- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.961
Onada üzüldüm yazık cocuk askere gidecek bunalmıs galiba gerci ben ona hiç birsey demedim nişanlıma dedim
Nişanlımda kolye aldı Yazık parası yok gene düsünmüs almıs
Benim hediyeme bayıldım cok eglendik hatta fotolarımızı hemen fec paylaştım
Tamam canım yarın patates günü Salata falan yapalım :13: 3 kilo versem bile yeter su 5 günde
bu arada hicran benim face yok ama kardeşiminkini kullanabiliyorum özelden mesaj atarsan ekleyelim birbirimizi. bende edda ile murş var sadece face de. kadeşimle resmimiz var beni görebilirsiniz
Canım msj attım eklersin olurmu
Eddacım ıyı yapmıssın sevgılıler gunu kutladım dogum gunu kutlamadım dıosun yanı :)Az deılsın sende heeee
Dünkü Menüm;
Sabah;
Domates
salatalık
zeytın
1 yumurta beyazı
avuc ıcı kadar 2 tane ınce lavas
1 dılım peynır
Öğle;
meyve salatası
Aksam ;
Yok[/B]
saol cnm zaten eve gıttıgımde saat cok gectı bende yemedım bısey....
cnm haklısın ben kımseye baskı kurmak ıstemıyorum ama bu duzenlı gıren arkadaslara haksızlık oluyor...Menulere kımse yorum yapmıyor.Bende dahıl ama benım mantıklı bı acıklamam var ben yazmayanları protesto edıyorum .Çoğu arkadas menusunu yazmaktan cekınıyor.Bende şöyle bi kuralmı cıkarayım 1 haftada 5 gun menu yazmak zorunlu bu 3 olursa takımdan atarızmı diyim.Hadı kabul edıldı buseferben onu nasıl takıp edıyım ısım gucum var.Hadı ettık ben herkesı sevıyorum kımsenınde gıtmesını ıstemıyorum nasıl gonderıyım? Tıkandım kaldım valla...Yada body yapalım desem kısılerı 2 serlı guruplarla bırlestırıp bırbırlerının menulerınden sporlarındanmı sorumlu tutsam...Hadı onu yaptım bu sefer benım takım arkadasım topıge gelmedıgınde benımde motıvem dusecek!
Bu cıddı bı sorun arkadaşlar Lütfen çözelimm...Yenı fıkırlere açığım
ahaha kıyamam çok iyi etmişsin. ama keşke doğum gününü de kutlasaydın edda tatlım ya =)
))
Set istemiyorum salon istemiyorum dedimki sadece gelinligime karısmayın Hergün konumuz gelinlik oldu komsu kızı 3cünü 900 kiralamıs olabilr ben diktirmek istemiyorum anlatamadım Bana diktirdiyo
Kendine gelince dügün kıyafetini diktirmezmiş dikmek iyi olmazmıs hazır alacakmıs ama bana gelince yok dikilsin gecen o yüzden sorun olmasın diye apar topar aldık nişanlıma gene ben yardım edecegim
Çok bunaldım
Ya bişey sorcam eşleriniz nişanlılarınız biliyormu burda olup kilo vermek istediğinizi? Burda menü paylaştığınızı?
off bayılırım mücvereee..
bugünde ne oldu bak anlatiimm..aradım bunu dedimki :totoşum bana sevgililer günü hediyesi aalmadan gelme sakın..o da dediki:sen dünkü püskevitleri yee!!!tabii ben bölee oldum
evet evet aynı ben
Bu arada kızlar topik meselesine gelince söylemek istediklerim var. Ben topiğimden kaptanım murşten ve burada birebir konuştuğum arkadaşlarımdan çok çok memnunum. Topiğin işleme sürecinden de memnunum. Eylül - Ekim aylarında da üye olup bu topikte 1 ayda 6kg verdim. Daha sonra katılamadığım için ayrıldım. Fakat burda aile gibiyiz. Gün içinde aklıma geliyorsunuz giremediğim zaman o durumdayız yani =))
Ben yazın başka bir diyet topiğine üyeydim buradan önce girmiştim o topiğe. Çok saçma bir düzen vardı mesela herkes kendi samimi olduğu kişiyle konuşuyordu. genbel bir sohbet katılım yoktu. Ama burda öyle değil. iyi yanlarından bakarsanız birimizin derdi hepimziin derdi oluveriyor
Ne kimseyi yadırgarım ne de gruptan gitsin derim. Kimsenin gruptan ayrılması için oy kullanmam. Gruptan kimsenin gitmesini temenni etmem. Daha önce ekim de 2 hafta ( işsiz kalmıştım nişanlımla problemler olmuştu) manevi sorunlar yüzünden girmediğim olmuştu topiğe ve bana bu diskalifiye konusu yapıldığında sağolsun bir çok arkadaş kalmamı istemişti başta eda, taçsız prenses ve murşüm olmak üzere. Onlara teşekkür ediyorum. Demekki beni kazanmışlar ben 2 ay sonra tekrar gruba geldim ve sürekli takip ediyorum.
