Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz masallah nasil cok veriyon oyle.
Ay valla ben de anlamadim nasil oluyor, sanirim tiroid hapi yapiyor bunu ama glifordan ziyade. Ben hapa bi hafta istanbul tatilinde basladim, orda da hominigirtlak yedim, ayni kiloyla döndüm, ardindan adet sisligi, simdi adet de bitince az bi dikkat edince catir catir gidiyor valla. Normalde ben de bu kadar kolay vermiyordum sasirdim bi, ama nerdeyse 3kilo oldu simdi, 5 kilodan sonra yavaslar heralde. Yoksa tehlikeli yani, 5 günde 2.6 kilo vermis oldum.

afiyet olsun
tşkler
Günaydın kızlar bugun biraz daha iyiyim şükür esimi ise yollayim evleri toparlarim kahvaltımı geç yapicam bugünde evde değilim parka gidicez ama bugün kacamak yok hafif bi gün olucak sizlerde durumlar nedir
günaydın, ben yollardayım kahvaltı bile yapamadım
Canım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
benim yeğenimdede var elinde Doğum tarihi yaklaştıkca koyulaşıyor sonra yine soluyor. Ama büyümedi hiç. Bişey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmesi için Dr a gösterebilirsin
Gunaydin hanimlar mutlu persembeler temizlikci abla gelecek cok isim var bugun
Günaydın herkesee
günaydın bayanlar
Dunki manzara fonunda kahvalti tabagi atiim iciniz acilsin
Eki Görüntüle 2292229
böyle manzarada sürekli balkonda yerdim sanırım
gunzydinlar herkese
Günaydın

Çok güzel tabak manzara ayrı güzel
ıf diyete geçeyim dedim 8 16 şeklinde hiç duydun mu 8 saat belirli kalori alımı 16 saat uyku dahil açlık..
Bu ara almayım yeter diyorum sıkıldım hemen diyetten
Evet biliyorum onu en az bir ay yapilmasi gerekliymis ki netice alinsin ben karatay yapiyorum mantigi ayni leptin e dayaniyor ikisi de
Adanali misin ne tesaduf

Evet biliyorum onu en az bir ay yapilmasi gerekliymis ki netice alinsin ben karatay yapiyorum mantigi ayni leptin e dayaniyor ikisi de
Adanali misin ne tesaduf
Karatay if diyete göre lüks zeytinyağı kuruyemiş falan yo yo ben fakir açlığımı çeker otururum
Adana lı değilim ama oluyum ya nolacak orasıda bizim heryer bizim

Karatay if diyete göre lüks zeytinyağı kuruyemiş falan yo yo ben fakir açlığımı çeker otururum
Adana lı değilim ama oluyum ya nolacak orasıda bizim heryer bizim
Azcik stalk yapiim dedimdi becerememisim zaar
Evet z.yagi kuruyemis vs var biz de supsuper bi diyet

Azcik stalk yapiim dedimdi becerememisim zaar
Evet z.yagi kuruyemis vs var biz de supsuper bi diyet
ben karatay da diğer 16 saat dur 8 saat ye diyetini de yapmıyorum, gerçi diyette yapmıyorum :)) leptin çalışsın diye acıkmadan ağzıma bir şey sürmüyorum ilk öğünü öğle saatlerin de yiyorum 2. öğün de ne zaman acıkırsam 6 saat sonra da olabiliyor 8 saat sonra da bana yarayan tek yöntem bu oldu hazır paket ürünlerden uzak durup sağlıklı beslenmeye çalışıyorum böylece off diyetten bıktım bırakıyorum muhabbeti de olmuyor 3-4 senedir bu şekil de devam ediyorum

En iyisi saglikli beslenme zaten diyet mantigi bezdiriyor insani. Leeptin in avantaji insani birazdan bir sey yiyim canim bisi cekti kacamaklarindan kurtariyor ara ogun yapmayinca istikrarli oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…