Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canim.

Hayır aynı değil, karabaş otu buğday başağına benziyor...
Ya evet canım totomun üzerinde diken var sanki akşamları 6 saat yatak dışında hep ayaktayım, şirkette bile masalarımız elektronık, 30 dakka oturup30 dakikamasayı yükseltip ayakta çiziyorum.ben mimarım da , ama ayataysam da sürekli dans halinde çiziyorum valla millet alıştı bana.
Bi de haklısın canım bendeki 1 kilo direk ödemdi, adet yeni olmuştım tam o sırada 64.6 idim. Aslen 64 civarıydım.

masallah nirancim ne kadar cok kitap okuyosun
Eskiden bende okurdum bayadir okumadim
Ilginc biseyler varsa bizede soyle
Kitaplar benim dünyam... Okumadan duramam, şimdi çocukların günlük hayatlarına kitap okumayı yerleştirmeye çalışıyorum. Anne okursa çocukta okur diyerek bırakmıyorum okumayı canım..
Büyük kızım da başarılı oldum, sıra küçükte..

Günaydın herkese
Gunaydin canimm
Evet canim aslan.simdiden seninde dogum gunun kutlu olsun
Tesekkur ederim tatlim
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ilk ilacımı içtim geldim
Gunaydin canim afiyet olsun
Gunaydinnnnnnn

Az kalorili bol hareketli bi haftasonu olsun ins.
Benim icinde dinlenmeli
Gunaydin ablamm ins bende dikkat edicem
Olur sanirim abla
Kaçtan ka

çaindim canım ne kadar sürdü?
45 gün civari canim 11 e yakın verdim 66.7 den 55.8 e düştüm
Farkındaysanız haftalık hedef konusunu hiç açmıyom (anca yarısına ulaşmış biri olarak)
Ay hic girme o konulara ponim
Varisler varsada cok sık kullanmasin abla haftada 2 3 gun yeterli fazla baskida yapacak sekilde calistirmayin.
Ay ins gider abla ya sinirlerim bozuldu
Kizlar yaaa tr de patates sogan cok pahalimi burda uçtu onlar
Dün 2.5 kilo sogana 3.33 verdim o da indirimli güya icime oturdu :))) patates daha da pahaliydi almadim
Hicc bilmiyorum o konulari
Sonucta hakkini kullandim tatlim
Ben balla beyaz peyniri Cok severim Ama yiyemiyorum bali
Niye canim

Maşallah tek başına götürmüş işi
Güya bio alıyorum ama ne kadar bio allah bilir

insallah :)
niye alindi abla.earari neydi yani hangi sebeplerden dolayi aldirmak zorunda kaldin.
dogru canim tedavisiz bisey degilmis.ay iyki soyledim size .icime su serptiniz..ne biliyim birden duyunca korktum.
yazdım gülüm bedenim troid bezini yabancı cisim zannedip yok etmeye çalışıyordu :)

Bi kalıp peyniri balla gömerim o yüzden iyi olmaz kızarsınız bana

bu gidişle cok rahat ulaşırsın hedefine
cidden çok kötü ya iş yapınca ölüyorsun yapmayıncada bayılıyoruz
Afiyet olsun

Aktar kültürü var mı orada? Aktarlarda oluyor
Nette bulamadim yaa tek dikmelik cicek olarak yada tohum satiliyor
Aktar yok cnm
Bizim turk milleti gibi ot hastaligida yok
bide reforrmhaus a bakayim guya dogal seyler var orda

Nette bulamadim yaa tek dikmelik cicek olarak yada tohum satiliyor
Aktar yok cnm
Bizim turk milleti gibi ot hastaligida yok
bide reforrmhaus a bakayim guya dogal seyler var orda
Bizim buralarda var kuru cay satılan oralarda kesin vardır. Dm de olabilir

Anladm abla 30 kiloyu iyi vermişsin o zaman iki kat tebriklerrr

Haftaya gelsin 9lar olur tabi listete girene kadar bişy olmaz
teşekkürler gülümmm 5 sene oldu trod bezlerime veda edeli ameliyat eden doktorum yersen iyice şişersin demişti iyileş bir kaç ay sonra gel mide ameliyatı yapalım demişti normal yollarla ne cerahım ne de endokrin doktorum zayıflamama ihtimal vermiyordu o yüzden bu bilinç altı beynin işleyişi işlerine dalış yaptım iyi de yapmışım çok şükür artık 3. derece obez değilim diyet yapmadan psikolojik gerilim yaşayıp nefsimle savaşmadan da yavaş da olsa 52 bedenden 44 bedene kadar indim darısı 40 bedene inmeye
boşuna demiyorum inanıp hissederek ( o duyguyu yaşayarak) insanın başaramayacağı şey yok bilinç altı emredersiniz komutanım moduna geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…