ben yesil cay icemiyorum, ne zaman icsem sonunda midem surekli kaziniyo gibi bi his geliyor ve yiyip duruyorum, yani yesil cayin toksik attirici etkisinden faydalanamiyorum , ödem icindeyim yaaa maydonoz mu yesem yerine? sanirim dokunuyo benim mideme yesil cay yaaa... valla hertür cayi denedim hepsi dokunuyo galiba, siyah cay ve anason papatya falan da icince sonum hep ayni. kraker atistiriyorum kenarda kösede.

senin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…