Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın abla biraz daha iyiyim bugün sanırım aniden operasyon falan ağır geldi bana biraz sanırım . Dinlenince biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım biraz da daha anne olamadan anne olamama ihtimali korkusu korkuttu beni biraz heralde ama gerçekten destekçilerim sağlam teşekkkür ederim
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
saol canım teşekkürler

gülüm gece 11 de meyve yemişsin ya onun yanına azıcık süt ya da yoğurt olsaydı aç hissetmezdin yarı aç mideye sade meyve asidi arttırıp mideyi kazındırıyor ya ondan yanına süt yoğurt diyoruz
sabah kahvaltıya misafir nereden çıktı daha bu gece misafirin vardı az dinlenecek toparlanacak zamanın olsaydı keşke

Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
kaç saat aç kalmışsın bir kaç cevizle nasıl durdun canoom, sen acemi değilsin ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun sabah öğününü destekle biraz valla aklım da kalıyorsun sabahın 5 in de koşturmacaya başlıyorsun diye , bu sabah 9 a doğru debelenerek kalktım ilk aklıma sen geldin bizim hatun kaç saattir çalışıyor bile diye :)

yarın çoook daha güzel olacakkk kendini mükemmel hissederek uyanacaksın sonra da ekim ablam demişti aha daaa iyiyim mükemmelim diyip kendi kendine güleceksinnnn
anne olamazsın diye kesin konuşulan kaç kişinin bebesi oldu bir bilsen hiç böyle şeyleri düşünmez üzülmezsin gülüm rabbimin mucizeleri sonsuzdur :)

Tşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibi
Ben salcali sos yapmadan yiyorum ama birdakine böyle deniyim.. azcik kıyma koyarsakta al sana kabak mantı

Rabbim en kısa zamanda şifani versin canım,bunalman çok doğal iki gün hastaneye gidince insanın pisikolejisi yerle bir oluyor lakin Allah'ın sevgili kuluymuşsun Rabbim başka sebebler sayesinde ilerde başına daha büyük bela olucak hastalığının ortaya çıkmasını nasip etmiş ,bence şükür et sevin kuzum 1 ay sık dişini sabret sonrası ferahlık Allah'in izniyle
Benim yengemin korunmadığı halde çocuğu olmuyorda doktora gidince meğer seninki gibi yara varmış tedavi süreci bittikten sonra hemen hamile kalmıştı ...
Aklına kötü şey getirme oyuzden iyi düşün iyi olsun

afiyet olsun canim
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
saol cnm
kolay gelsin gülüm yarına çok iş kalmaz inşallah misafirlerinle güzel zaman geçirirsin
saol cnm
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnm
bende menumu yazayim
08.30
yesil cay

11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem

15.00
1 avuc k
leblebi

20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi

spor 45 dk yuruyus bantda 135 puan Fit mutlu anne
su 3 lt
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz
bende varım
Kozlar 300 gram daha gitmiş bu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksn
Günaydınnnnlaaaarrrr

Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi

Hayııııırrrrrr
geçmiş olsun canım
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
helal olsuuun sanaaa helall olsun sanaaaaaaaaa
tisekkur ederim cnm
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus bence
kutluyorum seni:)
afiyet olsunda insalkah yemezsin kurabiyeyi.
saol cnm
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.

aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
afiyet olsun canim
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlari
Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
saol cnm
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzel
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm
afiyet olsun canim çok geçmiş olsun
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandr
Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afiyet olsun kaptanım

Günaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorum kısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum

Günaydınnnnlaaaarrrr

Dünkü menüm

07:15 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği
12:30 150 gr tavuk göğsünden sote, salata , ayran
16:50 1 kare çikolata sade türk kahvesi
19:30 150 gr dana etinden sote, salata, küçük yeşil elma

3,5 litre su içildi

72 dk tempolu yürüyüş *3= 216 puan Fit mutlu anne

Ya sonunda bitti makarna yani benim yaptığım salata içinde çok kötü şey yoktu, ben az mayonez az yağ koyarak yapıyorum, garnitür ve soğan oluyo içinde bi de. Makarna giç mi yenmiyor bu camiada bu arada? Din kepekli makarna haşladım oğlana yemedi, yağsız falan. Bugün ofiste ekmek niyetine 3 yk yerim diye götürmeyi düşünüyorum olma mı ?

Ay ne güzel ideal gönüllrdeki beslenme afiyet olsun

Ay kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmiş Neyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam

Afiyet olsun canim menün güzel olmuş
Balım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..

Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
Sağol canim
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
ayni gun baslamisiz diete:)sen kac kilo verdin simdiye kadar?
hayirli olsun canim.gule gule otur:)
Cok sagol canimm
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım

afıyet olsun canım

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afıyet olsun abla
sagol canım
ıyı gecıkme olup rabatsılık olmadan gelmıs bu ay canım ıyı gezmeler
gunaydın canım afıyet olsun
ben dıyete başladıgımdab berı 1 kere anca yemişimdir heralde canım
hadı ıns masallah canın meto hızlı dememkkı

Bence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicem ya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim

Gunaydınlarrrr bugun kımler neler yapıyor bakalım kımler uyuyor kımler ayakta
Ben kahvaltı yapacagım sımdı sonra kızları kursa goturecegım ve tabıkı ev işi yapacagım camasır makınam bozuk tamırcı gelecek bugun evden dısarı cıkamayacagım o gelıp gıdene kadar

Şimdide aynı olur belkı canım ıstıyordun bebek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…