- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.101
Etli ekmek yemişsin besbelli
Sırf etli ekmek yemeye gidilir Konya'ya..
Bana göre de heryerim yerinde duruyor ama metre ile ölçüm yaptığımda "evet gitmiş" diyorum... Mesela 15 kilo da 11 cm kalçadan gitmiş, kıyafetler eskisi gibi oturmuyor, hafif bol geliyor...Kızlar valla ben bu ara kendimi hiç anlamıyorum, bugün sanırım adetin 11. Günü ama bu ay göğüslerim de çok şişti , biraz indi ama inmediler. Karnımda da bi şişlik var, 3 kilo verdim ama gecen haftayla aynaya baktığımda sanki fark yok hiç zayıflamış hissetmiyorum kendimi. Tartıyı da kontrol ettim bozukluk yok. Hatta şuan bidaha tartıldım 61.8 çıktım ki kahvaltıda 2 yumurta yedim, öğle yemeğinde de peynırlı salatavebi dilim ekmek ve en az bi litre sıvı girdi bana. Hiçbiri de ödem attırıcı değildi. Yani büyük ihtimal 61.7 değil 61.4 falandım sabah. Hayır göğsüm büyük göbeğim büyük, kollarıma baktım onlar da incelmemiş. Zaten totolu hatunum maşallah o da yerinde duruyor. Ben 3 kiloyu nerden verdim arkadaşlar nöölüyoböyleböyle bişi yaşayanınız var mı?
keske yollayabilsembende yapılması gerekenleri yaptım ama camaşıra dokunmak istemiyorum topladıklarım sepette
Bizede yolla
keske yagsada bi nebze sizde serinleseniz yaagece burası gayet serin de gündüz sıcak darısı buraya artık yağsa çoook güzel olur :)
Yok cnm buchweizen karabugday oluyorMefkurem abla sanırım bu
kuzucum niye kendine eziyet ediyon yaa şu ruhunu bi rahat birak relaks olDünkü menüm
Sabah 07:11
Öğlen 12:25
Vişneli sütlü smoothe
16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam
4 litre su
Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku
Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
anacim vur dediysek öldür demedikyaBi kalıp peyniri balla gömerim o yüzdeniyi olmaz kızarsınız bana
bende de bi sürü çamaşır var haftaici hic ellemedimbenimkiler toplanmadı bile hem yıkanacak hem toplanıp katlanacaklar yapmıyımm işte canım çekmiyiiiiiii yaaaa
valla evde sogan olsa bende almicamda onsuz yemekte olmuyor mecbur aldimAz önce alışverişteydik baktım da pattesin kilosu harbi 2.99 du almanyadakilosu 69 sent olan havuçtan aldım bi de, soğana bakmadım evde var çünkü.
kiz dilek hemen kacamagin arkasına yok şöyle iyisiniz böylesiniz deyip boyama yaglama yapmaSelam kızlar
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi✌
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem ♥♥♥
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten
tatlim ilk hafta cogunlukla su kaybi oldugu icin verdigini anlamazsin zatenKızlar valla ben bu ara kendimi hiç anlamıyorum, bugün sanırım adetin 11. Günü ama bu ay göğüslerim de çok şişti , biraz indi ama inmediler. Karnımda da bi şişlik var, 3 kilo verdim ama gecen haftayla aynaya baktığımda sanki fark yok hiç zayıflamış hissetmiyorum kendimi. Tartıyı da kontrol ettim bozukluk yok. Hatta şuan bidaha tartıldım 61.8 çıktım ki kahvaltıda 2 yumurta yedim, öğle yemeğinde de peynırlı salatavebi dilim ekmek ve en az bi litre sıvı girdi bana. Hiçbiri de ödem attırıcı değildi. Yani büyük ihtimal 61.7 değil 61.4 falandım sabah. Hayır göğsüm büyük göbeğim büyük, kollarıma baktım onlar da incelmemiş. Zaten totolu hatunum maşallah o da yerinde duruyor. Ben 3 kiloyu nerden verdim arkadaşlar nöölüyoböyleböyle bişi yaşayanınız var mı?
cok guzel gitmis niranimBana göre de heryerim yerinde duruyor ama metre ile ölçüm yaptığımda "evet gitmiş" diyorum... Mesela 15 kilo da 11 cm kalçadan gitmiş, kıyafetler eskisi gibi oturmuyor, hafif bol geliyor...
afiyet olsun .bos ver keyif yap abla.nasil olsa yaparsin isleri:))Cocuklar geldi benim kiz parka goturdu onlari simdi
Hazir yoklarken bende camasira bakayim dicemde kahve yaptim
15 kiloda aynı kıyafetleri nasıl giyebiliyosun ben şokBana göre de heryerim yerinde duruyor ama metre ile ölçüm yaptığımda "evet gitmiş" diyorum... Mesela 15 kilo da 11 cm kalçadan gitmiş, kıyafetler eskisi gibi oturmuyor, hafif bol geliyor...
