Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında

Mens dönemim yakın inşallah ondandır
bence senin bünyen normali bilmiyor normallik çarpmış olabilirrrrrrr,:))) duygu yoğunluğu yaşamışsın hassaslaşmışsın bir anda gülüm , genel de böyle ani duygu değişimi ve ağlama sonrası insanlar da bir rahatlama hatta dünyayı umursamazca bir boş vermişlik hafiflik hissi olur sen de olmadı mı

komşuma yaprağı sardık hızlıca eve gelip süpürge açtım mutfak hariç her yer tamamdır 2 tane küçük kabaktan karnıyarık yaptım attım fırına kalan kıymalı harcı da benim sıpaya yediricem normal kabak kızartıp yoğurtlarım ona ben ne yiycem şu an bilmiyorum annem nane kurutmuştu onu öfeleyip kavanoza koyup dökülen saçılanı süpürdüm mü bu günlük ana işler bitmiştir :) aferinn banaaaa

Aksama ne yemek yaptınız hanımlar benım hıc mutfaga gıresım yok bugun
bende kendime 2 kabak rendeleyip tofurrla yedim.esim disarda yiycek.bisey yapmiycaktim...kaynanam aradi.temizlik yapmis ve yorulmus.biseyler hazirla dedi.onlara yapcam.
klimanin karsisinda degilim canim.koridorda calisiyo .ama salonuda sogutuyo
evet abla haklisin aslinda hic bu yonden dusunmemistim

gurup(bence aile) olmak böyle bir şey işte destek moral iç açmak veee tabi ki beraber zayıflamaaakkkk
inşallah
Kizlar patlican pizzam huzurlarinizda 2si patlican tabanli, digeri wasa

Eki Görüntüle 2292078
ellerine sağlık
su an kendimi zor tutuyorum gidip tatli biseyler yememk icin rdiet boyunca ilkkez boyle oldum esmen tatli kirizine girdim...
Bende az önce nuttela yiyesim geldi kaşıkla ama yemicem

Hu huu napıyonuz kızlar. 9da hastaneye bi gittik 5ti çıktığımız balkonda yorgunluı çayı içiyoruZ

Menüm
09.30
1 kazan simidi ( parmağm kalnlığndaydı)
Meyve suyu ( ne ayran ne tost yoktu eforlu ekg için yedik içtik)

13.00
2 şiş köfte
Ayran
Salata

17 30
4 kayısı
1 yk ay çekirdeği

(20.00 gibi süt içerim)

Su 2
Spor 10.3=30 bantta yürüyüş Fit mutlu anne
Spor yapıcm daha gerçi işlerde duruyor

magnezyum sülfatı kaç mg alıyorsun günde peki
Canım mg ile alınacak birşey değil..

Limon tuzu görünümünde.

Akşam yatmadan önce aç karnına 1 su bardağı su yada meyvesuyunun içinde 1 tepeli yemek kaşığı magnezyum sülfatı erir ve iç, üzerine de 1 su bardağı su iç, daha fazla da içebilirsin suyu...

Hergün yapmayı düşünüyorsan ilk gün yukarıdaki ölçüde yaptıktan sonra diğer günler magnezyum sülfat ölçüsünü 1 tatlı kaşığına düşürebilirsin..

Bana kalırsa hergün yerine haftada en fazla 2 defa yap, hatta 1 defa yeter... Ertesi gün işe gitmediğin bir gün dene.

Afiyet olsun

Iyi akşamlar kızlar sabah evden çıkmıştım resmen yeni eve girdim sayılır gelir gelmez yürüyüşe çıktım ve yeni döndüm her zmnkinden daha tempolu yürüdüm vala sırf yediklerimi eriteyim diye menümu ve mesajlarımı biraz dinlenince cvpliycm yazcam reglin ikinci günü bugün dün akşam üzeri başlamıştı gerçi ama acayip ağrım vardı bugün tadımı kaçıracak şekilde hiç ağrı kesici içmezdim ama bu sefer içtim şu an yine felaket hissediorum kasıklarimda feci bi ağrı var o bölge uyuşuk sanki iki kat ağır niye böyle oluyor bilemedim ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…