- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.021
Akçaabat diyince ; aklıma Akçaabat köftesi düşürdün kız..evetTrabzon/Akçaabat sen?
Tam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zatebHilal uykuya geçti, ben cevap vereyim dedim
Aa dogum gunun kutlu olsun canimmSağol canim.benim doğum günümde canim
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11k
Yarım kase yoğurt
Salatalık
Domates
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
1 bardak süt
6 zeytin
Aralar saatleri hatırlamıyorum
Birer porsiyon kiraz
2 gevrek
1 kase yoğurt
Salatalık
Saat 18
Orta şekerli kahve
Akşam 19
1 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık patlıcan güveç
1 kase salata
1 dilim küçücük salatalık turşusu
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Kolay gelsin canimİyi geceler kızlar ben kaçar bu hafta sonu yine nöbetçiyim dinleneyim
Yarın ekşın var
Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi varne yaptiysan iyi yapmışın
Ne koydun cnm çaya
dogum günün kutlu mutlu olsun cnm
Menü yorumum :iyiki gecen hafta listeye almamışım seni
Bugun tartilmadinmi
kuzucum bisiklette daha cok alt bolge calisiyor
Kiz sende o kadar abartmabende sürerim bisiklet arada sirada
Salonda da Crostraner dedigin gibi daha yorucu ve etkili ama bisiklet o kadar degil
Öneriniz reddedilmistir
guzel olmus tatlim sabahada salatalik yesillik falan eklesene
sen listeye girme en iyisi
bizdemi alsakki o ilactan
heee o işte
Faydasi oluyormu gercekten tam ne işe yariyor
Gecen gun eşim almis da ama bu dize kadar ondan soruyom
burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar
Menunde detoks gibi olmus
diger adi zebani cnm
Aaa sendemi rengliydin
Takimi kan gölüne cevirdiniz
Eee iyi o zaman haftaya daha guzel olacak demekkitabi kacamak yapmazsan
gezmededir dicektimki değilmiş
olsun cnm zaten muhtemelenguzelgunler2019 1 di
Tebrikler canikom bu haftanin kazanani sen oldun
Menü guzelde sekerli kahve nerden cikti tatlim :)
Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendiniiyi aksamlar.kizlar.bugun moralim.cok bozuk.kan sonuclarini aldim.troid cikti bende hemde kilo aldirandan dunya basima yikildi sanki.omur boyu ilac kullanmam.gerekiyomus. uzun sureli hic ilac kullanamiyom.alisamiyom.en fazla 3 gun kullana biliyom..moral bozukliguyla cuma kacamagini abarttim.galiba.
sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
10.15 badem
salatalik
14.00
1 avuc leblebi
1 kase baharatli yogurt
1 ceviz
16.30
1 corba kasesi kisir(daha cok yesillik vardi)
1 dilim kek
20.30
1 dilim kek
dondurma
2 kasik yogurt corbasi.
spor 30 dk kosu.30 dk yuruyus.210 puan @bi prenses annesi
Yeni bi tarti al kisa zamanda canimEvet bol kaçamaklı 2 günün ardından kaldığım yerden devam edicem.bu arada kendi kendime sürekli bunları söyledim
Senin bir amacın yok mu
Bunların tadını zaten biliyorsun
Şiş-man mi kalmak istiyorsun
Kiskandiracagin kişiler yok mu
Sen zayıf karekterli misin
Bu yanlıştan hemen don
Tatilin yarisi bitti sen daha 90.lari göremedin.
Evet neyse çok uzatmayayım.
Kaldigimiznyerden devam.Mefkurem evdeki tartı dengesiz.1, 1.5, 1.8 kilo fazla tattığı oluyor.
Geçen hafta evdeki tartıda 95.8 dim.diyetisyen tartışında 94 ciktim(hemen tartılıp gitmistim)
Bugün sabah 95.6 geldim.
Ins canimmaşallah hepinizecok iyi gitmiş kilolar
inşallah
evet ama hızla gitsin istiyorum hayırlısı artık
evetTrabzon/Akçaabat sen?
tebrikler
haftaya inş güZel haberler alırsınız
afiyet olsun bayanlar
kilon zaten az. İnş cok güzel sonuç alırsın haftaya
doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara
Afiyet olsun inşallah. Birdaha olmaz bu kadar inş
afiyet olsun
allah razı olsun babaannenden herkes böyle alıp sahip çıkmaz.
iyi geceler
afiyet olsun
afiyet olsunen güzel cay kahve şekersiz olandır. Yaklaşık 5 senedir icecekleri şekersiz tüketiyorum ve tadını alıyorum.
