- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.661
Sıkma canını kuzum bu hafta artı çıkarsın haftaya hepsini halledersin onca kilo vermiş insasın sen kilolar bizden korksunKizlar bu yorgunluk bende istah patlamasi yapti yarinda tarti cevabını verecek muhtemelen yer yönden berbat bi hafta yaşıyorum
Aha helva yok gözlerüm yaşarduuuuKahvaltı 1.00
1 kase menemen
5 zeytin
1dilim peynir
Domates salatalık
3,5 tane közlenmiş yeşil biber
1 dilim ekmek
17.00 1 kase yulaf ezmesi
1 şeftali
20.00
1 tabak kabak yemeği
Salata
3lt su 1 bardak yeşil çay
afiyet olsunKahvaltı 1.00
1 kase menemen
5 zeytin
1dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 şeftali
20.00
1 tabak kabak yemeği
Salata
Insallah Zaten istedigim gibi gitmiyor.Ins arti çıkmazsın o zaman canim
Afiyet olsun dilegim
Of hicbir iş yapmıyor. Anca kendine yetiyor. Yaşı daha genç. Eltim 16 yaşında kaçmış kaynıma sonra düğün yapmışlar. Her şeyi ona bırakmış. Yerinden kalkmaz her şeyi ye iç dur acayip kilolu 140-150 arası. Anca hizmet bekler. Ona rağmen eltimle de dili çok çıkar. Kadın yine iyi dayanıyor yıllardırarkandan konuşması kv nin ayıbı gülüm seni ilgilendiren bir durum yok madem gelmeye geliyor sen de hasta halinle kendini zorlama iyi oldu geldiğin ölüyorum hastayım de yaaa
ben gerçekten bazen bu hallerimize şaşırıyorum neden eskiden ben de çok yaptım hasta halimle hatta ağrıdan gözümden yaş gele gele millete döndüm ne oldu bir eline sağlık bile diyen olmadı hem de kv nin evin de eltilere kayınlara çocuklarına yemek pişir taşır kaldır indir yapıyordum bana zorla sen tek yap diyen olmadı ağzımı açıp bel fıtığım azmış ağrıdan duramıyorum diyemiyordum ,.. iş can sağlığı oldu mu 7 kat yabancı da olsa kendi evim de olsa kimse kusura bakmasın arkamdan iyi hizmet etmedi pisti deseler de umurum da değil hastaysam söylerim yapamıyorum kardeşim derim uygun bir dille ,zaten doğrusu buymuş söylememiz lazım canoom , ister patavatsızlık ister yüzsüzlük desinler kimsenin ne dediğini umursama hatta kv ye akşam yemeği ellerinden öper de git az dinlen gözünü sevdiğim
Zor oluyor cidden. Zaten faydasi da yok banaAha benim rahmetli babamın başka türlü versiyonu , geçmiş olsun.
Evinin içinde eşinle çocuklarınla mutlu huzurlu isen gerisi boş uzuntu ...dışarıdaki hiç bir etkenin insanın seni mutsuz etmesini izin verme yani takmiycan bebisimAslında iş değişikliği için başvuruda bulundum ama olmadı. Bir hayır vardır dedik.
Kamuda çalışıyorum canım...
Merak ettim nerelisin?Aha helva yok gözlerüm yaşarduuuu
Bende zaten bir şey olsun her şey üst üste gelir şansımainşallah bir fırsatını bulur işlerini yola koyarsın tatlım yaaa
Gelme diyemiyor o dahmm onekpi bisey degildr insAllah cnm gecmis olsn
yoo canım ya ben öyle düşünmüyorum aksine canım istedigi icin ve ya saldrma soz konusu olmadi sekersize basladiktan sonra misafr de ağırladım gezmeye de gittim yemedim ama bu gittgm kisinin ilk kez evine gittim yemesem olmayacaktı tadımlık baktm hepsine artı olacağını da düşünmüyorum bi öğünde kacamak yapmak kilo aldrmaz devam edersek kilo aliriz
cok guzel gözüküyor cnm afiyet olsun
nere gidion kiz neden yemedin
esin niye bu kadar anlayissizlik yapiyor acaba hastaymissin da
ayy canim ne desem bilemedim kafanı dinle çözersiniz problemleri insAllah bi an önce
afiyet olsun o
ayy badana boya işleri kolay degil normal tabi bitmedi mi işler
abla yediklerim dolu dolu tabaklar degildi sonuçta ben artı getireceğini düşünmüyorum açıkçası dun yedim bugün de salarım durumu olmadı zaten tek öğündeki kacamagin arkası gelmediği sürece telafisi daha hızlı mümkün bence bugünü gayet hafif gecirerek dengeledim ama daha dikkatli olurum kaptanım
Iki öğünde küçük kacamakli sanki persembe menusu olmamış afiyet olsun
Oyuzden bardağın dolu tarafından bakican kayinvaldeyle oturmadigina sukur Edip bi iki gelmelerinede sabredip takmiycan canim...Of hicbir iş yapmıyor. Anca kendine yetiyor. Yaşı daha genç. Eltim 16 yaşında kaçmış kaynıma sonra düğün yapmışlar. Her şeyi ona bırakmış. Yerinden kalkmaz her şeyi ye iç dur acayip kilolu 140-150 arası. Anca hizmet bekler. Ona rağmen eltimle de dili çok çıkar. Kadın yine iyi dayanıyor yıllardır
