- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.541
hahahah ben de takip ediyorum bu sayfayı :)))
Neler yidiysen başka az daha zorlasak neler kacacak agzindanTabak bitti ben hızlı yerimmantarı karıştırma tek yumurta yani iki yumurta kafam karıştı
eve gitmeyi bekleyeceksin deseneYokki burda hastanedeyim kontroller için.
Reçel sevmiyiimNeler yidiysen başka az daha zorlasak neler kacacak agzindan
Recel var miydi anam recel de yidin mi
oh ne guzell:))(bugun bende kan verdim troid icin..sol tarafim biraz buyukmus..ama ilac felan vermedisadece kontrol edilmesi gerekiyomus duzenli.bu ara hep yorgunluk uyku hali .kolumu oynatacak halim yok.spor zorla yapiyorum 2 gunde bir..acaba troidden olabilirmiAy valla ben de anlamadim nasil oluyor, sanirim tiroid hapi yapiyor bunu ama glifordan ziyade. Ben hapa bi hafta istanbul tatilinde basladim, orda da hominigirtlak yedim, ayni kiloyla döndüm, ardindan adet sisligi, simdi adet de bitince az bi dikkat edince catir catir gidiyor valla. Normalde ben de bu kadar kolay vermiyordum sasirdim bi, ama nerdeyse 3kilo oldu simdi, 5 kilodan sonra yavaslar heralde. Yoksa tehlikeli yani, 5 günde 2.6 kilo vermis oldum.
moralman iyiyim abla ama çok ilaç almamın yan etkisi midir nedir aşırı yorgunluk var. Ayrıca ishal mide ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Sabah 6da mide krampları ile uyandım. hadi onu bi şekilde atlatmaya çalıştım sonra başım çok ağrımaya başladı mmigrenden bu ilaçlara ek migren ilaçlarımı da aldım en son az evel tansiyonum 7-4e düştü yani sağlıksal olarak biraz kötüyümgünaydın gülümmm bu gün nasılsın daha iyisin değil mi
hastayım uzanıyorumben calisiyorum siz?
ilaçlar midene dokunmuş galiba gülüm , tuzlu ayran içip ayaklarının altına yükselti kırlent yastık bir şey koyup uzan çok düşmüş tansiyonunmoralman iyiyim abla ama çok ilaç almamın yan etkisi midir nedir aşırı yorgunluk var. Ayrıca ishal mide ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Sabah 6da mide krampları ile uyandım. hadi onu bi şekilde atlatmaya çalıştım sonra başım çok ağrımaya başladı mmigrenden bu ilaçlara ek migren ilaçlarımı da aldım en son az evel tansiyonum 7-4e düştü yani sağlıksal olarak biraz kötüyüm
hastayım uzanıyorum
tiroid böyle seyler yapabiliomus ama bende yapmadi , ama aslen yapoti yaa.. dusununce, ben 6 ay önceye kadar 4-5 saat uykuyla dünyalari yapardim heyecanim enerjim hic bitmezdi, simdi 6-7 saat uyuyorum ve bazen bazi seyleri usenme hissiyle yapiyorum. ama benim bi problem yok , sde 4.3 cikti, yani 4,8 e kadar normal sayiliyo da gebelik istedigimden ilac almam gerekiyor, 3 uzerinde olursa gebe kalmak zorlasiyo diyollal.oh ne guzell:))(bugun bende kan verdim troid icin..sol tarafim biraz buyukmus..ama ilac felan vermedisadece kontrol edilmesi gerekiyomus duzenli.bu ara hep yorgunluk uyku hali .kolumu oynatacak halim yok.spor zorla yapiyorum 2 gunde bir..acaba troidden olabilirmi
gecmis olsun tkrrmoralman iyiyim abla ama çok ilaç almamın yan etkisi midir nedir aşırı yorgunluk var. Ayrıca ishal mide ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Sabah 6da mide krampları ile uyandım. hadi onu bi şekilde atlatmaya çalıştım sonra başım çok ağrımaya başladı mmigrenden bu ilaçlara ek migren ilaçlarımı da aldım en son az evel tansiyonum 7-4e düştü yani sağlıksal olarak biraz kötüyüm
hastayım uzanıyorum
anladim canim.bakalim benim sonuclar nasil oncaktiroid böyle seyler yapabiliomus ama bende yapmadi , ama aslen yapoti yaa.. dusununce, ben 6 ay önceye kadar 4-5 saat uykuyla dünyalari yapardim heyecanim enerjim hic bitmezdi, simdi 6-7 saat uyuyorum ve bazen bazi seyleri usenme hissiyle yapiyorum. ama benim bi problem yok , sde 4.3 cikti, yani 4,8 e kadar normal sayiliyo da gebelik istedigimden ilac almam gerekiyor, 3 uzerinde olursa gebe kalmak zorlasiyo diyollal.
kontrolleri kaçırma ki troid değişikliği var mı anlaşılsın gülümoh ne guzell:))(bugun bende kan verdim troid icin..sol tarafim biraz buyukmus..ama ilac felan vermedisadece kontrol edilmesi gerekiyomus duzenli.bu ara hep yorgunluk uyku hali .kolumu oynatacak halim yok.spor zorla yapiyorum 2 gunde bir..acaba troidden olabilirmi
Aha ben de ankaradayım kedim ikea taraflarında fln mı oturuyorsun semt neresiAnkaradayim çıtır fok um benim
Sen nerdeydin
Hicbir şey yiyesim gelmiyormenülere yorum yapmıyoru ya ben normalde , tutamadım kendimi sana yazmam lazım diye
kızzz hastasın domatesin daha zamanı değilken erkenden ne konservesi hem bu menü ne akşam hariç bir şey yok doğru düzgün ye ki bedenin savunma mekanizması güçlensin çabuk iyileş çocukta hastalanmaya başlamış allah şifa versin
işin özeti : iyi bakkkk kendineee daaa:))
Birlikteyim canim bilir misin buralari cankaya nin ust taraflari ikea cok yakin bize nerden bildin aboreeyy ifşa oldumAha ben de ankaradayım kedim ikea taraflarında fln mı oturuyorsun semt neresi
ben ostimde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?