- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.361
cocuk konusuna gelince de herseyin hayirlisi tabi, ama simdi suan gebe kalsam oglan 3 yas 3 aylikken dunyaya gelecek, koca cocuk olacak yani. yani bence tam zamani ama 8-9 aydir olmayan cocuk simdi mi olacak ki diye kafaya takip duruyorum, takmalarim sebebiyle olmadi bunca ay ztn. o sebeple konuyu kapayalim pek konusmayalim. simdi hedef 55 :)merhabalaar
zor bı hayatı olmus annenın canım ama yınede babanın sevıyormuskı sonradan bırleşmiş basın sagolsun bu arada
oncelıkle senın için bence gec degıl cocugun kucuk bence tek basınaysan yardım edenın yoksa zor olabılır canım yanı benım yardım edenım vardı en azından dogumlarda yanlız kalmadım sımdıde bıseye ıhtıyacım olsa annemler falan hemen gelır
sorun vardı galıba evet
ben yazıyı okurken agzım acık okudum resmen kadınınkı nasıl bır mantık esınınkı nasıl bır mantık anlamadım dogrusu bu nasıl bır evlılık acaba ınsan kocasını ozlemezmı yada ıstemezmı bılemedım 18 ay yazarken bıle coooooook uzun bı sure
Neyse daha fazla kurcalamayim yoksa +18banlanabilirim1- evet 2.5 yasinda ama artik bebe degil kendisi onu diyorum. oturup felsefe yapmamiz gerekebiliyor kendisiyle derin mevzulara giriyor:) Bebe istiom ben bebeee
2- arkadasimin cani istemiyormus, ikinciye gebe kalip iliskiyi kesmis, sonra dogum 2 cocuklu isli hayat derken hic ihtiyac duymamis, adet gelince ilk kez o zaman kocasini animsadi:) o da 3. icin:) kocasi nasi bu olaya sessiz kalmis bilemedim zaten, bu bilgiyi ogrendikten sonra parkta fln esi ve cocuklarla bulusuyosak orami burami acmamaya özen gösterdim zaten adamin gözü dönmez miyaa 18 ay:)
3- Evet aktif bi cinsel hayatimiz var ama bi ayda sdece 1 hafta kadar iliski olmayan dönem oluyor, niyeyse hep böyle bilmiyorum yillardir, yumurtalama hep o haftaya denk geliyor nasi oluyosa, ovu kitleriyle konuyu kontrol altina almayi denedim, test yaptikca yumurtlama gecikiyo strese girdigimden , cok derin mevzular bosver:)
tamamdır canım sen zaten hedege emın adımlarla ılerlıyorsun en ykım zamandada ulasırsın ınscocuk konusuna gelince de herseyin hayirlisi tabi, ama simdi suan gebe kalsam oglan 3 yas 3 aylikken dunyaya gelecek, koca cocuk olacak yani. yani bence tam zamani ama 8-9 aydir olmayan cocuk simdi mi olacak ki diye kafaya takip duruyorum, takmalarim sebebiyle olmadi bunca ay ztn. o sebeple konuyu kapayalim pek konusmayalim. simdi hedef 55 :)
Ayy 3 yas arayla iki cocuk yapip buyutup bir de yeni tazecik bebek yapmissiz ayakta alkisliyorumYok canım buyuklerın arası 3 yas onlar buyurken zor oldu sımdıde aralarındakı cekısme dıdısme yoruyor benı kucukse baska turlu yoruyor bu cımcıme ablalarına gore huysuz bı bebek buyuk 9 yasında ortanca 6 yasında mınnakım 9 aylık
Yanmis beynime tercuman olan sorular bunlarMesajı iki üç kere okundum tam anlayabilmek için tamda anlamadım galiba kafamda deli sorular
1. 2,5 yaşında beben var bebek istiyorsun dogrumu
2.Peki arkadasin niye 18 ay birlikte olmuyor
3.Ayda 20 keremi
Patlican pizza yapicam nasipse insallah foto atarim yapabilirsemAksama ne yemek yaptınız hanımlar benım hıc mutfaga gıresım yok bugun
kendi Adima diyebilirimki, yazilarinizi okudukca icim aciliyorinşallah gönlünüze dokunabiliyorumdur . boşuna gurubun motivasyon koçu yapmamışlar beni demi hihihihi( şımarık ekim ) :))
afiyet olsunBugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
23.00 1 kase meyve salatası
1 sade kahve
Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün
Su 2,5 olmuştur
musakka mi? Patlicanli dedigin?Tatlim takimlarin oldugu yerde saglikli yemek tarifleri topiginenden fikir alabilirsin
Şu anda aklima kiymali patlican geliyor :)) cok severimde
Patlicani dograyip firinda biraz pisiriyom
Ustune kiymali sos yapip tekrar firina
Kirmisi pancari rende yapip yogurtla karistirabilirsin
Karnibah kisiri yada mantisi olabilir
Firinda kabak mucver
Ben ispanak pirasaylada yapiyorum borek gibi oluyor