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım :)
SABAH 11.00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
1 bardak çay
2 kk peynir
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 17.00
1 tabak küçük parçalara bölünüp baharatlarla pişmiş tavuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Yarın cuma mefkusum ağzıma tukurecek helvalara devam edersem yoksaAha helva yok gözlerüm yaşarduuuu
Yok canm
Aylardır mı vvuu çok iddialı bi cümleBayrama kadar dinlenemicem maalesef kuzum ya
Haftaya gene sinavlarim var izni o zaman kullanicam sonrasida bayram zaten
Hosgeldin ablam nasilsin
Arada bendede oluyor bi gireyim diyorum kk yok
Cicek bakma olayini hala sevemedim ben yahu
Ah abla ya keske yaptiracak vaktim olsa bu ara cok yogunum
Ins olmam kuzum cok sagol olursam toparlanamam
Afiyet olsun canim
Sadece gardiroplarin gelmesi kaldi canim hafta basina kadar gelir sanirim onlarin ici yerlesecek
Afiyet olsun canim
Kuzum gordum de yazamadim cok gecmisolsun
Afiyet olsun tatlim
Bence islerin bi kısmını at eşine bebisinle keyif yap simdi onu koklamasi bile ayri guzel :)
Afiyet olsun ponim
Afiyet olsun canim takim ici yarisma icin spor puanlari
Afiyet olsun nirancim
Hosgeldin kuzumm
Nasil yani o zamandan beri cikmadinmi abla
Valla kolay olmadi
Ben aylardir yemiyorum normal cikolata abla
Perş menüsü olarak çok iyi ama bnm sporum var benm menüm senin menünü döverKahvaltı 1.00
1 kase menemen
5 zeytin
1dilim peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 şeftali
20.00
1 tabak kabak yemeği
Salata
Kahvaltıda pe ynir ve ekmekte olduğu için yumurta çok olmuş canm afiyt olsnMenümü de yazayım :)
SABAH 11.00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
1 bardak çay
2 kk peynir
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 17.00
2 bardak ayran
Su 2 litre
Almaktan korkmuyor degilim kuzu ya hala kendimi kilolu hissediyorumSıkma canını kuzum bu hafta artı çıkarsın haftaya hepsini halledersin onca kilo vermiş insasın sen kilolar bizden korksun
Boyle dusunme canim iyi dusun kendini hemen veremiyorum moduna sokmaafiyet olsun
Insallah Zaten istedigim gibi gitmiyor.
Haydi atlattin bu sefer o zaman gozun aydinKeşke Allahtan başka bir şey isteseymişim. Eşim dedi sen de gel denize tek gitmeyim. Hazırlandım ettim. Sonra aradı neyse dedi kalmaktan vazgeçmişler eve gideceklermiş girmeyecez dedi. Göbek attım resmen
Afiyet olsun canimMenümü de yazayım :)
SABAH 11.00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
1 bardak çay
2 kk peynir
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 17.00
2 bardak ayran
Su 2 litre
Vegan olunca yiyebilecegim sekilde pek bulamiyorum ki canimYok canmyöresel labne gbi bişeymiş
Aylardır mı vvuu çok iddialı bi cümleben resmen yoksunluk hissediyorm çikolataya karşı
Perş menüsü olarak çok iyi ama bnm sporum var benm menüm senin menünü döver
Kahvaltıda pe ynir ve ekmekte olduğu için yumurta çok olmuş canm afiyt olsn
Dilekk dün gittiğim diyetisyen günde bir kibrit k.kadar helva ye dedi süt yapar bebeğin süt hakkıymş yarındn itibaren yiyelmYarın cuma mefkusum ağzıma tukurecek helvalara devam edersem yoksa
afiyet olsunMenümü de yazayım :)
SABAH 11.00
2 tavada yumurta
1 tb ekmeği
1 bardak çay
2 kk peynir
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 17.00
2 bardak ayran
Su 2 litre
anladim :)Yok canmyöresel labne gbi bişeymiş
Aylardır mı vvuu çok iddialı bi cümleben resmen yoksunluk hissediyorm çikolataya karşı
Perş menüsü olarak çok iyi ama bnm sporum var benm menüm senin menünü döver
Kahvaltıda pe ynir ve ekmekte olduğu için yumurta çok olmuş canm afiyt olsn
böyle hic tikanmamistim hamilelik kilolarimi verirken. belkide hergün spor yapmamdan mi kaynakli anlamadim.Almaktan korkmuyor degilim kuzu ya hala kendimi kilolu hissediyorum
Boyle dusunme canim iyi dusun kendini hemen veremiyorum moduna sokma
Haydi atlattin bu sefer o zaman gozun aydin
Afiyet olsun canim
hayirli gecelerKizlar ben yatayim heoinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?