- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.701
bal midede ki ülseri bile iyileştiriyor gülüm , 1-2 tatlı kaşığı ye bakalım yetecek misaol canım konuştum doktorla monodoksu bırak tavanıc 500 başla dedi yarın gidip onu alıcam canım bide tavanıc günde 1 kez iç dedi öyle denicez bakalım bide canı kolonyayı deniyorum canım şimdi saolasın işe yarar inşallah
olabilir abla yetmiyordur mhakkak balın mide koruma özelliğini bilmiyordum 1 tatlı kaşığı mı olcak
bu defa baya sakin iyiydi memleket annem de de güzelce kaldım çok iyi oldu :)Hic duramiyormki ama iyiyim cok sukur :)
Aynen evimi baya toparladim heryer heryerdeydi
Canim hic sorma her firsatta bebek uyurken sunuda yapiym surayi temizliym modundayim neyseki esimde yardim ediyor baya iyi durumda ev icim rahat simdi :)
Hosbuldum canimm cok guzel Allaha cok sukur :)
Senin nasil gecti cnm memlekette :)
Annem yarn gidiyor aksamina kv geliyor annem soyledi aslinda ama bana dedi kvyi aramadi oda oyle ayarlamis artik gorusemicekler :) aralari da cok iyi sayilmaz uzakliktan dolayi dugunden sonra hic gorusmediler o yuzden soguklar biraz
Ayy bende heycanlandim cnm smdi insallah hayirlisi olur hakkinda. Sana onerim cnm meryem ana otu var ben aktardan bulamadim internetten ismarladim onu esim ben doguma girince suya koydu dualar okudu acilman olmasi icin bence bana iyi geldi cnku doktor ebeler bile dedi dogum cabuk oldu diye tabi bana gore cok zordu uzundu ama bi bak derim inanirsan tabi. Bu arada kilosu boyu cok iyi benmkide 3390gr dogdu boyuda 52cm di. Insallah kendi sancilarinla dogurursn cnm tansiyonun yuksek cikmaz da. Bizi de haberdar et ama unutma sakın
aa tez mi istiyorlar, bildiğim kadarıyla burada yüksek lisans yapanlardan istiyorlar sadecesenin oglana dedigin gibi rahatlik batmış :))) kendi istemezse zorlamayla olmaz zaten cnm
Son bitirme imtihanlarini verebilirse ins. Cnm
Once tezi yazip ondan gecmesi lazimmis
tam perşembe menüsü olmus :))
ne testi yaptirdin cnm
gayet guzel tatlim
Menukeri hep okudumda aklimda kalmadi
Bu hafta pek spor yapmadin heralde degilmi
cok guzel olmus ponim ama senin icin baya erken kapatmisin dayanabilcenmi
Bide leblebi yerine kuruyemisler daha faydali gibi geliyor bana
spor yarisiyla
Takim listesinde olmak farkli cnm puanlarin boşa gitmiyor :))
Menude guzel ama niye cappucino iciyonki filtre kahve icsene
Onunicinde bi sürü katki maddesi var
guzel olmus nirancim
Sağol canım, dün annemler gelmişti, bugün içinde bu şelale vardı görmediğimiz, oraya gidelim dediler, bugünde orada geçti canımAfiyet olsn bugün pek görünmedin işlern mi vardı niran
Sadece yoğurt yemişsin canım, az olmuş ama afiyet olsunMenüm
Sabah 08.00 1 kase yoğurt
Öğle 12.30 1 kase yoğurt 10 çilek
Akşam 1 kase yoğurt
Ara 1 şade kahve
Su 2,5 olmuştur
Hayatımda ilk defa bu dogumumdan sonra yaşadım ne pis bişeymis Çok şükür 1 haftaya normale dönmüştüm...anladm cnm Allah kolaylık versin
bence sen eksi gelip ters köşe yapacaksın
afiyet olsun canim
iyi hadi sevndm cnm gözün aydın
afiyet olsun canim
iyi geceler canım
Ayy düş abla insan cok rahatsz oluyor şükür benim rutine girdi bi ara cok kabiz oluyrdm su siralar masAllah rahatim
Kapuçino diyoruz burda ne biliyimBebegim niye capichino diyon o zaman sutlu kahve desene
Bak kesin bilgiyse yerim ben ..Dilekk dün gittiğim diyetisyen günde bir kibrit k.kadar helva ye dedi süt yapar bebeğin süt hakkıymş yarındn itibaren yiyelm
Valla iyi yapıyorsun bebeyle sporu(nazarim değsin diye dedimYok canmyöresel labne gbi bişeymiş
Aylardır mı vvuu çok iddialı bi cümleben resmen yoksunluk hissediyorm çikolataya karşı
Perş menüsü olarak çok iyi ama bnm sporum var benm menüm senin menünü döver
Kahvaltıda pe ynir ve ekmekte olduğu için yumurta çok olmuş canm afiyt olsn
Bak kesin bilgiyse yerim ben ..
Bilimin karşısında duramam
Detoks yqptin zannersem .Çarşamba günkü menüm
07:10
12:35
19:20
Vişneli smoothe
4 litre su
Spor yok
Detoks yqptin zannersem .
Peki nekadar gitmiş detoksun sayesinde
Söyle diyim İsveçli bilim adamlarınin fikirli benim için çok önemli şayet onlar demisse yerimYok tatlım bilim henüz öyle bir bilginin doğruluğuna çok uzak. O nedenle sen yeme
Tartıya bakmadım canım. Ben kilo vermekten ziyade antibiyotik etkisini yok etmeye çalışıyorum. O yüzden kolay kolay tartılmıyorum
Bende 168 boyundayım 58 59 olsam off yemeden yanında yat taş olurum taş50 kiloya kadar yolun var eğer istersen, istemezsen bu kilo da gayet iyidir sana kalmış nasıl mutlu hissediyorsan kendini. Benim boyum 169 mesela, eşim ben 60-65 arasındayken gayet mutlu oluyor ama ben 55-60 arasında olmayı seviyorum, 50-55 arasına inersem tepki gösteriyor bu ne çocuk gibi kaldın diye. Ben de psikolojime göre kilomu ayarlıyorum. Bazen 63 le de mutlu oluyorum bazen 57 ye burun kıvırıp 55 olsaydım diyorum . Yani nası mutluysak öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?