Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ennaam iskenderunda misin sen ben gelecem eylul gibi oraya havasi iskenderun kadar berbat bir yer gormedim yarabbimm
Şu anda dağının tepesinde yayladayım canım, buz gibi, soba yaksan yakılır...

Ama bugün sahile indik çocuklarla kahve içmeye, yandık, kül olduk, koşa koşa geri çıktık yaylaya...

Balım iki haftami almaz tanıyorsun beni yapma benim eliptigim senin bandını döver
Canm bandma laf yok. Canım bant uzun süreli kurutmalık görevinden sonra yeni yeni anlıyor ne olduğunı

Favoriye ekledim ilk fırsatta okuycm.teşekkürlerr

Browniyi herkes cok begendi bi de vala cevizli muzlu super gözüküyordu
Browni mi en sevdiğim
Ne kadar zor bir hayat inşaallah şimdi huzurludur anneciğin

Konuyu kapatmşsn canısı ama prolaktinine baktrdın mı?? Ben emzirmediğim halde aşırı yüksek çıkmştı 7 ay hamile kalamamamın sebebiydi

Kizlar patlican pizzam huzurlarinizda 2si patlican tabanli, digeri wasa

Eki Görüntüle 2292078
Çok güzel görünüyor afiyet olsnn

su an kendimi zor tutuyorum gidip tatli biseyler yememk icin rdiet boyunca ilkkez boyle oldum esmen tatli kirizine girdim...
Ben hergün giriyorum

Menün çok güzel. Su spor??

Güzel menü. Tuzlu yoğurdn bi esprisi var mı neden yiyosn??

Çok güzel menü afiyt olsn

Helvayı görünce geliyor bomba dedim ama gelmemiş hiç beğenmedim
Aferin damada
O nasıl hayat felsefesi ya deli

Kız seni annen makarna yerken mi doğurmuş hergün hergün

Bugün de domates konservesi yaptık annemlere öldüm. Grip iyice azıttı. Çocugun da burnu akmaya basladi. menumu yazayim bir nane limon yapayim kendime

SABAH YOK

ÖĞLEN 14.00
3 kaşık makarna

AKŞAM 19.00
2 tane karnı yarık (kızartma degil)
Bol salata

Su 2 litre

Afıyet olsun canım geçmiş olsun

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe

Saat 13:00
1 bardak ev usulü limonata şekersiz

Öğle 14
1 küçük kase yarım su bardağı kadar muhallebi
1 küçük sandviç poaca
1 ceviz kadar kakaolu kurabiye
3 sıkma çiğ köfte
Çay

Akşam 20
4 kaşık nohut yemeği (susuz)
6 kaşık melemen (yumurtasız)
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
61 dk akşam üzeri tempolu yürüyüş 303 puan

Kahbivaltı yok ve öğlende hiç olmamış canm
Valla sesli güldüm kız...

Ama haklısın...

Tuzlu yoğurt Hatay'a özgü bi kahvaltılık, labne gibi birşey, içine zeytinyağı eklenir ve yenir..
Aman nerdn bileym ben ne zamandr sorucm oh öğrendm rahatladım
Aboww naptın canm sen

Bu menü tartı arefesinde hiç mi hiç olmamış canım... Sen kaptan gelmeden kaç en iyisi mi

Yaş aralığın da çok uygun olmuş, bi de önden 2 kız olmasınında rtkisi var sanırım. Koz çocuklar kim ne derse desin daha kolay bunu gördüm benim oğlan doğdu doğalı kurtluydu, hiç uyumaz hep ağlardı çok zorladı beni. Ama 15-25 ay arası baya rahat gecti günde sdce 3-4 ağlama krizi yaşıyodu. Şu ara yine zorluyor hep şikayet hep ağlama, hep anne benle otur bişi yapma diyip yanımda da hrp huzursuz falan. Arkadaşın ilk oğlu da benimki gibiydi, ikinci melek gibi bişi, varlığını unutucaz nerdeyse, yaşına girecek o kadar az gördüm ki ağladığını. Uysal uysal oynuyor mesela o insanı yormuyor. İnşallah kısmetse benim ikinci de biraz sakin huylu huzurlu biçocuk olur da bu kadar sürünmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…