- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.401
Benimde bugün başladı canım, hiç keyfim yok, üstelik misafirimde vardı, hiç oturmadım, ödem de var 2 kg kadar...Iyi akşamlar kızlar reglin ikinci günü bugün dün akşam üzeri başlamıştı gerçi ama acayip ağrım vardı bugün tadımı kaçıracak şekilde hiç ağrı kesici içmezdim ama bu sefer içtim şu an yine felaket hissediorum kasıklarimda feci bi ağrı var o bölge uyuşuk sanki iki kat ağır niye böyle oluyor bilemedim ya :/
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
Afiye olsun canim
su 3 lt
afiyet olsunMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta naneli zeytinyağlı
2 dilim peynir
10 zeytin
Biber salatalık
5 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
3 kanat
Bugün inanılmaz tokum .hiç açlık hissetmedim .bakalim bu şekilde kilo verirsem super
öyle yapimTarçınlı süt iç canım
acaba soğan küründen mi? Söktürücü etkimi yapıo o?Iyi akşamlar kızlar sabah evden çıkmıştım resmen yeni eve girdim sayılır gelir gelmez yürüyüşe çıktım ve yeni döndüm her zmnkinden daha tempolu yürüdüm vala sırf yediklerimi eriteyim diye menümu ve mesajlarımı biraz dinlenince cvpliycm yazcam reglin ikinci günü bugün dün akşam üzeri başlamıştı gerçi ama acayip ağrım vardı bugün tadımı kaçıracak şekilde hiç ağrı kesici içmezdim ama bu sefer içtim şu an yine felaket hissediorum kasıklarimda feci bi ağrı var o bölge uyuşuk sanki iki kat ağır niye böyle oluyor bilemedim ya :/
Canım herkesin bşr sınavı var.. Buda sizinkiymiş.. Allah rahmet eğlesin.. Umarım şimdi rahat bir hayatın vardırannemin zamaninda kk yokmus olsa ne söylenirmis burda valla! babam bunu kandirmis ev tutmus merterde, evlendgi gibi gebe kalmis annem. saniyor ki babam calisiyor, dedem seramikciymis benim atölyemiz vardi mustakil binamizda. Megerse benim babaanenm halam dedem calisirmis babam kahvede oturur icer kumar oynarmis. annem abim dogduktan sonra ögreniyor hepsini, evi kapatip oglunu alip gaziosmanapasaya tasiniyor, semt gecisi travmasi yasiyor, gop köy gibi biyer, tahini de alt sokaktaki okula tabi.. üzerine bi de ne akla hizmet 2 tane daha dogurmus delilik :) hadi ben sonuncuyum kaza kursunuyum da ortanca niye olmus delilik:) babam bütün birikmisleri yedi bitirdi, icip icip gelip bize bagirip dururdu bizi de bitirdi ya. 18 imde annemi alip evi terkettim üniyi kazanmamla, geceleri barda calisip gündüzleri okudum ev tuttuk falan, sonumuz belli degildi, o ara esimle tanistim da evlendim, esim benim sansimdi, esim okuttu beni, annem de bi bebise bakti 55 inden sonra onu büyüttü öyle para kazandi emekliliginde ekstra olarak.. sonra babam ikna etti birakicam ickiyi sigarayi diye, evi de mutahite vermis belini dogrultmus, annem döndü yanina. Babam tam ickiyi sigarayi birakti duzeldi derken kanser oldu6 ay icinde vefat etti biz 3 cocuk baktik
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
su 3 lt
Afiyet olsun bayanlarSabah 9 2 dilim ekmek
1 tk Kahvaltılık sos
1 tk tahin pekmez
1 küp Ezine
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2 dilim ekmek Kahvaltılık sos ile sandviç gibi bişi
Akşam 8. 2 tane etli dolma
1 kase yoğurt
Afiyet olsun
Afiyet olsunBugünkü menü
Kahvaltı 9.00
1 Tam buğday tostu üzerine yaprak peynir
1 bardak ayran
Ara 12.30
1 yeşil çay