Yogurtlu cevizli kereviz salatası
afiyet olsunBugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz
Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz
17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt
19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
manti seklinde karnibaharda Cok güzel oluyor. Karnibahar haslanip sarimsakli yogurt üzerine. Sonra kiymali sos misBen salcali sos yapmadan yiyorum ama birdakine böyle deniyim.. azcik kıyma koyarsakta al sana kabak mantı
tsk ederimafiyet olsun canim
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
saol cnm
saol cnm
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
bende varım
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksn
geçmiş olsun canım
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
tisekkur ederim cnm
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus bence
saol cnm
afiyet olsun canim
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlari
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
saol cnm
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzel
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm
afiyet olsun canim çok geçmiş olsun
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandr
afiyet olsun kaptanım
hayirli günlerGünaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorumkısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum
hayirli günler, afiyet olsunGünaydınnnnlaaaarrrr
Dünkü menüm
07:15 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği
12:30 150 gr tavuk göğsünden sote, salata , ayran
16:50 1 kare çikolata sade türk kahvesi
19:30 150 gr dana etinden sote, salata, küçük yeşil elma
3,5 litre su içildi
72 dk tempolu yürüyüş *3= 216 puan @bi prenses annesi
oh masallah, kilo almanin sebebi neydi?Ay kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmişNeyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam
tsk ederimAfiyet olsun canim menün güzel olmuş
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
Sağol canim
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
Cok sagol canimm
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım
hayirli günlerGunaydin kizlarr
hayirli günler, isler halledildi evdeyiz sükürGunaydınlarrrrbugun kımler neler yapıyor bakalım kımler uyuyor kımler ayakta
Ben kahvaltı yapacagım sımdı sonra kızları kursa goturecegım ve tabıkı ev işi yapacagım camasır makınam bozuk tamırcı gelecek bugun evden dısarı cıkamayacagım o gelıp gıdene kadar
masallah, 2 siyle zor uğraşıyorum ben cok hiperaktiflerBende tek iken 4 diyordum, şimdi 3 taneler şükürler olsun...yine 4 te israrliyim
hayırlı günler, cok iyimişGünaydn herkesee
Bugün -800 gördm olmayn tunik ve pantolonuma giirdim gerçi pantalon sıkıyor biraz ama olsn çok mutluyum
hayırlı günler, ne güzel yürüme yolu
hayirli günlergünayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı
hayirli günler, Evet Cok sicak napcaz bilmrm bu haftagunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalarkızlar ben bugün yokum ben er kişisi dün o kadar moralim bozulunca hadi sana kek yaptım çay da demleriz sandalyeleri denize atıp otururuz illa yüzmemiz mi lazım dedi onun yanına gidiciğim haberiniz ola
allah kolaylik versinYok canım buyuklerın arası 3 yas onlar buyurken zor oldu sımdıde aralarındakı cekısme dıdısme yoruyor benı kucukse baska turlu yoruyor bu cımcıme ablalarına gore huysuz bı bebek buyuk 9 yasında ortanca 6 yasında mınnakım 9 aylık
merhabalar kızlar
limon, salatalik ve maydonoz sürahiye koyup icebilirsinKizlar yaa ben yesil cay icemiyorum, ne zaman icsem sonunda midem surekli kaziniyo gibi bi his geliyor ve yiyip duruyorum, yani yesil cayin toksik attirici etkisinden faydalanamiyorum , ödem icindeyim yaaamaydonoz mu yesem yerine? sanirim dokunuyo benim mideme yesil cay yaaa... valla hertür cayi denedim hepsi dokunuyo galiba, siyah cay ve anason papatya falan da icince sonum hep ayni. kraker atistiriyorum kenarda kösede.
