Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boş ver gülüm o zaman yeşil çayı , bulabilirsen kiraz sapı çayı al iç bakalım o da mideni kazındıracak mı güzel ödem attırıyor ama .. ayy komşum aradı işin yoksa gel bana sarma sar dedi ona gidiyorum aklıma etkiliödem attırıcı gelmedi kızlar yazarlar çay harici ne işe yarıyor

nirancım magnezyum hidroksiti kaç gün içecektik şu toksinlerden arınmak için yitik şifa kitabı var bende ama üşendim şimdi bakmaya
Magnezyum sülfat canım , haftada 2 defa uygulayabilirsin, yada 1 defa..

Ben aktar diyarından sipariş verdim 1 kg lik paket.

senin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendime
annemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldu 6 ay icinde vefat etti biz 3 cocuk baktik

sarma sarmaya komsuya gitmek:))) yemeden nasi cikacaksin yaa:)??

Kolay gelsın canım
Cok sagol canim
günayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı

Hosgeldin tatlimm
Sagol kuzum bitti cok şükür
gunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Yan koltuktada bana yer varmi acep
Güle güle kirletin canım yeni ev gibi olmuştur
Valla oyle oldu dilegim aman kirlenmesin istememmm
Kolay gelsin kuzu
kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
Iyi eglenceler tatlimm
Ulu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnn
Aminn demeden gecemedim
Valla keşke taçlandırsam çok da mutlu olurdum ama işte hayaller paris gerçekler diyarbakır şeklinde gidiyor hayatımda
Kiz beben küçük delirdinmi
merhabalar kızlar
Hosgeldin kuzumm
Bilemedim canim odem kürleri yapan arkadaslar vardi yazarlar birazdan

2,5 yasinda artik bebe degil, insan bebe ariyor , arkadasin ikincisi de 11 aylik oldu, daha yeni adet gördü 2 aydir deniyor, ilk oglu benimkinden 1 ay buyuk, ve 18 ay esiyle hic birlikte olmamis, sirf cocuk icin iki kere birlikte olur gebe kalir ben yillarca ugrasirim ayda 20 kere iliskiye girip :))) neyse söylenmiycem, söylenmiycem... Kapiyorum konuyu :)

Mesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular
1. 2,5 yaşında beben var bebek istiyorsun dogrumu
2.Peki arkadasin niye 18 ay birlikte olmuyor
3.Ayda 20 keremi

Mesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular
1. 2,5 yaşında beben var bebek istiyorsun dogrumu
2.Peki arkadasin niye 18 ay birlikte olmuyor
3.Ayda 20 keremi
1- evet 2.5 yasinda ama artik bebe degil kendisi onu diyorum. oturup felsefe yapmamiz gerekebiliyor kendisiyle derin mevzulara giriyor:) Bebe istiom ben bebeee

2- arkadasimin cani istemiyormus, ikinciye gebe kalip iliskiyi kesmis, sonra dogum 2 cocuklu isli hayat derken hic ihtiyac duymamis, adet gelince ilk kez o zaman kocasini animsadi:) o da 3. icin:) kocasi nasi bu olaya sessiz kalmis bilemedim zaten, bu bilgiyi ogrendikten sonra parkta fln esi ve cocuklarla bulusuyosak orami burami acmamaya özen gösterdim zaten adamin gözü dönmez miyaa 18 ay:)

3- Evet aktif bi cinsel hayatimiz var ama bi ayda sdece 1 hafta kadar iliski olmayan dönem oluyor, niyeyse hep böyle bilmiyorum yillardir, yumurtalama hep o haftaya denk geliyor nasi oluyosa, ovu kitleriyle konuyu kontrol altina almayi denedim, test yaptikca yumurtlama gecikiyo strese girdigimden , cok derin mevzular bosver:)

Günce kilonunuz kac sizi
94 'ün cuma günü .sen

Kilon kac canim senin.sende iyivermissin
67 yim suan.boyum 166.senin boyun kac
Aynen burasıda yanıyor.bizdede kilima açık oturuyoruz.kizimi unutuyorum sallanmadan uyumaz.bi yandan bakıyorum yazdiklariniza
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.

Hangi şehirden oturuyorsun canım, dünde sordum görmedin herhalde
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.
kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
masallah allah bagislasin canim:)
Ulu Gök teengri çıtır seksü fücuduna foklugu nasip etmesin bir daha o zaman , aminnn
aminnn cumlemize:))
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorum yoksa motive olamiyorum.yememde israr ediyorlar..en azinda boyle olunca midem agriyo karnim agriyo diyerek gecistiriyorum
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..
senin boyun kac canim:)
merhabalar kızlar
merhaba canim:)
senin annen zaten madalyalık kahraman yaaa çalışma hayatı 3 çocuk kv ile oturmak ev işi yemek, eşden destek görme off offf ben nasıl rahat bir hayat yaşıyorum dedim kendi kendime
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.

merhabalar kızlar
merhabalaar

zor bı hayatı olmus annenın canım ama yınede babanın sevıyormuskı sonradan bırleşmiş basın sagolsun bu arada
oncelıkle senın için bence gec degıl cocugun kucuk bence tek basınaysan yardım edenın yoksa zor olabılır canım yanı benım yardım edenım vardı en azından dogumlarda yanlız kalmadım sımdıde bıseye ıhtıyacım olsa annemler falan hemen gelır
5 DAKIKA KK CÖKTÜ ELIM AYAGIM BOSALDI AHHAH:)))
sorun vardı galıba evet
ben yazıyı okurken agzım acık okudum resmen kadınınkı nasıl bır mantık esınınkı nasıl bır mantık anlamadım dogrusu bu nasıl bır evlılık acaba ınsan kocasını ozlemezmı yada ıstemezmı bılemedım 18 ay yazarken bıle coooooook uzun bı sure

Sagol canımAllah razı olsun

Boyum 169 canim. aslen boy kilo arasi 7 olunca bir kadin iyi oluyor ama gönlümdeki 55:)

evet babam cok cektirdi, neyse ki esim cikti karsima. bazen kendisine kafa atmak istesem de burda neler neler okuyorum, sonra sükrediyorum kendisine:)

valla almanca yanlis mi anladim diyip tekrr sordum, inanamadim sorguladim , halimiz kalmiyor dedi, bi de cocuklara sevgi vermekten esine kalmiyormus.:) ama cok da örnek bi ciftler yani, kadin da psikolog. Ben de inanamaistim, cunku esi homeofis calisiyor, yuzde 50-50 bakiyorlar cocuklara, eve herseye, örnek cift yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…