- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.421
Anam hatun helva yiyerek zayıflıyorAksamki menüyü yazayım (bu arada hem ninni söyleyip hem mesaj yazabiliyorum bence büyük yetenek)
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta sarısı(beyazini kızım yedi evdede başka yumurta yoktu
1 parça helva
13.00
Newkafe 3 hurma
Şeftali
16.00
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
20.30
Tavuk göğsü ilen salata
Yoğurt
1 tane biber dolması
3lt su 45 dk eliptik 1 bardak yeşil çay
bende diyorum canim normalde de ilk kez gittim bi de 6 gün sıfır kacamak olunca bugün azıcık kaçırdım bklm ama sporla telafi etmeye çalıstmÇok kararlı diyet yaptığım zaman ev sahibine diyordum diyette olduğumu bana göre birşeyler hazirlanirdi annemlere yrngemlerw felan direk yemek yapin hamurisi yemem diyordum ...
Diyette olduğunu soylemenin avantajı oluyor buda
Sen kaç kilosun arkadasim
masAllah canım güzel işler ben bu ara bol bol geziyorum işler hak getirekomşuma yaprağı sardık hızlıca eve gelip süpürge açtım mutfak hariç her yer tamamdır 2 tane küçük kabaktan karnıyarık yaptım attım fırına kalan kıymalı harcı da benim sıpaya yediricem normal kabak kızartıp yoğurtlarım ona ben ne yiycem şu an bilmiyorum annem nane kurutmuştu onu öfeleyip kavanoza koyup dökülen saçılanı süpürdüm mü bu günlük ana işler bitmiştir :) aferinn banaaaa
çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık
afiyet olsun canimMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta naneli zeytinyağlı
2 dilim peynir
10 zeytin
Biber salatalık
5 ceviz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kabak
3 kanat
Bugün inanılmaz tokum .hiç açlık hissetmedim .bakalim bu şekilde kilo verirsem super
geçmiş olsun canım hayırdırKizlar bu arada biz antalyaya gidicez hastane işimiz var.paylasim yapamazsam kusura bakmayin
Mefkurem
afiyet olsun canim10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk cevizli biber
2 yk kekik salatası
Domates, salatalık
17:00=== 4 adet ızgara köfte
1 kase salata
su 3 lt
ödem benim de var sanırım karnım kasiklarimi acayip şiş hissediyorum tartı çok kötü değil amaBenimde bugün başladı canım, hiç keyfim yok, üstelik misafirimde vardı, hiç oturmadım, ödem de var 2 kg kadar...
Senin ödem durumu nasıl?
bilmiorum ki canım olabilir belkiafiyet olsun
öyle yapim
acaba soğan küründen mi? Söktürücü etkimi yapıo o?
afiyet olsun canimSabah 9 2 dilim ekmek
1 tk Kahvaltılık sos
1 tk tahin pekmez
1 küp Ezine
3 zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2 dilim ekmek Kahvaltılık sos ile sandviç gibi bişi
Akşam 8. 2 tane etli dolma
1 kase yoğurt
afiyet olsun canimBugünkü menü
Kahvaltı 9.00
1 Tam buğday tostu üzerine yaprak peynir
1 bardak ayran
Ara 12.30
1 yeşil çay
Akşam 17.00
2 haşlanmış tavuk kanat ( derisiz )
2 ızgara köfte
Bol salata
2 bardak ayran
19.00
Süt kahve
Su 2,5 bardak olmuştur
Spor henüz yapamadım bekli yürüyüşe çıkarım çocuklar uyuyunca
afiyet olsun canimAksamki menüyü yazayım (bu arada hem ninni söyleyip hem mesaj yazabiliyorum bence büyük yetenek)
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta sarısı(beyazini kızım yedi evdede başka yumurta yoktu
1 parça helva
13.00
Newkafe 3 hurma
Şeftali
16.00
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
20.30
Tavuk göğsü ilen salata
Yoğurt
1 tane biber dolması
3lt su 45 dk eliptik 1 bardak yeşil çay
Tmm cnm ekleyim yok canım tempolu mola vermeden yapılan yürüyüşleri spordan saymıyoruzSpor dün
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
4 saat çarşı pazar kızıma düğün için kıyafet baktık onu hesaba katar mısın bilmiyorum
Fit mutlu anne
Afıyet olsun ıyı gezmeler
Ne kadar güzel düşünmüş aferin enişteye
ne düşünceli birisi çok takdir ettim hadi sana iyi eğlenceler gülüm
Iyi eglenceler tatlimm
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalar
Aha sana canlı örnek benPeki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.