Afiyet olsungecmis olsun moralini bozma. Ilaclarla ins Kontrollü olur.
Waffle olmamis canımBugünkü menü
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay
Öglede yüzmeye gittim
Hazir waffle falan yedim
Eve gec geldik
Aksam 20.00
1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran
Su 3 litre gecmistir
Sen hakkini doldurmussun canimValla cocuklar isteyip duruyor Cok güzel yaparim waffle Ama biliyorum yicem icin yapmiyorumgünah aslinda yapim Ben pazara bideneyle bise olmaz dimi
Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydiHuuuuu 9.takim güzelleri
Bu hafta malesef 3.olduk :))
Emegi gecenleri tebrik eder daha iyilerini bekledigimi belirtirim efenim
B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi oBu arada bisey sorcam
Ben cok dalginim unutkanim konsantre bozuklugu var
Yaptigim iş de konsantre gerekiyor
Bunun icin ne yapsamki
Ins ponim yaYorucu bi hafta geçirdin haftaya toparlarsın
Yarın tartılırsın herhalde merak ediyomda
İyi durmuşsn bu menüyle
Afiyet olsun canimDünkü menü
SABAH 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
2 kk peynir
2 tbekmeği
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA
1 bardak nescafe ( yine alıştım buna bırakmam lazım kilo yapıyor diyorlar. Ama metabolizmamı çalıştırıyor hemen de bilemedim )
AKŞAM 19.00
Yarım tabak kuru fasulye
Bol salata
Yarim kase bol limonlu mercimek çorbası
Su 2 litre
Gramlarla mucadele edecegini dusunme canimGünaydın
Az önce tartıldım, şuan tam 1 hafta oldu nerdeyse 3 kilo vermişim64.6-61.7 : 2.9 kg, sanki birazcık daha verdim gibi desabah wc öncesi ilaçla bi bardak su içme seansım var ,200 ml o ekleniyor, bir de tuvaletimi tam yapamadım gibi . Bundan sonraki haftalarda 2 ile 1.5 kilo arası vermek hedefim, 58 e kadar, sonrasından gramlarla savaşıcam ben de biliyorum, çünkü en son 57 nin altına2010 da inmiştim
Ediyorum abla ya normalde telefonda yazıyor her cuma ve pazartesidilek 2 haftadir cepteki eksiler gelmiyor :))
harika baslangic tatlimbikac haftaya hedefe ulasirsin heralde :))
ohhh 57 ler gelmiss
Siki tut bidaha gitmedin cnm
cok istikrarlisin mervecim en buyuk alkisi hakediyon
cok guzel gitmiş tatlim
Umudun yoktu ama gayet guzelmis
haftaya bence 67 gelecek
ekim masallah sana cnm yaaa
Ben izine gitsem kesin 5 kilo alir gelirim
vayyy poniye bak hele eksi begenmiyordaha ne olsun tatlım
Keske hep boyle gitse
moral bozmayip önümüze bakiyoruz tatlim
Sende regliydin heralde degilmi
Ins. Haftaya bi atak yaparsin
hafize guzel cnm ama ne yalan soyliyim ben senden daha fazla bekliyodumpazartesi guzel eksin vardi
tugce kilonu not etmiyonmu cnm
Yanlis hatirlamisin gecen haftayi
100 gr vermişsin
Kacamaklar tirmalamis seni sanki :)) yinede arti olmaman iyi tabiki
Ama sende daha fazla verebilecek potansiyel var
kizzz nirannnnn seni ne yapmali2 gün once 2 kilo artim var diye yazmadimiydin
Bisey demedim ama zekarete girdiydim
Valla harikasin tatlim cok sevindim
abla kardeş sozlesmişsiniz heraldeseninde cok guzel cnm haftaya düz 72 gelir heralde
sende istikrarini koruyosun goksucum
gecmis olsun tatlim ins. Nagatif bisey cikmaz
Actim kollarimi geleydin listeye alaydim seni
Aaaaa kiz 1 saat nasil duracan
sabah işe az daha gec kaliyodum cnm saat 5 de caldi geri kapatmisim bi baktim 23 geciyor apar topar ciktim evden
Yarin sabah tartilirim
ama pek eksi yok bu hafta heralde eve gelince tartildim sabit gorunuyordu
Allah kolaylik versin iremcim bi avazda saglikla ins,
corekler sabah yense daha iyiydi cnm
