Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anam hatun helva yiyerek zayıflıyor

bende diyorum canim normalde de ilk kez gittim bi de 6 gün sıfır kacamak olunca bugün azıcık kaçırdım bklm ama sporla telafi etmeye çalıstm
masAllah canım güzel işler ben bu ara bol bol geziyorum işler hak getire
Kizlar patlican pizzam huzurlarinizda 2si patlican tabanli, digeri wasa

Eki Görüntüle 2292078
çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık
afiyet olsun canim
Kizlar bu arada biz antalyaya gidicez hastane işimiz var.paylasim yapamazsam kusura bakmayin
Mefkurem
geçmiş olsun canım hayırdır
afiyet olsun canim
Benimde bugün başladı canım, hiç keyfim yok, üstelik misafirimde vardı, hiç oturmadım, ödem de var 2 kg kadar...

Senin ödem durumu nasıl?
ödem benim de var sanırım karnım kasiklarimi acayip şiş hissediyorum tartı çok kötü değil ama
afiyet olsun
öyle yapim
acaba soğan küründen mi? Söktürücü etkimi yapıo o?
bilmiorum ki canım olabilir belki
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Spor dün
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
4 saat çarşı pazar kızıma düğün için kıyafet baktık onu hesaba katar mısın bilmiyorum
Fit mutlu anne
Tmm cnm ekleyim yok canım tempolu mola vermeden yapılan yürüyüşleri spordan saymıyoruz

Afıyet olsun ıyı gezmeler
Ne kadar güzel düşünmüş aferin enişteye
ne düşünceli birisi çok takdir ettim hadi sana iyi eğlenceler gülüm
Iyi eglenceler tatlimm
ay ne guzel cok dusunceliymis.moralini duzeltmeye calisiyor.
cok güzel düsünmüs, iyi oturmalar

saolun kızlar geldim şimdi tabi bütün gün bikiniyle sahilde oturunca epey bi yandım İzmirde İpekkum diye bi yer var bilen var mı bilmiyorum baya sığ bi yer 8-9 metre gidiyorsunuz hala sığ. bu sırtladı sandalyeleri ilerledi denizin içinde suyla kum yükseliği 1 karış bile olmayan bir yer buldu gel buraya dedi bütün gün denizin ortasında oturduk baya eğlenceliydi bir kaç tanede fotoğrafımı çekti bak diyor hastalığın olmasa böyle keyif yapamazdık. Epey moralimi getirdi yerine şaşkın

Peki cevremizde bizi üzen enerjimizi düşüren insanları kafaya takmadan onlarla bir arada olup yine de mutlu kalmayı nasıl başaracağız.
Aha sana canlı örnek ben
Kayinvaldemle yaşıyorum 16 senedir..
Esini erkenden kaybetmiş 3 erken evladina bağlanmış lakin bahtsiz bedevi olan ben olduğum için 3 evlattan benim eşim anasına kiyamayin anasına düşkün olan olmuş
Kayinvaldem kötü bir insan değil ama tam bir enerji yiyicidir en büyük özelliği mesala biseye alınır ki dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misalidir genelde suratını asar .Ben genelde üzerine gitmem sormam bile caninmi sıkkın diye akşama yada ertesi güne normale döner
Eskidende öyleymiş gene aynı insanoğlu degismez...Hayat felsem tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakican senede bir iki kere heyheylerim gelir kalan zamanlarda sinirlenmem uzulmem çünkü b.boncuk bulduğum çok sevdiğim ve sevildigim bı kocam var

Magnesie calcineee isminde bir ilaç var bilirsin.
Kireç gibi içmesi çok zor, magnezyum sülfat kadar da etkili değil.
Magnezyum sülfat elimde olmadığı zaman kullanıyorum sadece.
Calsianee kalıcı olarak etkili değil canım, sülfat ise bir kaç hafta üst üste kullanıldığı zaman kalıcı olarak geçiriyor kabızlığı

MgSO4 bizde çözelti halinde var da o yüzden sordum kaç mg diye

Bu ilaçtan haberim yoktu, resmini paylaşırsan sevinirim.

İnternette diğer adı "İngiliz Tuzu" olarak geçer magnezyum sülfatın

aynen abla bende seviyorum doktorumu. bugn onun dediği ilacıda aldım giderken yemekten önce içtim az evel. saat 10 ve 11de de antibiyotiklerim var evet bugün daha iyiyim ablam

Sen de mi Almanyada yaşıyorsun?

Ay ne yedim bi yazıyım bugün biraz arttırdım baş dönmesi başladı çünkü
Sabah 08:00
2 yumurta
1 kapüçino
Öğle 12:30
Salata
Haşlanmış yağsız kepekli makarna (4 yk)
150 grm yoğurt

Ara 16;00
Bi miktar yeşil kabak çekirdeği, 1 kuru kayısı

Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı gnocchi - o ne derseniz patates topcukları az yağda kızartıp yaptım , accık da mozarella

Ama hala aç gibiyim, keşke yoğurt olaydı .
Biraz da boğazım ağrıyo gibi, sanırım glifor yüzünden bağışıklığım düştü

Ah canim cok grcmis olsun az kaldi insallah Allah sabrini verir, son zamanlar gercekten zor oluyor seni cok iyi anliyorum. Saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu :)
Doktor ne diycek soylersin merak ederm
Pinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum

aksam kizartma olmamış cnm az yagda desende afiyet olsun canim
E ben sporu yazmayı unutmuşum ya
90 dakika pisiklet
90x3:270 puan
Fit mutlu anne

Kızlar 12 ve 9 yaşında, oğlan 1 yaşında...hepsinin bakımını sevgiyle ve zevkle yapıyorum canım şükürler olsun... Ama hepsi akıllı çocuklar, bebeklileride öyleydi, belkide ondandır kafayı sıyırmamam...

Çocuk sevmekte büyük etken asyami babasida bende öyle doya doya seviyoruz ki cevremizdekiler şaşkinlikla izliyor

Cokda yememissin akşam koca bı salata iyi olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…