Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar fal baktırdım kırdım zincirimi günah diye baktırmıyordum

Falımı anlatayım: Yakınlarda bi günlerde bişeye üzülmüşsün ağlamışsın yüreğin kabarmış
Kafana bişeyi takımşsın mideni boşaltıp duruyorsun
Göz varmış bakar bakmaz düştü annem bile farketti :26:
Uzun bi yola çıkıcakmışım piknik gibi ormana
He birde benden biri hoşlanıyormuş hayırlı biriymiş ayyy inş. dedim içimden okdr babam falan vardı sesli söyleyemedim

senin istedigin yorum olsun tatlim ben senin menunu hergun yorumlarim bir gurme edasiyla

bende istiyorummmmm

ahaha kızlar babam aradı. anneme çiçek alıcakmış ama nerden biliyormusunuz?? Carrefour'dan

kızımmm alsında nerden alırsa alsın bu yaşta hala çiçek alan erkeği kutluyorum

bende varım dedimmmm

bence gayet güzel hatta az bile cnm sen güzel kahvaltı yapardın ne oldu bugün ekmek bile yememişsin :44:sende benim gibi kahvesiz yapamıyosun

senin menünüde beğendim süper bu hafta takım 1.liğe oynar mı oynar

beyazbulut ve fulya sizin menülerinizden sonra utanarak yazıyorum

sabah
1bardak yeşil çay
2d.tam buğday ekmeği
2 parça beyaz,2parça kaşar peyniri
7-8 adet yeşil zeytin
1,5 dilim salam

ara yarım elma

öğle

yarım kase çorba
zeytinyağlı pırasa,brokoli,1mercimek köfteikırmızı biberden oluşan tabak
1,5 dilim ekmek

ara
1 neskafe
1çikolata

akşam
(dayanamadım)2 köfte

toplamda
2 yeşil çay 1,5 lt su ayyy çok kızmayın hakkaten çok olmuş :18:

esimle film izledik anca bitti ayh bana soz verdi uzayli filmi degil dedi - izledik son 10 dakikada olay cozuldu yine uzaylilar varmis isin icinde ya o hoooooo... kandirdin beni diyorum bilmiyordum inan ki diyor tabi tabi

senin menünüde beğendim süper bu hafta takım 1.liğe oynar mı oynar

bence de oynar, oynamali

bence cok olmamis canim gayet iyi, bizim menuler bugun biraz az oldugu icin simdi sana cok gorunmustur. aksam yemegi de yok gibi birsey.. ben sahsen cok begendim devamini diliyorum

dün sabah öyle oldu canım hafif atlatmak istedim normalde kahvaltı benim için çok önemli
evet bende kahvesiz yapamayanlardanımmmm

bencede çok değil fulyaya katılıyorum bizim menüler az aslında
sana kendi yediklerin çok görünüyor

bu erkekler film konusunda hep aynı galiba kandırıkçılar
aynayalım be kim tutar bizi bu hafta 1. olmasakta 2. oluruz haftayada 1
normal diyosun yani bu menü sevindim ya içim içimi yemişti kızarsınız diye

bulutum çok sevindim çok sizin menüleri görüne epey tırsmıştım :18:
bu kadar şey yedim ama dün annemler,oğlum eşim gezmeye gittiler ben evde kaldım deli gibi temizlik yaptım,eşim 21:30 geliriz dedi diye kalan zamanda ne yapsam kardır diyip 10 dk bisiklete bindim sonra duş koştura koştura ama tam 22de geldiler bilsem daha çok bisiklete binerdim

yaptığın temizlikte spor sayılır canım
10 dakkada terletiyor peki eliptik
benim stepper artık eskisi gibi terletmiyor beni 20. dakikadan sonra terlemeye başlıyorum
sırtımda 5 kilo ağırlık olmasına rağmen :44:

Dün bahsedilen diyete bende yarın başlayacagım
Yarın patates günü
Benimle birlikte başlamak isteyen varsa birlikte yapalım:13:

ustunde carrefour yazisi falan olmasa bari, yoksa aksam evde senlik var

ahah yok kızlar gayet güzel güller ve kocaman harika bir pasta aldı anneme =) hatta babam kız kardeşimin sevgilisi yok diye ona da hediye aldı, ben de kardeşime hediye aldım üzülmesin diye =) babacığım nişanlım bana bir şey almadığı için çeyizime porselen bir şey aldı ne düşünceli babam var. hatta bombayı patlatıyorum. akşam babam apartmanın bahçesinden anneme seranat yaptı. elinde gülle amor amor diye bağırdı annemle çok güldük ahahaha

tatlım bence çok güzel geçirmişsin dün diyetini. menün bence çok başarılı olmuş.gayet ölçülü

valla dişi terminatör benim annem de. dün sabah aramıştı beni dedi ki babanı arıcam şimdi sevgililer günü için dedi. sonra bir sessizlik oldu telefonda annem şey dedi '' ay yok yok erkek olan o, önce o beni arasın canım '' ahaha triplerdeydi. ama akşam gördü kocasının inceliğini

canım senin de menün güzel olmuş muz hariç bence ölçülü. akşamları ben de çok acıkıyorum trulyScrumptious valla canım neler istiyor anlatamam. geç yattığım için zorlanıyorm.

