Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ah canım kıyamam çok sevindim güle güle kullan. az veren candan, çok veren maldan demişler hicran.. nişanlını takdir ettim.
benim ki böyle günlere kapitalist sistemin oyunu deyip durudğu için farklız amanlarda hediyeler alıyor. ama hakkını yiyemem bu güne dek ne aldıysa hepsi hakikatli şeylerdi reklam yapmiyim şimdi burda

Tamam canım yarın patates günü Salata falan yapalım :13: 3 kilo versem bile yeter su 5 günde

tamam anlaştık yarın patates günü =):13:

bu arada hicran benim face yok ama kardeşiminkini kullanabiliyorum özelden mesaj atarsan ekleyelim birbirimizi. bende edda ile murş var sadece face de. kadeşimle resmimiz var beni görebilirsiniz

aynen öyle murchumm biraz zor oldu kendimi tutmak ama başardım :))

bu aralar menülerin harika gidiyo kaptan

bende bu aralar daha dikkatliyimm
dün akşam yemeği yemedim
2 elma yedim
bu hafta akşam yemeklerini yemicem cuma inş tartı oynarsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum

Kaptancım bende senin gibi düşünüyorum burası nazi kampı değil
buraya vaktini ayıran insanlar isteyerek ayırıyorlar
ben yazı yazacagımda günde 7 atmam gerekirken 5 tane attıysam 7 ye çıkarmak için kendimi zorlayamam kimse kusura bakmasın yapmacık işler bana göre değil
eğer mesaj sayılsın diyen varsa mesaj sayılan bir takıma gidebilirlerdi..
çünkü bizde msj sayılmıyor ama gelmediği mesaj atmadıgı günler sayılıyor.. bizkişi 1 hafta boyunca gelmiyorsa
zaten çıkarılıyor..
haa geliyor ama ara ara yada katılımı azsa uyarı alıyor dikkat et diye.. ama sonradan tekrar aynı şekilde olursa zaten çıkarılıyo... (örnekleri vardır geçmişte..)
benim bu konudaki fikrim budur..

ha bende önceden daha sık katılırdım hatta bekçi gibi murch ve ben beklerdik sürekli kendi kendimize konuşurduk..
ama bu ara aksilikler sık gelemedim (kardeşimin ameliyatı , cumartesi ve pazar girecek oldugum mesaja hazırlanmam (haa bu arada bunlrı bile bakmadan yazıyorum kızlar :))) klavye çalşıyorum ya ))
şimdilik bu kdar bu konudaki yorumlarım

ahaha kıyamam çok iyi etmişsin. ama keşke doğum gününü de kutlasaydın edda tatlım ya =)

))

kutlamadım wallaa pişmanda deilim )
burnunu sürttüdüm azcık

buarada beni ekleyen sellen kardeşni dimi
senin resmin varmı o facede hangisisin :))

Son düzenleme:

durumu olmayan aileleri anlarım belki durumları yoktur ama
bende nagihan gibi düşünüyorum set istemiyorum deme
asıl setini al gelinliğini kirala derim ben
düğünden sonra gelinliğim bazanın altında yer kaplıyo dahaa napacam onu
ama set ne bileyim yeri oluyo yeni gelinsin ..
bide ne kadar istemiyorum desen okadar degerini bileceklerini sanırsın ama bilinmez ne gerekiyosa istemelisin bence..

ha kaynının terbiyesizliği üzerine hiç birşey deme muhattap bile olma..
kayınvalidenlerle karşı karşıya geldiğince düzgünce konuş yaptıgını anlat..
bana böyle konuşmak kimsenin haddine değil gibi alttan alttan konuş..
saygısızca değil ama
üzülmee bu dönemler gergin olur sen mutlu olmaya calıs en güzel dönemloerini yaşıyorsun

Ya bişey sorcam eşleriniz nişanlılarınız biliyormu burda olup kilo vermek istediğinizi? Burda menü paylaştığınızı?

evet biliyorr
hatta gecen hoppidickin kocasına dediği kaslı adam bisküvilerini anlattım onaaa güldüü

hahahaaa :))
sende bana benziyon bende deriimm
adam da güzel cvp vermiş adam bi gün önce kaslı adamdan bahsedersennn adamda sana o birküvileri yer der

güzel sözlerin için teşekkürler..
bende öyle düşünüyorum ..
bizim topigin ana kurali samimiyet ve burada sadece samimi oldugun kişilerle konuşumuyorsun hepimiz birbirimizde haberdarız..
birinin bi sıkıntısı olunca yeri geliyo kalpten onu paylaşıyoruz ..
gelen gidenler oluyo ama temel taşlar yerinde :)))
oyüzden kurallar büyük ölçüde değişlmiyor
zaten yeni gelenlerede kurallar baştan söyleniyo..
biz buradan o atılsın şu atılsın kolay demiyoruz ancak gerçekten kötü paylaşımı olacakki takımdan çıkarılsın
aksi bi durum görmedim ben hiç ..
haa bu arada geçmişi ben gelmediğim günler kesin okuyorum çünkü mesak ediyorum ne kaynatmış kızlar diye şuan okudum gibi :)))
sloganı sevdim bu arada :)))))
'Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını''