başınız sağolsunannemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldu6 ay icinde vefat etti biz 3 cocuk baktik
sorma alıntıları eklicekken gitti sonrada çocuklar durmadı cok şükür bitti şimdi5 DAKIKA KK CÖKTÜ ELIM AYAGIM BOSALDI AHHAH:)))
ucuncu aslında esımın ısrarıyla oldu ıyıkıde olmus {ıcten ıce bende ıstıyormusumAyy 3 yas arayla iki cocuk yapip buyutup bir de yeni tazecik bebek yapmissiz ayakta alkisliyorum
Yanmis beynime tercuman olan sorular bunlar
O nasıl oluyor acaba yapınca hem foto hem tarıf ıstıyorum canımPatlican pizza yapicam nasipse insallah foto atarim yapabilirsem
Bostan patlican i aldim marketten guzel bir seye benziyor diyete de uygun tam, foti atarim tabi coming soonO nasıl oluyor acaba yapınca hem foto hem tarıf ıstıyorum canım
Pek seker pek tatlilar da " evdeki nufus arttikca insanin delirme katsayisi artip sabir katsayisi dusuyor " bir hunili atasozuucuncu aslında esımın ısrarıyla oldu ıyıkıde olmus {ıcten ıce bende ıstıyormusum}
canim benim adet duzenim 32 den 40 a atti, yani 3 hafta sonunda oluyor suara ortalama yumurtlama, o perhizler bizde tutmaz ki esim hayatta öyle islere taktiklere girmez. benima detlerim arada sasiyor iste son aylarda beni hep kandirdi rahmim, o sebeple kendisini ve konuyu artik sallamiyorum. azimle istikrarla ne yapabiliyorum, kilo verebiliorum, biraz bunu yapip kendimi tekrar biseyleri basarmis gibi poziitif hissetmek istiyorum. aylardir yipratti diger konuNeyse daha fazla kurcalamayim yoksa +18banlanabilirim
Bebek için bir püf noktası veriyim doktorum demişti
Şimdi adet gördüğün ilk günden11 gün sonraya kadar, zannedersem yumurtlama gününe kadar ilişkiye girmiyorsun ondan sonra hergunmu dedi gün asirimi dediydi hatırlamıyorum
Ama altını cizmem gereken zurnanın zırt dediği yer adet bittikten sonra hemen ilişkiye girilmemesi cinsel perhiz uygulanması gerektiği ..
Ben bebek isteyince 5 ay olmadı doktora gittim verdiği taktiği uygulayacaktim ama gerek kalmadan o ay hamile kalmıştım ..
Denrmekten ne zarar çıkar diyip deneyebilirsin -(tabi durabilirseniz-)
benim kabakli bi yemek yapmam lazim, danirim firinda graten kabak yapacagim :)Aksama ne yemek yaptınız hanımlar benım hıc mutfaga gıresım yok bugun
kendimi cok zayif hissetmistim niyeyse:) bi de zayifken gebe kalan arkadaslarim cok kustu, cok zorlandi, dedim kilo alirsam belki gebe kalirim, afedersin bi .oka yaramadi, bari zayif olayim bi de ona takmayayim diye tekrr vermeye karar verdimkendi Adima diyebilirimki, yazilarinizi okudukca icim aciliyor
afiyet olsun
musakka mi? Patlicanli dedigin?
Cok sever Ben Ama diyete uygun oldugunu düsünmemistim.
afiyet olsun
manti seklinde karnibaharda Cok güzel oluyor. Karnibahar haslanip sarimsakli yogurt üzerine. Sonra kiymali sos mis
tsk ederim
hayirli günleriyi oturmalar
hayirli günler, afiyet olsun
oh masallah, kilo almanin sebebi neydi?
tsk ederim
hayirli günler
hayirli günler, isler halledildi evdeyiz sükür
masallah, 2 siyle zor uğraşıyorum ben cok hiperaktifler
hayırlı günler, cok iyimiş
hayirli günler
hayirli günler, Evet Cok sicak napcaz bilmrm bu haftaesintide yok hic
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalar
allah kolaylik versin
limon, salatalik ve maydonoz sürahiye koyup icebilirsin
başınız sağolsun
sorma alıntıları eklicekken gitti sonrada çocuklar durmadı cok şükür bitti şimdi
Enim boyum 1.69 canim.67 yim suan.boyum 166.senin boyun kac
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
masallah allah bagislasin canim:)
aminnn cumlemize:))
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorumyoksa motive olamiyorum.yememde israr ediyorlar..en azinda boyle olunca midem agriyo karnim agriyo diyerek gecistiriyorum
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..
senin boyun kac canim:)
merhaba canim:)
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.