Masallah baya spora alistin heralde
bu havada o kadar bisiklet surunce heralde yorgun olursun tatlim
Neyseki Haftaya sicaklik düşüyormuş
Menü de gayet guzel hafif olmus
aman kuzum okadar yapmisin ya daha ne olsun sagolasin
kuzucum siz 3 kardeş berabermi oturuyonuz ben cikaramadim :)) baban ayri evdemi
neyseki bi kaymakla yırtmış nefsingerisi guzel cnm
Ama ekmek yedin madem wasayi niye yedin :))
Spor icin süre yazican bebesim
Agirlik calismakda 3 puan o yuzden farketmez
Evet canim aslan.simdiden seninde dogum gunun kutlu olsunTam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zateb
Aa dogum gunun kutlu olsun canimm
Aslan burcusun galiba benimde pazartesi günü:)
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var
Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendini
Yeni bi tarti al kisa zamanda canim
Ins canim
Waffle olmamis canım
Sen hakkini doldurmussun canim
Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydi
B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi o
Ins ponim ya
Afiyet olsun canim
Gramlarla mucadele edecegini dusunme canim
Ben en son bu kilolari 7 sene once görmüştüm. Son kilolari verirkende hic sorun yaşamadım. Hatta kapanışı gayet güzel yapmıştım
insallah :)Derdinin dermanı var canm ne bu karamsarlık. Görümcem aşırı kilo vermiş diye bahsetmiştm geçen enişte aldatmş filan demiştim. Sebep başkaymş karın şişliğinden dr gitmiş guatrnda nodüller varmş troid acayip hızlı çalştığı için çok fazla kilo vermiş biyopsi yapılacak sanırım inşaallah iyi çıkar
niye alindi abla.earari neydi yani hangi sebeplerden dolayi aldirmak zorunda kaldin.4 yıl hipertroid , haşimatoydum sonra ameliyatla tüm troid bezim alındı şimdi troid bezsizim, hipotroidiyim :)))))
dogru canim tedavisiz bisey degilmis.ay iyki soyledim size .icime su serptiniz..ne biliyim birden duyunca korktum.Canım ben de alıyorum aynı ilaçtan, hiç etkisi olmayan basit bir ilaç gebe değilsen, bu kadar üzülme, bak hızlıca anlamadan kilo da veriyor insan, hayat boyu ilaç kullanma fikrinden 4-5 senedir ben de kaçıyordum ama artık pes ettim, ve insan otomatiğe baplayıp kullanıyor. İnan kötü bir durum değil. Daha kötü hastalıklar çıkmasın buna şükret
çaindim canım ne kadar sürdü?Tam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zateb
Aa dogum gunun kutlu olsun canimm
Aslan burcusun galiba benimde pazartesi günü:)
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var
Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendini
Yeni bi tarti al kisa zamanda canim
Ins canim
Waffle olmamis canım
Sen hakkini doldurmussun canim
Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydi
B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi o
Ins ponim ya
Afiyet olsun canim
Gramlarla mucadele edecegini dusunme canim
Ben en son bu kilolari 7 sene once görmüştüm. Son kilolari verirkende hic sorun yaşamadım. Hatta kapanışı gayet güzel yapmıştım
Ben de çok korkmuştum üzülmüştüm, daha çok gencim hayat boyu ilaçla mı yaşıcam daha buyaltan mı diye. Hep teptim almadım ilaçları , benim daha riskli değil işte ama arada yediklerim sapıtırsa hemen kilo alıveriyorum işte. Tiroid yapıyorsanırım bunları. Pesettim ilac alıyorum artık. İçin rahat olsun, benim teyzem bu ilaçla 60 ından sonra bişi yapmadan 2 ayda 8 kilovermiiti rahmetli .insallah :)
niye alindi abla.earari neydi yani hangi sebeplerden dolayi aldirmak zorunda kaldin.
dogru canim tedavisiz bisey degilmis.ay iyki soyledim size .icime su serptiniz..ne biliyim birden duyunca korktum.
