- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.961
Adacayi - salbei tea ic cnmAlintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa
Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende olsam rahat edecem
iyi geceler canım kolay gelsinİyi geceler kızlar ben kaçar bu hafta sonu yine nöbetçiyim dinleneyim
Yarın ekşın var
evet abla bu ay sürpriz yapıp 5 gun erken geldi insAllah haftaya daha iyi olacak tabikine yaptiysan iyi yapmışın
Ne koydun cnm çaya
dogum günün kutlu mutlu olsun cnm
Menü yorumum :iyiki gecen hafta listeye almamışım seni
Bugun tartilmadinmi
kuzucum bisiklette daha cok alt bolge calisiyor
Kiz sende o kadar abartmabende sürerim bisiklet arada sirada
Salonda da Crostraner dedigin gibi daha yorucu ve etkili ama bisiklet o kadar degil
Öneriniz reddedilmistir
guzel olmus tatlim sabahada salatalik yesillik falan eklesene
sen listeye girme en iyisi
bizdemi alsakki o ilactan
heee o işte
Faydasi oluyormu gercekten tam ne işe yariyor
Gecen gun eşim almis da ama bu dize kadar ondan soruyom
burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar
Menunde detoks gibi olmus
diger adi zebani cnm
Aaa sendemi rengliydin
Takimi kan gölüne cevirdiniz
Eee iyi o zaman haftaya daha guzel olacak demekkitabi kacamak yapmazsan
gezmededir dicektimki değilmiş
olsun cnm zaten muhtemelen @guzelgunler2019 1 di
Tebrikler canikom bu haftanin kazanani sen oldun
Menü guzelde sekerli kahve nerden cikti tatlim :)
cuma kacamagi olmus diyekim gecmis olsun sıkma canini ilac kullaninca rayina oturuyorsa mecbur kullanacaksn cnm Allah baska keder vermesiniyi aksamlar.kizlar.bugun moralim.cok bozuk.kan sonuclarini aldim.troid cikti bende hemde kilo aldirandan dunya basima yikildi sanki.omur boyu ilac kullanmam.gerekiyomus. uzun sureli hic ilac kullanamiyom.alisamiyom.en fazla 3 gun kullana biliyom..moral bozukliguyla cuma kacamagini abarttim.galiba.
sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
10.15 badem
salatalik
14.00
1 avuc leblebi
1 kase baharatli yogurt
1 ceviz
16.30
1 corba kasesi kisir(daha cok yesillik vardi)
1 dilim kek
20.30
1 dilim kek
dondurma
2 kasik yogurt corbasi.
spor 30 dk kosu.30 dk yuruyus.210 puanFit mutlu anne
saol cnmAfiyet olsyn
cnm yeni bi tarti almakla başla brncr ise elbettr ideal kilomuza ulasmak istiyoruz siskoluk kaderimiz degilEvet bol kaçamaklı 2 günün ardından kaldığım yerden devam edicem.bu arada kendi kendime sürekli bunları söyledim
Senin bir amacın yok mu
Bunların tadını zaten biliyorsun
Şiş-man mi kalmak istiyorsun
Kiskandiracagin kişiler yok mu
Sen zayıf karekterli misin
Bu yanlıştan hemen don
Tatilin yarisi bitti sen daha 90.lari göremedin.
Evet neyse çok uzatmayayım.
Kaldigimiznyerden devam.Mefkurem evdeki tartı dengesiz.1, 1.5, 1.8 kilo fazla tattığı oluyor.
Geçen hafta evdeki tartıda 95.8 dim.diyetisyen tartışında 94 ciktim(hemen tartılıp gitmistim)
Bugün sabah 95.6 geldim.
kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdinBende eve geçtim canım, yayladaki çamaşır makinam bozuldu, çamaşır yıkamaya geldim...
Ama çok sıcak, gelecek yıl yaylaya çıkmamaya karar vermiştim ama kararımı yeniden gözden geçirmem gerekecek galiba.
saol cnmmaşallah hepinizecok iyi gitmiş kilolar
inşallah
evet ama hızla gitsin istiyorum hayırlısı artık
evetTrabzon/Akçaabat sen?
tebrikler
haftaya inş güZel haberler alırsınız
afiyet olsun bayanlar
kilon zaten az. İnş cok güzel sonuç alırsın haftaya
doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara
Afiyet olsun inşallah. Birdaha olmaz bu kadar inş
afiyet olsun
allah razı olsun babaannenden herkes böyle alıp sahip çıkmaz.
iyi geceler
afiyet olsun
afiyet olsunen güzel cay kahve şekersiz olandır. Yaklaşık 5 senedir icecekleri şekersiz tüketiyorum ve tadını alıyorum.
Afiyet olsungecmis olsun moralini bozma. Ilaclarla ins Kontrollü olur.
Afıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icinBugünkü menü
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay
Öglede yüzmeye gittim
Hazir waffle falan yedim
Eve gec geldik
Aksam 20.00
1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran
Su 3 litre gecmistir
Sen hakkini kullanmisin :))) sonra cuma yine az verdim diye aglarsinValla cocuklar isteyip duruyor Cok güzel yaparim waffle Ama biliyorum yicem icin yapmiyorumgünah aslinda yapim Ben pazara bideneyle bise olmaz dimi
2 düzen çok yorucu oluyor canım...kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdin
Cukulatali degilkiAfıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icin
Aaa niran aklima geldi:))2 düzen çok yorucu oluyor canım...