Şu an bence tek (ufak) sorun geçmişe herkes cevap vermiyor. Geliyorlar selam benim şurda olay var burda mesele var diye bi kere bir cümle yazıp giden arkadaşlar var. onlar zaten hiç yorum yapmasınlar bence bu topik konusuyla ilgili.
Demek istediğim bu bir hayat meselesi değil kimse kimsenin kalbini kırmasın. Bizler yüzyüze görüşmedik ama burda kalp kırıcak en ufak bir cümle öbür dünyada karşımıza çıkabilir. Bir güler yüz bir güzel kelime de ibadettir. Tabiki katılım olsun şişman kaderimizi paylaşalım
Hicranı, nagieymeni, siyamumu, doksanaltmışdoksanı, BeyazBulutu, Okyanusadayı yeni tanıdım çok da sevdim.
edda1985, Mursh, trulyScrumptiousu zaten daha önceden biliyordum onlarla da keza sohbet ederken çok keyif alıyorum. Sonuç olarak ben topiğimden memnunum arkadaş. Yazdıklarım çok içten ve güzel düşünerek arkadaşlar. İyi niyetli algılayın lütfen yazdıklarımı. Normal de de kendi hayatımda her zaman önce düşünerek hareket ederim. Ve temiz kalpli yaklaşırım. Hadi bakalım hayırlısı slogan da buldum ''Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını'' ahahah
bu arada benim değerli eşimde her 14 şubatda olduğu gibi bu 14 şubatdada elinde çiçekle gelmiş..(pasta yokdu , şaşırdım:)) sonaa efendim tabii ben başladım çaktırmadan dır dıraçok beğendiğim bir trençkot vardı , keşke onu alaydın dedim aaa bilseydim alırdım dedi..bende kredi kartını ver , hemencecik alayım dedim..kendi kendime hediye aldım yaa..hahahaa..hem trençkot hemde birkaç kitap aldım , hazır kredi kartı bulmuşken değerlendirmek lazım değilmi foto ekleyecektim ama olmadııııııııııııııııııı.. ((
durumu olmayan aileleri anlarım belki durumları yoktur ama
bende nagihan gibi düşünüyorum set istemiyorum deme
asıl setini al gelinliğini kirala derim ben
düğünden sonra gelinliğim bazanın altında yer kaplıyo dahaa napacam onu
ama set ne bileyim yeri oluyo yeni gelinsin ..
bide ne kadar istemiyorum desen okadar degerini bileceklerini sanırsın ama bilinmez ne gerekiyosa istemelisin bence..
ha kaynının terbiyesizliği üzerine hiç birşey deme muhattap bile olma..
kayınvalidenlerle karşı karşıya geldiğince düzgünce konuş yaptıgını anlat..
bana böyle konuşmak kimsenin haddine değil gibi alttan alttan konuş..
saygısızca değil ama
üzülmee bu dönemler gergin olur sen mutlu olmaya calıs en güzel dönemloerini yaşıyorsun
Canım Dün gül gönderdi özür diledi bende affettim Büyüklük bende kalsın askare gidecek sitresine verdim
Nişanlım hepsiyle konuştu Ben yüz göz olmak istemiyorum Üzülen Gökhan oluyor Cokteşekkürederim su dönem bi gecse
:18:
güzel sözlerin için teşekkürler..
