- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.281
Gunaydın canımGunaydin kizlarr
Daha adetim dün bitti ya, onun olabilmesi için 4 hafta daha diyet yapmam lazım minimumŞimdide aynı olur belkı canımıstıyordun bebek heralde
Ama herseyin hayırlısı kuzum, bizde gelene gelme diyen yok, önrüm sağlığım izin verdikçe 4 e kadar yolu var( tek çocuğu olan anne yine atıp tutuyorŞimdide aynı olur belkı canımıstıyordun bebek heralde
Bende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyimAma herseyin hayırlısı kuzum, bizde gelene gelme diyen yok, önrüm sağlığım izin verdikçe 4 e kadar yolu var( tek çocuğu olan anne yine atıp tutuyor)
8 kilo verdim canim.arada 1 kilo aldım (sağlam kaçamak yaptim ).sen kac kilo verdinayni gun baslamisiz diete:)sen kac kilo verdin simdiye kadar?
hayirli olsun canim.gule gule otur:)
Hayırlısı olsun canımDaha adetim dün bitti ya, onun olabilmesi için 4 hafta daha diyet yapmam lazım minimumo kadar kilo verirsem de öyle şıp diye kalamam gebe gibime geliyor. 57 ilegebe kalamamıştım işte 60 üstüne çıkınca kaldım
Ikıncıde ucuncuyu gozum kestı benım ısteyerekte oldu ama dorduncuyu gozum yemıyo suanda 3 u pertımı cıkartıyoAma herseyin hayırlısı kuzum, bizde gelene gelme diyen yok, önrüm sağlığım izin verdikçe 4 e kadar yolu var( tek çocuğu olan anne yine atıp tutuyor)
Maşallah benım gozum kesmıyor ama rabbım verır kaza olur bas ustuneBende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim
Bizde isteriz o tarifi canimBence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicemya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim
O pabtolonun bollastıgı gunlerıde goreceksın canımGünaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
Evet ben orayı atlamısı tarıfı bızede verebılırsınBizde isteriz o tarifi canim
Kiz bu seferde bi bebeyle taçlandırmaBence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicemya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim
Valla isyerine geldim ben canimGunaydınlarrrrbugun kımler neler yapıyor bakalım kımler uyuyor kımler ayakta
Ben kahvaltı yapacagım sımdı sonra kızları kursa goturecegım ve tabıkı ev işi yapacagım camasır makınam bozuk tamırcı gelecek bugun evden dısarı cıkamayacagım o gelıp gıdene kadar
Gunaydin ponimmGünaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
Oh mısss
Kolay gelsın canımValla isyerine geldim ben canim
Ay ne güzel ideal gönüllrdeki beslenmeafiyet olsun
Gunaydin kizlarr
afiyet olsun canimGünaydınnnnlaaaarrrr
Dünkü menüm
07:15 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği
12:30 150 gr tavuk göğsünden sote, salata , ayran
16:50 1 kare çikolata sade türk kahvesi
19:30 150 gr dana etinden sote, salata, küçük yeşil elma
3,5 litre su içildi
72 dk tempolu yürüyüş *3= 216 puanFit mutlu anne
hadi masAllahAy kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmişNeyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam
saol cnmAfiyet olsun canim menün güzel olmuş
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
Sağol canim
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
Cok sagol canimm
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım
saol cnmafıyet olsun canım
afıyet olsun abla
sagol canım
ıyı gecıkme olup rabatsılık olmadan gelmıs bu ay canım ıyı gezmeler
gunaydın canım afıyet olsun
ben dıyete başladıgımdab berı 1 kere anca yemişimdir heralde canım
hadı ıns masallah canın meto hızlı dememkkı
kolay gelsin cnmGunaydınlarrrrbugun kımler neler yapıyor bakalım kımler uyuyor kımler ayakta
Ben kahvaltı yapacagım sımdı sonra kızları kursa goturecegım ve tabıkı ev işi yapacagım camasır makınam bozuk tamırcı gelecek bugun evden dısarı cıkamayacagım o gelıp gıdene kadar
cok iyi haber daha bollasacak insAllahGünaydn herkesee
Ohh masAllah cnm
Ankaradayim canim benBöyle besleniyorum da noluyor ki
N eyse isyan yok, sağlıklı hayata devam
Günaydın tatlımmm
ayy ne güzel böyle
sen nerede yaşıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?