- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.381
bence senin bünyen normali bilmiyor normallik çarpmış olabilirrrrrrr,:))) duygu yoğunluğu yaşamışsın hassaslaşmışsın bir anda gülüm , genel de böyle ani duygu değişimi ve ağlama sonrası insanlar da bir rahatlama hatta dünyayı umursamazca bir boş vermişlik hafiflik hissi olur sen de olmadı mıAy bugün çok normal yaşar ve çalışırken bir anda ağlama krizi geldi. Ne olduğunu anlamadım, değilik bir ruh haline girdim sonrasında
Mens dönemim yakın inşallah ondandır
bende kendime 2 kabak rendeleyip tofurrla yedim.esim disarda yiycek.bisey yapmiycaktim...kaynanam aradi.temizlik yapmis ve yorulmus.biseyler hazirla dedi.onlara yapcam.Aksama ne yemek yaptınız hanımlar benım hıc mutfaga gıresım yok bugun
klimanin karsisinda degilim canim.koridorda calisiyo .ama salonuda sogutuyoo zaman tünaydınnn :)
Sabah alıntıladım ama yoğunluktan yeni yazabiliyorum. Klimada oturdun mu aceba :)))
163 boy, kendim şaşırıyom ben anca, vücudum şaşırmıyor
merhaba tatlım muck :)
patlıcan pizza ne olaki
evet abla haklisin aslinda hic bu yonden dusunmemistimcanoom bence senin annen ve onun gibiler bizden yüz kat yukarıdaymışşşşşşş
benim kafa yapıma göre bizden yukarısını aşağısını görerek mutlu olmak yanlış( ders almak takdir etmek ayrı tabi ki) ben sadece kendimi görerek mutlu oluyorum nasıl mı kendime bakıyorum bilmediğim özelliklerimi farkına varıyorum her birimiz o kadar özeliz ki mucizenin canlı biçimiyiz , insan kendini tanıdıkça daha da şükredip mutlu oluyor başkalarıyla kıyas yapıp aa bak neler neler yaşamışlar başından geçmiş ben ona göre iyiyim diye düşünerek mutluluk aslın da sadece egonun kendini şişirmesi oluyor .. bunları sen bu şekilde düşünüyorsun da ondan yazdım diye anlama gülüm , ben senin ne demek istediğini anladım sadece ek bilgi niteliğin de her zaman her şekil de mutlu olmalıyız anlamın da yazdım
mutluluk zaten doğuştan hakkımız kii :)))
ayy cok guzel gorunuyoo..bu arada manzaranda cok fuzelmis:)
Tadi da enfestiayy cok guzel gorunuyoo..bu arada manzaranda cok fuzelmis:)
İnşallahVakti saati gelmemiş demekkiRabbim hayırlı zamanda ,hayırlı, sağlıklı bir bebiş nasip etsin ♥♥♥
inşallahgurup(bence aile) olmak böyle bir şey işte destek moral iç açmak veee tabi ki beraber zayıflamaaakkkk
ellerine sağlık
Bende az önce nuttela yiyesim geldi kaşıklasu an kendimi zor tutuyorum gidip tatli biseyler yememk icin rdiet boyunca ilkkez boyle oldum esmen tatli kirizine girdim...
bende yemiyceminşallah
ellerine sağlık
Bende az önce nuttela yiyesim geldi kaşıklaama yemicem
Canım mg ile alınacak birşey değil..magnezyum sülfatı kaç mg alıyorsun günde peki
Eline saglik canim.nasil yaptın.bu arada manzara da super
Hu huu napıyonuz kızlar. 9da hastaneye bi gittik 5ti çıktığımız balkonda yorgunluı çayı içiyoruZ
Menüm
09.30
1 kazan simidi ( parmağm kalnlığndaydı)
Meyve suyu ( ne ayran ne tost yoktu eforlu ekg için yedik içtik)
13.00
2 şiş köfte
Ayran
Salata
17 30
4 kayısı
1 yk ay çekirdeği
(20.00 gibi süt içerim)
Su 2
Spor 10.3=30 bantta yürüyüşFit mutlu anne
Spor yapıcm daha gerçi işlerde duruyor
Tarçınlı süt iç canımMuz yiyebilirmiyim tatlı ihtiyacı için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?