bende öyle düşünüyorum ..
bizim topigin ana kurali samimiyet ve burada sadece samimi oldugun kişilerle konuşumuyorsun hepimiz birbirimizde haberdarız..
birinin bi sıkıntısı olunca yeri geliyo kalpten onu paylaşıyoruz ..
gelen gidenler oluyo ama temel taşlar yerinde :)))
oyüzden kurallar büyük ölçüde değişlmiyor
zaten yeni gelenlerede kurallar baştan söyleniyo..
biz buradan o atılsın şu atılsın kolay demiyoruz ancak gerçekten kötü paylaşımı olacakki takımdan çıkarılsın
aksi bi durum görmedim ben hiç ..
haa bu arada geçmişi ben gelmediğim günler kesin okuyorum çünkü mesak ediyorum ne kaynatmış kızlar diye şuan okudum gibi :)))
sloganı sevdim bu arada :)))))
'Mursh kaptanın takımı, geçer kulübün alayını''
ay kızlarr bugün ne giysemi izliyorumm
kadın ortaokul balosunda giydiği kıyafeti giydiii
anammm dedim benim ortaokulda giydiğim kıyafettt dizlerimden yukarı çıkmazz
evet canım sen de gayet güzel açıklamışsın. eheh sağol.
ahaha al benden de o kadar. annemin nişanlığı dizimden yukarı çıkmıyor ahaha. incecikmiş annem şimdi kilo aldı ama artık kaç yaşında kadın yani umursamıyor. evlendikelrinde 50 kg falanmış annem. ah kızını gel gör iki katı maşallah.
kendim çalıp kendim oynuyorum :)))
ama ben dünkü menümüde yazıyımm
sabah kahvaltıd
6-7 dilim macar salam
beyaz peynir
tulum peyniri
2 fincan çay + 2 küp şekerli
ara 1 dilim pasta
1 bardak kola
öğle anneme gittim hamsiyi yagsız fırına sürmüş
balık yemiğyorum ama saglıgım için birazcık yedimm ekmeksiz
çayy
ara yok
akşam 2 elmaa
gün içinde 2 litre kadar su
çok iyi hatırlıyorum annem 3. çocugunu yani 10 yaşındaki kardeşimin dogumdan eve geldiğinde tartılmıştı 69 kilo idi.
ben şimdi bu halde kendimden utanıyorumm((
dün dışarı çıkarken gardılobun karşısına geçtim
Allahım hiç birşeyim olmuyo göbek direk çıkıyoo
çok moralim bozulduu
1 kocaman poşet kıyafet badi bluz gömleklerimi kardeşime götürdüm yine
giymiyorum boş bol dolapta bekliyolarrr
ama çok moralim bozulduuu
böyle oluca kafam yerine geliyoo
acilen 65 olmalıyımm sonrada 60 a inmeliyim yoksa benim bu gidişim gidiş değilll
dün bende pasta ve kola yedim :18:
sorma valla edda ben de önce 75 sonra 70kg olmalıyım. benimde badyler kazaklar aynen anlattığın gibi olmuyor. oturunca göbeğim şişme bot gibi duruyor.soğuk havalarda insanın içinden pek bir şey yapmakda gelmiyor. kan şekerim düşüyor, canım tatlı istiyor. edda sen hemşiremiydin canım?
yaptığın temizlikte spor sayılır canım
10 dakkada terletiyor peki eliptik
benim stepper artık eskisi gibi terletmiyor beni 20. dakikadan sonra terlemeye başlıyorum
sırtımda 5 kilo ağırlık olmasına rağmen :44:
ahah yok kızlar gayet güzel güller ve kocaman harika bir pasta aldı anneme =) hatta babam kız kardeşimin sevgilisi yok diye ona da hediye aldı, ben de kardeşime hediye aldım üzülmesin diye =) babacığım nişanlım bana bir şey almadığı için çeyizime porselen bir şey aldı ne düşünceli babam var. hatta bombayı patlatıyorum. akşam babam apartmanın bahçesinden anneme seranat yaptı. elinde gülle amor amor diye bağırdı annemle çok güldük ahahaha
tatlım bence çok güzel geçirmişsin dün diyetini. menün bence çok başarılı olmuş.gayet ölçülü
valla dişi terminatör benim annem de. dün sabah aramıştı beni dedi ki babanı arıcam şimdi sevgililer günü için dedi. sonra bir sessizlik oldu telefonda annem şey dedi '' ay yok yok erkek olan o, önce o beni arasın canım '' ahaha triplerdeydi. ama akşam gördü kocasının inceliğini
canım senin de menün güzel olmuş muz hariç bence ölçülü. akşamları ben de çok acıkıyorum trulyScrumptious valla canım neler istiyor anlatamam. geç yattığım için zorlanıyorm.