Kireç gibi içmesi çok zor, magnezyum sülfat kadar da etkili değil.Magnesie calcineee isminde bir ilaç var bilirsin.
MgSO4 bizde çözelti halinde var da o yüzden sordum kaç mg diye
aynen abla bende seviyorum doktorumu. bugn onun dediği ilacıda aldım giderken yemekten önce içtim az evel. saat 10 ve 11de de antibiyotiklerim var evet bugün daha iyiyim ablamdoktorunu çok sevdiiimmm :)
anladım zaten ileride anne olmana sıkıntı ihtimali olabilir demiş ben de kesin söylendiğin de bile hamile kalanlar var sen o yüzden hiç düşünme üzülme demek istemiştim gülüm ... demek ki neymiş doktorun ne dediyse hangi ilacı verdiyse onu kullanacakmışsın iyi ki hemen prespektüsü okumuşsun
bu gün daha iyisin yazından o enerjiyi hissettim inşallah daha da iyi olacaksın
Sen de mi Almanyada yaşıyorsun?tşk ederim
evet. Yarın daha berbat olucak. Ve hiç esinti olmuyor
Ben kendim umursamıyorum ama bi şekilde gelip beni içine çekiyorlar, iyi şeyler olmuyor ozamanmecburen bazılarının hatrına katlanıyorsun normalde kesip atmak lazım.
Sen biliyomusun 2 gün yemedim benAnam hatun helva yiyerek zayıflıyor
Pinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorumAh canim cok grcmis olsun az kaldi insallah Allah sabrini verir, son zamanlar gercekten zor oluyor seni cok iyi anliyorum. Saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu :)
Doktor ne diycek soylersin merak ederm
aksam kizartma olmamış cnm az yagda desende afiyet olsun canimAy ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
Sabah 08:00
2 yumurta
1 kapüçino
Öğle 12:30
Salata
Haşlanmış yağsız kepekli makarna (4 yk)
150 grm yoğurt
Ara 16;00
Bi miktar yeşil kabak çekirdeği, 1 kuru kayısı
Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella
Ama hala aç gibiyim, keşke yoğurt olaydı .
Biraz da boğazım ağrıyo gibi, sanırım glifor yüzünden bağışıklığım düştü
Kızlar 12 ve 9 yaşında, oğlan 1 yaşında...hepsinin bakımını sevgiyle ve zevkle yapıyorum canım şükürler olsun... Ama hepsi akıllı çocuklar, bebeklileride öyleydi, belkide ondandır kafayı sıyırmamam...Hey be maşşallah, cinsiyetler yaşlar kaç? Nası kafaları sıyırmadan 3 büyüttün de 4. Cüyü istiyorsun? Böyle kadınlara gıptayla bakıyorum valla, prof olsan milyarlar kazansan bu kadar saygı duymam yani
Hatay'a gel de sıcağı gör... Cehennemin diğer adı İskenderunBursada yağmurlu ama çok sıcakölüyeeeahhh ✌
Çocuk sevmekte büyük etken asyami babasida bende öyle doya doya seviyoruz ki cevremizdekiler şaşkinlikla izliyorKızlar 12 ve 9 yaşında, oğlan 1 yaşında...hepsinin bakımını sevgiyle ve zevkle yapıyorum canım şükürler olsun... Ama hepsi akıllı çocuklar, bebeklileride öyleydi, belkide ondandır kafayı sıyırmamam...
Ankarada eski sıcaklar yok helede akşamları üsutuyor bileHatay'a gel de sıcağı gör... Cehennemin diğer adı İskenderun
Cokda yememissin akşam koca bı salata iyi olurmusAy ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
Sabah 08:00
2 yumurta
1 kapüçino
Öğle 12:30
Salata
Haşlanmış yağsız kepekli makarna (4 yk)
150 grm yoğurt
Ara 16;00
Bi miktar yeşil kabak çekirdeği, 1 kuru kayısı
Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella
Ama hala aç gibiyim, keşke yoğurt olaydı .
Biraz da boğazım ağrıyo gibi, sanırım glifor yüzünden bağışıklığım düştü
Burasıda önceki yıllara göre daha serin canım, özellikle de geçen yıl ve bu yıl..Ankarada eski sıcaklar yok helede akşamları üsutuyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?