- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.261
haklısın abla biraz daha iyiyim bugün sanırım aniden operasyon falan ağır geldi bana biraz sanırım . Dinlenince biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım biraz da daha anne olamadan anne olamama ihtimali korkusu korkuttu beni biraz heralde ama gerçekten destekçilerim sağlam teşekkkür ederimtatlışım hastane kalmak (operasyon bekleme)hasta psikolojisi cidden ağırdır herkesin kolay kaldırıp atlatamaz
şimdi sadece iyi taraflarını düşünüp şükret, teşekkür et operasyon bitti nekahat dönemin de olmana , zamanın da müdahale edilmesine , seni destekleyen erkek arkadaşının olmasına , iyileştikten sonra ne zaman vakit bulabilirsen yüzebilecek kolların ve bacakların olduğuna , düşünüp sıkılabildiğine bile aklına gelen ne kadar iyi şey varsa hepsini sırala ve teşekkür et bunu yaparken de timüs bezine ( boyunla göğüs arasında bulunuyor iman tahtası denilen yer de) parmak uçlarınla ufak vuruşlar yap 2-3 dk ya mutluluk hormonu salgılamaya başlarsın , ben de sana kendi sevgi ve mutluluğumdan yollamayı deniyeyim .. beni hissettt..
saol canım teşekkürlergecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
gülüm gece 11 de meyve yemişsin ya onun yanına azıcık süt ya da yoğurt olsaydı aç hissetmezdin yarı aç mideye sade meyve asidi arttırıp mideyi kazındırıyor ya ondan yanına süt yoğurt diyoruzBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
23.00 1 kase meyve salatası
1 sade kahve
Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün
Su 2,5 olmuştur
kaç saat aç kalmışsın bir kaç cevizle nasıl durdun canoom, sen acemi değilsin ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun sabah öğününü destekle biraz valla aklım da kalıyorsun sabahın 5 in de koşturmacaya başlıyorsun diye , bu sabah 9 a doğru debelenerek kalktım ilk aklıma sen geldin bizim hatun kaç saattir çalışıyor bile diye :)Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz
Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz
17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt
19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
yarın çoook daha güzel olacakkk kendini mükemmel hissederek uyanacaksın sonra da ekim ablam demişti aha daaa iyiyim mükemmelim diyip kendi kendine güleceksinnnnhaklısın abla biraz daha iyiyim bugün sanırım aniden operasyon falan ağır geldi bana biraz sanırım . Dinlenince biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım biraz da daha anne olamadan anne olamama ihtimali korkusu korkuttu beni biraz heralde ama gerçekten destekçilerim sağlam teşekkkür ederim
saol canım teşekkürler
Ben salcali sos yapmadan yiyorum ama birdakine böyle deniyim.. azcik kıyma koyarsakta al sana kabak mantıTşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibi
Rabbim en kısa zamanda şifani versin canım,bunalman çok doğal iki gün hastaneye gidince insanın pisikolejisi yerle bir oluyor lakin Allah'ın sevgili kuluymuşsun Rabbim başka sebebler sayesinde ilerde başına daha büyük bela olucak hastalığının ortaya çıkmasını nasip etmiş ,bence şükür et sevin kuzum 1 ay sık dişini sabret sonrası ferahlık Allah'in izniyleyani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum ablabu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay
afiyet olsun canimMenumu bıldırıyım
12.30
2 yumurtadan bıberlı omlet
1 kk peynır
7 zeytın
Domates salatalık ıkı dal pırasa
16.00
4 tane kırmızı erık
2 kayısı
1 kase yogurt
19.00
7 kasık taze fasulye
1 kase cacık
3 dal pırasa
Su ıkı lıtrs
40 dk tum vucut egzersız
120 puanFit mutlu anne
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalışSpor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
saol cnmafıyet olsun canım
evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara
afıyet olsun canım
kolay gelsın canıkom
saol cnmkolay gelsin gülüm yarına çok iş kalmaz inşallah misafirlerinle güzel zaman geçirirsin
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnmKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
afiyet olsun canimbende menumu yazayim
08.30
yesil cay
11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem
15.00
1 avuc k
leblebi
20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi
spor 45 dk yuruyus bantda 135 puanFit mutlu anne
su 3 lt
afiyet olsun canimSelamlar takım menülerimi yazayım zira devrilecem, oğlanı yatırırken uyuyakalmışım
Saat 9.30
2 haşlama yum.