aynen bizde dekırmızı güller konuştu:119:
ahaha siyamum hadi hayırlısı. ben de senin gibi korkudan baktırmıyorum. arada kahve falı ama pek de inanmam fala =) yine de inşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşına tatlım benim.
valla nagicim her sene imkanları dahlininde babam bir şeyler yapmaya çalışıyor. benim gencecik nişanlım bana hava aldı ahaha. 50 yaşında babacığım anneme bahçeden serenat yaptı
babam benle dalga geçti akşa.m nişanlıma da şey diyor ''öyle bitanem demekle olmaz ben bitanem demiyorum ama karıma çiçeğini pastasını alıyorum diyor ''ahaha
nagicim bence sadece çikolata işi bozmuş.onu da bu günt elafi edersin hayatım
afiyet olsun şekerim.
ay bilemedim ben hicrancım ya. uyabilrimiyim ki. mesela ben yumurtadan hiç hoşlanmıyorum. yani sadece sahanda yumurta yiyebiliyrum o da çok nadir. hepsine uyabilirmiyim bilmiyorum.
gelelim banaaaaaaaaaaaa =)
öncelikle herkese günaydın. ben sabah 7 de uyandım dükkana geldim ve hala uykum var gibi.
itiraf kısmına gelince dün akşam (2 dilim pasta yedim 3 bardak zero kola içtim ) canım biraz sıkıldı ama pişman değilim:18::18:
bu günkü menüm;
sabah: 1 kase nesfit meyveli. 500 ml su.
öğlen: 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği.
ara: 1 bardak şekersiz kahve yanında 1dilim kepek ekmeğine sürülmüş bal.
akşam: bir porsiyon yeşil salata.
spora da gidicem akşam eğer kar falan olmazsa.
hahaaa ben evgililer günü hediyemi geçen aldırdım senin gibi
bilekte platform botlar varya onlardan bitane begenmiştim aldırdım gecen hafta sevgililer günü hediyemi :))
dün bizimkiii de çiçek bile almadııı ben çiçekya
bana konuşma yapıyo dün gece
"aşkım beni seni sevgime 1 günü sıgdıramam. biz sevgili değiliz artık (bu lafı servmiyorumm)"
bende cevap veriyorum:
"ulan ben senden fazla bişe istemiyorum amaa bu günleri unutiyim demee evlendik diye hediye almadanda eve gelmeee"
hahaaa
geçmişte okumuştum alıntı yaptım ama silinmiş kimdi babası annesine carrefourdan çiçek almış
bende size annemle babam arasında geçeini anlatıyım
babam anneme bi kutu getirdi sevgililer gününden 1 gün önce annem bendeydi
dedikii sevgililer günü hediyen
kutuda bi midye midyenin içini açıyon ayy okdar ilginçki karnından inci çıkıyoo. babam çıkarmaya calısıyo ama bildigin sanki midyenin karnında inci
10 yaşındaki erkek kardeşim tepki buuu : anne koş babam midyeye dogum yaptırıyoo hemde sezeryannn
kendim çalıp kendim oynuyorum :)))
ama ben dünkü menümüde yazıyımm
sabah kahvaltıda
6-7 dilim macar salam
beyaz peynir
tulum peyniri
2 fincan çay + 2 küp şekerli
ara 1 dilim pasta
1 bardak kola
öğle anneme gittim hamsiyi yagsız fırına sürmüş
balık yemiğyorum ama saglıgım için birazcık yedimm ekmeksiz
çayy
ara yok
akşam 2 elmaa
gün içinde 2 litre kadar su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?