Ahahahah ayyy uyar adamcağızı Neyseki krizi babam çözdü yüzük ve kırmızı gülle geldi
benim annem de öyleeee bütün gün ne yapcağını düşündü

aynen bizde dekırmızı güller konuştu
:119:

ahaha siyamum hadi hayırlısı. ben de senin gibi korkudan baktırmıyorum. arada kahve falı ama pek de inanmam fala =) yine de inşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşına tatlım benim.

kızımmm alsında nerden alırsa alsın bu yaşta hala çiçek alan erkeği kutluyorum

valla nagicim her sene imkanları dahlininde babam bir şeyler yapmaya çalışıyor. benim gencecik nişanlım bana hava aldı ahaha. 50 yaşında babacığım anneme bahçeden serenat yaptı
babam benle dalga geçti akşa.m nişanlıma da şey diyor ''öyle bitanem demekle olmaz ben bitanem demiyorum ama karıma çiçeğini pastasını alıyorum diyor ''ahaha

nagicim bence sadece çikolata işi bozmuş.onu da bu günt elafi edersin hayatım

Günaydın
Kahvaltı Yapmadım birbardak süt İçtim 9dada 1 elme yiyecegim

afiyet olsun şekerim.

Dün bahsedilen diyete bende yarın başlayacagım
Yarın patates günü
Benimle birlikte başlamak isteyen varsa birlikte yapalım:13:

ay bilemedim ben hicrancım ya. uyabilrimiyim ki. mesela ben yumurtadan hiç hoşlanmıyorum. yani sadece sahanda yumurta yiyebiliyrum o da çok nadir. hepsine uyabilirmiyim bilmiyorum.

gelelim banaaaaaaaaaaaa =)

öncelikle herkese günaydın. ben sabah 7 de uyandım dükkana geldim ve hala uykum var gibi.

itiraf kısmına gelince dün akşam (2 dilim pasta yedim 3 bardak zero kola içtim ) canım biraz sıkıldı ama pişman değilim:18::18:

bu günkü menüm;

sabah: 1 kase nesfit meyveli. 500 ml su.

öğlen: 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği.

ara: 1 bardak şekersiz kahve yanında 1dilim kepek ekmeğine sürülmüş bal.

akşam: bir porsiyon yeşil salata.

spora da gidicem akşam eğer kar falan olmazsa.

günaydın topikkk..bugün bana biraz erken günaydın oldu...çocuğum hasta olmuş, kusarak uyandıher yer berbat oldu tabii..dışarıda kar var nerede kuruyacak bu kadar çamaşır bilemiyorum

Canım bende Haşlanmıs yumurtayı sevmem ama 1 gün ne olacakki salata gibi baharatlar yeriz gel birlikte başlayalım:13:
5 gün kısa bir zaman nasıl olsa
Baban Gercekten süpermiş canım
Nişanlımın kardeşide dün bana gül almıs özür diledi Bende affettim

bu arada benim değerli eşimde her 14 şubatda olduğu gibi bu 14 şubatdada elinde çiçekle gelmiş..(pasta yokdu , şaşırdım:)) sonaa efendim tabii ben başladım çaktırmadan dır dıraçok beğendiğim bir trençkot vardı , keşke onu alaydın dedimaaa bilseydim alırdım dedi..bende kredi kartını ver , hemencecik alayım dedim..kendi kendime hediye aldım yaa..hahahaa..hem trençkot hemde birkaç kitap aldım , hazır kredi kartı bulmuşken değerlendirmek lazım değilmifoto ekleyecektim ama olmadııııııııııııııııııı..((

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok canım gözükmüyor Güle güle kullan

nişanlının kardeşi de patavatsızlığına doymasın zaten. iyi etmiş az bile olmuş gül alması =)) bizim arkadaşımızı üzdü sıpa ama sen iyi etmişsin affetmekle. zaten senin iyi niyetini anladıkça daha çok utanır o sözlerden.

ay hicran başlasak mı diyorsun. tamam hadi başlayalım o zaman yarın patates mi yciez haşlanmış falan? sen beni yönlendir ama her gün rapor verelim.

Tamam canım yarın patates günü Salata falan yapalım :13: 3 kilo versem bile yeter su 5 günde

Onada üzüldüm yazık cocuk askere gidecek bunalmıs galiba gerci ben ona hiç birsey demedim nişanlıma dedim
Nişanlımda kolye aldı Yazık parası yok gene düsünmüs almıs
Benim hediyeme bayıldım cok eglendik hatta fotolarımızı hemen fec paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…