- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.981
yok canımhasnede bilgi. programcı olarak çalışlıyodum
hasndenin web stesini yapıyodum..
şimdi çıktımevdeyim işte 1 aydır
sen evleneceksin evettt inşallah inersin gelinlikle kilolu olmak hiç güzel değil onu düşün hep..
ama sen çok şişko durmuyonn boyun var herhalde yüzünde kilolu değilll
Hadi arkadaşlar Yokmu bizimle diyete başlayan yarın patates günü
Gelin gelin:13: Dadi diyete gelin
hicran sevindim cnm düzelmene iyiki ona bişey dememişsin öfkeyle kalkan zararla oturur bak anladı hatasını
edaya katılıyorum gerekiyosa gelinliği kirala ama set al benim gelinliğimde baznın altını bekliyo
kızlar deli gibi doydum öğlen evden getirdiğim koca bir tabak karnıbahar brokoli haşlaması ve 5 yk kadar havuç taratoru yoğurt eşliğinde yedim ve 1 dilim ekmeği zor bitirdim üşenmek yok evden taşımaya devam
cnm ben pazartesi başlamak taraftarıyım çünküüüüü haftasonu eşimle falan beraberken yapamam bu diyetinde tatili 2 günya haftasonuna denk gelsin
cnm ben pazartesi başlamak taraftarıyım çünküüüüü haftasonu eşimle falan beraberken yapamam bu diyetinde tatili 2 günya haftasonuna denk gelsin
sağol canımCanım gözüküyor pardon az önce görememiştim Güzelmiş
kıs niye anlatıyosun adamaaaevet biliyorr
hatta gecen hoppidickin kocasına dediği kaslı adam bisküvilerini anlattım onaaa güldüü
hahahaaa :))
sende bana benziyon bende deriimm
adam da güzel cvp vermiş adam bi gün önce kaslı adamdan bahsedersennn adamda sana o birküvileri yer der
çak kuşumm bendensinn..fırsatını bulmuşken kaçırmadım aldırdım..yoksa dır dıra devam edecektim.babanın aldığı hediye hakkaten ilginç birşeye benziyo ama kardeşinin tepkisi daha ilginçhahaaa ben evgililer günü hediyemi geçen aldırdım senin gibi
bilekte platform botlar varya onlardan bitane begenmiştim aldırdım gecen hafta sevgililer günü hediyemi :))
dün bizimkiii de çiçek bile almadııı ben çiçekya
bana konuşma yapıyo dün gece
"aşkım beni seni sevgime 1 günü sıgdıramam. biz sevgili değiliz artık (bu lafı servmiyorumm)"
bende cevap veriyorum:
"ulan ben senden fazla bişe istemiyorum amaa bu günleri unutiyim demee evlendik diye hediye almadanda eve gelmeee"
hahaaa
geçmişte okumuştum alıntı yaptım ama silinmiş kimdi babası annesine carrefourdan çiçek almış
bende size annemle babam arasında geçeini anlatıyım
babam anneme bi kutu getirdi sevgililer gününden 1 gün önce annem bendeydi
dedikii sevgililer günü hediyen
kutuda bi midye midyenin içini açıyon ayy okdar ilginçki karnından inci çıkıyoo. babam çıkarmaya calısıyo ama bildigin sanki midyenin karnında inci
10 yaşındaki erkek kardeşim tepki buuu : anne koş babam midyeye dogum yaptırıyoo hemde sezeryannn
inşallah öyledir kuşum..gelince görücez..indirime girince hemen yakaladımhoppidickk ceketin çok güzell güle güle kullan fiyatına göre harika kaliteli duruyoo
ohh maaşallah...karnabahar ve yoğurt müthiş mideyi dolduruyo..artı brokoli..bugün seni bayağı idare eder..hicran sevindim cnm düzelmene iyiki ona bişey dememişsin öfkeyle kalkan zararla oturur bak anladı hatasını
