- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.781
amin amin cnmSagol canimm agzin bal yisin
Senin de agzin bal yisin ne guzel dilekler bunlar ehuhehetebrikler canim:) belki haftaya 68 i gormeden direk 67 yi gorursun:)
daha ne olsun abla.almadifin gibi vermissin bide
Olacaksın inşaallah ben inanıyorum canımayy hep 58 kilo muhabbeti yaptınız yaa ben de 58 kilo olmak istiyorum
gülüm senin ki ters çaba kuralına giriyor bir şeyi çok istemek ama üzerin de fazlaca düşünmek stres yapar çekim yasasın da da ters teper o yüzden ters çaba kuramı deniyor yani iste sonra serbest bırak rahat ol yeterBen istemedim basta. sonra yanlislikla 58 e indim, biraz alayim diyip yidim falan. ama bilmiyorum hayatimda takilip kalidigim bi sey var, o cok moralimi bozdu , ve cok isteyip taktikca olmuyor, her ay basarisiz hissede hissede kendimi gerizekali gibi hissetmeye baslamistim, sanki her ay bi sinava hazirlanip girip kaliyor gibi oldum son 7-8 aydir. Bu duygu beni cok yipratti, biraz basari hissetmek motivasyon yasamak istiyorum, Azimle istikrarla kilo verilebiliyor ve insan mutlu oluyor, cabasinin karsiligini alinca, biraz bu duyguyu tatmaya ihtiyacim var o yuzden kilo vermeye karar verdim. kafami baska seylerle yormak icin, diger konunun da ne oldugunu zaten anlamissindir:)
Yani o sebeple kilo veriyorum, 55 e inersem ne ala, inemezsem de 57 falan da tadindan yenmez yani:) bana 1 adet dönemi baska konu motivasyonu mutluluk getirir.
kız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kiibilmiyorum ki inşallah yakışmıştır
gayet güzel canımKilo bildirimim
Geçen hafta 89.6
Bugün 88.7
Fark -900gr
Yüzde 1
Sonucu hiç beğenmedim
ayyy sağol canım benim öyle değil miiiikız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kii
ben de nadiren t.b. unlu ekmek pişiriyorum sürünüyor normal unla ekmek pişir diyorlar hemen , ekmeği nadiren canım çekerse ilk öğün de yiyorum normal de pek yememtaze beyaz ekmek olunca yeniyor kuzum
kaya gibi tbe olunca kimse elini sürmüyor
ben öyle alıyorum ekmek yeme işi azalıyor hemen
eksi eksidir kuzum gayet güzelGünaydın arkadaşlar
Gecen hafta : 62.6
Bu hafta : 62.4
Fark : -200
Yüzde : 0.31
En kötü haftam
ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))Olacaksın inşaallah ben inanıyorum canım
istersen olursun kuzum manin yok ki? boyun 185 olsa mesela olamazsin derdim de:)ayy hep 58 kilo muhabbeti yaptınız yaa ben de 58 kilo olmak istiyorum
neden beğenmedin ki kuzummKilo bildirimim
Geçen hafta 89.6
Bugün 88.7
Fark -900gr
Yüzde 1
Sonucu hiç beğenmedim
cunku verecek 2-3 kilo bseyin kalmis, son kilolar hep kanirtiyor durmak yok!!Son iki haftadır gramlarla boğuşuyorum
söyle soyliyim kafanda canlandirdigindan coook daha guzel oluyor insan !:) Motivasyon :)ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))
sloganımız neydiiiiiiiiiSon iki haftadır gramlarla boğuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?