- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.041
Peki tuzlumuTuzlu yoğurt un marketten alınmış hali
Eki Görüntüle 2293003
Zeytinyağı eklenmiş olarak kahvaltıya hazır halı, pulbiberde eklenebilir üzerine
Eki Görüntüle 2293004
iyi sen kıymışin ben kiyamadimya biz burda patates bulamiyoruz..gecen aradim.mazalarda bulamasim.en son bi magzada buldum.5 kilosu 5 euroya yakindi.neyse aldim.eve getirdim actim torbayi tum curuk..kabuklari iyi ama soyarken ici curuk tum...sogan zaten cok pahali 1 er kiloluk aliyorum
Peynir gibi tuz oranı, tuzlu yaniPeki tuzlumu
ödül olur diye düsünmüstüm hedefine ulasincacogunluk oyleydi ama 3 tane gr olunca yüzde baya düştü cnm
heee iyi olmus
kizzzz nazli simdi terlik geliyor haaa
annelikBende yattim kizlar
Ne guzel sabah kalkmicam :)))
Ama öğlen cocuklari biracaklar
Valla aslinda cok yorgunum hic cnm istemiyor ama hayir diyemedim
bence en Önemli sey uyku. Az uyuyorum demistin.Bu arada bisey sorcam
Ben cok dalginim unutkanim konsantre bozuklugu var
Yaptigim iş de konsantre gerekiyor
Bunun icin ne yapsamki
hayirli sonuclar alsin ins.Derdinin dermanı var canm ne bu karamsarlık. Görümcem aşırı kilo vermiş diye bahsetmiştm geçen enişte aldatmş filan demiştim. Sebep başkaymş karın şişliğinden dr gitmiş guatrnda nodüller varmş troid acayip hızlı çalştığı için çok fazla kilo vermiş biyopsi yapılacak sanırım inşaallah iyi çıkar
nasil oldu öyle? Kac kilo vermis?2 olan takımın listesi tek kişilik, tek başına 2. oldu.
afiyet olsunDünkü menü
SABAH 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
2 kk peynir
2 tbekmeği
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA
1 bardak nescafe ( yine alıştım buna bırakmam lazım kilo yapıyor diyorlar. Ama metabolizmamı çalıştırıyor hemen de bilemedim )
AKŞAM 19.00
Yarım tabak kuru fasulye
Bol salata
Yarim kase bol limonlu mercimek çorbası
Su 2 litre
günaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine?Günaydın
Az önce tartıldım, şuan tam 1 hafta oldu nerdeyse 3 kilo vermişim64.6-61.7 : 2.9 kg, sanki birazcık daha verdim gibi desabah wc öncesi ilaçla bi bardak su içme seansım var ,200 ml o ekleniyor, bir de tuvaletimi tam yapamadım gibi . Bundan sonraki haftalarda 2 ile 1.5 kilo arası vermek hedefim, 58 e kadar, sonrasından gramlarla savaşıcam ben de biliyorum, çünkü en son 57 nin altına2010 da inmiştim
oh misAkçaabat diyince ; aklıma Akçaabat köftesi düşürdün kız..
bildigimiz waffle dan degildiTam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zateb
Aa dogum gunun kutlu olsun canimm
Aslan burcusun galiba benimde pazartesi günü:)
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var
Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendini
Yeni bi tarti al kisa zamanda canim
Ins canim
Waffle olmamis canım
Sen hakkini doldurmussun canim
Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydi
B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi o
Ins ponim ya
Afiyet olsun canim
Gramlarla mucadele edecegini dusunme canim
Ben en son bu kilolari 7 sene once görmüştüm. Son kilolari verirkende hic sorun yaşamadım. Hatta kapanışı gayet güzel yapmıştım
telafi edersin insGunaydin kizlar sabah tartildim
Gecen cuma 56.2
Bugun 58
Fark +1.8
Yuh bana oha bana resmen öküz gibi yedim diyorum size yaa
Günaydın herkese
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ilk ilacımı içtim geldim
günaydin bayanlar. InsallahGunaydinnnnnnn
Az kalorili bol hareketli bi haftasonu olsun ins.