Tamamen aynı kıyafetler değil....ben dar giyinirim aslında, sıkı sıkı, pantolonlarımin düğmesini zor kapatırım, yani alırken öyle alırım... şimdi tam üstüme göre oldular, hafif bol...ben hariç herkese göre tam bedenim....15 kiloda aynı kıyafetleri nasıl giyebiliyosun ben şokbende 15 kilo 3 beden fark demek yahu, zaten 15 santim de 3-3.5 beden fark demek. Bol bol giyiyorsun herhalde şalvar niyetine pantollları
İlk 8 kiloda kalçadan ve göbekten 8'er santim gitti..sonra her 1 kiloda yarım cm düşmeye başladı... daha çok omuz ve göğüs kısmından eridim.cok guzel gitmis niranim
Az kiloda bilmiyorum ama fazla kilo olunca genelde 1 kiloya 1 cm incelme oluyor sanki
Sırf etli ekmek yemeye gidilir Konya'ya..
Amiin insallah abla elim varmiyor yazmaya ama 126kiloyumSağ salim doğar inşaallah bebişin irem.gebelikte kaç kilo aldom kaç kilosun şu an? Kvdenlerle mi oturuyosn hala
Insallah ablacimm amiiinnAllah kolaylik versin iremcim bi avazda saglikla ins,
kuzucum niye kendine eziyet ediyon yaa şu ruhunu bi rahat birak relaks ol
Valla senin yerinde olmak isterdim ne gzzel gencsin kendi parani kazaniyosun zayifsinda
Eeee daha ne olsun
anacim vur dediysek öldür demedikya
bende de bi sürü çamaşır var haftaici hic ellemedim
Cocuklarda var bugun
valla evde sogan olsa bende almicamda onsuz yemekte olmuyor mecbur aldim
kiz dilek hemen kacamagin arkasına yok şöyle iyisiniz böylesiniz deyip boyama yaglama yapma
Bidaha hic bi mazaret kabul etmiyorum menü yazilip terlik yenecek
tatlim ilk hafta cogunlukla su kaybi oldugu icin verdigini anlamazsin zaten
2-3.haftadan sonra belli olmaya baslar
cok guzel gitmis niranim
Az kiloda bilmiyorum ama fazla kilo olunca genelde 1 kiloya 1 cm incelme oluyor sanki
bu defa baya sakin iyiydi memleket annem de de güzelce kaldım çok iyi oldu :)
annenle kv pek görüşememiş resmiyet var hala ama torun var artık elbet bir yerde ortak görüşürler normal böyle şeyler , inşallah kv de annen kadar iyi bakar bebişle sana :)
Amin sagol canim insallah doktor haftaya ladar idare et dedi
Insallahh amiiinnn
Evet abla dikkat ediyorum ama gene bugun 14 e 8 cikti tansiyonum doktor 3 gune bir nstye gel haftaya cumaya kadar idare et 38 haftan dolarsa bebek icin iyi olur dedi insallah cumaya kucagima alirim sagliklicaPnrrr-12
Amiin insallah abla allah razi olsun hepinizden haber edebilirsem dualarinizi bekliyorum hanimlar haftaya kadar sancim olmazda dayanabilirsem yatis yapilacak zaman yazarim insallah sizlere
Bende aldirayim canim neden inanmayim rabbimin her yaratttcannda vardir bir sifa hikmet sukurler olsun bitkiler sayesinde yumurtaliklarimda temizlenmisti verdigi nimetlere binlerce kez sukurler olsun arastirayimda buluyum sali gunu 1 cm acilman var demisti haftaya kadar dahada acilir insallah arada kramplar giriyor uyusur gibi agrim oluyor suan 37+2 yiz doktor haftaya cumaya kadar idare et 38 haftanda bitsin tansiyonun seni zorlamiyorsa kendini iyi hissediyosan dolduralim dedi bende oyle istiyorum biraz halsizligim var ellerim sisiyor ama hareketleri iyi bebegin dedim oda 3 gune bir nstye gel sanci yada suyun gelirse hemen gel dediler insallah cumaya kadar dayaniriz canim
Adana'dan tren seferi var mı Konya'ya, bilgin var mı?Offf nasıl canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?