Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa
Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende olsam rahat edecem
Adacayi - salbei tea ic cnm
Maydonoz da kaynatip icebilirsin
Tuza ve suya dikkat et
Suyunun icinede taze nane limon dilimleri cubuk tarcin karanfil salatalik koyabilirsin

Niranin yazdigi cayida yapabilirsin

İyi geceler kızlar ben kaçar bu hafta sonu yine nöbetçiyim dinleneyim
Yarın ekşın var
iyi geceler canım kolay gelsin
evet abla bu ay sürpriz yapıp 5 gun erken geldi insAllah haftaya daha iyi olacak tabiki
Abla dalginligima geldi misafirlerim vardi hepsini orta yapmışım cok sekerli degildi ama hafif vardi tadi normalde sade içerim hep
cuma kacamagi olmus diyekim gecmis olsun sıkma canini ilac kullaninca rayina oturuyorsa mecbur kullanacaksn cnm Allah baska keder vermesin
saol cnm
cnm yeni bi tarti almakla başla brncr ise elbettr ideal kilomuza ulasmak istiyoruz siskoluk kaderimiz degil
kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdin
saol cnm
Bende senelerdir sade iciyorum cnm cayi da kahveyi de dalgınlığıma gelmiş misafrlerime orta yapinca kendime dd oykr yapmisim
Afıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icin

Alintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa
Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende olsam rahat edecem
Kekik çayı da adeti söktürür canım, zayıflamaya da olumlu etkisi var.... Kas gevşetici etkiside var, yatmadan önce içersen rahat uyursun

sagol.canim
internetten arastirdim hasimato felan dedi.kilo aldiriyomus felan.orda okuduklarim korkuttu.bi etrafda hic duymadim.nasil bisey onuda bilmiyodum.internetten detayli baktim.

Bu bildigimiz waffle gibi degil. Ama yapilani Valla Cok güzel bence seversin

Huuuuu 9.takim güzelleri

Bu hafta malesef 3.olduk :))

Emegi gecenleri tebrik eder daha iyilerini bekledigimi belirtirim efenim
insAllah haftaya 1.ik bizim
Orijinal tarifte ananas kabuğu yok, onu koymasan da olur... Ama limon kabuğu şart
tamam cnm
Bu bildigimiz waffle gibi degil. Ama yapilani Valla Cok güzel bence seversin
afiyet olsun canim bilemeidm bi gun yersem sever miyim bakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…