Benim icinde dinlenmeli
cok güzel 1 kilo az degilKilo bildirimi
Gecen hafta 102
Bugun 101
Fark 1
O kadar harekete kacamaksiz oluşuma göre az gitmis ama bunada şükür tabi ins. Haftaya daha iyi olur
Bundan sonra işten gelince, sabah kalkinca yapmam gerekenleri yapicam
Belki hergun yapinca wc düzene girer
Dün gelince 3 inciri kaynatip suyunu ictim, yedim bide biraz yag koydum icine işe yaradi
Haaa form da icmistim :))
Kizlar ben cumartesi tartilsam bi sakincasi varmi
Cunku sabahin 5 inde yataktan kalkip tartiya cikmam gereyor
Saat 7 _8olsa neyse de
Zaten ilk baslangicimida öğlen tartilip yapmistim
Zaten listede degilim
burda bi iniyor bi çıkıyorKizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimiburda uçtu onlar
Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim
Degisikmmis. Ne güzel memleketimiz var her yöremiz ayri bi güzelTuzlu yoğurt un marketten alınmış hali
Eki Görüntüle 2293003
Zeytinyağı eklenmiş olarak kahvaltıya hazır halı, pulbiberde eklenebilir üzerine
Eki Görüntüle 2293004
Patatesten soğandan haberim yok ama bamya 25 TL...Kizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimiburda uçtu onlar
Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim
Normalde bu Mevsimde uygun olmasi gerekmiyormu pazarlar?Patatesten soğandan haberim yok ama bamya 25 TL...
Yeşil fasülye 10
Pazarın en ucuz sebzesi olan kabak bile 3 TL
Karabaş otu seni rahatlatır canım, kendini iyi hissedene kadar sabah akşam bir bardak içsen, tüm dalgınlığın, kafa yorgunluğun geçer..şu ara kilodan baska ektra bisey yok cnm
Bide iş stresi
Mesela gözümle goruyorum C-100 rakamina gitmem gerekiyor ben D-100 e gidiyorum
Yada 3 tane koymam gereken seyden 4 tane koyuyorum
O sn. de ne koydugumu, hangi rakam oldugunu unutuyorum vs. vs.
Ay biz patates soğan da ekelim ozaman bakKizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimiburda uçtu onlar
Canım diyorum ya ben bu yediğimin abartmıyorum sana 5 katını yiyerek 63.5-65 arasında seyrediyordum 4-5 aydır. Bisiklet ve oğlan ve ev koşturmacam çok çılgın noktada benim, ev 3 katlı ve eminim ki günde 50 kattan fazla inip çıkıyorum ve 20000 adımdan fazla atıyorum, bir de nerdeyse iki saat bisiklet kullanıyorum. Yemeği hafif azaltınca otomatikman gidiyor benden. Ama haftaya da 3 kilo gitmez artık en fazla 2 kilo gider hadi biraz daha özen göstersem 2.5 , ayda 8 kilo verebilen bi yapım var, alabiliyorum da aynı hızla ama bu hiç hoş değil tabiödül olur diye düsünmüstüm hedefine ulasinca
annelik
bence en Önemli sey uyku. Az uyuyorum demistin.
hayirli sonuclar alsin ins.
nasil oldu öyle? Kac kilo vermis?
afiyet olsun
günaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine?
oh misgüzeldir köftemiz
bildigimiz waffle dan degildi ☺
telafi edersin ins
günaydin bayanlar. Insallah
cok güzel 1 kilo az degil
burda bi iniyor bi çıkıyor
Degisikmmis. Ne güzel memleketimiz var her yöremiz ayri bi güzel
Bilmiyorum canım, ben uzun zamandır pazara gitmiyordum, belkide bu fiyatlar normaldir..Normalde bu Mevsimde uygun olmasi gerekmiyormu pazarlar?
