- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.741
tebrikler canim:)Kızlar günaydın
Geçen hafta: 47,3
Bu hafta:47
Fark:-0.3
Yüzde: %0.64
sagol canim:)Tebrikler canım, çok güzel eksin
çok güzelgunaydin kizlar
gecen cuma 67.3
bu hafta 66
fark 1.3
yuzde 1.93
Böyle devam edersem 3 hafta sonra ölmüs olurum kiz:) haftada 1.5-2 kilo gitsin ama duzenli gitsin saglikli olsun di mi? ben 3 hafta önce tiroid ilacina, 1 hafta önce de glifor a basladim, onlarin uzerine bi de adet olunca 3 kilo gitti yoksa haftada 3 kilo vermek insansi bir hareket degil bence:) dogum gibi töbe allam :) Ay dogum da ne acaip sey ya bu arada. saat 12:07 ; 73 kilosun,vauvv tebrikler süpper böyke devam edersin inşallah
57.0 görsem yeterli be kuzum hayatımda bu kiloyu 1 -2 kere görmüşümdür o da fi tarihindeSüpersin, sen bu gidişle 55 i görecen gibi canım
ya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)aynen ben de kendimi kilolu hissdiyorum çok ilginç
cok istersen olur canim, ama yuzune dikkat et , cok incelince yuzden gidiyor , insan fark etmiyor57.0 görsem yeterli be kuzum hayatımda bu kiloyu 1 -2 kere görmüşümdür o da fi tarihinde
Boy kaç canımya ben de suan 61 e inmis oldum ama kendimi valla gecen haftadan daha kilolu hissediyorum ne oluyor bana:)
ki ben son 6 aydir 65-63 arasinda git geldeyim, kisa girerkene kadar 58-61 arasiydim da, hala gönlüm orda kalmis galiba:)
ama ben galba 58 in altina inmeden kendimi hep baliketli hissedicem yaa
yüzüm gitti zaten çok inceldicok istersen olur canim, ama yuzune dikkat et , cok incelince yuzden gidiyor , insan fark etmiyor
gene kendin gibi güzel bir mesaj atmışsın canımgünaydınnnn 9. takımın güzel hatunları
gayet güzel kuzum onu da göreceksin merak etmeGünaydinss takim
Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1
68 i ucundan göreydim iyiydi
Tebrikler canım, bu da güzel..Günaydinss takim
Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1
68 i ucundan göreydim iyiydi
Sagol canimm agzin bal yisingayet güzel kuzum onu da göreceksin merak etme
güzel insanlara güzel mesajlar atılmalı bal küpümmgene kendin gibi güzel bir mesaj atmışsın canım
ay ben de adimin yanina yazayim bari boyumu yasimi kilo durumumu hep birbirimize sorup duruyoruz :) boy 169 kilo 61,9 , yas 32 , oglan 2,5 yasinda:)Boy kaç canım
kiz anlamadan 1 ayda 2 kilo vermissin daha ne istiyosun ? yanlis mi görüyorum yoksa?tartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?