1dilim peynir
Domates
2 wasa
Saat 14.30
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 er tane fındık ve badem
2 kaşık chia tohumu
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
Çay
45 dk yürüyüş
2.5 litre su
@mefkurem
Kaptanım daha aktif olurum aslında da sürekli hastaneye postaneye gidiyoruz bebelerden evde oturacak bile vakit yok
Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
GUNAYDINLAR
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksnKozlar 300 gram daha gitmişbu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam
geçmiş olsun canımGünaydınnnnlaaaarrrr
Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi
Hayııııırrrrrr
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canimşimdi bildirimlere bakıyorum yediklerim hakkında kimse yorum yapmamış. peki neden?menü paylaşmayı unutmuşum. dün evdeydim akşam paylaştım diye düşündüm hep kusura bakmayın.
dünkü menüm
sabah 04.00 1 orta kahve
ara. 11.00 yarım simit (biliyorsunuz doktordaydık tahlil beklerken çok acıktık kızımla bir simiti paylaştık)
ara 1 az şekerli kahve
akşam 16.00 yarım çipura
bundan sonra olay biraz koptu
17.00 1 avuç karışık çerez
7-8 çilek
20.30 1 dilim ananas
su 2 olmuştur
saol cnmafiyet olsun
gidince bakarim ins
ögleden börek yemistim dedim fazla yemim onun yanina bol salata yemistim
free takil gitme
sonlara dogru malesef öyle oluyor. Az kaldi hayirlisiyla
artidan iyidir
masallah Cok iyi
cok iyi
adetten dolayidir o ödem. Adet olunca eminim yok olacak o arti
telafi edersin Cumaya ins
cumaya ins telafi edersin fazla bi artin yok
cok iyi
telafi edersin cumaya
insallah
artidan iyidir
mantiya göre yinede iyimistelafi Edersin cumaya
telafi edersin cumaya
sana masallah bu kadar az kilodasin ve vermeye devam ediyorsun
insallah basaracaksin
insallah
afiyet olsun
insallah
bazi erkekler öyle malesef
hosbulduk
bu hafta burasida Cok berbat Allah yardimcimiz olsun
telafi edersin fazla arti cikmamis
gecmis olsun ins
tsk ederim
tsk ederim. Sanirim öyle oldu dün
insallah
cok hakliymis. Yakin aile bireyleri tamam Ama gerisi yanlis. Bizim insanimiz sever hazirciligi malesef
afiyet olsun bayanlar
masallah
yani yakin zamanda kilo alipta vermeye calisinca daha mi hizli gidiyor?
basin sagolsun mekanlari cennet olsun ins
öglen oldu o yüzden hayirli günler bayanlar
hayırlı günler, kimin dügünüydü?
afiyet olsun
bazen banada böyle oluyor Ama cocuk olunca mecbur hazirlayip yiyorum
geçmiş olur inşallah
hayırlı günler
hayırlı günler kolay gelsin inş
Hayırlı günlerhelva deme ya valla kalkıp un helvası kavururum
afiyet olsun canimHayırlı günler arkadaşlar, dün soranlara tşk ederim. Baya başım tuttu sabah çıkmıştım öğlen gelip çocuklara yemek yapıp tekrar çıktım. Hava ve stres sanırım beni bu hale soktu. Alıntıları yapmaya çalıştım inş atlamamışımdır.
Dünkü menü
Kahvaltı 10.30
Çavdar ekmekli sandwich (yaprak peynir, domates, salatalık ve marul) yağsız
1 filitre kahve
Ara, öğlen yoktu
Akşam 18.00 ( saati tam hatırlamıyorum)
1 balık ( kızartma değil)
Bol salata
Spor malesef yapamadim
afiyet olsun canim10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata
2 lt su
afiyet olsun canimIyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9
Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı
Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir
Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata
Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.
Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
afiyet olsun canimHellöö takım nabersiniz?
Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay
Saat 13.30
Türk kahvesi
Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
Yatana kadar da 3 lt su
@mefkurem
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükürHayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
afiyet olsun canim12.00 kahvalti
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber
Ara 1 bardak ayran
5.00
3 köfte domates yarım kurusoğan 3 biber
1 bardak ayran
8.00
1 tabak türlü
Yoğurt
3 lt su
Dünkü yaptığım spor yarım saat eliptik kaç puan?
afiyet olsun canimMenüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali
13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi
16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran
20.30
1 köfte
Su 2
Spor tempolu yürüyüş 70×3= 210pFit mutlu anne
afiyet olsun canimBugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bendesanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam
Neyse;
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino
Öğlen 14:00
Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim)
1 dlm ekmek
Ara:
Yooookkkbi gram karpuz tattım oğlan yemeden önce bitane de böğürtlen
Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2-3 çeri domates (bahçemden)
2 litre su
1 litre soda sade
90 dakika bisiklet
270 kaloriFit mutlu anne
tisekkur ederim cnmhelal olsuuun sanaaa helall olsun sanaaaaaaaaa
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus benceSabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib
Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez
Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu
Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((
saol cnmkutluyorum seni:)
afiyet olsunda insalkah yemezsin kurabiyeyi.
afiyet olsun canimbende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin
15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.
aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlariIyi geceler kızlarFit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insanAykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
saol cnmSagol kuzumm cok şükür bitti
Demekki istesen gelirsin
Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var
Sagol tatlim
Afiyet olsun canim
Boyfriend lafinda koptum yanliz
Afiyet olsun kizlarr
Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin
Doktor ne dedi bebis icin canim
Afiyet olsun kizlarr
Ne kadar hakli bir yazi olmuskeske hepimiz uygulayabilsek
Afiyet olsun tatlim
Supersin kuzumm
Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence
Cok gecmis olsun canimen azindan bastan farkedilmis
Kiz yemeee sakin afiyet olsunn
Afiyet olsun tatlim
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzelKızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım
afiyet olsun canimkahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir
Ara 12.30
Sütlü kahve
15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)
Aksam 17.00
Kabak Spaghetti
18.00
1 bardak ayran
Su 3 litre olmustur
Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne
tskler cnmafiyet olsun bayanlar
hayirli aksamlarellerine saglik
afiyet olsun bayanlar
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim
afiyet olsun
bende hedefime ulasincami yapsamAlıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum
ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin
afiyet olsun
ellerine sağlık
afiyet olsun
Oda olur inşallah. Kolay gelsin
saol cnmafıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
 ooo maşallah tebrıkler
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seylerhıçte sevmem
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemenben kendı halıme yanıyım
sagol tatlım ıns
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık
afiyet olsun canim çok geçmiş olsunGrip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorumacayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.
SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak nescafe
AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litre
afiyet olsun canimMenumu yazayım uykum gelıyor unutmadan
9.00
1 fıncan nescafe
13.00
1 yumurta
1 kase yogurt
1kk peynır
Zeytın
Domate salatalık
1 tb ekmek
16.00
Yesıl cay
18.00
Rezene
19. 30
1 kase ezogelın corbası
3 tane avuc ıcınden kucuk fırında kofte
1 kase salata
2..3 kasık yogurt
SU 2 lt
Spor 30 dk orta tempı yuruyus 60 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandrBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve
Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün
Su 2,5 olmuştur
afiyet olsun kaptanımBugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz
Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz
17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt
19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Derileri vardı ama soydum, attım canım, sevmem zatenUmarım bagetler derisizdie abla
Ya sonunda bitti makarnaSlmm millet
Bugun uzun calistim cikincada biriki yere ugramam gerekiyordu saat 5 e geliyordueve geldiğim
Biseyler atistirip yemek yaptım sonra kendime gelemedim bi türlü
Gecmisi okudum tek tek alinti yapamadim
Menulerin geneli guzeldi
guzelgunler2019 makarnadan vazgecememis hala
@Pumpkin00
Bide Tuğçe aksam karbon olmasina ragmen hala kurabiye yyicem demis
Tatlim kilo verme yarismasinda ve takimda oldugunu hatirla istersen
Kilo verin yada vermeyin ama hafta ici yapilan bu rahatlik takimin motivasyonunu bozuyor
Ay ne güzel ideal gönüllrdeki beslenmeGünaydınnnnlaaaarrrr
Dünkü menüm
07:15 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği
12:30 150 gr tavuk göğsünden sote, salata , ayran
16:50 1 kare çikolata sade türk kahvesi
19:30 150 gr dana etinden sote, salata, küçük yeşil elma
3,5 litre su içildi
72 dk tempolu yürüyüş *3= 216 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun canim menün güzel olmuşkahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir
Ara 12.30
Sütlü kahve
15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)
Aksam 17.00
Kabak Spaghetti
18.00
1 bardak ayran
Su 3 litre olmustur
Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Fit mutlu anne
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksinizBalım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..
Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan
Sağol canimafiyet olsun bayanlar
hayirli aksamlarellerine saglik
afiyet olsun bayanlar
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim
afiyet olsun
bende hedefime ulasincami yapsamAlıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum
ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin
afiyet olsun
ellerine sağlık
afiyet olsun
Oda olur inşallah. Kolay gelsin
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısımafıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
 ooo maşallah tebrıkler
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seylerhıçte sevmem
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemenben kendı halıme yanıyım
sagol tatlım ıns
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zorGrip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorumacayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.
SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak nescafe
AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litre
Afiyet olsun canimMenumu yazayım uykum gelıyor unutmadan
9.00
1 fıncan nescafe
13.00
1 yumurta
1 kase yogurt
1kk peynır
Zeytın
Domate salatalık
1 tb ekmek
16.00
Yesıl cay
18.00
Rezene
19. 30
1 kase ezogelın corbası
3 tane avuc ıcınden kucuk fırında kofte
1 kase salata
2..3 kasık yogurt
SU 2 lt
Spor 30 dk orta tempı yuruyus 60 puanFit mutlu anne
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzumBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve
Su 2,5 olmuştur
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz
Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz
17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt
19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Cok sagol canimmayni gun baslamisiz diete:)sen kac kilo verdin simdiye kadar?
hayirli olsun canim.gule gule otur:)
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi vallaafiyet olsun canim
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
saol cnm
saol cnm
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
bende varım
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksn
geçmiş olsun canım
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
tisekkur ederim cnm
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus bence
saol cnm
afiyet olsun canim
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlari
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
saol cnm
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzel
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm
afiyet olsun canim çok geçmiş olsun
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandr
afiyet olsun kaptanım
Gunaydin tatlimm iyi eglencelerGünaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorumkısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum
Gunaydin kuzum afiyet olsunGünaydınnnnlaaaarrrr
Dünkü menüm
3,5 litre su içildi
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırımAy kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmişNeyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam
afıyet olsun canımBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve
Su 2,5 olmuştur
afıyet olsun ablaBugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz
Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz
17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt
19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
sagol canımafiyet olsun canim
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
saol cnm
saol cnm
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
bende varım
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksn
geçmiş olsun canım
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
tisekkur ederim cnm
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus bence
saol cnm
afiyet olsun canim
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlari
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
saol cnm
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzel
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm
afiyet olsun canim çok geçmiş olsun
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandr
afiyet olsun kaptanım
ıyı gecıkme olup rabatsılık olmadan gelmıs bu ay canım ıyı gezmelerGünaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorumkısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum
gunaydın canım afıyet olsunGünaydınnnnlaaaarrrr
Dünkü menüm
3,5 litre su içildi
ben dıyete başladıgımdab berı 1 kere anca yemişimdir heralde canımYa sonunda bitti makarnayani benim yaptığım salata içinde çok kötü şey yoktu, ben az mayonez az yağ koyarak yapıyorum, garnitür ve soğan oluyo içinde bi de. Makarna giç mi yenmiyor bu camiada bu arada? Din kepekli makarna haşladım oğlana yemedi, yağsız falan. Bugün ofiste ekmek niyetine 3 yk yerim diye götürmeyi düşünüyorum olma mı ?
hadı ıns masallah canın meto hızlı dememkkıAy kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmişNeyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam
Bence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicemAfiyet olsun canim menün güzel olmuş
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
Sağol canim
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
Cok sagol canimm
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım
Şimdide aynı olur belkı canımBence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicemya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?