Iste bunu diyordum takip ettigim Bayanda bunu uyguluyor ve cok memnunmusBu kitaba başlıyorum kızlar bugünEki Görüntüle 2293015
Karabas otuyla lavanta ayni seymi cnmKarabaş otu seni rahatlatır canım, kendini iyi hissedene kadar sabah akşam bir bardak içsen, tüm dalgınlığın, kafa yorgunluğun geçer..
Bilmiyorum canım, ben uzun zamandır pazara gitmiyordum, belkide bu fiyatlar normaldir..
En son pazara gittiğimde bamya 5 TL idi... Kaç yıl olduysa artık
Canım diyorum ya ben bu yediğimin abartmıyorum sana 5 katını yiyerek 63.5-65 arasında seyrediyordum 4-5 aydır. Bisiklet ve oğlan ve ev koşturmacam çok çılgın noktada benim, ev 3 katlı ve eminim ki günde 50 kattan fazla inip çıkıyorum ve 20000 adımdan fazla atıyorum, bir de nerdeyse iki saat bisiklet kullanıyorum. Yemeği hafif azaltınca otomatikman gidiyor benden. Ama haftaya da 3 kilo gitmez artık en fazla 2 kilo gider hadi biraz daha özen göstersem 2.5 , ayda 8 kilo verebilen bi yapım var, alabiliyorum da aynı hızla ama bu hiç hoş değil tabi
takim listesinde 1 kisi var oda 60 li kilolarda 0.9 verince takim yuzdesi 1.29 olmus :))nasil oldu öyle? Kac kilo vermis?
hem metobolizma farki hemde bazilarinda ilk hafta cok ödem olur cnmgünaydin, cok hizli gitmiyormu kilo? Kullandigin ilaclarmi yardimci oluyor gitmesine
ne zamandir hic indigini gormedimburda bi iniyor bi çıkıyor
ben bamya hic almam genelde kart oluyor burdada 3-4euroPatatesten soğandan haberim yok ama bamya 25 TL...
Yeşil fasülye 10
Pazarın en ucuz sebzesi olan kabak bile 3 TL
arada kahvaltida 1 tk bal yiyebilirsin cnm tabi gercek bal olursa daha iyi :))Ben balla beyaz peyniri Cok severim Ama yiyemiyorum bali
masallah nirancim ne kadar cok kitap okuyosunBu kitaba başlıyorum kızlar bugünEki Görüntüle 2293015
yerin varsa tabiki ek cnm :))Ay biz patates soğan da ekelim ozaman bakbahçede bi onlar eksik
bu tempoda gidersen kolay kolay geri almazsin cnmCanım diyorum ya ben bu yediğimin abartmıyorum sana 5 katını yiyerek 63.5-65 arasında seyrediyordum 4-5 aydır. Bisiklet ve oğlan ve ev koşturmacam çok çılgın noktada benim, ev 3 katlı ve eminim ki günde 50 kattan fazla inip çıkıyorum ve 20000 adımdan fazla atıyorum, bir de nerdeyse iki saat bisiklet kullanıyorum. Yemeği hafif azaltınca otomatikman gidiyor benden. Ama haftaya da 3 kilo gitmez artık en fazla 2 kilo gider hadi biraz daha özen göstersem 2.5 , ayda 8 kilo verebilen bi yapım var, alabiliyorum da aynı hızla ama bu hiç hoş değil tabi
Sen bisiklet kullanmiyomusun cnmOh ne güzelhedefine en kısa sürede ulaşırsın darısı bize
Hayır aynı değil, karabaş otu buğday başağına benziyor...Karabas otuyla lavanta ayni seymi cnm
Almancasina baktim öyle gösteriyor
Amin canımOh ne güzelhedefine en kısa sürede ulaşırsın darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?