Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cocuk konusuna gelince de herseyin hayirlisi tabi, ama simdi suan gebe kalsam oglan 3 yas 3 aylikken dunyaya gelecek, koca cocuk olacak yani. yani bence tam zamani ama 8-9 aydir olmayan cocuk simdi mi olacak ki diye kafaya takip duruyorum, takmalarim sebebiyle olmadi bunca ay ztn. o sebeple konuyu kapayalim pek konusmayalim. simdi hedef 55 :)

Neyse daha fazla kurcalamayim yoksa +18banlanabilirim
Bebek için bir püf noktası veriyim doktorum demişti
Şimdi adet gördüğün ilk günden11 gün sonraya kadar, zannedersem yumurtlama gününe kadar ilişkiye girmiyorsun ondan sonra hergunmu dedi gün asirimi dediydi hatırlamıyorum
Ama altını cizmem gereken zurnanın zırt dediği yer adet bittikten sonra hemen ilişkiye girilmemesi cinsel perhiz uygulanması gerektiği ..
Ben bebek isteyince 5 ay olmadı doktora gittim verdiği taktiği uygulayacaktim ama gerek kalmadan o ay hamile kalmıştım ..
Denrmekten ne zarar çıkar diyip deneyebilirsin -(tabi durabilirseniz -)

tamamdır canım sen zaten hedege emın adımlarla ılerlıyorsun en ykım zamandada ulasırsın ıns

Ayy 3 yas arayla iki cocuk yapip buyutup bir de yeni tazecik bebek yapmissiz ayakta alkisliyorum
Mesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular
1. 2,5 yaşında beben var bebek istiyorsun dogrumu
2.Peki arkadasin niye 18 ay birlikte olmuyor
3.Ayda 20 keremi
Yanmis beynime tercuman olan sorular bunlar

inşallah gönlünüze dokunabiliyorumdur . boşuna gurubun motivasyon koçu yapmamışlar beni demi hihihihi( şımarık ekim ) :))
kendi Adima diyebilirimki, yazilarinizi okudukca icim aciliyor
afiyet olsun
musakka mi? Patlicanli dedigin?
Cok sever Ben Ama diyete uygun oldugunu düsünmemistim.
Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afiyet olsun
Ben salcali sos yapmadan yiyorum ama birdakine böyle deniyim.. azcik kıyma koyarsakta al sana kabak mantı
manti seklinde karnibaharda Cok güzel oluyor. Karnibahar haslanip sarimsakli yogurt üzerine. Sonra kiymali sos mis
tsk ederim
hayirli günler iyi oturmalar
hayirli günler, afiyet olsun
oh masallah, kilo almanin sebebi neydi?
tsk ederim
Gunaydin kizlarr
hayirli günler
hayirli günler, isler halledildi evdeyiz sükür
Bende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim
masallah, 2 siyle zor uğraşıyorum ben cok hiperaktifler
Günaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
hayırlı günler, cok iyimiş
Gunaydin citirlar biz kizimla yuruyuse ciktik
Temiz hava bol aksijen immhh

Eki Görüntüle 2291903
hayırlı günler, ne güzel yürüme yolu
günayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı

hayirli günler
gunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
hayirli günler, Evet Cok sicak napcaz bilmrm bu hafta esintide yok hic
kızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalar
allah kolaylik versin
merhabalar kızlar
limon, salatalik ve maydonoz sürahiye koyup icebilirsin
başınız sağolsun
5 DAKIKA KK CÖKTÜ ELIM AYAGIM BOSALDI AHHAH:)))
sorma alıntıları eklicekken gitti sonrada çocuklar durmadı cok şükür bitti şimdi

Ayy 3 yas arayla iki cocuk yapip buyutup bir de yeni tazecik bebek yapmissiz ayakta alkisliyorum

Yanmis beynime tercuman olan sorular bunlar
ucuncu aslında esımın ısrarıyla oldu ıyıkıde olmus {ıcten ıce bende ıstıyormusum}

canim benim adet duzenim 32 den 40 a atti, yani 3 hafta sonunda oluyor suara ortalama yumurtlama, o perhizler bizde tutmaz ki esim hayatta öyle islere taktiklere girmez. benima detlerim arada sasiyor iste son aylarda beni hep kandirdi rahmim, o sebeple kendisini ve konuyu artik sallamiyorum. azimle istikrarla ne yapabiliyorum, kilo verebiliorum, biraz bunu yapip kendimi tekrar biseyleri basarmis gibi poziitif hissetmek istiyorum. aylardir yipratti diger konu

kendimi cok zayif hissetmistim niyeyse:) bi de zayifken gebe kalan arkadaslarim cok kustu, cok zorlandi, dedim kilo alirsam belki gebe kalirim, afedersin bi .oka yaramadi, bari zayif olayim bi de ona takmayayim diye tekrr vermeye karar verdim

B
Enim boyum 1.69 canim.

Vakti saati gelmemiş demekki Rabbim hayırlı zamanda ,hayırlı, sağlıklı bir bebiş nasip etsin

günayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı

o zaman tünaydınnn :)

gunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)

Sabah alıntıladım ama yoğunluktan yeni yazabiliyorum. Klimada oturdun mu aceba :)))

163 boy, kendim şaşırıyom ben anca, vücudum şaşırmıyor

merhabalar kızlar

merhaba tatlım muck :)
Patlican pizza yapicam nasipse insallah foto atarim yapabilirsem

patlıcan pizza ne olaki

canoom bence senin annen ve onun gibiler bizden yüz kat yukarıdaymışşşşşşş
benim kafa yapıma göre bizden yukarısını aşağısını görerek mutlu olmak yanlış( ders almak takdir etmek ayrı tabi ki) ben sadece kendimi görerek mutlu oluyorum nasıl mı kendime bakıyorum bilmediğim özelliklerimi farkına varıyorum her birimiz o kadar özeliz ki mucizenin canlı biçimiyiz , insan kendini tanıdıkça daha da şükredip mutlu oluyor başkalarıyla kıyas yapıp aa bak neler neler yaşamışlar başından geçmiş ben ona göre iyiyim diye düşünerek mutluluk aslın da sadece egonun kendini şişirmesi oluyor .. bunları sen bu şekilde düşünüyorsun da ondan yazdım diye anlama gülüm , ben senin ne demek istediğini anladım sadece ek bilgi niteliğin de her zaman her şekil de mutlu olmalıyız anlamın da yazdım
mutluluk zaten doğuştan hakkımız kii :)))

gurup(bence aile) olmak böyle bir şey işte destek moral iç açmak veee tabi ki beraber zayıflamaaakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…