- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.341
boş ver gülüm o zaman yeşil çayı , bulabilirsen kiraz sapı çayı al iç bakalım o da mideni kazındıracak mı güzel ödem attırıyor ama .. ayy komşum aradı işin yoksa gel bana sarma sar dedi ona gidiyorum aklıma etkiliödem attırıcı gelmedi kızlar yazarlar çay harici ne işe yarıyorKizlar yaa ben yesil cay icemiyorum, ne zaman icsem sonunda midem surekli kaziniyo gibi bi his geliyor ve yiyip duruyorum, yani yesil cayin toksik attirici etkisinden faydalanamiyorum , ödem icindeyim yaaamaydonoz mu yesem yerine? sanirim dokunuyo benim mideme yesil cay yaaa... valla hertür cayi denedim hepsi dokunuyo galiba, siyah cay ve anason papatya falan da icince sonum hep ayni. kraker atistiriyorum kenarda kösede.
Magnezyum sülfat canım , haftada 2 defa uygulayabilirsin, yada 1 defa..nirancım magnezyum hidroksiti kaç gün içecektik şu toksinlerden arınmak için yitik şifa kitabı var bende ama üşendim şimdi bakmaya
aminnnnnnnnUlu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnn
magnezyum sülfatı kaç mg alıyorsun günde pekiMagnezyum sülfat canım , haftada 2 defa uygulayabilirsin, yada 1 defa..
Ben aktar diyarından sipariş verdim 1 kg lik paket.
annemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldusenin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendime
sarma sarmaya komsuya gitmek:))) yemeden nasi cikacaksin yaa:)??boş ver gülüm o zaman yeşil çayı , bulabilirsen kiraz sapı çayı al iç bakalım o da mideni kazındıracak mı güzel ödem attırıyor ama .. ayy komşum aradı işin yoksa gel bana sarma sar dedi ona gidiyorum aklıma etkiliödem attırıcı gelmedi kızlar yazarlar çay harici ne işe yarıyor
Cok sagol canimKolay gelsın canım
Hosgeldin tatlimmgünayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı
Sagol kuzum bitti cok şükürsağol kuzum
geçmiş olsun canım sprey ise yaramazsa sonrasında tüp veriyorlar korkulacak birşey değil
kolay gelsin hilalim
kv yi dize getirmissin o zaman no problem oğlun ne yaptı abla nasıl sınav sonucu stres bitti mi
Yan koltuktada bana yer varmi acepgunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Valla oyle oldu dilegim aman kirlenmesin istememmmGüle güle kirletin canım yeni ev gibi olmuştur
Kolay gelsin kuzuGünaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki
Iyi eglenceler tatlimmkızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
Aminn demeden gecemedimUlu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnn
Kiz beben küçük delirdinmiValla keşke taçlandırsam çok da mutlu olurdum ama işte hayaller paris gerçekler diyarbakır şeklinde gidiyor hayatımda
Hosgeldin kuzummmerhabalar kızlar
Bilemedim canim odem kürleri yapan arkadaslar vardi yazarlar birazdanKizlar yaa ben yesil cay icemiyorum, ne zaman icsem sonunda midem surekli kaziniyo gibi bi his geliyor ve yiyip duruyorum, yani yesil cayin toksik attirici etkisinden faydalanamiyorum , ödem icindeyim yaaamaydonoz mu yesem yerine? sanirim dokunuyo benim mideme yesil cay yaaa... valla hertür cayi denedim hepsi dokunuyo galiba, siyah cay ve anason papatya falan da icince sonum hep ayni. kraker atistiriyorum kenarda kösede.
2,5 yasinda artik bebe degil, insan bebe ariyor , arkadasin ikincisi de 11 aylik oldu, daha yeni adet gördü 2 aydir deniyor, ilk oglu benimkinden 1 ay buyuk, ve 18 ay esiyle hic birlikte olmamis, sirf cocuk icin iki kere birlikte olur gebe kalir ben yillarca ugrasirim ayda 20 kere iliskiye girip :))) neyse söylenmiycem, söylenmiycem... Kapiyorum konuyu :)Cok sagol canim
Hosgeldin tatlimm
Sagol kuzum bitti cok şükür
Yan koltuktada bana yer varmi acep
Valla oyle oldu dilegim aman kirlenmesin istememmm
Kolay gelsin kuzu
Iyi eglenceler tatlimm
Aminn demeden gecemedim
Kiz beben küçük delirdinmi
Hosgeldin kuzumm
Bilemedim canim odem kürleri yapan arkadaslar vardi yazarlar birazdan
Mesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular2,5 yasinda artik bebe degil, insan bebe ariyor , arkadasin ikincisi de 11 aylik oldu, daha yeni adet gördü 2 aydir deniyor, ilk oglu benimkinden 1 ay buyuk, ve 18 ay esiyle hic birlikte olmamis, sirf cocuk icin iki kere birlikte olur gebe kalir ben yillarca ugrasirim ayda 20 kere iliskiye girip :))) neyse söylenmiycem, söylenmiycem... Kapiyorum konuyu :)
Allah seni bişey oldu sandım5 DAKIKA KK CÖKTÜ ELIM AYAGIM BOSALDI AHHAH:)))
1- evet 2.5 yasinda ama artik bebe degil kendisi onu diyorum. oturup felsefe yapmamiz gerekebiliyor kendisiyle derin mevzulara giriyor:) Bebe istiom ben bebeeeMesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular
1. 2,5 yaşında beben var bebek istiyorsun dogrumu
2.Peki arkadasin niye 18 ay birlikte olmuyor
3.Ayda 20 keremi
Günce kilonunuz kac siziGünaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki
94 'ün cuma günü .senÇok kararlı diyet yaptığım zaman ev sahibine diyordum diyette olduğumu bana göre birşeyler hazirlanirdi annemlere yrngemlerw felan direk yemek yapin hamurisi yemem diyordum ...