Sanırım sıcaklardan dolayı eşim kabul etmez çıkmamayı,
Hepsini deniyimAdacayi - salbei tea ic cnm
Maydonoz da kaynatip icebilirsin
Tuza ve suya dikkat et
Suyunun icinede taze nane limon dilimleri cubuk tarcin karanfil salatalik koyabilirsin
Niranin yazdigi cayida yapabilirsin
Limon kabugu ve ananas kabuğu eksik bende etkisi olmaz dimi oyke deLimon kabuğu
Elma kabuğu
Toz karabiber
Toz zencefil
Toz zerdeçal
Toz tarçın
Tane karanfil
1 adet ananasın kabuğu
2 lt su
Haklsm cnm hayrlisi olsun2 düzen çok yorucu oluyor canım...
Sanırım sıcaklardan dolayı eşim kabul etmez çıkmamayı,
Kekik çayı da adeti söktürür canım, zayıflamaya da olumlu etkisi var.... Kas gevşetici etkiside var, yatmadan önce içersen rahat uyursunAlintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa
Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende olsam rahat edecem
sagol.canimCo
Çok geçmiş olsun tatlim.ilacini düzenli kullanmalısın
Bende oyelyim istikrar yoktu bend3 ılac,kosmetik ürünler vs.ama yaş ilerliyor ve erken yaşta hastalıklarla boğuşmak zor.onlemini erken almak varken kendimize eziyet etmemliyiz
internetten arastirdim hasimato felan dedi.kilo aldiriyomus felan.orda okuduklarim korkuttu.bi etrafda hic duymadim.nasil bisey onuda bilmiyodum.internetten detayli baktim.tatlim bu zamanda bicok kiside troid hastaligi var sanki dunyanin sonu gelmis gibi konusuyon :)) yataginin basina koy gözünü acinca at agzina :))
Hadi ara da yemişin ama aksamkiler cok lüzumsuz olmus
Guzelim takima sen hangi tartiya göre bildirim yapiyon herzaman :))
Orijinal tarifte ananas kabuğu yok, onu koymasan da olur... Ama limon kabuğu şartLimon kabugu ve ananas kabuğu eksik bende etkisi olmaz dimi oyke de
iyi geceler canım kolay gelsin
evet abla bu ay sürpriz yapıp 5 gun erken geldi insAllah haftaya daha iyi olacak tabiki
Abla dalginligima geldi misafirlerim vardi hepsini orta yapmışım cok sekerli degildi ama hafif vardi tadi normalde sade içerim hep
cuma kacamagi olmus diyekim gecmis olsun sıkma canini ilac kullaninca rayina oturuyorsa mecbur kullanacaksn cnm Allah baska keder vermesin
saol cnm
cnm yeni bi tarti almakla başla brncr ise elbettr ideal kilomuza ulasmak istiyoruz siskoluk kaderimiz degil
kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdin
saol cnm
Bende senelerdir sade iciyorum cnm cayi da kahveyi de dalgınlığıma gelmiş misafrlerime orta yapinca kendime dd oykr yapmisim
Afıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icin
Hmm oyle mi bilmiom dedim ya hic yemedim bazen esimee takılırım hic yedirmeye goturmedin falan die ama yemek isteseydm her turlu yerdim şimdiye snrmCukulatali degilki
Istersen sürüyon :))
yuzde 1 in ustundeydi genelde herkesinki..kismet degulmis.diger takimlar daha cok vermis demekkiHuuuuu 9.takim güzelleri
Bu hafta malesef 3.olduk :))
Emegi gecenleri tebrik eder daha iyilerini bekledigimi belirtirim efenim
Kemik cayida neymiş kizzzKekik çayı da adeti söktürür canım, zayıflamaya da olumlu etkisi var.... Kas gevşetici etkiside var, yatmadan önce içersen rahat uyursun
Kemik cayini nerden bulcamki? Nasil bisey o?Kekik çayı da adeti söktürür canım, zayıflamaya da olumlu etkisi var.... Kas gevşetici etkiside var, yatmadan önce içersen rahat uyursun
Bosver hic guzel bisey degil zatenHmm oyle mi bilmiom dedim ya hic yemedim bazen esimee takılırım hic yedirmeye goturmedin falan die ama yemek isteseydm her turlu yerdim şimdiye snrm
insAllah haftaya 1.ik bizimHuuuuu 9.takim güzelleri
Bu hafta malesef 3.olduk :))
Emegi gecenleri tebrik eder daha iyilerini bekledigimi belirtirim efenim
tamam cnmOrijinal tarifte ananas kabuğu yok, onu koymasan da olur... Ama limon kabuğu şart
afiyet olsun canim bilemeidm bi gun yersem sever miyim bakacazBu bildigimiz waffle gibi degil. Ama yapilani Valla Cok güzel bence seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?