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk kanat ( derisiz )
2 ızgara köfte
Bol salata
2 bardak ayran
19.00
Süt kahve
Su 2,5 bardak olmuştur
Spor henüz yapamadım bekli yürüyüşe çıkarım çocuklar uyuyunca
bence senin bünyen normali bilmiyor normallik çarpmış olabilirrrrrrr,:))) duygu yoğunluğu yaşamışsın hassaslaşmışsın bir anda gülüm , genel de böyle ani duygu değişimi ve ağlama sonrası insanlar da bir rahatlama hatta dünyayı umursamazca bir boş vermişlik hafiflik hissi olur sen de olmadı mı
Afiyet olsunHu huu napıyonuz kızlar. 9da hastaneye bi gittik 5ti çıktığımız balkonda yorgunluı çayı içiyoruZ
Menüm
09.30
1 kazan simidi ( parmağm kalnlığndaydı)
Meyve suyu ( ne ayran ne tost yoktu eforlu ekg için yedik içtik)
13.00
2 şiş köfte
Ayran
Salata
17 30
4 kayısı
1 yk ay çekirdeği
(20.00 gibi süt içerim)
Su 2
Spor 10.3=30 bantta yürüyüş @bi prenses annesi
Spor yapıcm daha gerçi işlerde duruyor
MgSO4 bizde çözelti halinde var da o yüzden sordum kaç mg diyeCanım mg ile alınacak birşey değil..
Limon tuzu görünümünde.
Akşam yatmadan önce aç karnına 1 su bardağı su yada meyvesuyunun içinde 1 tepeli yemek kaşığı magnezyum sülfatı erir ve iç, üzerine de 1 su bardağı su iç, daha fazla da içebilirsin suyu...
Hergün yapmayı düşünüyorsan ilk gün yukarıdaki ölçüde yaptıktan sonra diğer günler magnezyum sülfat ölçüsünü 1 tatlı kaşığına düşürebilirsin..
Bana kalırsa hergün yerine haftada en fazla 2 defa yap, hatta 1 defa yeter... Ertesi gün işe gitmediğin bir gün dene.
Peki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.canoom bence senin annen ve onun gibiler bizden yüz kat yukarıdaymışşşşşşş
benim kafa yapıma göre bizden yukarısını aşağısını görerek mutlu olmak yanlış( ders almak takdir etmek ayrı tabi ki) ben sadece kendimi görerek mutlu oluyorum nasıl mı kendime bakıyorum bilmediğim özelliklerimi farkına varıyorum her birimiz o kadar özeliz ki mucizenin canlı biçimiyiz , insan kendini tanıdıkça daha da şükredip mutlu oluyor başkalarıyla kıyas yapıp aa bak neler neler yaşamışlar başından geçmiş ben ona göre iyiyim diye düşünerek mutluluk aslın da sadece egonun kendini şişirmesi oluyor .. bunları sen bu şekilde düşünüyorsun da ondan yazdım diye anlama gülüm , ben senin ne demek istediğini anladım sadece ek bilgi niteliğin de her zaman her şekil de mutlu olmalıyız anlamın da yazdım
mutluluk zaten doğuştan hakkımız kii :)))
Kedicim nerede oturuyordun sen canım
tşk ederimAfiyet olsun
evet. Yarın daha berbat olucak. Ve hiç esinti olmuyorKızlar burda hava çıldırdı, 39 derece sıcaklık, hissedilen 43ben Almanyada yaşıyorum , çatır çatır yanıyorum bisiklette giderken kimsede de klima yok küresel ısınmadan yeni oluyor buyip şeyler eriyoruz hep birlikte
Ben kendim umursamıyorum ama bi şekilde gelip beni içine çekiyorlar, iyi şeyler olmuyor ozamanPeki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.
Aksamki menüyü yazayım (bu arada hem ninni söyleyip hem mesaj yazabiliyorum bence büyük yetenek)
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta sarısı(beyazini kızım yedi evdede başka yumurta yoktu
1 parça helva
13.00
Newkafe 3 hurma
Şeftali
16.00
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
20.30
Tavuk göğsü ilen salata
Yoğurt
1 tane biber dolması
3lt su 45 dk eliptik 1 bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?