Diyette olduğunu soylemenin avantajı oluyor buda
Sen kaç kilosun arkadasim
67 yim suan.boyum 166.senin boyun kacKilon kac canim senin.sende iyivermissin
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))Aynen burasıda yanıyor.bizdede kilima açık oturuyoruz.kizimi unutuyorum sallanmadan uyumaz.bi yandan bakıyorum yazdiklariniza
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.Saol ablacım teşekkür ederim gerçekten bugün çok daha iyiyim sizler gibi de bir ailem olduğu için ekstradan şanslıyım
Tabiki orası öyle abla doktorum zaten anne olamazsın kesinlikle demedi ama tedaviye uymamın şart olduğunu söyledi. Tüplerin tıkanması bize daha büyü sorun olur ve anne olamayabilirsin dedi. Abimin eşi de bu doktora gidiyor ileri derece polikistikti bi tane dış gebelik geçerdi bu doktordan önceki doktoru zaten senin hamile kalman mucize denicez yanılcaz öyle anne olcaksın anca yada tüp bebek demişti sonra işte Arzu Hanım'a gitti sadece beslenme düzenini değiştirdi 1-2 takviye gıda verdi 2 ay sonra hamile kalmıştı ondan doktoruma aşırı güveniyorum. Progestoran sonuçlarımı bile bile bana telefonda söyledi aradı telaşlanma yumurtlaman düzenli bak yumurtlamışsın dedi ondan canım doktorumbugün sadece bi tavsiyesine uymadım o da istifra eteme sebep oldu. Bi mide koruyucu vermişti be kapsül formda kullanamıyorum diye evdekini kullanayım dedim meğer evdekinin içinde magnezyum varmış antibiyotikte magnezyum içerikli mide koruyucu ile alınmaması lazımmış prespektüse bakınca anladım bi daha bi hataya düşmem artık. Bu arada desteğin için teşekür ederim abla
tabiki öyle canım ama her gittiğimde yeni sııkıntı yeni ilaç alınca artık bende bunaldım. birde yara dondurma işlemi ardından bi iğne olmam lazımdı o da biraz cnımı yaktı üst üste gelince bi garip oldum kısacası yani teşekkür ederim bu arada saol Allah razı olsun
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz eşim çocuklarla birlikte havuza gitti bizde asyamla kahvalti yaptık şimdi uyutmaya çalışıyorum uyuuyunca eliptik yapicam yarım saat,şuan için yarım saat bile yapsam yeter onda bile nasıl terliyorum göt büyük olunca eforda daha fazla harcanıyor demekki
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.Hangi şehirden oturuyorsun canım, dünde sordum görmedin herhalde
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
masallah allah bagislasin canim:)Yok canım buyuklerın arası 3 yas onlar buyurken zor oldu sımdıde aralarındakı cekısme dıdısme yoruyor benı kucukse baska turlu yoruyor bu cımcıme ablalarına gore huysuz bı bebek buyuk 9 yasında ortanca 6 yasında mınnakım 9 aylık
aminnn cumlemize:))Ulu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnn
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorumÇok kararlı diyet yaptığım zaman ev sahibine diyordum diyette olduğumu bana göre birşeyler hazirlanirdi annemlere yrngemlerw felan direk yemek yapin hamurisi yemem diyordum ...
