- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.321
Çok kararlı diyet yaptığım zaman ev sahibine diyordum diyette olduğumu bana göre birşeyler hazirlanirdi annemlere yrngemlerw felan direk yemek yapin hamurisi yemem diyordum ...Günaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorumkısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum
Sen kaç kilosun arkadasimAy çok güldüm.bende öyleyim.nasil terliyorum sorma.
Ne kadar güzel düşünmüş aferin enişteyekızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
doktorunu çok sevdiiimmm :)Saol ablacım teşekkür ederim gerçekten bugün çok daha iyiyim sizler gibi de bir ailem olduğu için ekstradan şanslıyım
Tabiki orası öyle abla doktorum zaten anne olamazsın kesinlikle demedi ama tedaviye uymamın şart olduğunu söyledi. Tüplerin tıkanması bize daha büyü sorun olur ve anne olamayabilirsin dedi. Abimin eşi de bu doktora gidiyor ileri derece polikistikti bi tane dış gebelik geçerdi bu doktordan önceki doktoru zaten senin hamile kalman mucize denicez yanılcaz öyle anne olcaksın anca yada tüp bebek demişti sonra işte Arzu Hanım'a gitti sadece beslenme düzenini değiştirdi 1-2 takviye gıda verdi 2 ay sonra hamile kalmıştı ondan doktoruma aşırı güveniyorum. Progestoran sonuçlarımı bile bile bana telefonda söyledi aradı telaşlanma yumurtlaman düzenli bak yumurtlamışsın dedi ondan canım doktorumbugün sadece bi tavsiyesine uymadım o da istifra eteme sebep oldu. Bi mide koruyucu vermişti be kapsül formda kullanamıyorum diye evdekini kullanayım dedim meğer evdekinin içinde magnezyum varmış antibiyotikte magnezyum içerikli mide koruyucu ile alınmaması lazımmış prespektüse bakınca anladım bi daha bi hataya düşmem artık. Bu arada desteğin için teşekür ederim abla
tabiki öyle canım ama her gittiğimde yeni sııkıntı yeni ilaç alınca artık bende bunaldım. birde yara dondurma işlemi ardından bi iğne olmam lazımdı o da biraz cnımı yaktı üst üste gelince bi garip oldum kısacası yani teşekkür ederim bu arada saol Allah razı olsun
kız her yerini erit ama o totoşu çok eritme haaa dümdüz olmasın sonra aman dikkat en değerli 2. yerimiz orasııııııGünaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki
Hey be maşşallah, cinsiyetler yaşlar kaç? Nası kafaları sıyırmadan 3 büyüttün de 4. Cüyü istiyorsun? Böyle kadınlara gıptayla bakıyorum valla, prof olsan milyarlar kazansan bu kadar saygı duymam yaniBende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim
ne düşünceli birisi çok takdir ettim hadi sana iyi eğlenceler gülümkızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
Ah kaybettim bi bulsam zaten! İçinde hindi eti bolca kabak bi avuç pirinç ve domates vardı alabildiğine sanki, hatırladığım bu, tadı da nefisti , haftada 3 öğün bundan istediğin kadar ye demişti. Baya ödem attırmıştıBizde isteriz o tarifi canim
al benden de o kadar bir de hem çalışıp hem de 2 den fazla çocuğu olanlara kahraman gözüyle bakıyorum , benim binaya ben memleketteyken yeni komşular taşınmış birinin 5 çocuğu varmış veee hanım çalışan biriymiş kadını görmeden hayranlık duydum yaaavf:)Hey be maşşallah, cinsiyetler yaşlar kaç? Nası kafaları sıyırmadan 3 büyüttün de 4. Cüyü istiyorsun? Böyle kadınlara gıptayla bakıyorum valla, prof olsan milyarlar kazansan bu kadar saygı duymam yani
Valla keşke taçlandırsam çok da mutlu olurdum ama işte hayaller paris gerçekler diyarbakır şeklinde gidiyor hayatımdaKiz bu seferde bi bebeyle taçlandırma
Valla isyerine geldim ben canim
Gunaydin ponimm
Cok guzel iste yaa daha fazla gidecek fazla alistirma kendini bu kiyafetlere
Kız 58 kilosun ne olduğumu var?Böyle besleniyorum da noluyor ki
N eyse isyan yok, sağlıklı hayata devam
Günaydın tatlımmm
ayy ne güzel böyle
sen nerede yaşıyordun
Bursada yağmurlu ama çok sıcakgunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Ay ona madalya tak helal valla! Benim annemin de 3 çocuğu vardı öğretmendi, ama babaannemlerle oturuyoduk, ufaklen onlar baktı ama asla yemek temizlik çamaşır yapmadılar. Annem herseyle tek başetti, babam da hiç ipe sapa gelmez biriydi hiç yardımı olmadıal benden de o kadar bir de hem çalışıp hem de 2 den fazla çocuğu olanlara kahraman gözüyle bakıyorum , benim binaya ben memleketteyken yeni komşular taşınmış birinin 5 çocuğu varmış veee hanım çalışan biriymiş kadını görmeden hayranlık duydum yaaavf:)
Senin ideal kilon benim gözüme batan kilomne guzel yaa..ideal kilomdasin.
masallah cok iyi vermissin.bende 5 kilo verdim.artik yavasladi az az veriyorum.
Sesli güldüm valla... Bana göre sıralamada 3. idi ama...kız her yerini erit ama o totoşu çok eritme haaa dümdüz olmasın sonra aman dikkat en değerli 2. yerimiz orasıııııı
nirancım magnezyum hidroksiti kaç gün içecektik şu toksinlerden arınmak için yitik şifa kitabı var bende ama üşendim şimdi bakmayaSesli güldüm valla... Bana göre sıralamada 3. idi ama...
üst üste mi alt alta mi:) böyle giderse benimkiler yuzyil aralikli olacaki:)Üst üste mi seninkiler?
senin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendimeAy ona madalya tak helal valla! Benim annemin de 3 çocuğu vardı öğretmendi, ama babaannemlerle oturuyoduk, ufaklen onlar baktı ama asla yemek temizlik çamaşır yapmadılar. Annem herseyle tek başetti, babam da hiç ipe sapa gelmez biriydi hiç yardımı olmadı
sen ilk 2 ye saçları mı koydun kızz ben saçları es geçtim nenişler totoş sonra saçlar benim sıralama daSesli güldüm valla... Bana göre sıralamada 3. idi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?