Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.

Göbek çevresi yağ Glisemik İndex Değeri yüksek besinlerden kaynaklanır, işin ilginci menülerimde GİD düşük besinlere yer veriyorum, gene göbek erimiyor, bölgesel hareket yapıyorum, 3 gün yapmasam yine yayılıveriyor...

Buna çözüm bulamadım maalesef...

Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bi çay göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...

tatlim bu zamanda bicok kiside troid hastaligi var sanki dunyanin sonu gelmis gibi konusuyon :)) yataginin basina koy gözünü acinca at agzina :))

Hadi ara da yemişin ama aksamkiler cok lüzumsuz olmus
Guzelim takima sen hangi tartiya göre bildirim yapiyon herzaman :))

Bugünkü menü

Kahvalti

1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay

Öglede yüzmeye gittim

Hazir waffle falan yedim

Eve gec geldik

Aksam 20.00

1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran

Su 3 litre gecmistir

Elma tiplisin dimi vucut orantili ama gobek orda arsiz yuzsuz helloo yapiyor gitmiyor.
Nasil bir cay aceba

30 günlük bir program var acaba onu uygulasan. Sadece göbek eriten egzerisi secip.

ne yaptiysan iyi yapmışın

Ne koydun cnm çaya

Limon kabuğu
Elma kabuğu
Toz karabiber
Toz zencefil
Toz zerdeçal
Toz tarçın
Tane karanfil
1 adet ananasın kabuğu
2 lt su

Acımtrak bir tad oluyor

Menunde detoks gibi olmus

Aslında haftada bir defa böyle birgün geçirmek lazım... Yapabilirsem deneyeceğim, bugünkü biraz mecburiyetti.

burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar

Burda denizin nemide sıcaklığı fazla hissettiriyor maalesef

Sade waffelmi soslu falanmi
ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…