- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.001
eşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
Hahaa ayy okursa varya boşicak benii
işte senin boyun varr
bak 1.75 yaa sen 75 kilo olsan tamsınn..
fazlasan 8 kilon varr
benim boyum 1.61
61 olsam tam benim fazla 8 kilom varr
yani sen benden kilolusun amaaa
boyuna göreee aynıyız senlee böyle düşünmek lazım
kızım çok güzel kilo veriyor dukan sayesinde bu ara hopiş büyük kızım artık evde kalıyor .HER SABAH EVDEN ÜSKÜDARA OKULA GİDİP GELİYOR BEYNİ ÇOK YORULMUŞ SINAVINI VEREMEDİ KALDIGI EVDE RAHAT DERS YAPAMIYORMUŞ BU SENE EVDE KALCAK
sıkışsa vicdan yaparım evet veririm ama geri almak şartıyla
ayy şaka biyana kadının kocasına herşeyini açmasını dogru buılmuyorum ben.. belki yanlıştır ama ben böyle düşünüyorum
burada bi kaç kere konusuda olmuştu kızlarla :))
hadi gözün aydın cnm valla sen yavaş versende olur kızın daha çabuk versin genç kız sonuçta dimi ama
ayy haklısın ama ben bunu yapamayanlardanım başka birinin sırrını derdini paylaşmamda kendimle ilgili sorunları vs paylaşırım eşim yol göstericim gibi şöyleki bir olayı anlatırım (özellikle işle ilgili ) gerçekten haklıysam hakverir ama değilsem pat diye söyler karısıyım diye yorumlarını yumuşatmazayrı bir bakış açısı ve tarafsız güzel oluyo herkesin kendi kararı tabi benimki artık huy olmuş :) uzun yıllar yanlız yaşayınca insan bulunca konuşuyo insan
hopiş dukana başla hadi yarın sabah
allah iyiligini versin eda güldürdün beni
evet o yüzden ikimiz de 42 bedene sığıyoruz =) inşallah 75 olurum canım uğraşıyorum işte. sen de pes etme aslında evdeyken daha güzel kilo verilir bence. spor yaparsın tv izlersin vakit geçer. ben iş yerindeyim öğlenleri çok yiyordum ama artık kestim. bir de işten eve dönünce psikolojik rahatlıkla abur cubur yiyyordum çok.spora da başladım bacaklarım incelsin göbeğim gitsin kollarım da incelsin istiyorum ehehe çok şey istedim dimi
ayy haklısın ama ben bunu yapamayanlardanım başka birinin sırrını derdini paylaşmamda kendimle ilgili sorunları vs paylaşırım eşim yol göstericim gibi şöyleki bir olayı anlatırım (özellikle işle ilgili ) gerçekten haklıysam hakverir ama değilsem pat diye söyler karısıyım diye yorumlarını yumuşatmazayrı bir bakış açısı ve tarafsız güzel oluyo herkesin kendi kararı tabi benimki artık huy olmuş :) uzun yıllar yanlız yaşayınca insan bulunca konuşuyo insan
evett keşke azcıkdaha uzun olcam fazlada gözüğm yok sadece 5 cm kadarr
dün bi gömlek aldım şifon kotondan 40 bedeni giydim göbeği sardıı 42 giydim oda bol oldu omuzları düştü
42 aldım ama
dün kardeşim diyokii abla 38 beden oldugunu hayal et naparsınn
dedimkii ilk olarak sana verdiklerimi geri alırrr hatta senin kıyafetlerini alır evime götüürürmmm
baktı kıyafetler gidiyo yok yokk sen böyle iyisin dediii
dertleşmek paylaşmak ayrı şey..
eş öyle oluyokii dert ortagın kimseye söylemediğin şeyleri paylaştıgın insan..