Diyette olduğunu soylemenin avantajı oluyor buda
Sen kaç kilosun arkadasim
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..al benden de o kadar bir de hem çalışıp hem de 2 den fazla çocuğu olanlara kahraman gözüyle bakıyorum , benim binaya ben memleketteyken yeni komşular taşınmış birinin 5 çocuğu varmış veee hanım çalışan biriymiş kadını görmeden hayranlık duydum yaaavf:)
senin boyun kac canim:)Senin ideal kilon benim gözüme batan kilomhepimizde farklı. Ya di mi ilk 5 hırsla gidiyor da 5 civarında bi duraklama oluyor, bende geçen sefer 69 dan 62 ye indim hızlıca, sonra ara verdim 3 ay, sonra 62 den 58 e inmiştim. Duraklayacağını bildiğimden es vermiştim
merhaba canim:)merhabalar kızlar
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.senin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendime
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.annemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldu6 ay icinde vefat etti biz 3 cocuk baktik
merhabalaarmerhabalar kızlar
zor bı hayatı olmus annenın canım ama yınede babanın sevıyormuskı sonradan bırleşmiş basın sagolsun bu aradaannemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldu6 ay icinde vefat etti biz 3 cocuk baktik
oncelıkle senın için bence gec degıl cocugun kucuk bence tek basınaysan yardım edenın yoksa zor olabılır canım yanı benım yardım edenım vardı en azından dogumlarda yanlız kalmadım sımdıde bıseye ıhtıyacım olsa annemler falan hemen gelır2,5 yasinda artik bebe degil, insan bebe ariyor , arkadasin ikincisi de 11 aylik oldu, daha yeni adet gördü 2 aydir deniyor, ilk oglu benimkinden 1 ay buyuk, ve 18 ay esiyle hic birlikte olmamis, sirf cocuk icin iki kere birlikte olur gebe kalir ben yillarca ugrasirim ayda 20 kere iliskiye girip :))) neyse söylenmiycem, söylenmiycem... Kapiyorum konuyu :)
sorun vardı galıba evet5 DAKIKA KK CÖKTÜ ELIM AYAGIM BOSALDI AHHAH:)))
ben yazıyı okurken agzım acık okudum resmen kadınınkı nasıl bır mantık esınınkı nasıl bır mantık anlamadım dogrusu bu nasıl bır evlılık acaba ınsan kocasını ozlemezmı yada ıstemezmı bılemedım 18 ay yazarken bıle coooooook uzun bı sure1- evet 2.5 yasinda ama artik bebe degil kendisi onu diyorum. oturup felsefe yapmamiz gerekebiliyor kendisiyle derin mevzulara giriyor:) Bebe istiom ben bebeee
2- arkadasimin cani istemiyormus, ikinciye gebe kalip iliskiyi kesmis, sonra dogum 2 cocuklu isli hayat derken hic ihtiyac duymamis, adet gelince ilk kez o zaman kocasini animsadi:) o da 3. icin:) kocasi nasi bu olaya sessiz kalmis bilemedim zaten, bu bilgiyi ogrendikten sonra parkta fln esi ve cocuklarla bulusuyosak orami burami acmamaya özen gösterdim zaten adamin gözü dönmez miyaa 18 ay:)
3- Evet aktif bi cinsel hayatimiz var ama bi ayda sdece 1 hafta kadar iliski olmayan dönem oluyor, niyeyse hep böyle bilmiyorum yillardir, yumurtalama hep o haftaya denk geliyor nasi oluyosa, ovu kitleriyle konuyu kontrol altina almayi denedim, test yaptikca yumurtlama gecikiyo strese girdigimden , cok derin mevzular bosver:)
Sagol canımAllah razı olsun67 yim suan.boyum 166.senin boyun kac
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
masallah allah bagislasin canim:)
aminnn cumlemize:))
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorumyoksa motive olamiyorum.yememde israr ediyorlar..en azinda boyle olunca midem agriyo karnim agriyo diyerek gecistiriyorum
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..
senin boyun kac canim:)
merhaba canim:)
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.
Boyum 169 canim. aslen boy kilo arasi 7 olunca bir kadin iyi oluyor ama gönlümdeki 55:)67 yim suan.boyum 166.senin boyun kac
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
masallah allah bagislasin canim:)
aminnn cumlemize:))
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorumyoksa motive olamiyorum.yememde israr ediyorlar..en azinda boyle olunca midem agriyo karnim agriyo diyerek gecistiriyorum
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..
senin boyun kac canim:)
merhaba canim:)
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.
valla almanca yanlis mi anladim diyip tekrr sordum, inanamadim sorguladim , halimiz kalmiyor dedi, bi de cocuklara sevgi vermekten esine kalmiyormus.:) ama cok da örnek bi ciftler yani, kadin da psikolog. Ben de inanamaistim, cunku esi homeofis calisiyor, yuzde 50-50 bakiyorlar cocuklara, eve herseye, örnek cift yani:)merhabalaar
zor bı hayatı olmus annenın canım ama yınede babanın sevıyormuskı sonradan bırleşmiş basın sagolsun bu arada
oncelıkle senın için bence gec degıl cocugun kucuk bence tek basınaysan yardım edenın yoksa zor olabılır canım yanı benım yardım edenım vardı en azından dogumlarda yanlız kalmadım sımdıde bıseye ıhtıyacım olsa annemler falan hemen gelır
sorun vardı galıba evet
ben yazıyı okurken agzım acık okudum resmen kadınınkı nasıl bır mantık esınınkı nasıl bır mantık anlamadım dogrusu bu nasıl bır evlılık acaba ınsan kocasını ozlemezmı yada ıstemezmı bılemedım 18 ay yazarken bıle coooooook uzun bı sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?