- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.941
Sanirim tartini degistirmen gerek.
[/QUOTEay evet
Daha yeni almıştım geri göndereyim en iyisi
Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.Kaç çocugun vardı canım? Doğumlar normalmiydi sezeryanın kesiğini tattın mı? Sezeryan çok göbek yapıyor diyorlar. Bende işte adet öncesi şişlik basene totoya kadar yansıyor çok enteresan direk su toplama bariz.
30 kilo da versen genetik göbeğin varsa çaresi yok canım malesef. Yani çok kasarsan hergün mekik çekip az az yersen hep diyet yaparsan bile olmaz . Bende de göbek yok bel incecik, gebelikte bile incecik kaldı, 40 haftalık hamileyken bile otobüste görmeyip yer vermediler banaarkadan incecikti. O göbek de doğumdan 6 ay sonra tamamen eskiye döndü füze gibi olmuştu oysa ki, dönmeyecek diye çok korkmuştum. Ama bu ilk çocuk tabii, bikaç tane daha doğururum haa işler değişir bilemem
tatlim bu zamanda bicok kiside troid hastaligi var sanki dunyanin sonu gelmis gibi konusuyon :)) yataginin basina koy gözünü acinca at agzina :))iyi aksamlar.kizlar.bugun moralim.cok bozuk.kan sonuclarini aldim.troid cikti bende hemde kilo aldirandan dunya basima yikildi sanki.omur boyu ilac kullanmam.gerekiyomus. uzun sureli hic ilac kullanamiyom.alisamiyom.en fazla 3 gun kullana biliyom..moral bozukliguyla cuma kacamagini abarttim.galiba.
sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
10.15 badem
salatalik
14.00
1 avuc leblebi
1 kase baharatli yogurt
1 ceviz
16.30
1 corba kasesi kisir(daha cok yesillik vardi)
1 dilim kek
20.30
1 dilim kek
dondurma
2 kasik yogurt corbasi.
spor 30 dk kosu.30 dk yuruyus.210 puan @bi prenses annesi
Guzelim takima sen hangi tartiya göre bildirim yapiyon herzaman :))Evet bol kaçamaklı 2 günün ardından kaldığım yerden devam edicem.bu arada kendi kendime sürekli bunları söyledim
Senin bir amacın yok mu
Bunların tadını zaten biliyorsun
Şiş-man mi kalmak istiyorsun
Kiskandiracagin kişiler yok mu
Sen zayıf karekterli misin
Bu yanlıştan hemen don
Tatilin yarisi bitti sen daha 90.lari göremedin.
Evet neyse çok uzatmayayım.
Kaldigimiznyerden devam.Mefkurem evdeki tartı dengesiz.1, 1.5, 1.8 kilo fazla tattığı oluyor.
Geçen hafta evdeki tartıda 95.8 dim.diyetisyen tartışında 94 ciktim(hemen tartılıp gitmistim)
Bugün sabah 95.6 geldim.
Elma tiplisin dimi vucut orantili ama gobek orda arsiz yuzsuz helloo yapiyor gitmiyor.Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.
Göbek çevresi yağ Glisemik İndex Değeri yüksek besinlerden kaynaklanır, işin ilginci menülerimde GİD düşük besinlere yer veriyorum, gene göbek erimiyor, bölgesel hareket yapıyorum, 3 gün yapmasam yine yayılıveriyor...
Buna çözüm bulamadım maalesef...
Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bı cayt göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...
Bende 15 yasindan beri seker atmam hicbiseye ama baska tatlilari cok severimafiyet olsunen güzel cay kahve şekersiz olandır. Yaklaşık 5 senedir icecekleri şekersiz tüketiyorum ve tadını alıyorum.
30 günlük bir program var acaba onu uygulasan. Sadece göbek eriten egzerisi secip.Canım 3 çocuğum var, hepsi sezeryan ama benimki sezeryan kaynaklı değil...bizde herkes göbekten alıyor kiloyu.. evlenmeden evvel kilo almaya başlamıştım, direk göbekten... göbek hariç orantılı bir vücudum var, heryerden alıp heryerden veriyorum.
Göbek çevresi yağ Glisemik İndex Değeri yüksek besinlerden kaynaklanır, işin ilginci menülerimde GİD düşük besinlere yer veriyorum, gene göbek erimiyor, bölgesel hareket yapıyorum, 3 gün yapmasam yine yayılıveriyor...
Buna çözüm bulamadım maalesef...
Yıllar evvel arkadaşımın önerdiği bi çay göbek yağlarımi yumuşatmıştı, ona başlayacağım herhalde...
ne yaptiysan iyi yapmışın
Ne koydun cnm çaya
Menunde detoks gibi olmus
burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar
Sade waffelmi soslu falanmiBugünkü menü
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay
Öglede yüzmeye gittim
Hazir waffle falan yedim
Eve gec geldik
Aksam 20.00
1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran
Su 3 litre gecmistir
Sade waffelmi soslu falanmi
ne kadar?
Baharatlari toz kullanmanin bi amaci varmi :)Limon kabuğu
Elma kabuğu
Toz karabiber
Toz zencefil
Toz zerdeçal
Toz tarçın
Tane karanfil
1 adet ananasın
Hee iyi o zaman fazla degilmisHazir satilan derken hani netto Larda satilan paketlerden 2 tane falan yedim. Sossuz falan diger ciz lara dokunmadim
Aynen canım.Elma tiplisin dimi vucut orantili ama gobek orda arsiz yuzsuz helloo yapiyor gitmiyor.
Nasil bir cay aceba
Limon kabuğu
Elma kabuğu
Toz karabiber
Toz zencefil
Toz zerdeçal
Toz tarçın
Tane karanfil
1 adet ananasın kabuğu
2 lt su
Haftaya düşüyor sicaklik :))Bölgesel hala yapmadim, yarin yaparim artik dinlenme günü normalde Cok sicak
Daha etkili olduğunu deneyimledim... Aslında tarifte hepsi tane, ama öyle çok etkisini görmedimBaharatlari toz kullanmanin bi amaci varmi :)
Valla cocuklar isteyip duruyor Cok güzel yaparim waffle Ama biliyorum yicem icin yapmiyorumHee iyi o zaman fazla degilmis
Bende onu, içine malum şeyi sürüp severim
Haftaya düşüyor sicaklik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?