başın sıkıştıgında ilk aklına gelen insan
çok farklı güzel bir varlık :)
ilk aklına gelen demişken dün eşimle aramda gecen muhabbeti anlatıyım
eşime nazlanarak diyorumkiii
""aşkım bugün gögsüm agrıdı bayılcam sandım sen giresundasın düşündümkii arasam yetişemez(("
eşim :
"ben aklına geliyomda 112 yi niye düşünmüyon.. normalde düşün desem düşünmezsin aksi zamanlarda gelirim aklına hep zaten"
günaydın topikkk..bugün bana biraz erken günaydın oldu...çocuğum hasta olmuş, kusarak uyandıher yer berbat oldu tabii..dışarıda kar var nerede kuruyacak bu kadar çamaşır bilemiyorum
bu arada benim değerli eşimde her 14 şubatda olduğu gibi bu 14 şubatdada elinde çiçekle gelmiş..(pasta yokdu , şaşırdım:)) sonaa efendim tabii ben başladım çaktırmadan dır dıraçok beğendiğim bir trençkot vardı , keşke onu alaydın dedim aaa bilseydim alırdım dedi..bende kredi kartını ver , hemencecik alayım dedim..kendi kendime hediye aldım yaa..hahahaa..hem trençkot hemde birkaç kitap aldım , hazır kredi kartı bulmuşken değerlendirmek lazım değilmi foto ekleyecektim ama olmadııııııııııııııııııı.. ((
Onada üzüldüm yazık cocuk askere gidecek bunalmıs galiba gerci ben ona hiç birsey demedim nişanlıma dedim
Nişanlımda kolye aldı Yazık parası yok gene düsünmüs almıs
Benim hediyeme bayıldım cok eglendik hatta fotolarımızı hemen fec paylaştım
ekledim hicran benim kız kardeşimin face. s...n s....a benim kız kardeşim. benim fotolarıma ablam falan diey yazıyor zaten =)))
kendim çalıp kendim oynuyorum :)))
ama ben dünkü menümüde yazıyımm
sabah kahvaltıda
6-7 dilim macar salam
beyaz peynir
tulum peyniri
2 fincan çay + 2 küp şekerli
ara 1 dilim pasta
1 bardak kola
öğle anneme gittim hamsiyi yagsız fırına sürmüş
balık yemiğyorum ama saglıgım için birazcık yedimm ekmeksiz
çayy
ara yok
akşam 2 elmaa
gün içinde 2 litre kadar su
eşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
hahaa ayy okursa varya boşicak benii
geldim canım benim sen çagırırsında ben gelmezmiyim ,markete gidip dukan malzemesi alcaktım ama 30 dakika laflayalım sonra giderim
ac gezmissin resmen canim ya pasta var ama olsun aksam yemegi yok bence super dunku menun
bizim herkesin kendi hesabi var, ama esimin karti hep ortadadir ben onun kartini alip alisverise cikarim ama o benimkini ellemez yavrum benim kiyamam ben ona.. ne kadar param oldugunu da bilmez ama sakladigimdan degil yani isterse aslinda kullanabilir ama istemiyorbenim para da birikiyor hesapta haliyle.. tabi su an calismiyorum o yuzden harcamalari esimin kartindan yapiyorum genelde bitmesin paraciklarim diye, ne olur ne olmaz
ahh dun gece ruyamda dukan ekmegi yapiyorum firindan cikiyor mis gibi ama o kadar guzel olmus ki anlatamamgereksizce uzun bir ruyaydi saatlerce ekmek gordum (karnim acmis heralde)
dun yulaf kepegi aradik supermarkette ama bulamadik onu soracaktim... su dukan ekmegi (veya pogacasi her ne ise) yapmak icin yulaf kepegi lazimmis, nasil birsey o? yani un gibi mi yoksa daha buyuk parcalar mi.. goremedim oyle birsey markette. yani vardi ama kucuk kirik kirik parcalar gibi hem de kahvaltilik gevrek oluyormus sanirim onunla mi yapiyoruz pogacayi da??
evett keşke azcıkdaha uzun olcam fazlada gözüğm yok sadece 5 cm kadarr
dün bi gömlek aldım şifon kotondan 40 bedeni giydim göbeği sardıı 42 giydim oda bol oldu omuzları düştü
42 aldım ama
dün kardeşim diyokii abla 38 beden oldugunu hayal et naparsınn
dedimkii ilk olarak sana verdiklerimi geri alırrr hatta senin kıyafetlerini alır evime götüürürmmm
baktı kıyafetler gidiyo yok yokk sen böyle iyisin dediii
selam millet berbat bir gunnn ne spora gidesim var ne yerimden kalkasim... esim de ayni sekildebu hafta esimin hep tatildi pazartesi bos sali yarim gun bugun de is yokmus babasiyla calisiyor normalde ve kayinpederin heralde baska isleri varmis bu aralar bizimkine yaradi yani yan gelip yatiyor ama parasini aliyor yalniz bugun havadan midir bilmiyorum uzerimde bir agirlik var sanki dokunsalar aglanaya baslicam ama aglayacak sebebim de yok sorun falan yok anlamadim niye boyle oldu simdi
beni de ekle tatlimmmm mesajla yollayayim bilgileri
kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı((
Arkadaşlar ben bu dukkan diyeti kitabı kitapcılarda varmıdır yoksa int bulabilirim sadece aksam belki almaya giderim
:44:
bir dilim kepek ekmeğini eline al, bal yada reçel sür. yanında bir bardak şekersiz çay iç ama elini bir daha hiç bir şeye sürme edda
oo kepek ekmek yok beyaz ekmek var evde ve
reçel yersem vijdan azabından ölürüm
((
1 capuccino içsem olurmu acabaaa:26::26:
nasılsa yemicem akşam(((
nescafe 3bir arada canımkızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı((
hicran hiç bence kitap falan alma. gerek yok kendini tutabildikten sonra. herşey şu ağızdan geçinceye kadar ya bak ben öğlende nesfit yedim sabahta nesfit yedim akşam en kötü çorba içicem o kadar. tatlı ihtiyacımı bir dilim kepek ekmeğine bal sürdüm geçirdim. az yedik mi sıkıntı kalmıyor bu bir gerçek. irademiz zayıf sorun bu. hem zaten senin fiziğin gayet güzel sen ekstraları kestin mi mis gibi olucaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?