Son düzenleme:

hahaaa ben evgililer günü hediyemi geçen aldırdım senin gibi
bilekte platform botlar varya onlardan bitane begenmiştim aldırdım gecen hafta sevgililer günü hediyemi :))
dün bizimkiii de çiçek bile almadııı ben çiçekya
bana konuşma yapıyo dün gece
"aşkım beni seni sevgime 1 günü sıgdıramam. biz sevgili değiliz artık (bu lafı servmiyorumm)"
bende cevap veriyorum:
"ulan ben senden fazla bişe istemiyorum amaa bu günleri unutiyim demee evlendik diye hediye almadanda eve gelmeee "

hahaaa

geçmişte okumuştum alıntı yaptım ama silinmiş kimdi babası annesine carrefourdan çiçek almış
bende size annemle babam arasında geçeini anlatıyım

babam anneme bi kutu getirdi sevgililer gününden 1 gün önce annem bendeydi
dedikii sevgililer günü hediyen
kutuda bi midye midyenin içini açıyon ayy okdar ilginçki karnından inci çıkıyoo. babam çıkarmaya calısıyo ama bildigin sanki midyenin karnında inci
10 yaşındaki erkek kardeşim tepki buuu : anne koş babam midyeye dogum yaptırıyoo hemde sezeryannn

Canım Dün gül gönderdi özür diledi bende affettim Büyüklük bende kalsın askare gidecek sitresine verdim
Nişanlım hepsiyle konuştu Ben yüz göz olmak istemiyorum Üzülen Gökhan oluyor Cokteşekkürederim su dönem bi gecse
:18:

evet en iyisi o..
hiiç yüz göz olma ..
ağırlıgını koru sen fazla düşünme olumsuzlukları sen gelinliğini düğününü düşün..
evini eşyalarını düşün onları araştır boşverr diğerleri sinek vızıltısı gelsin sana

ay kızlarr bugün ne giysemi izliyorumm
kadın ortaokul balosunda giydiği kıyafeti giydiii
anammm dedim benim ortaokulda giydiğim kıyafettt dizlerimden yukarı çıkmazz

kendim çalıp kendim oynuyorum :)))
ama ben dünkü menümüde yazıyımm

sabah kahvaltıda
6-7 dilim macar salam
beyaz peynir
tulum peyniri
2 fincan çay + 2 küp şekerli

ara 1 dilim pasta
1 bardak kola

öğle anneme gittim hamsiyi yagsız fırına sürmüş
balık yemiğyorum ama saglıgım için birazcık yedimm ekmeksiz
çayy

ara yok

akşam 2 elmaa

gün içinde 2 litre kadar su

evet canım sen de gayet güzel açıklamışsın. eheh sağol.

ay kızlarr bugün ne giysemi izliyorumm
kadın ortaokul balosunda giydiği kıyafeti giydiii
anammm dedim benim ortaokulda giydiğim kıyafettt dizlerimden yukarı çıkmazz

ahaha al benden de o kadar. annemin nişanlığı dizimden yukarı çıkmıyor ahaha. incecikmiş annem şimdi kilo aldı ama artık kaç yaşında kadın yani umursamıyor. evlendikelrinde 50 kg falanmış annem. ah kızını gel gör iki katı maşallah.

çok iyi hatırlıyorum annem 3. çocugunu yani 10 yaşındaki kardeşimin dogumdan eve geldiğinde tartılmıştı 69 kilo idi.
ben şimdi bu halde kendimden utanıyorumm ((

dün dışarı çıkarken gardılobun karşısına geçtim
Allahım hiç birşeyim olmuyo göbek direk çıkıyoo
çok moralim bozulduu
1 kocaman poşet kıyafet badi bluz gömleklerimi kardeşime götürdüm yine
giymiyorum boş bol dolapta bekliyolarrr
ama çok moralim bozulduuu

böyle olunca kafam yerine geliyoo
acilen 65 olmalıyımm sonrada 60 a inmeliyim yoksa benim bu gidişim gidiş değilll

dün bende pasta ve kola yedim :18:

sorma valla edda ben de önce 75 sonra 70kg olmalıyım. benimde badyler kazaklar aynen anlattığın gibi olmuyor. oturunca göbeğim şişme bot gibi duruyor.soğuk havalarda insanın içinden pek bir şey yapmakda gelmiyor. kan şekerim düşüyor, canım tatlı istiyor. edda sen hemşiremiydin canım?

yok canımhasnede bilgi. programcı olarak çalışlıyodum
hasndenin web stesini yapıyodum..
şimdi çıktımevdeyim işte 1 aydır

sen evleneceksin evettt inşallah inersin gelinlikle kilolu olmak hiç güzel değil onu düşün hep..
ama sen çok şişko durmuyonn boyun var herhalde yüzünde kilolu değilll

cnm dün 10 dk diye jet hızıyla yaptım azıcık terledim yoksa 20 dk anca terletiyo :))sırtındaki 5 kg ağırlık ne olaki kızın desem 15 kgden aşağı değildir :44:

valla baban süpermiş akşamda size iyi şamata olmuş :)) benim eşimde senin nişanlın gibi düşünüyo bu işler işletmecilerin uydurmasıymış

ay cnm nasıl duruyosun bu kadar şeyle ben çok acıkırım

sesli güldüm sesliiiiii
senin babada harikaymış kocanda kocam gibi cvp vermiş biz artık sevgili değiliz evliyiz pehhhhh

menün güzel cnm heleki akşam yememen yaww anlamadığım bizim menüler süperde biz niye zayıflamıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…