Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet o yüzden ikimiz de 42 bedene sığıyoruz =) inşallah 75 olurum canım uğraşıyorum işte. sen de pes etme aslında evdeyken daha güzel kilo verilir bence. spor yaparsın tv izlersin vakit geçer. ben iş yerindeyim öğlenleri çok yiyordum ama artık kestim. bir de işten eve dönünce psikolojik rahatlıkla abur cubur yiyyordum çok.spora da başladım bacaklarım incelsin göbeğim gitsin kollarım da incelsin istiyorum ehehe çok şey istedim dimi

hadi gözün aydın cnm valla sen yavaş versende olur kızın daha çabuk versin genç kız sonuçta dimi ama

ayy haklısın ama ben bunu yapamayanlardanım başka birinin sırrını derdini paylaşmamda kendimle ilgili sorunları vs paylaşırım eşim yol göstericim gibi şöyleki bir olayı anlatırım (özellikle işle ilgili ) gerçekten haklıysam hakverir ama değilsem pat diye söyler karısıyım diye yorumlarını yumuşatmaz ayrı bir bakış açısı ve tarafsız güzel oluyo herkesin kendi kararı tabi benimki artık huy olmuş :) uzun yıllar yanlız yaşayınca insan bulunca konuşuyo insan

kızımın boyu kısa kilosu çok dikkat çekiyordu şimdi 65 olmuş ama boy 155 oldugu için 55 kilo olmak istiyor

allah iyiligini versin eda güldürdün beni

evett keşke azcıkdaha uzun olcam fazlada gözüğm yok sadece 5 cm kadarr
dün bi gömlek aldım şifon kotondan 40 bedeni giydim göbeği sardıı 42 giydim oda bol oldu omuzları düştü
42 aldım ama
dün kardeşim diyokii abla 38 beden oldugunu hayal et naparsınn
dedimkii ilk olarak sana verdiklerimi geri alırrr hatta senin kıyafetlerini alır evime götüürürmmm

baktı kıyafetler gidiyo yok yokk sen böyle iyisin dediii

dertleşmek paylaşmak ayrı şey..
eş öyle oluyokii dert ortagın kimseye söylemediğin şeyleri paylaştıgın insan..
başın sıkıştıgında ilk aklına gelen insan
çok farklı güzel bir varlık :)

ilk aklına gelen demişken dün eşimle aramda gecen muhabbeti anlatıyım
eşime nazlanarak diyorumkiii
""aşkım bugün gögsüm agrıdı bayılcam sandım sen giresundasın düşündümkii arasam yetişemez (("
eşim :
"ben aklına geliyomda 112 yi niye düşünmüyon.. normalde düşün desem düşünmezsin aksi zamanlarda gelirim aklına hep zaten"

bekarlara duyurulur arada sızlansakta koca iyi bişey her eve lazım

selam millet berbat bir gunnn ne spora gidesim var ne yerimden kalkasim... esim de ayni sekilde bu hafta esimin hep tatildi pazartesi bos sali yarim gun bugun de is yokmus babasiyla calisiyor normalde ve kayinpederin heralde baska isleri varmis bu aralar bizimkine yaradi yani yan gelip yatiyor ama parasini aliyor yalniz bugun havadan midir bilmiyorum uzerimde bir agirlik var sanki dokunsalar aglanaya baslicam ama aglayacak sebebim de yok sorun falan yok anlamadim niye boyle oldu simdi

günaydın topikkk..bugün bana biraz erken günaydın oldu...çocuğum hasta olmuş, kusarak uyandıher yer berbat oldu tabii..dışarıda kar var nerede kuruyacak bu kadar çamaşır bilemiyorum

oyy gecmis olsun kiyamam :94:

iyi yapmissin, trenckotun da guzelmis canim gule gule giyin, ben de bazen esimin kartiyla kendime hediye aliyorum super bi his puskevit olayina da koptummmm

gordum resimlerinizi ikiniz de pek mutlu gorunuyorsunuz :127:

ekledim hicran benim kız kardeşimin face. s...n s....a benim kız kardeşim. benim fotolarıma ablam falan diey yazıyor zaten =)))

beni de ekle tatlimmmm mesajla yollayayim bilgileri

ac gezmissin resmen canim ya pasta var ama olsun aksam yemegi yok bence super dunku menun

