Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kahvaltı yapmak istiyorum çok açım burda bü kahveler çikolatalar şekerler cipsler var
yımırtaaa pennirrr yok muuuuu
açsan bedenin yakıt istiyor sağlığa zararlı insanın bedenini de cildini de yaşlandıran çökerten şeylerden istemiyooorrr ..
bak ben senin bedeninin yerine konuştum kızz:)) güzel sağlıklı doyurucu bir kahvaltı yap kendini sev gülüm

Anam gibi konusuyorsunuz hep yaaa

En iyisi saglikli beslenme zaten diyet mantigi bezdiriyor insani. Leeptin in avantaji insani birazdan bir sey yiyim canim bisi cekti kacamaklarindan kurtariyor ara ogun yapmayinca istikrarli oldum ben
aynen ve aç mıyım susuz muyum ayırt etmeyi de öğrendim beden çoğunluk açlıkla susuzluğu karıştırır 1 bardak su içip bir kaç dk bekleyince meğerse aç değilmişim onu öğrendim

Anam gibi konusuyorsunuz hep yaaa
ben hep anaçtım zaten :)) yaşım da olmuş 39 tabi ki ana gibi konuşurum , 2 yeğene sık sık bakmış büyürmüş hatta sıpalardan birin teyze yerine anne dediği biriyim o sıpa şimdi 26 yaşın da:)

Anam da siz gibi pozitif dusunun, mutlu olmayi secin evrene mesaj gonderin instagramim bu mesajlarla dolu

Anam da siz gibi pozitif dusunun, mutlu olmayi secin evrene mesaj gonderin instagramim bu mesajlarla dolu
Allah beni doğuştan neşeli yaratmış , anneni de bence öyle yaratmış biz istesek de uzun süreli kötümser negatif enerji yayan biri olamayız kiii :))
annen kaç yaşın da gülüm ilk gördüğün de selam söyle benim için sarıl o güzel insana

Bayramda sarilayim
Boyle seyler mesela

Yokki burda hastanedeyim kontroller için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…