Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlısı olsun iş konusunda canım. benim boym 1.75 kilom 83 işte iriyim bacaklarmda kalın her tarafım kalın =)) narin durmuyorum sorun bu. şişko gelin de olmak istemiyorum. boy fotomu eklerm sonra

hicran sevindim cnm düzelmene iyiki ona bişey dememişsin öfkeyle kalkan zararla oturur bak anladı hatasını
edaya katılıyorum gerekiyosa gelinliği kirala ama set al benim gelinliğimde baznın altını bekliyo
kızlar deli gibi doydum öğlen evden getirdiğim koca bir tabak karnıbahar brokoli haşlaması ve 5 yk kadar havuç taratoru yoğurt eşliğinde yedim ve 1 dilim ekmeği zor bitirdim üşenmek yok evden taşımaya devam

Canım Ben gelinligimi aldım bile
Kiralıkla almak arasında 100 tl vardı
Sete bakalım teklif olursa degerlendireyim

cnm ben pazartesi başlamak taraftarıyım çünküüüüü haftasonu eşimle falan beraberken yapamam bu diyetinde tatili 2 günya haftasonuna denk gelsin

Canım erteleme olsun gel başlayalım haftaya yersin düsün 5 kilo gidecek hepimiz bir başlayalım
Erteledikce mazeret üretiyoruz:13: sende gelirsen 3kişi olacagız düsün senin baladıgın güm bizim 5 günümüz olacak

Canım gözüküyor pardon az önce görememiştim Güzelmiş
sağol canım

kıs niye anlatıyosun adamaaaayyy rezil oldum yaaa
çak kuşumm bendensinn..fırsatını bulmuşken kaçırmadım aldırdım..yoksa dır dıra devam edecektim.babanın aldığı hediye hakkaten ilginç birşeye benziyo ama kardeşinin tepkisi daha ilginçah şu internet yokmu internet..herşeyi ordan öğreniyolar.

hoppidickk ceketin çok güzell güle güle kullan fiyatına göre harika kaliteli duruyoo
inşallah öyledir kuşum..gelince görücez..indirime girince hemen yakaladım

ohh maaşallah...karnabahar ve yoğurt müthiş mideyi dolduruyo..artı brokoli..bugün seni bayağı idare eder..

ama benim menülerim sürekli güel değilkii
aralarda aparatiflerim abur cuburlarım oluyodu (

Hadi arkadaşlar Yokmu bizimle diyete başlayan yarın patates günü
Gelin gelin:13: Dadi diyete gelin

kız patanes hep nişastaa

hayırlısı olsun iş konusunda canım. benim boym 1.75 kilom 83 işte iriyim bacaklarmda kalın her tarafım kalın =)) narin durmuyorum sorun bu. şişko gelin de olmak istemiyorum. boy fotomu eklerm sonra

işte senin boyun varr
bak 1.75 yaa sen 75 kilo olsan tamsınn..
fazlasan 8 kilon varr

benim boyum 1.61
61 olsam tam benim fazla 8 kilom varr
yani sen benden kilolusun amaaa

boyuna göreee aynıyız senlee böyle düşünmek lazım

:)))) aynen full dırdır :))
dır dır istemeyen karısnın dediğini yaparrr

bende ıspanak yiycem öğle ymeği için saat 3 gibi yerim akşam daha yemicemm
şimdi yeşil çayımı yapıyomm tarçınlı içecem tatlı istediğimi tarçın alırr

inş idare eder cnm 15:30 gibi ara öğün yaparım dahada yemem :)
bu arada benim eşimde biliyo burda olduğumu hatta bu hafta takımın 3.benimde 3. olduğumu söyledim iyi geldi sana bu takım diyo hoş benim eşimden ayrı 1 liram habersiz attığım bir adımım yoktur hesap sorar mı sormaz ama alışkanlık çocukkende babama günün özetini mutlaka geçerdim ama ergenlikte sakladığım da çoktur hani

Canım hani bahsedilen diyet varya ona baslayacagız ilk gün sadece haşlanmış patets dediler:13:
Sende gel 5 günde 5 kilo insallah ben 3 kiloya razıyım

eşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
hahaa ayy okursa varya boşicak benii

kızım çok güzel kilo veriyor dukan sayesinde bu ara hopiş büyük kızım artık evde kalıyor .HER SABAH EVDEN ÜSKÜDARA OKULA GİDİP GELİYOR BEYNİ ÇOK YORULMUŞ SINAVINI VEREMEDİ KALDIGI EVDE RAHAT DERS YAPAMIYORMUŞ BU SENE EVDE KALCAK

wuwwww iyiymiş eddoş valla yapabilene helal olsun ben yapamıyorum varsada kenarda azıcık sıkışsın hene bende var bende var diyorum

sıkışsa vicdan yaparım evet veririm ama geri almak şartıyla
ayy şaka biyana kadının kocasına herşeyini açmasını dogru buılmuyorum ben.. belki yanlıştır ama ben böyle düşünüyorum
burada bi kaç kere konusuda olmuştu kızlarla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…