Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdide aynı olur belkı canım ıstıyordun bebek heralde
Daha adetim dün bitti ya, onun olabilmesi için 4 hafta daha diyet yapmam lazım minimum o kadar kilo verirsem de öyle şıp diye kalamam gebe gibime geliyor. 57 ilegebe kalamamıştım işte 60 üstüne çıkınca kaldım

Şimdide aynı olur belkı canım ıstıyordun bebek heralde
Ama herseyin hayırlısı kuzum, bizde gelene gelme diyen yok, önrüm sağlığım izin verdikçe 4 e kadar yolu var( tek çocuğu olan anne yine atıp tutuyor )

Ama herseyin hayırlısı kuzum, bizde gelene gelme diyen yok, önrüm sağlığım izin verdikçe 4 e kadar yolu var( tek çocuğu olan anne yine atıp tutuyor )
Bende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim

Hayırlısı olsun canım

Ikıncıde ucuncuyu gozum kestı benım ısteyerekte oldu ama dorduncuyu gozum yemıyo suanda 3 u pertımı cıkartıyo

Bizde isteriz o tarifi canim

Kiz bu seferde bi bebeyle taçlandırma
Valla isyerine geldim ben canim
Günaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
Gunaydin ponimm
Cok guzel iste yaa daha fazla gidecek fazla alistirma kendini bu kiyafetlere

afiyet olsun canim
hadi masAllah
saol cnm
saol cnm
kolay gelsin cnm
Günaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
cok iyi haber daha bollasacak insAllah
Gunaydin citirlar biz kizimla yuruyuse ciktik
Temiz hava bol aksijen immhh

Eki Görüntüle 2291903
Ohh masAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…