eşimden saklı adımım yktur ama liralarım çoktur
hahaa ayy okursa varya boşicak benii

bizim herkesin kendi hesabi var, ama esimin karti hep ortadadir ben onun kartini alip alisverise cikarim ama o benimkini ellemez yavrum benim kiyamam ben ona.. ne kadar param oldugunu da bilmez ama sakladigimdan degil yani isterse aslinda kullanabilir ama istemiyor benim para da birikiyor hesapta haliyle.. tabi su an calismiyorum o yuzden harcamalari esimin kartindan yapiyorum genelde bitmesin paraciklarim diye, ne olur ne olmaz

geldim canım benim sen çagırırsında ben gelmezmiyim ,markete gidip dukan malzemesi alcaktım ama 30 dakika laflayalım sonra giderim

ahh dun gece ruyamda dukan ekmegi yapiyorum firindan cikiyor mis gibi ama o kadar guzel olmus ki anlatamam gereksizce uzun bir ruyaydi saatlerce ekmek gordum (karnim acmis heralde)
dun yulaf kepegi aradik supermarkette ama bulamadik onu soracaktim... su dukan ekmegi (veya pogacasi her ne ise) yapmak icin yulaf kepegi lazimmis, nasil birsey o? yani un gibi mi yoksa daha buyuk parcalar mi.. goremedim oyle birsey markette. yani vardi ama kucuk kirik kirik parcalar gibi hem de kahvaltilik gevrek oluyormus sanirim onunla mi yapiyoruz pogacayi da??

aslında da bizde mantık öyleydi.ben çalışırken de eşimin maaşıyla geçinirdik haliyle benim maaşım bana kalırdı
alışverişte çok harcarım biraz aç gözlüyüm kıyafet konusunda
ama yinede benim param birikirdi hesapta eşimde sormayınca bilmez ne var ne yok hesabımda diye :))

yaa rüya dedindee
ben bazen çoook uzun rüyalar görüyorum ve sabah uyandıgımda okdar yorgun oluyorumkiii
diyelim rüyamda biyerlerden tırmandım gittim geldimm sabah uyandıgımda sanki gerçekten rüyamdakileri yapmış gibi oluyorum ((

dukan poğaçası yapan biri ama lezzetli oluyosa bi tarif yazsada yapsam bende :))

ahaha. valla benim kardeşimle biz nerdeyse aynı beden üst giyiyoruz. o yüzden arada değişimler sorun olmuyor. ikimizde zayıflamak istiyoruz hep daha küçük beden kıyafetler almak istiyoruz ama nerdee.. o da hominigırtlak ablası da =))

Arkadaşlar ben bu dukkan diyeti kitabı kitapcılarda varmıdır yoksa int bulabilirim sadece aksam belki almaya giderim
:44:

sen sıkılmışsın bence trulyscrumptious. bence biraz çık gez ne biliyim değişik bri şeyler yap boşluğa düşünce ben öyle sebepsiz ağlamak istiyorum. değişikliğe ihtiyacın var. gerçi azkaldı memlekete gelmene onu düşün mutlu ol

bu arada face için mesaj at ekliyim seni kız kardeşimden.

Arkadaşlar ben bu dukkan diyeti kitabı kitapcılarda varmıdır yoksa int bulabilirim sadece aksam belki almaya giderim
:44:

hicran hiç bence kitap falan alma. gerek yok kendini tutabildikten sonra. herşey şu ağızdan geçinceye kadar ya bak ben öğlende nesfit yedim sabahta nesfit yedim akşam en kötü çorba içicem o kadar. tatlı ihtiyacımı bir dilim kepek ekmeğine bal sürdüm geçirdim. az yedik mi sıkıntı kalmıyor bu bir gerçek. irademiz zayıf sorun bu. hem zaten senin fiziğin gayet güzel sen ekstraları kestin mi mis gibi olucaksın.

kızlarrrrrrrrrrrr
canım birşey çekiyorr
tatlı çekiyorrr
napimmm ne yiyebilirim bunu geçircek tarçın demeyin midem bulandıı ((
nescafe 3bir arada canım ben öyle yapıyorum

Haklısın aslında canım Yiyorum sonra pişman oluyorum
Bugün bende İyi gidiyorum
Sabah 1 bardak süt
ara 1 elma
Öglen Mercimek corbası
Ara havuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…