Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bal midede ki ülseri bile iyileştiriyor gülüm , 1-2 tatlı kaşığı ye bakalım yetecek mi

Mefkurem bugün hariç hergün kızlarla 1 saat basketbol, 1 saat voleybol oynadık... Ayrıca yine bugün hariç 45 dk Leslie...(ödem yapmasın diye bugün yapmadım)

Cumartesi itibariyle eşim zahmet edip geliyormuş, basketbol ve voleybol ona devredeceğim, Leslie ye devam inşaallah.

bu defa baya sakin iyiydi memleket annem de de güzelce kaldım çok iyi oldu :)
annenle kv pek görüşememiş resmiyet var hala ama torun var artık elbet bir yerde ortak görüşürler normal böyle şeyler , inşallah kv de annen kadar iyi bakar bebişle sana :)

aa tez mi istiyorlar, bildiğim kadarıyla burada yüksek lisans yapanlardan istiyorlar sadece

Hayatımda ilk defa bu dogumumdan sonra yaşadım ne pis bişeymis Çok şükür 1 haftaya normale dönmüştüm...

Günaydın azimli hatunlar Ben bugün tartılmamayı düşünüyodum cuma gelmiş ama önemli günmüş tartışmam lazım bugün de artık vermeyeceğim yani kesin moral bozmıyım yarın tartılırım demiştim ama sanırsam tartılıp yüzde yazmam gerek

Günaydınnnnn

Dünkü menüm ;

07:11 1 yumurta 2 yk lor ile omlet, yarım salatalık, maydonoz
10:30 2 kuru kayısı, 3 tam ceviz sade türk kahvesi
12:50 150 gr haşlanmış tavuk, salata, 3-4 çatal közlenmiş patlıcan ve biber, 2-3 minik lokma pide
19:30 2 haşlanmış yumurta, 3 yk lor peyniri, salatalık, maydonoz

3 litre su
61 dk tempolu yürüyüş*3= 183 puan Fit mutlu anne

Valla iyi yapıyorsun bebeyle sporu(nazarim değsin diye dedim )

Tartıya bakmadım canım. Ben kilo vermekten ziyade antibiyotik etkisini yok etmeye çalışıyorum. O yüzden kolay kolay tartılmıyorum
Ozaman bu detoksun sonunda tartinin dayanılmaz cazibesine kapılmamak her babayiğitin harcı değil

Bende 168 boyundayım 58 59 olsam off yemeden yanında yat taş olurum taş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…