Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm senin ki ters çaba kuralına giriyor bir şeyi çok istemek ama üzerin de fazlaca düşünmek stres yapar çekim yasasın da da ters teper o yüzden ters çaba kuramı deniyor yani iste sonra serbest bırak rahat ol yeter

bilmiyorum ki inşallah yakışmıştır
kız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kii

kız tabi ki yakışır etrafındakilerin gözü alışık değil ondan yüzün kaşık kadar diyorlar öyle olsa da sen her halinle çook güzelsin 3-5 kilo az ya da fazla güzelliğini gölgeleyemez kii
ayyy sağol canım benim öyle değil miiii

taze beyaz ekmek olunca yeniyor kuzum
kaya gibi tbe olunca kimse elini sürmüyor
ben öyle alıyorum ekmek yeme işi azalıyor hemen
ben de nadiren t.b. unlu ekmek pişiriyorum sürünüyor normal unla ekmek pişir diyorlar hemen , ekmeği nadiren canım çekerse ilk öğün de yiyorum normal de pek yemem

Olacaksın inşaallah ben inanıyorum canım
ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))

ben de inanıyorum hatta o kilo da (ki hayatım boyunca şişmandım hiç o kilo da yada 60 lı kilo da olmadım) ki halimi bile beynim canlandırıyor ama ne zamannnn olacak bilmiyorum :)))))))))))))))))))
söyle soyliyim kafanda canlandirdigindan coook daha guzel oluyor insan !:) Motivasyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…