Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

❤ OSHO'dan DOĞRULAMA KURALI...!
"Doğrulama Kuralı" denen müthiş bir kural vardır.
İçinden bir şeyi derinlemesine bütün ve mutlak olarak doğruladığında o "gerçek" olmaya başlar...
İnsanlar bu yüzden fakirlik içindedirler. Çünkü yokluğu doğrularlar!
Şunu amaç edinin; Olumsuz olanı doğrulamayı bırakıp, olumlu olanı doğrulamaya başlayın.
Birkaç hafta içinde elinde nasıl bir sihirli değnek tuttuğuna şaşıracaksın!
Örneğin;
Kolay üzülen biriysen, gece uyumadan önce yirmi kere, kendi kendine sessiz ve derinden, ancak kendini duyabilecek kadar yüksek bir sesle;
Mutlu olduğunu, bunun gerçekleşeceğini yolda olduğunu doğrula...
Artık son üzüntüyü yaşadın,
Üzüntüye elveda...!
Bunu yirmi kere tekrar ederek uykuya dal,
Sabah uyandığını farkına vardığın anda, daha gözlerini açmadan yirmi kere tekrarla.
Gör bak, günün nasıl değişiyor,
Yedi gün içinde bir şeyi doğrulayıp onun sonucunu görmüş olacaksın!
Sonra yavaş yavaş olumsuz olan her şeyden sırayla kurtul.
Her hafta olumsuz bir şey seç ve ondan kurtul...
Bir tane de olumlu bir şey seç ve onu özümse.
Bu tamamen bir seçim meselesidir,
Cehennemi yaratan da kendi düşüncelerin,
Cenneti yaratan da...
Önce olumsuzlardan başla, sonra olumluya geç.
Çirkin şeyler insana yapışıp kalır!
Cehennemini cennete dönüştür...
Ama sonra cenneti de bırak,
Çünkü "olumlu düşünce" hala bir düşüncedir!
Sıfır düşünceye, düşüncesizliğe geç,
O zaman gerçekleşecektir...!
Osho

oh ne guzell:))(bugun bende kan verdim troid icin..sol tarafim biraz buyukmus..ama ilac felan vermedisadece kontrol edilmesi gerekiyomus duzenli.bu ara hep yorgunluk uyku hali .kolumu oynatacak halim yok.spor zorla yapiyorum 2 gunde bir..acaba troidden olabilirmi

günaydın gülümmm bu gün nasılsın daha iyisin değil mi
moralman iyiyim abla ama çok ilaç almamın yan etkisi midir nedir aşırı yorgunluk var. Ayrıca ishal mide ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Sabah 6da mide krampları ile uyandım. hadi onu bi şekilde atlatmaya çalıştım sonra başım çok ağrımaya başladı mmigrenden bu ilaçlara ek migren ilaçlarımı da aldım en son az evel tansiyonum 7-4e düştü yani sağlıksal olarak biraz kötüyüm
ben calisiyorum siz?
hastayım uzanıyorum

ilaçlar midene dokunmuş galiba gülüm , tuzlu ayran içip ayaklarının altına yükselti kırlent yastık bir şey koyup uzan çok düşmüş tansiyonun

tiroid böyle seyler yapabiliomus ama bende yapmadi , ama aslen yapoti yaa.. dusununce, ben 6 ay önceye kadar 4-5 saat uykuyla dünyalari yapardim heyecanim enerjim hic bitmezdi, simdi 6-7 saat uyuyorum ve bazen bazi seyleri usenme hissiyle yapiyorum. ama benim bi problem yok , sde 4.3 cikti, yani 4,8 e kadar normal sayiliyo da gebelik istedigimden ilac almam gerekiyor, 3 uzerinde olursa gebe kalmak zorlasiyo diyollal.

gecmis olsun tkrr

anladim canim.bakalim benim sonuclar nasil oncak

kontrolleri kaçırma ki troid değişikliği var mı anlaşılsın gülüm

Hicbir şey yiyesim gelmiyor

Ya kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offf bir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.

dün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…