edaya katılıyorum gerekiyosa gelinliği kirala ama set al benim gelinliğimde baznın altını bekliyo
kızlar deli gibi doydum öğlen evden getirdiğim koca bir tabak karnıbahar brokoli haşlaması ve 5 yk kadar havuç taratoru yoğurt eşliğinde yedim ve 1 dilim ekmeği zor bitirdim üşenmek yok evden taşımaya devam
sesli güldüm sesliiiiii
senin babada harikaymış kocanda kocam gibi cvp vermiş biz artık sevgili değiliz evliyiz pehhhhh
menün güzel cnm heleki akşam yememen yaww anlamadığım bizim menüler süperde biz niye zayıflamıyoz
Hadi arkadaşlar Yokmu bizimle diyete başlayan yarın patates günü
Gelin gelin:13: Dadi diyete gelin
hayırlısı olsun iş konusunda canım. benim boym 1.75 kilom 83 işte iriyim bacaklarmda kalın her tarafım kalın =)) narin durmuyorum sorun bu. şişko gelin de olmak istemiyorum. boy fotomu eklerm sonra
sağol canım
kıs niye anlatıyosun adamaaaayyy rezil oldum yaaa
çak kuşumm bendensinn..fırsatını bulmuşken kaçırmadım aldırdım..yoksa dır dıra devam edecektim.babanın aldığı hediye hakkaten ilginç birşeye benziyo ama kardeşinin tepkisi daha ilginçah şu internet yokmu internet..herşeyi ordan öğreniyolar.
inşallah öyledir kuşum..gelince görücez..indirime girince hemen yakaladım
ohh maaşallah...karnabahar ve yoğurt müthiş mideyi dolduruyo..artı brokoli..bugün seni bayağı idare eder..
sağol canım
kıs niye anlatıyosun adamaaaayyy rezil oldum yaaa
çak kuşumm bendensinn..fırsatını bulmuşken kaçırmadım aldırdım..yoksa dır dıra devam edecektim.babanın aldığı hediye hakkaten ilginç birşeye benziyo ama kardeşinin tepkisi daha ilginçah şu internet yokmu internet..herşeyi ordan öğreniyolar.
inşallah öyledir kuşum..gelince görücez..indirime girince hemen yakaladım
ohh maaşallah...karnabahar ve yoğurt müthiş mideyi dolduruyo..artı brokoli..bugün seni bayağı idare eder..
ama benim menülerim sürekli güel değilkii
aralarda aparatiflerim abur cuburlarım oluyodu(
kız patanes hep nişastaa
işte senin boyun varr
bak 1.75 yaa sen 75 kilo olsan tamsınn..
fazlasan 8 kilon varr
benim boyum 1.61
61 olsam tam benim fazla 8 kilom varr
yani sen benden kilolusun amaaa
boyuna göreee aynıyız senlee böyle düşünmek lazım
inş idare eder cnm 15:30 gibi ara öğün yaparım dahada yemem :)
bu arada benim eşimde biliyo burda olduğumu hatta bu hafta takımın 3.benimde 3. olduğumu söyledimiyi geldi sana bu takım diyo hoş benim eşimden ayrı 1 liram habersiz attığım bir adımım yoktur hesap sorar mı sormaz ama alışkanlık çocukkende babama günün özetini mutlaka geçerdim ama ergenlikte sakladığım da çoktur hani
Canım hani bahsedilen diyet varya ona baslayacagız ilk gün sadece haşlanmış patets dediler:13:
Sende gel 5 günde 5 kiloinsallah ben 3 kiloya razıyım
eşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
hahaa ayy okursa varya boşicak benii
murççççççççççççççççççç fadimeeeeeeeeeeeeee bi gelin yaaa
gözüküyomu acabaa??LCWaikiki.com - Hoş geldiniz....gözüküyo zannımca..işte kendi kendime hediyem buu..
wuwwww iyiymiş eddoş valla yapabilene helal olsun ben yapamıyorum varsada kenarda azıcık sıkışsın hene bende var bende var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?