Anladm abla 30 kiloyu iyi vermişsin o zaman iki kat tebriklerrr4 yıl hipertroid , haşimatoydum sonra ameliyatla tüm troid bezim alındı şimdi troid bezsizim, hipotroidiyim :)))))
Haftaya gelsin 9larKilo bildirimi
Gecen hafta 102
Bugun 101
Fark 1
O kadar harekete kacamaksiz oluşuma göre az gitmis ama bunada şükür tabi ins. Haftaya daha iyi olur
Bundan sonra işten gelince, sabah kalkinca yapmam gerekenleri yapicam
Belki hergun yapinca wc düzene girer
Dün gelince 3 inciri kaynatip suyunu ictim, yedim bide biraz yag koydum icine işe yaradi
Haaa form da icmistim :))
Kizlar ben cumartesi tartilsam bi sakincasi varmi
Cunku sabahin 5 inde yataktan kalkip tartiya cikmam gereyor
Saat 7 _8olsa neyse de
Zaten ilk baslangicimida öğlen tartilip yapmistim
Zaten listede degilim
cok calismasida buyuk sikintiymis organ kendini bitiriyomusDerdinin dermanı var canm ne bu karamsarlık. Görümcem aşırı kilo vermiş diye bahsetmiştm geçen enişte aldatmş filan demiştim. Sebep başkaymş karın şişliğinden dr gitmiş guatrnda nodüller varmş troid acayip hızlı çalştığı için çok fazla kilo vermiş biyopsi yapılacak sanırım inşaallah iyi çıkar
balik hic yemem arada ton baligi :))b 12 ne baktır bir de omega3 takviyesi al yada her gün ceviz ye sık sık da balık
tartildim cnm ayni vermişiz :)) ama sen avantajlisin :)tartılırsın herhalde merak ediyomda
uykuda problem tabiBnde öyleyim son zamanlarda b12m aşırı düşük çıktı bi baktır istersen abla. Uykunu alman lazım konsantre için
şu ara kilodan baska ektra bisey yok cnmDalgın derken kafanda birşeyler mı var sürekli? Canını sıkan, yada çözümlemek istediğin?
avantajlilar tabi :))2 olan takımın listesi tek kişilik, tek başına 2. oldu.
mutluyum derken kilondanmi eksindenmi mutlusun :))Çok şükür ya. Bu halimle de mutluyum aslında :)
o zaman diyetisyen tartisina gore 93.8 oluyor heralde, yani 200 gr eksidesinDiyetisyen tartısina göre canim.
yok çok şükür cnmÖdem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var
buna, benim kriterlerime göre küçük öküz diyelimGunaydin kizlar sabah tartildim
Gecen cuma 56.2
Bugun 58
Fark +1.8
Yuh bana oha bana resmen öküz gibi yedim diyorum size yaa
üzülmek istemiyosan o zaman dikkat edecen cnmEdiyorum abla ya normalde telefonda yazıyor her cuma ve pazartesiya unuttum yada yanlışlıkla sildim.. Çok üzüldüm 100 gr ne ya
AynenFarkındaysanız haftalık hedef konusunu hiç açmıyom(anca yarısına ulaşmış biri olarak )
Niranın tuzlu yoğurdundan sonra herşeyi sorgular oldum
90 lara geldin sayilir abla.tabi ha bi gun once ha bigun sonra.Kilo bildirimi
Gecen hafta 102
Bugun 101
Fark 1
O kadar harekete kacamaksiz oluşuma göre az gitmis ama bunada şükür tabi ins. Haftaya daha iyi olur
Bundan sonra işten gelince, sabah kalkinca yapmam gerekenleri yapicam
Belki hergun yapinca wc düzene girer
Dün gelince 3 inciri kaynatip suyunu ictim, yedim bide biraz yag koydum icine işe yaradi
Haaa form da icmistim :))
Kizlar ben cumartesi tartilsam bi sakincasi varmi
Cunku sabahin 5 inde yataktan kalkip tartiya cikmam gereyor
Saat 7 _8olsa neyse de
Zaten ilk baslangicimida öğlen tartilip yapmistim
Zaten listede degilim
bakalim bende nasil.olcak.Ben de çok korkmuştum üzülmüştüm, daha çok gencim hayat boyu ilaçla mı yaşıcam daha buyaltan mı diye. Hep teptim almadım ilaçları , benim daha riskli değil işte ama arada yediklerim sapıtırsa hemen kilo alıveriyorum işte. Tiroid yapıyorsanırım bunları. Pesettim ilac alıyorum artık. İçin rahat olsun, benim teyzem bu ilaçla 60 ından sonra bişi yapmadan 2 ayda 8 kilovermiiti rahmetli .
abla ya biz burda patates bulamiyoruz..gecen aradim.mazalarda bulamasim.en son bi magzada buldum.5 kilosu 5 euroya yakindi.neyse aldim.eve getirdim actim torbayi tum curuk..kabuklari iyi ama soyarken ici curuk tum...sogan zaten cok pahali 1 er kiloluk aliyorumKizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimiburda uçtu onlar
Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?