Vakti saati gelmemiş demekkicanim benim adet duzenim 32 den 40 a atti, yani 3 hafta sonunda oluyor suara ortalama yumurtlama, o perhizler bizde tutmaz ki esim hayatta öyle islere taktiklere girmez. benima detlerim arada sasiyor iste son aylarda beni hep kandirdi rahmim, o sebeple kendisini ve konuyu artik sallamiyorum. azimle istikrarla ne yapabiliyorum, kilo verebiliorum, biraz bunu yapip kendimi tekrar biseyleri basarmis gibi poziitif hissetmek istiyorum. aylardir yipratti diger konu
günayyyyyyydııınnnnnnn 9. gurubun muhteşem hatunlarııı
gunaydin hanimlar.benim hic bi planim yok.41 derece olucak bugun..klimayi acip evde oturcam:)
Kız 58 kilosun ne olduğumu var?
Boyun kaçtı bu arada?
Son kalan 2-3 kilo hep en zor verileni zati, ben de 58 e kolay inerim ama 58 den 55 e inmem için egzantirik kalça sporları yapıp şaşırtmalı diyetler yapmam gerekir. Sen şaşırtan bişi yap patakla metabolizmanı 3-4 günsabah kivi yemek gibi falan
merhabalar kızlar
Patlican pizza yapicam nasipse insallah foto atarim yapabilirsem
canoom bence senin annen ve onun gibiler bizden yüz kat yukarıdaymışşşşşşş67 yim suan.boyum 166.senin boyun kac
bende elime teli alinca ilk isim buraya girmek:)))
gecmis olsun canim.insallah tez zamanda atlatirsin.
ay kusura bakma canim.gormedim hic.fransada yasiyorum.afrika sicagi geldi.kirmizi alarm var burda.
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
masallah allah bagislasin canim:)
aminnn cumlemize:))
aksine bende kimseye demiyorum.farkettilermiydide yoo diyorumyoksa motive olamiyorum.yememde israr ediyorlar..en azinda boyle olunca midem agriyo karnim agriyo diyerek gecistiriyorum
ah ahh annem geldi aklima..11 dogum yapmis.5 evlat acisi cekmis.koyde bide ne dr car ne bisey.bide tum evin isi.kaynana var.ayriyetten talla bahce inekler koyunlar..bi taraftanda yokluk..
senin boyun kac canim:)
merhaba canim:)
aynen abla.kiymetini bilmiyoruz .hep bizden usttekileri goruyoruz..halbuki bizden assadakileri gorsek daha mutlu olup sukretcez..ama yinede gozumuz yukardakileri.goruyo hep.
allah rahmet eylesin.annende cok cekmis sizde.cok sukurki esini sahip cikmis.allah iyi bi insan cikarmis karsina.
gurup(bence aile) olmak böyle bir şey işte destek moral iç açmak veee tabi ki beraber zayıflamaaakkkkkendi Adima diyebilirimki, yazilarinizi okudukca icim aciliyor
afiyet olsun
musakka mi? Patlicanli dedigin?
Cok sever Ben Ama diyete uygun oldugunu düsünmemistim.
afiyet olsun
manti seklinde karnibaharda Cok güzel oluyor. Karnibahar haslanip sarimsakli yogurt üzerine. Sonra kiymali sos mis
tsk ederim
hayirli günleriyi oturmalar
hayirli günler, afiyet olsun
oh masallah, kilo almanin sebebi neydi?
tsk ederim
hayirli günler
hayirli günler, isler halledildi evdeyiz sükür
masallah, 2 siyle zor uğraşıyorum ben cok hiperaktifler
hayırlı günler, cok iyimiş
hayirli günler
hayirli günler, Evet Cok sicak napcaz bilmrm bu haftaesintide yok hic
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalar
allah kolaylik versin
limon, salatalik ve maydonoz sürahiye koyup icebilirsin
başınız sağolsun
sorma alıntıları eklicekken gitti sonrada çocuklar durmadı cok şükür bitti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?